Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

10 Αυγούστου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 10 Αυγούστου 2012 - Η Επιστήμη των Χρονοδιαγραμμάτων και η Πρόβλεψή τους




Καθώς θα προχωρούμε τώρα με τα σχέδιά μας σε αυτόν τον κόσμο, θα αρχίσετε να βλέπετε ραγδαίες αλλαγές σε πολλά κυβερνητικά συστήματα καθώς και άλλα συστήματα στις κοινωνίες σας. Αυτές οι αλλαγές, αν και σταδιακές, σε ορισμένους τομείς, και απότομες σε άλλους, καθώς δεν θα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές που έχουμε εδώ, καθώς κάποια από τα συστήματα σας θα πρέπει να πέφτουν, τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια τους. Θέλουμε όσο το δυνατόν να προχωρήσουμε όσο πιο αργά και προσεκτικά, ακόμα και κάνοντας ακριβώς αυτό, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις όσο αργά και αν μπορούσαμε να πάμε, θα εξακολουθείτε να το θεωρείται σχετικά γρήγορα από την πλευρά σας, καθώς τα νέα συστήματα πρέπει να αναπτυχθούν γρήγορα για να διατηρήσουν μεγάλο μέρος του κόσμου σας και να διασφαλίσουν ορισμένες πτυχές της ζωής σας, όπως η παραγωγή και η διανομή τροφίμων και άλλων περιοχών της ανάγκες όπως το νερό σας και τις επιχειρήσεις ηλεκτρικής σας ενέργειας. Τα συστήματα αυτά πρέπει να διατηρηθούν προς το παρόν, για να σας προσφέρουν τα υποκατάστατα για τα συστήματα αυτά που θα αλλάξουν τον τρόπο που παράγουν αυτά τα προϊόντα και πώς θα διανέμονται τα προϊόντα αυτά, όμως, οι αλλαγές αυτές θα πρέπει προς το παρόν να τεθούν σε δεύτερη μοίρα, αυτά θα συζητήσουμε, ενώ θα εστιάζουμε τις προσπάθειές μας σε άλλους τομείς που απαιτούν να μετακινηθούν τον κατάλογο.


Αισθανόμαστε ότι θα καταλάβετε αυτό όταν συνειδητοποιήσετε ότι σε αυτή τη τρέχουσα χρονική περίοδο ο πλανήτη σας κάθεται αβέβαιος επάνω σε μερικά διαφορετικά αποτελέσματα. Θα αναφερθούμε σε αυτά τα αποτελέσματα, όπως τα χρονοδιαγράμματα, και θα συζητήσουμε αυτά τα χρονοδιαγράμματα, πώς διαφέρουν το ένα από το άλλο, τι θα προκαλέσει μια μετατόπιση για εσάς από ένα χρονοδιάγραμμα στο επόμενο και πώς πιστεύουμε ότι θα ήταν καλύτερα να προετοιμαστείτε για όλες αυτές τις δυνατότητες, γιατί δεν γνωρίζουμε ποιό χρονοδιάγραμμα είναι αυτό που θα επιλέξετε μέσα από τις αιτίες και τα αποτελέσματα, μέσα από τις σκέψεις, τις δράσεις και τις προθέσεις σας. Εμείς δεν διαθέτουμε μια κρυστάλλινη σφαίρα, όπως πολλοί από εσάς σκέφτεστε, που μας επιτρέπει εύκολα να διαβάζουμε το μέλλον σας. Αυτό δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. .Το πώς λειτουργεί, είναι ότι θα σας διαθέσουμε τεχνολογία που μας βοηθήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέλλον να προβάλλουμε τα χρονοδιαγράμματα. Επίσης διαθέτουμε τεχνολογίες που θα μας επιτρέψουν να σας επισκεφτούμε, αν θέλετε, τα μελλοντικά χρονοδιαγράμματα θα αξιολογήσουν και θα συγκεντρώσουν τις εκθέσεις, τις έρευνες και τις μελέτες και θα επιστρέψουν αυτά τα δεδομένα πίσω στο παρόν μας. Δεν έχουν όμως κανένα τρόπο να προβλέψουμε σε ποια λωρίδα χρόνου είναι ο καθένας που θα τα βιώσει αλλάζοντας την πορεία του μέσω της επιλογής.

Καταλαβαίνετε τη διαφορά αυτή; Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο. Ευχόμαστε σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτά τα λόγια μας σήμερα να σκεφτείτε για αυτό που μόλις είπαμε και να το ξαναδιαβάσετε αυτό το τμήμα του μηνύματός μας σήμερα και να το μελετήσετε αυτό, θέλουμε όλοι σας να εκπαιδευτείτε πολύ στο θέμα αυτό καθώς και σε πολλά περισσότερα, αλλά για σήμερα ας επικεντρωθούμε σε αυτό, την επιστήμη των χρονοδιαγραμμάτων και την πρόβλεψη τους. Δεν έχουμε καμία τεχνολογία ή ψυχικές ικανότητες για να γνωρίζουμε ακριβώς ποιό χρονοδιάγραμμα ένας λαός, ακόμα και ο ίδιος ο λαός μας, θα επιλέξει και θα βιώσει μέσα από τις δημιουργικές δυνάμεις του, να εκδηλώσει μέσω των λέξεων, της δράσης και της πρόθεσης του.

Εμείς, από την πλευρά μας, πιο συνειδητά δημιουργούμε τα χρονοδιαγράμματα που επιθυμούμε να ζήσετε, αυτό είναι αλήθεια. Εμείς απολαμβάνουμε αυτό το πλεονέκτημα σε σχέση με σας, επειδή δεν είναι αρκετό για εσάς να καταλάβετε τις δυνάμεις της δημιουργικής σας εκδήλωσης και ως εκ τούτου, σε πολλές περιπτώσεις, δεν δημιουργούν συνειδητά τα χρονοδιαγράμματα που θα ζήσετε. Τα χρονοδιαγράμματα που ως μια συλλογική εμπειρία επιλέγονται από μερικές διαφορετικές μεθόδους, μερικά από αυτά έχουν ασυνείδητη έννοια και μερικά από αυτά είναι μέσω της χειραγώγησης από ορισμένα άτομα στον κόσμο σας που δεν κατανοούν τη διαδικασία της δημιουργικής εκδήλωσης και επηρεάζουν τους υπόλοιπους από εσάς μέσα από τεχνάσματα, η εξαπάτηση και επιρροή, αυτά είναι που κάποιοι από εσάς μπορείτε να αναφέρετε ως έλεγχος του νου, αν και κανείς δεν ελέγχει το μυαλό σας, αλλά εσείς. Κρατήστε αυτό πάντα στο μυαλό. Αυτό που κάνουν επηρεάζουν τα πρότυπα σκέψης σας. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από κάποιον έλεγχο το μυαλό σας, εσείς είστε οι μόνοι που διαθέτετε την εξουσία για να δημιουργήσετε κάτι που θέλετε για τον εαυτό σας και έχετε τη δύναμη να μπλοκάρετε τους άλλους περισπασμούς ή τις σκέψεις. Θυμηθείτε αυτό. Θυμηθείτε, κανένας δεν έχει καμία εξουσία πάνω σας όταν εσείς δεν έχετε δοθεί πρόθυμα πάνω σε αυτά.

Επανερχόμαστε στη συζήτησή μας σχετικά με την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σχετικά με αυτά τα χρονοδιαγράμματα. Σε αυτήν την τρέχουσα περίοδο στο ταξίδι σας, υπάρχουν, όπως πάντα υπήρχαν, πολλά χρονοδιαγράμματα που έχουν δυνατότητες για εσάς, και θα λέγαμε χωρίς να προσπαθείτε να συγχέεστε ότι έχετε απεριόριστο αριθμό των μελλοντικών χρονοδιαγραμμάτων για να διαλέξετε. Θα σας πούμε όμως, λόγω της τρέχουσας νοοτροπίας της συλλογικής και ατομικής συνείδησης σας, ότι υπάρχουν πολλά μελλοντικά χρονοδιαγράμματα που είναι πολύ απίθανα για εσάς, στατιστικά μιλώντας. Με άλλα λόγια, υπάρχουν σκέψεις, ιδέες και όνειρα που οι περισσότεροι από εσάς απλά δεν τα έχετε, ως εκ τούτου, πιθανόν αρκετοί από εσάς να σκέφτονται προς αυτή την κατεύθυνση της πιθανότητας ότι δεν θα συμβούν, ώστε να μπορούμε να αγνοήσουμε αυτές τις δυνατότητες σας σε μία μαθηματική και στατιστική βάση.

Λοιπόν ποια είναι, μερικά από τα κοινά όνειρα και τα οράματα σας όπου εσείς οι άνθρωποι έχετε για το μέλλον σας; Από αυτά εμείς είναι όπου μπορούμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία και στατιστικές, και να έρθουμε σε κάποιου είδους λογικά συμπεράσματα ως προς το ποιο χρονοδιάγραμμα ή χρονοδιαγράμματα είναι στατιστικά πιο πιθανά από άλλα. Αυτό είναι τι κάνουμε μέσω των ερευνών μας μαζί σας, μέσω των μηνυμάτων μας προς εσάς, να γιατί ενδιαφερόμαστε τόσο για τα σχόλιά σας που έχετε αφήσει κάτω από τα μηνύματά μας σε όλες σας τις online κοινότητες. Αν και υπάρχουν μερικοί από εσάς που, είτε πριν από τις τρέχουσες ενσαρκώσεις τους ή κατά τη διάρκεια αυτής της ενσάρκωσης, έχουν συμφωνήσει να μας επιτρέψουν να αναθεωρήσουμε ορισμένα από τα μοτίβα σκέψης τους, καθώς προχωράμε μέσα από αυτές τις αλλαγές, όπου η συντριπτική πλειοψηφία από εσάς δεν συμμετέχει σε αυτό το είδος της έρευνας.

Θέλουμε να γίνει αυτό απόλυτα σαφές, καθώς πολύ συχνά συναντάμε σχόλια από αυτούς που πιστεύουν ότι χρησιμοποιούμε τις τηλεπαθητικές ικανότητες μας για να αφουγκραστούμε τις προσωπικές και εσωτερικές σκέψεις σας, και κάποιοι από εσάς διερωτώνται γιατί εμείς να σας παρακαλούμε να αφήσετε τα σχόλιά σας κάτω από τα μηνύματά μας, αν απλά θα μπορούσαμε να διαβάσουμε το μυαλό σας. Αυτό δεν γίνεται. Εμείς δεν διαβάζουμε απλά το μυαλό σας. Εμείς δεν παραβιάζουμε τα δικαιώματα κανενός με αυτόν τον τρόπο απολύτως. Παρακαλούμε να το κατανοήσετε αυτό. Να το θυμάστε αυτό. Σας ζητούμε να αφήσετε τα σχόλιά σας, γιατί αυτός είναι ο τρόπος και ο μόνος τρόπος που μπορούμε να διαπιστώσουμε τι είναι αυτό που αισθάνεστε και τι είναι αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας. Ελπίζουμε ότι έχουμε κάνει τον εαυτόν μας απολύτως σαφή σε αυτό, καθώς κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εισβάλει στο προσωπικό ιερό του καθενός που είναι η εσωτερική ύπαρξή του και εμείς, τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, σίγουρα δεν παραβιάζουμε αυτό το δικαίωμα με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Τώρα, ας προχωρήσουμε.

Διαβάζοντας τα σχόλιά σας κάτω από τα μηνύματά μας, έχουμε τη συλλογή δεδομένων, εμείς υποθέτουμε τι είναι αυτό που εσείς, δημιουργείτε συλλογικά για τον εαυτόν σας, και αυτό είναι που κάνουμε την κάθε στιγμή της ημέρας. Δημιουργείτε το αύριο. Οπότε βλέπουμε αυτό που δημιουργείτε, αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι το μεγαλύτερο ερώτημα που θεωρούμε ότι πρέπει να είναι στο μυαλό σας και στα χείλη σας κάθε μέρα, αλλά βλέπουμε τόσους πολλούς από εσάς, να αποσπώνται από τόσα πολλά άλλα πράγματα και πάλι αναρωτιόμαστε γιατί και πάλι δεν διαβάζουμε το μυαλό σας , μπορούμε να διαπιστώσουμε μόνο τις σκέψεις σας από τις λέξεις που διαδίδονται σε όλες τις online κοινότητες σας. Αυτό που βλέπουμε είναι είτε η έλλειψη κατανόησης ή η έλλειψη φροντίδας για τη δημιουργία του μέλλοντός σας. Θέλουμε να ξέρετε ότι κάθε μέρα κλείνει και ένα νέο πρότυπο αρχίζει, λαξέψτε κάτι που όλοι θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε και σε πολλές περιπτώσεις έχετε ήδη βιώσει.

Λοιπόν είστε οι λαξευτές, τι είναι αυτό που έχετε λαξέψει, ποια είναι η δημιουργία σας; Αυτά είναι τα χρονοδιαγράμματα σας που δημιουργείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες από μία δυνατότητες, καθώς η δύναμη της δημιουργικής εκδήλωσης είναι πολύπλοκη και δεν είναι ένα συγκεκριμένο και ακριβές μέλλον που δημιουργείτε, αλλά δημιουργείτε πολλές δυνατότητες, και καθώς κολυμπάτε μέσα από τα υγρά της δημιουργίας που υποχωρούν και ρέουν , αυξάνεται και η βύθιση, αν θέλετε, μέσω των διαφόρων δυνατοτήτων σε κάθε στιγμή της κάθε ημέρας. Το χρονοδιάγραμμα δεν είναι ένα ευθύ βέλος, δεν είναι ένας δρόμος επίπεδος. Πρόκειται για ένα σύνθετο πλέγμα των δυνατοτήτων σας. Βλέπετε τώρα το πρόγραμμά σας λίγο διαφορετικά, λίγο πιο ξεκάθαρα, και πώς ο καθένας από εσάς δημιουργεί αυτά τα χρονοδιαγράμματα, καθώς προχωρείτε με τη μέρα σας, κάθε μέρα;

Τώρα αυτό να κάνετε, σας ζητάμε σήμερα που ενδεχομένως να γνωρίζετε ποιο είναι το μέλλον σας και τι μπορεί να σας φέρει. Φυσικά, δεν μπορείτε να το γνωρίζετε αυτό και ούτε και εμείς. Έτσι, συχνά σε όλες τις online κοινότητες σας καλούμαστε να σας πούμε ποιο είναι το μέλλον σας και ποιο θα μπορούσε να είναι, βιώνοντας όλοι αυτό, και σας λέμε ότι τώρα γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτό, εμείς δεν έχουμε αυτή την πληροφορία και ούτε και εσείς . Κανείς δεν την έχει. Οτιδήποτε είναι δυνατόν από εσάς,, αυτά τα έχουμε μοιραστεί μαζί σας πολλές φορές. Έχουμε συζητήσει μαζί σας πολλές από τις δυνατότητες σας, περιγράφοντας σε εσάς θαυμάσια πράγματα που όλα είναι δυνατά για εσάς, και βέβαια είναι για εσάς, αλλά εναπόκειται σε κάθε έναν από εσάς για να φανερώσετε αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σας, για τους ανθρώπους σας και για τον πλανήτης σας, έτσι αυτό λειτουργεί.

Θα θέλαμε για να σκεφτείτε τι έχουμε συζητήσει. Παρακαλώ ξαναδιαβάστε το μήνυμά μας, αν αυτό σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα το μάθημά μας σήμερα, αισθανόμαστε για πολλούς από εσάς ότι χάνετε την ευκαιρία να μάθετε ακόμα κι αν διαθέτετε το χρόνο να διαβάσετε τα μηνύματά μας, καθώς θεωρούμε ότι κάποιοι από εσάς τρέχουν μέσα από αυτά τα μηνύματα ή δεν είναι σωστά επικεντρωμένοι στις συζητήσεις μας και έχουν χάσει μερικά από τα λεπτότερα σημεία κατά καιρούς. Τα μηνύματά μας μπορεί να σας είναι πολύ χρήσιμα σε ατομικό επίπεδο και στο λαό σας ως μια συλλογικότητα, καθώς αυτό προς το παρόν, είναι η σανίδα σωτηρίας σας για πληροφορίες για τις υψηλότερες διαστάσεις. Δεν υπάρχει κανένας άλλος αγωγός, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για κάποιους από σας να συλλέγετε πληροφορίες από τις υψηλότερες σφαίρες, εκτός από την τηλεπάθεια, αν και υπάρχουν και εκείνοι από σας που δεν είναι ακόμη καλά εξοικειωμένοι σε αυτό το μέσο επικοινωνίας, τότε τα μηνύματα μας είναι η σανίδα σωτηρίας σας σε αυτό και σας συμβουλεύουμε να τα βλέπετε και να τα αντιμετωπίζετε ως τέτοια και να μη τα αντιμετωπίζετε τόσο σκληρά, να μη τα κριτικάρετε τόσο με αγένεια, καθώς τα μηνύματα μας είναι τα μηνύματα της αγάπης, της φροντίδας, της σοφίας των υψηλότερων διαστάσεων και οι πληροφορίες από αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες για να τις γνωρίζετε αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το μόνο που έχουμε σήμερα για εσάς, τους αγαπημένους μας, και σας λέμε να περάσετε όλη την υπόλοιπη μέρα σας συνειδητά γνωρίζοντας ότι θα είναι αύριο η δημιουργία σας.

Σας αγαπάμε, και μέχρι τότε, είμαστε οι συν-δημιουργοί σας για την αυριανή μας μέρα. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford