Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

11 Αυγούστου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 11 Αυγούστου 2012 - Διακόπτοντας Γραμμές Επικοινωνίας της Σκοτεινής Κλίκας




Ίχνη του τι συμβαίνει στον κόσμο σας έχουν αρχίσει να διαρρέουν μέσα από τμήματα των μέσων ενημέρωσής σας. Είναι αδύνατο αυτές οι ιστορίες να αποτραπούν αργά ή γρήγορα από το να εκραγούν προς τα έξω μέσα από τις πύλες της κοινής συνείδησης και ευαισθητοποίησης. Έχουμε παρακολουθήσει προσεκτικά την κατάσταση αυτή, και αυτή τη στιγμή σας αναφέρουμε ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες ιστορίες που είναι διαθέσιμες για να αναφερθούν από ό,τι ήταν μέχρι αυτό το σημείο. Υπήρξαν πολλές περισσότερες συλλήψεις και μεγαλύτερου μεγέθους συλλήψεις και διώξεις από ό,τι έχει αναφερθεί. Υπήρξαν μεγαλύτερα ψάρια, τρόπος του λέγειν, που πετάχτηκαν στο τηγάνι, και αργά ή γρήγορα αυτές οι ιστορίες θα σπάσουν τα εμπόδια που τα μέσα των δικτύων σας και τα μεγαλύτερα κέντρα ειδήσεων μπορούν να συγκαλύψουν.


Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε σημαντικά τα μεγάλα κέντρα ειδήσεών σας ώστε να κάνουν ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν. Ξέρουν τι απαιτείται από αυτούς, ξέρουν ποιό είναι το κάλεσμα του καθήκοντός τους, αλλά πολλά από αυτά τα άτομα φοβούνται αυτή τη στιγμή, είναι βυθισμένα στο φόβο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Αυτό είναι σίγουρα δικαιολογημένο...Ωστόσο, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους προστατεύσουμε, να προφυλάξουμε τους ίδιους και τις οικογένειές τους από οποιαδήποτε βλάβη ή αδικία στα χέρια εκείνων που αμείβονται από την σκοτεινή κλίκα. Τα μέλη της κλίκας και οι περισσότεροι από τους συνεργάτες τους δεν κάνουν καμία από τις βρώμικες δουλειές τους οι ίδιοι. Αυτοί οι άνδρες και μερικές γυναίκες είναι περισσότερο τύποι γραφείου, προωθούν μέσω «στυλού και μολυβιού», όπως λέτε στον κόσμο σας. Δεν «αναμιγνύονται με τη βοήθεια», για να χρησιμοποιήσουμε μια φράση που συχνά χρησιμοποιούν οι ίδιοι. Δίνουν εντολές από μεγάλες αποστάσεις μακριά μέσω τηλεφώνου ή μέσω πληρεξουσίου. Πολύ σπάνια θα συναντηθούν με οποιονδήποτε από τους υφισταμένους τους προσωπικά. Θα ψιθυρίσουν εντολές και στρατηγικές σε ένα ή δύο από τους πιό στενούς του προσωπικού τους, οι οποίοι στη συνέχεια θα ψιθυρίσουν αυτές τις οδηγίες σε έναν άλλο και ούτω καθ 'όλη τη μακρά αλυσίδα των υφισταμένων τους, μέχρι να φτάσουν στα τσιράκια τους, οι οποίοι κάνουν πραγματικά τις ποταπές πράξεις τους για αυτούς.

Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, επιθυμούμε να σπάσουμε αυτή την αλυσίδα της διοίκησης. Θέλουμε να αρχίσουμε τις επιχειρήσεις όπου οι εν λόγω υφιστάμενοι στη μακρά σειρά τους, να ληφθούν υπό κράτηση. Αυτό είναι που θα θέλαμε να δούμε, δεδομένου ότι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας αυτής της σκοτεινής διαδικασίας, γιατί χωρίς αυτούς οι εντολές και οι οδηγίες από την κορυφή αυτών των πυραμιδικών δομών προς τα κάτω θα πρέπει να αποκοπούν, να σπάσουν, να αποσυνδεθούν, αφήνοντας αυτούς στη κορυφή να μην έχουν κανέναν για να γαυγίζουν εντολές. Δεν θα είναι σε θέση να προχωρήσουν πλέον κανένα από τα πιόνια τους στη σκακιέρα. Θα πρέπει να αποκοπούν από το παιχνίδι, και αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε, και συζητούμε αυτό το σχέδιο με τους συμμάχους μας στη Γη αυτή τη στιγμή.

Θα θέλαμε να δούμε προσπάθειες σε αυτό το μέτωπο, όπου οι άνδρες και οι γυναίκες που φέρουν αυτά τα μηνύματα από πάνω προς τα κάτω σε μια μακρά σειρά υφισταμένων μέχρι τα πιόνια στο πεδίο να έχουν προφυλακιστεί για τη συνενοχή τους σε αυτά τα εγκλήματα κατά των λαών του κόσμου σας. Αυτοί οι συνεργάτες είναι εξίσου ένοχοι με τους άνδρες που σήμερα στέκονται στην κορυφή αυτών των μεγάλων πυραμιδικών δομών εξουσίας και ελέγχου. Τα εγκλήματά τους είναι εξίσου σοβαρά, καθώς χωρίς αυτούς η ημερήσια διάταξη της σκοτεινής κλίκας δεν θα μπορούσε να διαιωνίζεται, και αυτό είναι που θέλουμε να δούμε. Ζητάμε οι άνδρες και οι γυναίκες στην πρώτη σας γραμμή αυτή τη στιγμή να επικεντρώσουν τουλάχιστον μερική από την προσοχή τους για το σπάσιμο αυτών των μακρών γραμμών επικοινωνίας με τη σύλληψη αυτών των ατόμων που επιδίδονται στην επικοινωνία και στο πέρασμα των εντολών και οδηγιών προς τα κάτω από τους ανωτέρους τους. Αυτό είναι που θα θέλαμε να δούμε αυτή τη στιγμή και εμείς, όπως κάνουμε πάντα, θα προσφέρουμε την ευφυΐα και την επιτήρηση μας σε αυτόν τον τομέα για να βοηθήσουμε σε αυτή τη φάση της επιχειρήσεως, και αυτό ζητούμε τη συνεργασία των γενναίων ανδρών και γυναικών στις γραμμές του μετώπου που μάχονται για την ελευθερία των ανθρώπων του κόσμου σας.

Θα θέλαμε να αναφέρουμε αυτή τη στιγμή ότι συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις συλλήψεις και τις νομικές διαδικασίες που αφορούν τα μέλη της εγκληματικής κλίκας σας. Οι συλλήψεις αυτές συνεχίζονται, δεν έχουν σταματήσει και δεν έχουν επιβραδυνθεί σε πολλά μέτωπα σε ολόκληρο τον κόσμο σας, κι όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θέλουμε να καταστήσουμε αυτό σαφές ότι πολλοί από εσάς εστιάζουν την προσοχή τους στις συλλήψεις και στις διώξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και σας λέμε οι συλλήψεις είναι παγκόσμιες, είναι σε όλο τον κόσμο, και συμβαίνουν σε πολλές χώρες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, μπορούμε να σας πούμε να στρέψετε τη μεγαλύτερη προσοχή σας σε θέματα που διαπνέονται εκτός των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών, γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μόνο μια χώρα, αλλά υπάρχουν πολλές χώρες που εμπλέκονται σε αυτές τις διαδικασίες και ως εκ τούτου μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε πληροφορίες που αφορούν αυτές τις διαδικασίες σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο σας.

Έχουμε συναντήσει ειδήσεις αρκετών από αυτές τις συλλήψεις και διαδικασίες, ενώ έχουμε ψάξει στο Internet για στοιχεία των εν λόγω διαδικασιών, και αισθανόμαστε πως κι εσείς θα τις βρείτε με επιτυχία, αν εστιάσετε τις προσπάθειές σας προς αυτήν την κατεύθυνση για τώρα, αλλά θέλουμε να σας πούμε ότι θα έρθει μια στιγμή που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι το σημείο εστίασης αυτών των συνεχιζόμενων συλλήψεων. Μείνετε σε επαγρύπνηση, για οι πύλες θα αρχίσουν σύντομα να ανοίγουν και τα στοιχεία σύλληψης μετά από σύλληψη θα ρέουν σαν πλημμύρα μέσω των καθιστικών σε όλο τον κόσμο σας. Όπως έχουμε πει, αυτές οι ιστορίες δεν είναι δυνατόν να παρακρατούνται από τους ανθρώπους του κόσμου σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από κάποια στοιχεία να αρχίσουν να διαπερνούν τα εμπόδια που κατασκευάστηκαν από τη σκοτεινή κλίκας σας. Θα χρειαστεί μόνο μια σημαντική ιστορία στις Ηνωμένες Πολιτείες ή ίσως ακόμη και σε μια άλλη χώρα για να διεισδύσει πρώτη αυτό το τείχος της σιωπής, του απορρήτου, επιτρέποντας άλλες ιστορίες να αρχίσουν στη συνέχεια να σκάνε μέσα από το φράγμα. Θα είναι εκείνη τη στιγμή, όπου δεν θα υπάρχει επιβράδυνση ή σταμάτημα πιά των είδησεων αυτών των συλλήψεων και νομικών διαδικασιών και είναι εκείνη η ημέρα που εμείς, όπως ακριβώς κι εσείς, προσβλέπουμε και ανυπομονούμε.

Να θυμάστε, αγαπητοί μας φίλοι, ότι αυτό που θέλετε θέλουμε. Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα. Θέλουμε όλα τα μέλη και οι συνεργάτες της σκοτεινής κλίκας να αφαιρεθούν από τις κοινωνίες σας και να φυλακιστούν και εμείς κάνουμε ότι μας αναλογεί, όπως υπάρχουν και εκπρόσωποι του κόσμου σας που το κάνουν κι αυτοί από τη μεριά τους. Κανείς δεν έχει χαλαρώσει. Κανείς δεν παίρνει αυτή την επιχείρηση ελαφριά. Υπάρχουν πολλοί άνδρες και γυναίκες στην πρώτη γραμμή σας, οι οποίοι διακινδυνεύουν τη ζωής τους μέρα με τη μέρα για την αποστολή αυτή και θέλουμε να το θυμάστε αυτό και να σκέφτεστε αυτό, όταν επιλέγετε να παραπονεθείτε σε απευθείας σύνδεση σε όλους τους κύκλους σας πως η επιχείρηση δεν κινείται αρκετά γρήγορα για σας, που μπορεί να κάθεστε στην άνεση και την προστασία του σπιτιού σας.

Σκεφτείτε αυτό, και σκεφτείτε όλους αυτούς στις γραμμές του μετώπου, που, σε πολλές περιπτώσεις, διαβάζουν τα λόγια σας, καθώς επίσης αναζητούν στο Διαδίκτυο για τις ειδήσεις που οι ίδιοι έχουν εκπληρώσει, με κίνδυνο της ζωής τους για να το κάνουν. Πιστεύετε ότι αυτοί οι άντρες και οι γυναίκες, επίσης, επιθυμούν τόσο πολύ από τα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να αποκαλύπτουν και να αναφέρουν αυτές τις ιστορίες; Φυσικά και το θέλουν, γιατί και αυτοί θέλουν, ό,τι θέλετε και ό,τι όλοι θέλουμε. Όπως έχουμε πει, είμαστε όλοι Ένα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια, και όλοι θέλουμε τα ίδια πράγματα για τους εαυτούς μας, τους αγαπημένους μας, τους φίλους μας, τους συνεργάτες όσο και για τους ξένους στο δρόμο, γιατί στην πραγματικότητα, κανένας από εμάς δεν είναι πραγματικά ξένος καθώς ο κόσμος μας είναι μια ομαδική προσπάθεια, ένα ομαδικό έργο. Έχουμε όλοι εργαστεί μαζί με τους τρόπους μας. Έχουμε σχεδιάσει τα πάντα, έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά και έχουμε χτίσει όλα αυτά από το έδαφος εργαζόμενοι μαζί, έτσι, πώς θα μπορούσαμε ενδεχομένως να είμαστε ξένοι μεταξύ μας, όταν όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι; Σήμερα είμαστε όλοι μαζί στον επανασχεδιασμό και στην ανακατασκευή του κόσμου σας. Είμαστε όλοι συνεργαζόμενοι με το δικό μας τρόπο, γιατί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που ζει σε ένα μεγάλο σπίτι.

Είμαστε μέρος αυτής της οικογένειας. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford