Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

18 Σεπτεμβρίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία - 18 Σεπτεμβρίου 2012 - «Η Νέα Διασημότητα»


Εξισορροπώντας μεταξύ των παλαιών τρόπων, του παλιού κόσμου σας και των νέων τρόπων του νέου σας κόσμου, είναι πολλά από τα παιδιά της Γης αυτή τη στιγμή. Παραπαίετε, αν θέλετε, ανάμεσα σε αυτές τις δύο διαφορετικές πραγματικότητες για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα, γιατί οι αλλαγές που πρόκειται τώρα γρήγορα να γίνουν ένα μέρος της νέας πραγματικότητάς σας, πράγματι συμβαίνουν για αρκετό καιρό τώρα και οι αλλαγές αυτές δεν είναι μόνο χωρίς εσάς, αλλά έχουν συμβεί μέσα σας. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, ένα μέρος σας έχει αλλάξει μαζί τους. Αυτό ήταν μέρος του προγράμματος, αν θέλετε για εσάς, καθώς και του νέου κόσμου σας, γιατί πρέπει να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο γύρω σας. Αυτές οι δύο πτυχές της πραγματικότητας σας, του κόσμου σας και εσάς, πρέπει να αντιμετωπίσουν μαζί τη μεταμόρφωση. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς ο άλλος να αλλάξει, γιατί έτσι θα συμβεί μια αναντιστοιχία. Και οι δύο πρέπει να αλλάξουν και οι δύο έχουν να αυξήσουν τις συχνότητες τους σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο, έτσι ώστε αυτό που έχει συμβεί είναι ότι έχετε αλλάξει καθώς ο κόσμος σας έχει αλλάξει. Αυτές οι αλλαγές πάνε χέρι-χέρι και δεν μπορεί να υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος.
Υπάρχουν πολλοί από εσάς που ηγούνται στο δρόμο σε σχέση με αυτές τις αλλαγές και υπάρχουν και άλλοι από εσάς που, ας πούμε, επιβραδύνουν τη διαδικασία κατά ένα μέρος, ακόμα και κάποιοι από εσάς κατά καιρούς αρκετά σημαντικά. Αυτό παρουσιάζει ένα μικρό πρόβλημα για τη Γη σας, τον πλανήτη σας, καθώς η ίδια επιθυμεί να αλλάξει. Θέλει να βιώσει τη μεταμόρφωση σαν από κάμπια σε μια πεταλούδα και θέλει να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει στα υψηλότερα επίπεδα του Σύμπαντος όπου δικαιωματικά ανήκει και πάντα άνηκε. Υπάρχουν εκείνοι από εσάς, τα παιδιά της, που γυρνούν την πλάτη τους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και είναι αυτοί οι τρόποι για τους οποίους θέλουμε να έχουμε μια μικρή κουβέντα σήμερα σχετικά.

Αυτό που συζητάμε εδώ είναι συνήθειες, τάσεις και τρόποι που κάποιοι από εσάς έχετε ζήσει τη ζωή σας, όχι μόνο μέσα από την παρούσα ενσάρκωση, αλλά σε πολλές προηγούμενες ενσαρκώσεις καθώς και διαδοχικές. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποθηκεύσετε τις χαμηλοτέρων διαστάσεων πτυχές του εαυτού σας. Δεν υπάρχουν πάρα πολλά περισσότερα αύριο, για να κάνετε αυτό το είδος της εργασίας. Έτσι, ποιές είναι αυτές οι αλλαγές; Λοιπόν, εμείς θα πούμε ότι πολλές από αυτές τις αλλαγές έχουν να κάνουν με τη συνήθειά σας της χρήσης παράνομων ναρκωτικών. Δεν υπάρχει ποιητικός τρόπος να πούμε αυτή τη φράση. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να μαλακώσει, για να μαλακώσει το χτύπημα ή να το απευαισθητοποιήσει αυτό ή να το κάνει όμορφο. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το πούμε αυτό... Πολλοί από εσάς είστε αυτό που εσείς ονομάζετε γαντζωμένοι στα ναρκωτικά. Αυτό είναι κρίμα, αλλά αυτό είναι πραγματικά περισσότερο από μια ντροπή και θα εξηγήσουμε γιατί.

Πολλοί από εσάς είστε εδώ για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Υπάρχουν εκείνοι από εσάς εδώ εσκεμμένα προσκολλημένοι σε αυτές τις ουσίες και το έχετε θέσει ως καθήκον σας να απαγκιστρωθείτε. Ορίστε, το είπαμε, και είναι αρκετά κατανοητό, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν πολλοί από εσάς των οποίων τα προ-ενσαρκωμένα σχέδια ζήτησαν να πειραματιστείτε με ορισμένες από αυτές τις ουσίες, να είσαστε προσκολλημένοι σε αυτές, και στη συνέχεια να βρείτε ένα κατάλληλο μέσο για να σπάσετε αυτές τις συνήθειες. Αυτό μπορεί να φαίνεται αρκετά παράξενο σε εσάς ή περίεργο ή ακόμα και άδικο, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχει ένας λόγος για αυτό. Ποιός θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι αυτός ο λόγος; Λοιπόν, θα λέγαμε ότι για τουλάχιστον έναν αριθμό από εσάς ο λόγος αυτός έχει να κάνει με τις προηγούμενες ζωές που έχετε ζήσει εδώ και ίσως ακόμα και σε άλλους πλανήτες. Ναι, αυτές οι συνήθειες και τάσεις σας πάνε πίσω στο παρελθόν πέρα από αυτή τη παρούσα ενσάρκωση. Έχετε αγωνιστεί έναντι στη κατάχρηση ουσιών για περισσότερο από αυτή τη ζωή.

Το καταλαβαίνετε αυτό; Μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχετε επιλέξει να ενσαρκωθείτε εδώ αυτή τη στιγμή και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είσαστε προσκολλημένοι σε αυτές τις ουσίες, δημιουργώντας έτσι μια πρόκληση για να ξεπεραστεί; Αισθανόμαστε, ότι πολλοί από εσάς τώρα θα το κατανοήσετε πλήρως αυτό και θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχει απάτη εδώ. Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία εδώ με την οποία σας θέσαμε να γαντζωθείτε στα ναρκωτικά και στη συνέχεια σας λέμε πως δεν μπορείτε να αναληφθείτε γιατί δεν έχετε αποβάλει αυτή τη συνήθεια τώρα. Αυτό ήταν μια πρόκληση, την οποία εσείς οι ίδιοι επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε σε αυτή τη ζωή. Εσείς ορίσατε τα σημεία, όπως λέτε, και είναι καθήκον σας να περάσετε από πάνω τους, δεν είναι κανενός άλλου. Αν αυτή είναι η περίπτωση όπου εσκεμμένα έχετε συστήσει για τον εαυτό σας, ότι θα εθιστείτε σε μία ή περισσότερες από αυτές τις ουσίες και στη συνέχεια θα παρατάξετε για τον εαυτό σας φίλους που θα σας βοηθήσουν να εθιστείτε σε αυτές τις ουσίες και τις περιστάσεις και να γαντζωθείτε σε αυτές, θα ήταν σωστό από εμάς να κατέβουμε με τα σκάφη μας και κουνώντας ένα μαγικό ραβδάκι να σας απαγκιστρώσουμε από αυτές τις ουσίες; Όχι, αυτό δεν θα ήταν καθόλου σωστό, γιατί σε τι θα μπορούσε να σας βοηθήσει αυτό; Πώς θα μπορούσατε να μάθετε οποιοδήποτε είδος μαθήματος, αν ήταν να το κάνουμε εμείς αυτό;

Αισθανόμαστε ότι πολλοί από εσάς θα το δουν πλέον πιο ξεκάθαρα και θα καταλάβουν ότι δεν είναι δουλειά μας ή ευθύνη μας ή δικαίωμά μας, να κατέβουμε στον κόσμο σας και να διορθώσουμε τα προβλήματα που μπορεί να έχετε με τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας μας ή με τρόπους θεραπείας ή ψυχολογικών προγραμμάτων. Όχι, αυτό δεν θα είναι δίκαιο και δεν θα ήταν δίκαιο για εσάς ως επί το πλείστον. Βλέπετε, θα πρέπει να μάθετε πώς να πάρετε τον εαυτό σας μακριά από αυτές τις ουσίες. Το κατανοήσατε αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που ενσαρκωθήκατε υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι αρκετά ξεκομμένο και ξερό, όπως λέτε. Είναι πολύ απλό. Αυτή είναι η πρόκλησή σας. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε τώρα το μυστικό. Ξέρετε τώρα το λόγο πίσω από την ενσάρκωση σας εξ αρχής. Τώρα ξέρετε πως η μεγάλη σας πρόκληση ήταν αυτή που στήσατε για τον εαυτό σας.

Αισθάνεστε ότι είναι ένα φορτίο που αποβάλετε από τους ώμους σας, όπως λέτε; Αισθάνεστε ότι είναι μια απελευθερωτική αποκάλυψη για εσάς; Μήπως μπορείτε να τα βρείτε όλα αυτά ως μια έκπληξη; Έχετε εκπλαγεί μαθαίνοντας, ότι ένα από τα μειονεκτήματα που έχετε σε αυτή τη ζωή, μία από τις πτυχές της ζωής σας που έχει εμποδίσει το ταξίδι σας, είναι και ο λόγος που ενσαρκωθήκατε, και δεν σας εμποδίζει πραγματικά από την εκμάθηση των μαθημάτων σας ή την εύρεση του σκοπού σας, γιατί σας λέμε ότι έχετε βρει πράγματι τον σκοπό σας. Τώρα πολλοί από εσάς, και αισθανόμαστε πάρα πολλοί από εσάς τώρα θα πάρουν την μπάλα, όπως λέτε, και θα αρχίσουν να εξετάζουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους όπως και να εξετάζουν αυτά τα ναρκωτικά. Ορίστε, έχετε τώρα την αποστολή σας για σήμερα και για κάθε επόμενη ημέρα προς τα εμπρός μέχρι την ημέρα και τη στιγμή της αναλήψεώς σας. Δεν θα μπορούσατε να το έχετε αυτό πιο στρωμένο και πιο σαφές για εσάς από αυτό τρόπο.

Αυτό είναι ξεκάθαρο σε εσάς. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο, τη δύναμη, το θάρρος, κάτι άλλο να κάνετε με τη ζωή σας εκτός από το να αναζητάτε άλλο ένα τρόπο δικαιολογίας ή άλλο ένα δολάριο για να πάρετε περισσότερα ναρκωτικά. Δεν θέλουμε να είμαστε ψυχροί ή προσβλητικοί σχετικά με αυτό τώρα, αλλά εμείς δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την εξάρτηση σας από τα ναρκωτικά. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να την υποστηρίξουμε, εμείς δεν πρόκειται να τη πάρουμε ελαφρά, γιατί αισθανόμαστε ότι δεν θα πρέπει να τη παίρνετε κι εσείς ελαφρά, γιατί τι είδους πρότυπα ή καθηγητές ή οι οδηγοί θα ήμασταν αν το κάναμε ελαφρύ αυτό ή δεν το λαμβάναμε αυτό σοβαρά υπόψη, γιατί αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Σίγουρα πιστεύατε πως αυτή ήταν μια αρκετά σοβαρή υπόθεση για να στηρίξετε ολόκληρη την ενσάρκωση σας σε αυτό το μοναδικό μάθημα.

Δεν σας λέμε ότι δεν υπήρξαν άλλα μαθήματα για να μάθετε και ότι δεν τα έχετε μάθει πράγματι, γιατί πολλοί από εσάς έχουν κάνει ακριβώς αυτό. Αυτό που λέμε, είναι ότι έχετε τώρα αυτό το μάθημα στα χέρια ασχέτως αν έχετε περάσει όλες τις άλλες δοκιμασίες ή αν έχετε μάθει όλα τα άλλα μαθήματα σας ή όχι. Αυτή είναι η νέα πρόκληση σας, και αυτή είναι η μόνη πρόκληση για σας αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό είναι το πώς τις έχετε θέσει προς τα έξω. Τις έχετε ορίσει με διαδοχική παραγγελία τη μια μετά την άλλη, μετά την άλλη. Δεν είναι δύο ή τρεις σε μια στιγμή, γιατί, οι οδηγοί σας, όπως και εσείς, έκριναν ότι ήταν καλύτερα με αυτό τον τρόπο, πως θα ήταν πιο οργανωμένος ο τρόπος αυτός, και αυτός ο τρόπος θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε σε έναν στόχο, μια πρόκληση, ένα εμπόδιο σε κάθε μια στιγμή και να την ξεπεράσετε αυτή.

Ορίστε, έτσι το έχετε. Αυτή είναι η αποστολή σας αυτή τη στιγμή, αν και λέμε πως αυτή είναι η πρόκληση σας για να ξεπεράσετε αυτή τη στιγμή και όχι απαραίτητα η μόνη αποστολή σας, γιατί έχετε άλλα πράγματα που θα μπορούσατε και θα έπρεπε μάλλον να κάνετε, αλλά δεν τα βλέπουμε αυτά ως προκλήσεις τώρα. Βοηθώντας να εξαπλωθεί το φως σε όλο αυτό τον κόσμο, δεν θα πρέπει να είναι μια πρόκληση για οποιονδήποτε από εσάς, η οποία πρόκληση είναι εδώ; Έχετε τους υπολογιστές σας, ξέρετε τι λόγια να χρησιμοποιήσετε, ξέρετε τι φωτογραφίες να μοιράσετε, ξέρετε ποιοί είμαστε, ξέρετε γιατί είμαστε εδώ, γνωρίζετε τις αλλαγές που σχεδιάζουμε μαζί σας και για τον κόσμο σας, λοιπόν, είναι αυτή μια πραγματική πρόκληση; Λοιπόν, δεν βλέπουμε μια πρόκληση, έτσι θα αναφερθούμε σε αυτή ως την αποστολή σας και ευχόμαστε για όλους σας να συνεχίσετε με τις αναθέσεις σας. Μην εγκαταλείπετε γιατί τώρα συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει μια πρόκληση στο χέρι τώρα. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε τις αποστολές σας, ενώ εργάζεστε για να νικήσετε και την εξάλειψη αυτών των συνηθειών κατάχρησης ουσιών από τη ζωή σας.

Ξέρουμε ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό. Το γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό πριν από την τρέχουσα ενσάρκωση σας. Διαφορετικά δεν θα είχατε αυτή την πρόκληση για τον εαυτό σας, αν ξέρατε ότι θα μπορούσατε να ηττηθείτε, γιατί ποιό θα ήταν το όφελος σε αυτό; Άλλη μια ευκαιρία για να ενσαρκωθείτε και να πάρετε ναρκωτικά καθ 'όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής σας και ίσως ακόμη και της εφηβικής ζωής σας, όχι βέβαια, αυτό δεν ήταν το σχέδιο καθόλου. Δεν είστε εδώ για διακοπές, εμπιστευτείτε μας. Αυτή δεν είναι ώρα για διακοπές, αυτός είναι χρόνος εργασίας. Ναι, αυτό μπορεί να φαίνεται σαν χαλαρωτικές διακοπές για κάποιους από εσάς, αλλά πάρτε το λόγο μας για αυτό... Δεν είστε εδώ για να απολαύσετε τον εαυτό σας, πραγματικά.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό ακούγεται σκληρόκαρδο, αλλά είναι αλήθεια. Έχετε μια αιωνιότητα για να περάσετε καλά. Ναι, αυτό είναι αυτό που λέμε σε εσάς. Πολλοί από εσάς πρόκειται να «αποφοιτήσετε» στα υψηλότερα επίπεδα αφού η εργασία σας εδώ τελειώσει. Σας ρωτούμε... Δεν σας είναι αρκετές οι διακοπές που θα έχετε για μια ολόκληρη αιωνιότητα, για να παίξετε, να πειραματιστείτε, αν και σας υπενθυμίζουμε πως κι εδώ υπάρχει εργασία για να γίνει, αλλά η εργασία σας εδώ είναι πολύ διαφορετική από την εργασία σας στον τρισδιάστατο κόσμο, όπου ένα μέρος της εργασίας σας πηγαίνει πολύ άκαρπο, χωρίς αποζημίωση, και σας κουράζει ενώ σας υπερνικάει. Οι εργασίες εδώ είναι μια ευχαρίστηση, το έργο εδώ είναι μια τιμή. Είστε πολύ καλά αποζημιωμένοι, για την εργασία σας εδώ, και σας λέμε ότι έχετε μια αιωνιότητα για να απολαύσετε αυτά τα φρούτα που φυτρώνουν πάνω στο δέντρο των υψηλοτέρων διαστάσεων, αλλά δεν είστε εκεί ακόμα. Είστε εδώ στον κόσμο των χαμηλότερων διαστάσεών σας, έτσι ώστε να σας πούμε, πως ο χρόνος για αυτές τις απολαύσεις, για αυτά τα δώρα και τις ευκαιρίες δεν είναι ακόμα επάνω σας.

Σήμερα και κάθε μέρα προς τα εμπρός μέχρι να ζήσετε τη δική σας ανάληψη, είναι μια ημέρα εργασίας, είναι μια εργάσιμη μέρα. Δεν είναι ένα Σαββατοκύριακο, δεν είναι αργία, δεν είναι χρόνος διακοπών. Καταλαβαίνετε τι έχουμε μόλις πει εδώ; Θα θέλαμε να δούμε μια σειρά από σας να συμπληρώνετε αυτό το ερώτημα σήμερα. Θα θέλαμε να δούμε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τι λέμε. Ξέρετε ποιοί είστε, όσοι από εσάς μάχονται με τους εθισμούς είτε με τα παράνομα ναρκωτικά ή ακόμη και με ορισμένα φάρμακα, γιατί είναι το ίδιο πράγμα με τα παράνομα ναρκωτικά. Ναι, έχουμε πει ακριβώς αυτό. Δεν μιλάμε για φάρμακα που βοηθούν να επιβιώσετε ή που παίρνουν τον πόνο μακριά από το σώμα σας, όχι. Μιλάμε για ουσίες που μεταβάλλουν το μυαλό που μπορεί να ήσασταν σε θέση να λάβετε με μια νόμιμη συνταγή, και αυτό περιλαμβάνει την ιατρική μαριχουάνα.

Για όσους από εσάς νομίζετε ότι είστε, και συγχωρείστε μας την έκφραση εδώ, σε μια ελεύθερη βόλτα σε αυτό το σημείο, δεν είστε, γιατί αυτό περιμαζώνει τους κανόνες, αλλά όχι πραγματικά, γιατί δεν βλέπουμε αυτό να περιμαζώνει τους κανόνες καθόλου. Θεωρούμε ότι αυτό δεν καθαρίζει το εμπόδιο για την επιτυχία σας που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας. Αντ΄ αυτού, έχετε βρει ακόμη τον τρόπο να «εξαπατήσετε», αν θέλετε, να περιηγηθείτε γύρω από τους κανόνες και να πείσετε τον εαυτό σας ότι είναι εντάξει το να συνεχίσετε την παράνομη χρήση των ναρκωτικών σας, τη χρήση των ουσιών που αλλάζουν το μυαλό. Ναι, αυτό είναι που κάνετε, και λέμε σε όλους εσάς που χρησιμοποιείτε αυτά τα ναρκωτικά σε τακτική βάση, και εννοούμε σε τακτική βάση, κι αυτό δεν χρειάζεται να είναι αρκετές φορές την ημέρα, κάθε μέρα, αυτό θα μπορούσε να είναι μια-δυο φορές την εβδομάδα ή μία φορά την εβδομάδα ή ακόμα και δύο φορές το μήνα, όποια και αν είναι, αν είναι σε τακτική και επαναλαμβανόμενη βάση τότε σας λέμε ότι είστε εθισμένοι στα ναρκωτικά, ναι.

Για όσους από εσάς πιστεύετε ότι η χρήση των ναρκωτικών σας είναι απλά διασκέδαση και μπορείτε να τα κόψετε ανά πάσα στιγμή, επειδή δεν τα χρειάζεστε και δεν είστε εθισμένοι, σας λέμε τότε μπράβο, φανταστικό, αυτά είναι υπέροχα νέα, τώρα να το αποδείξετε όμως, επειδή πρέπει πριν να αναληφθείτε. Ναι, υπάρχει μια ''παγίδα''. Θα πρέπει να το αποδείξετε σε εμάς και στον εαυτό σας προτού να αναληφθείτε. Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Πιστεύετε ότι είναι άδικο; Λοιπόν, δεν υπάρχει κανείς να μιλήσει για αυτό, αλλά ο εαυτός σας, γιατί αυτοί είναι οι κανόνες που καθορίσατε. Ναι, αυτοί είναι οι κανόνες σας. Μας δηλώσατε πριν από την τρέχουσα ενσάρκωση σας, ότι αν δεν αποβάλετε τη συνήθεια της χρήσης παράνομων ναρκωτικών, τότε να μη σας βοηθήσουμε να αναληφθείτε, να μην σηκώσουμε ούτε ένα δάχτυλο για να σας βοηθήσουμε να αφήσετε τα τρέχοντα όρια της τρίτης διάστασης σας.

Όταν σκέφτεστε αυτό, πιστεύετε ότι λέμε ψέματα εδώ; Σας ρωτάμε στα σοβαρά, πιστεύετε πραγματικά ότι παίρνουμε ένα τόσο μεγάλο μέρος της ημέρας μας για να λέμε ψέματα σε σας κάθε πρωί; Σοβαρά, δεν μπορεί πραγματικά να το πιστεύετε αυτό, ή το πιστεύετε; Δεν νομίζετε ότι έχουμε πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε σήμερα, αλλά αντ 'αυτού γράφουμε αυτά, που θα μπορούσαν να είναι πολύ μεγάλα μηνύματα από πριν με την συνομιλία μας με το κανάλι μας, και στη συνέχεια όλοι συγκεντρωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και διαβάζουμε αυτές τις ανακοινώσεις όλοι μαζί με τη μια ως εκ τούτου για την ενίσχυση του σήματος μας σε αυτόν, ώστε να μπορεί, να πάρει ακριβώς τη κάθε λέξη μας σωστά, όπως ακριβώς θέλουμε να μοιραστεί μαζί σας; Όταν σκέφτεστε αυτό, νομίζετε ότι όλα αυτά είναι ένα ψέμα που διαδίδεται από το κανάλι μας; Πιστεύετε ότι ξοδεύει όλη την ημέρα γράφοντας αυτά τα μεγάλα μηνύματα προς τα έξω και στη συνέχεια περνά την επόμενη ημέρα με το να τα μοιράζεται σε όλο το διαδίκτυο και στη συνέχεια να απαντάει τόσες αμέτρητες ερωτήσεις σχετικά με αυτά; Όχι, δεν βλέπουμε σε αυτό ούτε μια λογική υπόθεση ή υποψία, όχι, καθόλου.

Για όσους από εσάς θεωρείτε ότι είναι μια πρόκληση για να ''καταπιείτε'', αν θέλετε, αυτά τα μηνύματα και οι πληροφορίες που ανταλλάσουμε να σάς πούμε ποιό θα είναι το όφελος από όλα αυτά; Πιστεύετε ότι ο Greg το κανάλι μας ευημερεί, κατά κάποιον τρόπο δαπανώντας ολόκληρες ημέρες για αυτά τα μηνύματα; Σας λέμε ότι όχι. Αυτός και ο αδελφός του αγωνίζονται σε μεγάλο βαθμό αυτή τη στιγμή... Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για αυτό. Δεν έχουν καθόλου χρήματα. Έχουν ένα σπίτι που ουσιαστικά είναι τέσσερις τοίχοι και το πάτωμα, γιατί δεν έχουν ούτε ένα κομμάτι ξύλο για έπιπλα. Αυτό είναι σωστό. Μπορεί να είστε πολύ έκπληκτοι να το μάθετε αυτό. Έχουν δύο πλαστικές καρέκλες, μια μπροστά από κάθε ένα από τους υπολογιστές τους και κάθονται μπροστά τους όλη την ημέρα κάνοντας την εργασία φωτός τους. Ναι, ακόμη και ο αδελφός του Greg ο Glenn έχει ενωθεί τώρα στις τάξεις σας ως Εργάτης του Φωτός.

Είχε προγραμματιστεί για αυτό εδώ και πολύ καιρό, αλλά είχε επίσης δυσκολευτεί να τα ''καταπιεί'' όλα αυτά, ακόμη και αν ο αδελφός του εκτελούσε επιμελώς τα καθήκοντά του, ως Εργάτης του Φωτός ακριβώς μπροστά του για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Θεωρούσε τον αδελφό του τρελό. Ναι, τον αποκάλεσε τρελό και ''σεληνιασμένο'' περισσότερο από μερικές φορές. Είχαν αυτό που θα λέγατε πολλές «συζητήσεις», γι 'αυτό και ο Greg είπε «Έχε κάποια πίστη σε μένα. Έχε κάποια εμπιστοσύνη σε μένα. Είμαι ο δικός σου δίδυμος αδελφός και το φωνάζω έξω δυνατά. Γιατί νομίζεις ότι έχω χάσει το μυαλό μου ξαφνικά; Δεν βλέπεις την ομορφιά σε όλα αυτά; Δεν βλέπεις πόσο όλα αυτά είναι λογικά; Εσύ ο ίδιος ο Glenn λες σε ολόκληρη τη ζωή μας, πως δεν αισθάνεσαι σαν να είμαστε από αυτόν τον πλανήτη και νιώθεις πως εμείς δεν είμαστε σαν όλους τους άλλους. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει εδώ, και τώρα σου λέω πως έχω ανακαλύψει από που είμαι και έχω ανακαλύψει γιατί είμαι εδώ. Γιατί δεν το βλέπεις αυτό;»

Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς, αγαπητοί Εργάτες του Φωτός μας, έχετε επίσης αυτές τις συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας και σάς λέμε απλά κρατήστε σφιχτά τις πεποιθήσεις σας, επειδή θα υπάρξει μια μέρα, όπου ο ήλιος θα ανατείλει και θα λάμπει το φως πάνω τους. Ναι, κάθε άτομο στον πλανήτη σας, εκτός αν είναι τελείως τυφλοί ή πεισματάρηδες και σταθεροί στους παλαιούς τρόπους τους, θα δουν το φως μια μέρα, και θα δουν όλοι εσείς σήμερα πως ήσασταν οι πρωτοπόροι του νέου κόσμου σας. Ήσασταν οι ηγέτες. Ήσασταν η κινητήρια δύναμη, και όχι κάποιοι από αυτούς τους πλούσιους παχουλούς γάτους, όπως τους αποκαλείτε, στην τηλεόραση, που ισχυρίζονται ότι είναι η κινητήριος δύναμη του κόσμου σας, επειδή αγοράζουν ή πωλούν κάποια ακίνητα ή βρίσκονται στο χώρο του θεάματος ή είναι διάσημες σπορ φιγούρες. Αυτοί οι άνθρωποι θα ξεχαστούν τελείως. Ναι.

Όταν το σκέφτεστε αυτό, δεν νομίζετε ότι είναι εκπληκτικό; Πιστεύετε ότι είναι εξωφρενικό; Μια ευχή, όπως λέτε; Λοιπόν, έχουμε νέα για σας. Οι άνθρωποι του κόσμου σας, που θα είναι τα πιο διάσημα άτομα στον πλανήτη σας, θα είναι οι Εργάτες του Φωτός μας, και θα είναι γνωστοί για την εργασία που κάνουν τώρα και θα συνεχίσουν να κάνουν μέσα από τα χρόνια και μέσα από τους αιώνες. Όταν το σκέφτεστε αυτό, το βρίσκετε εντυπωσιακό; Το βρίσκετε ότι είναι συναρπαστικό; Βλέπετε τώρα τις δυνατότητες που ανοίγονται για εσάς; Βλέπετε ότι θα έρθει μια μέρα που θα λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει; Βλέπετε μια μέρα όπου η οικογένεια και οι φίλοι σας θα σταματήσουν να σας αποκαλούν τρελό και ονειροπόλο; Λοιπόν, εμείς τη βλέπουμε, και θα σας πούμε πως αυτή τη μέρα θα έρθει.

Μείνετε ισχυροί στις πεποιθήσεις σας. Μην παραιτηθείτε ποτέ. Ποτέ μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες ζει ο Greg. Έχει μάθει να μην αφήνει κανένα από τους φίλους ή την οικογένειά του να τον πείσουν με οποιονδήποτε τρόπο από το να ακολουθήσει τις πεποιθήσεις του, τα πιστεύω του, τα όνειρά του για τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του. Έχει πει στην οικογένειά, στους φίλους και στον αδελφό του, πολλές φορές «Μην αφήνετε κανέναν να παρεμβαίνει ποτέ στο ταξίδι σας. Μην αφήνετε κανενός άλλου τις αμφιβολίες ή φόβους ή έλλειψη εμπιστοσύνης να μπουν στο δρόμο σας και να τους επιτρέψετε να σας κάνουν να αρχίσετε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας », γιατί οι φίλοι του τον αμφισβητούσαν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να πιστέψετε ότι δεν πίστευαν καν ότι είχε ένα δίδυμο αδελφό; Ναι, εδώ και πολλά χρόνια οι φίλοι του γελούσαν πίσω από την πλάτη του, επειδή πίστευαν ότι ήταν τρελός μιλώντας για αυτό το δίδυμο αδελφό που κανείς δεν είχε δει ποτέ. Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Ο δίδυμος αδερφός του ήταν κλειδωμένος σε μια φυλακή για πάνω από μια δεκαετία. Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Ο αδελφός του Greg, ο Glenn πέρασε πάνω από 10 χρόνια στη φυλακή για κλοπή χρημάτων. Αυτό είναι σωστό. Λίγα βρώμικα κομμάτια χαρτιού ήταν το έγκλημά του και έδωσε πάνω από 10 χρόνια της ζωής του ζώντας σε ένα κλουβί.

Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Νομίζετε ότι είναι δίκαιο; Πιστεύετε ότι είναι σωστό; Πιστεύετε ότι είναι πρέπον; Πιστεύετε ότι αυτή είναι δικαιοσύνη; Καλά, εμείς δεν το θεωρούμε, και πρόκειται να κάνουμε κάτι για το σωφρονιστικό σύστημα σας. Ναι, θα κάνουμε. Το σωφρονιστικό σύστημα σας είναι το πιο βάρβαρο από όλα τα πρότυπα σε όλο αυτό το Σύμπαν. Ναι, έτσι είναι. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί κόσμοι που έχουν τη δυνατότητα να επιτρέπουν αυτό το είδος της βαρβαρότητας να λάβει χώρα. Είναι εκπληκτικό αυτό για εσάς; Έχετε εκπλαγεί με το να μάθετε ότι ο πλανήτης σας Γη, είναι ένας από τους λίγους πλανήτες σε αυτό το Σύμπαν, που έχει ένα σωφρονιστικό σύστημα όπως το δικό σας, όπου εκεί ζουν παγιδευμένες ψυχές σαν τα ποντίκια σε κλουβιά; Ναι, και πρόκειται να κάνουμε κάτι γι 'αυτό.

Εμείς πρόκειται να τα αλλάξουμε όλα αυτά για εσάς. Σας ρωτούμε... Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Μήπως αυτό σας κάνει ευτυχισμένο ή σας φοβίζει; Νομίζετε ότι πρόκειται να πάρουμε ένα κλειδί και να ανοίξουμε όλες τις πόρτες και να αφήσουμε όλους αυτούς, που μπορεί να είναι βίαιοι εγκληματίες, ελεύθερους στον κόσμο σας; Λοιπόν, εμείς ποτέ δεν θα το κάνουμε αυτό. Έχουμε προγράμματα για να επανεκπαιδεύσουμε άτομα, και με το να επανεκπαιδεύσουμε δεν εννοούμε να διαβάσουν ένα βιβλίο και να περάσουν ένα τέστ και ως εκ τούτου να αφεθούν ελεύθεροι, όχι. Όταν λέμε επανεκπαιδεύσουμε, εννοούμε ότι θα αφήσει το πρόγραμμα μας νέα όντα, νέες ψυχές, νέα άτομα. Δεν θα έχουν πλέον καμία επιθυμία να διαπράξουν τα εγκλήματα που έκαναν και που τους έχουν βάλει πίσω από τα κάγκελα εξ αρχής.

Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Πιστεύετε ότι έχουμε στη διάθεσή μας αυτές τις ικανότητες, τις γνώσεις, και σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές τις τεχνολογίες; Λοιπόν, εμείς τις έχουμε. Και πάλι, δεν είμαστε εδώ για να σας γεμίσουμε με ψέματα. Όταν λέμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι, μπορούμε, και μπορείτε να το πιστεύετε αυτό, και αυτό είναι που πρόκειται να κάνουμε για σας και για όλους εκείνους που είναι κλειδωμένοι πίσω από τα κάγκελα, μερικοί από τους οποίους για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ναι, κάποια από αυτά τα άτομα έχουν διαπράξει φοβερά εγκλήματα... Δεν υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό. Ένας αριθμός από αυτά τα άτομα έχουν αφαιρέσει μια άλλη ανθρώπινη ζωή. Αυτό είναι λυπηρό, είναι μια τραγωδία, είναι άσεμνο, συμφωνούμε μαζί σας σε όλα αυτά τα σημεία, αλλά σας λέμε έρχεται ένα σημείο όπου το να κάθεται κάποιος στη φυλακή μέχρι να γερνάει μακριά και να πεθαίνει δεν είναι μια κατάλληλη λύση και αισθανόμαστε πως πολλοί από εσάς θα συμφωνήσετε μαζί μας εδώ.

Αυτό που προτείνουμε είναι να επιτρέψουμε σε αυτά τα άτομα άλλη μια ευκαιρία στη ζωή, ναι, και αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Θα πάρουμε αυτούς από τα συστήματα των φυλακών σας και θα τους επανεκπαιδεύσουμε με τρόπους που θα αλλάξει όλη τη προοπτική τους, το σύνολο των φιλοσοφιών τους, την ανάγκη τους σε ορισμένες περιπτώσεις να βλάψουν ένα άλλο ή να παραβιάζουν ορισμένους νόμους, και όταν λέμε ορισμένους νόμους, δεν σημαίνει κάθε νόμο που είναι στα βιβλία σας, γιατί πρόκειται να τους αλλάξουμε αυτούς, καθώς αισθανόμαστε πως πολλοί από εσάς θα ανασάνετε με ανακούφιση, γιατί γνωρίζετε ακριβώς για τι νόμους μιλάμε.

Υπάρχουν νόμοι στα βιβλία σας, που δεν σας επιτρέπουν να πείτε ορισμένες λέξεις ή να κάνετε ορισμένα πράγματα που κάθε ελεύθερο άτομο θα πρέπει να επιτρέπεται να κάνει. Θεωρούμε ότι η χρήση παράνομων ναρκωτικών είναι μια επιλογή. Είναι αυτό που θεωρούμε σωστό. Αν θέλετε να καπνίζετε μαριχουάνα στο σπίτι σας, στη συνέχεια, ποιανού είναι το δικαίωμα να πει ότι δεν μπορείτε; Όταν λέμε ότι υπάρχει ένας αριθμός από εσάς που πρέπει να αποβάλει τη συνήθεια της χρήσης αυτών των ναρκωτικών, το λέμε αυτό, επειδή αυτό είναι που θέλατε, δεν είναι αυτό που θέλουμε, γιατί δεν είναι δική μας δουλειά; Όταν λέμε ότι θα πρέπει να αποβάλετε αυτές τις συνήθειες για να μπορέσετε να αναληφθείτε, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτοί είναι οι κανόνες που εσείς οι ίδιοι έχετε γράψει στη δική σας ιστορία για τον εαυτόν σας, στη δική σας ζωή. Δεν γράφουμε εμείς αυτούς τους κανόνες για εσάς... Θέλουμε να το κάνουμε σαφές όταν μιλάμε για αυτό το είδος της επιλογής.

Υπάρχουν πολλοί από εσάς που έχουν ενσαρκωθεί εδώ και το ενσαρκωμένο σχέδιο τους δεν έχει τίποτα να κάνει με το να γαντζώνονται σε ναρκωτικά και στη συνέχεια να απελευθερώνονται από αυτά, θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές. Πολλοί από εσάς απλά έχετε βρει το δρόμο σας σε αυτές τις ουσίες και έχετε επιλέξει να πειραματιστείτε μαζί τους και δεν το βλέπουμε αυτό ως ένα πρόβλημα με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί δεν είναι δική μας δουλειά. Είναι η ζωή σας, είναι το ταξίδι σας και η επιλογή σας, και τιμούμε και σεβόμαστε τις επιλογές όλων των άλλων και αυτό είναι που θέλουμε να αλλάξουμε σε μερικούς από τους νόμους στον κόσμο σας.

Οι κυβερνήσεις σας αισθάνονται ότι είναι δική τους δουλειά και δικαίωμά τους να σας ρίξουν στη φυλακή για αυτή την επιλογή και λέμε όχι οι κυβερνήσεις σας, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σας πει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε εφ 'όσον και αυτό είναι το κλειδί και είναι σημαντικό για εσάς να θυμάστε και να δεσμευτεί στη μνήμη σας, εφ 'όσον δεν παραβιάζετε τα δικαιώματα ή βλάπτετε κανέναν άλλο με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Αυτός είναι ο νόμος σας. Μπορείτε να τον αποκαλέσετε ως τον πρώτο νόμο που θα έχετε στα βιβλία σας. Ναι. Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό; Θα σκίσουμε εντελώς όλα τα νομικά βιβλία σας και αντ 'αυτού τοποθετήστε μια σύντομη πρόταση και αυτό θα είναι το δίκαιο που όλοι θα ζείτε. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό; Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε είναι αυτό που επιθυμείτε σε ολόκληρο τον κόσμο σας, εφ 'όσον δεν παραβιάζετε τα δικαιώματα του άλλου ή βλάπτετε έναν άλλο με οποιονδήποτε τρόπο.

Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Είναι συναρπαστικό αυτό για σας; Μήπως αυτό σας δίνει ελπίδα για το μέλλον σας και την οικογένειά σας ίσως και τους φίλους που μπορεί να μαραζώνουν σε φυλακές, ή μήπως αυτό σας φοβίζει; Αισθάνεστε «Θεέ μου. Τώρα που δεν υπάρχουν πια όλοι αυτοί οι τρελοί νόμοι στα βιβλία δεν θα προστατεύομαι.» Αυτό που σας λέμε είναι, επάνω σε αυτό που μόλις είπαμε, επιτρέπουμε σε έναν άλλο να προκαλέσει τραυματισμό ή βλάβη σε εσάς με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή; Όλα τα παραπτώματα που μπορεί να συμβούν στον κόσμο σας καλύπτονται από τη νομοθεσία αυτής της σύντομης μιας πρότασης.

Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Θα θέλαμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλια σας σήμερα κάτω από το σημερινό μήνυμα και να σας ρωτήσουμε τι πιστεύετε για το νέο και μόνο νόμο σας που θα είναι στο «βιβλίο» σας, θα πρέπει να πούμε, δεν θα χρειάζεται πλέον ένας τεράστιος σωρός από βιβλία νόμων που να εξηγούν όλους αυτούς τους διαφορετικούς και πολύ συγκεχυμένους νόμους. Θα έχετε ένα βιβλίο. Θα έχει μια σελίδα, και σε αυτή τη σελίδα θα γραφτεί μια μόνο φράση. Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Θα σας πούμε πως ο κόσμος σας θα είναι ένας νέος κόσμος που θα είναι απαλλαγμένος από όλες αυτές τις περιττές επιπλοκές, νόμους, κανόνες, πολιτικές, κατευθυντήριες γραμμές, περιορισμούς και φορολογίες. Όλα αυτά θα φύγουν. Θα είναι ένας τόσο απλός τόπος για να ζήσετε επιτρέποντας σε όλους να απολαύσετε τα ταξίδια σας χωρίς να περιορίζεστε από όλους αυτούς τους ιδιαίτερους περιορισμούς και τις κυρώσεις των ατομικών και ιερών δικαιωμάτων σας.

Θα σας αποχαιρετήσουμε σήμερα, γιατί έχουμε φθάσει στο τέλος της συνομιλίας που έχουμε γράψει για εσάς, και σας λέμε ότι θα επιστρέψουμε και πάλι σύντομα για να σας μιλήσουμε, αλλά δεν θέλουμε να ξεχάσετε τόσο γρήγορα αυτά που έχουμε πει σε σας σχετικά. Αντ' αυτού, ευχόμαστε σε όλους σας να επικεντρωθείτε στις λέξεις που έχουμε πει και να τις θυμάστε σήμερα και κάθε μέρα σας μπροστά. Ευχόμαστε για όλους εσάς που είστε αυτή τη στιγμή βυθισμένοι ακόμη και με το παραμικρό τρόπο σε αυτά που αναφέραμε ως παράνομη ή ψυχαγωγική χρήση ναρκωτικών, να αποβάλετε αυτή τη συνήθεια, γιατί δε γνωρίζετε με βεβαιότητα αν αυτό ήταν ένα μέρος του ενσαρκωμένου σχεδίου σας, αν αυτός ήταν ένας όρος που τέθηκε σε συμφωνία , και ότι αν δεν σπάσετε τις αλυσίδες της χρήσης ναρκωτικών πως δεν θα αναληφθείτε. Δεν ξέρετε αν αυτό είναι το σχέδιο σας, έτσι σας ρωτάμε, πρόκειται να παίξετε με το μέλλον σας; Σκοπεύετε να παίξετε με την ανάληψή σας απλά για να συνεχίσετε με το κάπνισμα μαριχουάνας ή με οποιαδήποτε άλλα ναρκωτικά;

Εμείς να σας πούμε ότι δεν αξίζει τον κόπο. Σας λέμε να ζυγίσετε αυτή τη χρήση ναρκωτικών με όλα αυτά που έχετε ήδη καταλάβει πως σας περιμένει. Αν σκεφτεί κανείς αυτό, αν σκεφτεί κανείς τον παράδεισο και την απίστευτη ζωή που έχετε να περιμένει για σας και το βάρος του πρωινού καπνίσματος τσιγάρων μαριχουάνας σας ή τα συνταγογραφημένα χάπια σας όλη την ημέρα, θα σας πούμε τι προτιμάτε, επειδή αυτή η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας. Μπορείτε να μείνετε εδώ σε αυτόν τον τρισδιάστατο πλανήτη φυλακή για όσο χρονικό διάστημα θέλετε, ή μπορείτε να αφήσετε κάτω το μπουκάλι ή το τσιγάρο μαριχουάνας και να βηματίσετε έξω από το κελί της φυλακής σε έναν παράδεισο.

Εμείς λέμε ότι είναι όλα στο χέρι σας, είναι η επιλογή σας, αυτή είναι η ζωή σας, είναι το ταξίδι σας, και εμείς θα τιμήσουμε και θα σεβαστούμε την επιλογή που ο καθένας από εσάς έχει κάνει ή πρόκειται να κάνει, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία που κάναμε μαζί σας πριν φύγετε. Εμείς θα σας πούμε σήμερα... Τι είναι αυτό που θα επιλέξετε; Και πάλι θα σας θυμίσουμε ότι είστε εσείς που θέσατε αυτούς τους κανόνες να εφαρμοστούν. Μας το δηλώσατε κατηγορηματικά.

«Αν δεν σπάσω τα δεσμά αυτών των εθισμών τότε δεν αξίζει να αναληφθώ, έτσι θα σημαίνει πως δεν θέλω να αναληφθώ και θα μείνω εδώ σε αυτό το τρισδιάστατο κόσμο μέχρι να βρω έναν τρόπο, μέχρι να βρω το θάρρος και να επιλέξω ένα νέο τρόπο για να ζήσω τη ζωή μου.»

Δεν θα σας ευχηθούμε τίποτα, αλλά το καλύτερο για εσάς και οι ελπίδες μας και οι προσευχές μας είναι πίσω σας, σε κάθε βήμα του δρόμου σας, και σας λέμε ότι αυτή είναι μια πρόκληση που μπορείτε να ξεπεράσετε, αν δεν ήταν, δεν θα είχατε γράψει αυτή την πρόκληση στο ενσαρκωμένο σχέδιο σας και αυτή είναι η τελική γραμμή, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν έχετε κάνει καμία πρόκληση, που ήταν αδύνατη να ξεπεραστεί, σας ευχόμαστε να το γνωρίζετε αυτό και σας ευχόμαστε να το πιστέψετε αυτό, γιατί αυτό είναι απλά η αλήθεια. Ξέρουμε ότι μπορείτε να το κάνετε. Ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Τώρα κάντε το.

Είμαστε η ανελθούσα οικογένειά σας εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας οδηγήσουμε έξω από τη φυλακή που αποκαλείτε κόσμο σας, σε έναν κόσμο που ονομάζουμε έναν παράδεισο. Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι : Greg Giles Πηγή: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford