Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

5 Αυγούστου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 5 Αυγούστου 2012 - Μελλοντικές Δυνατότητες και Ευκαιρίες


Όλη σας τη ζωή περιμένατε για αυτήν την μαγική στιγμή να γίνει πραγματικότητα για εσάς, να γίνει η ευλογημένη πραγματικότητα σας, να φέρει τον καρπό του δέντρου που φυτέψατε πριν από πολύ καιρό και έχετε ποτίσει και φροντίσει για τόσες ζωές. Αυτό το δέντρο έχει αναπτυχθεί πλήρως τώρα για πολλούς από εσάς και είναι η ώρα να διαλέξετε το καρπό του και να πάρετε τη πρώτη σας μπουκιά από το γλυκό νέκταρ της νέας και εντελώς δωρεάν και απεριόριστης εμπειρία σας. Αυτή η στιγμή έρχεται τώρα γρήγορα για πολλούς από εσάς, και σας λέμε να συνεχίσετε να κάνετε ό,τι είναι αυτό που κάνετε. Μην πέσετε πίσω χαμηλά τώρα σε παλιές συνήθειες πρότυπα ή τάσεις και στη καταστροφική φύση σας που κάποιοι από εσάς έχουν επιδείξει σε ορισμένα διαστήματα στο παρελθόν τους. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιδοθείτε σε αυτές τις αδυναμίες, μαθαίνοντας από τις εμπειρίες και δοκιμάζοντας τα όρια της εμπειρίας σας. Τώρα είναι η ώρα να εφαρμόσετε τον εαυτό σας όσο πιό πλήρη και συνειδητό, ενδεχομένως μπορείτε. Τώρα είναι η ώρα να πάτε ολοταχώς σε όλες τις μελλοντικές δυνατότητες σας και όχι κοιτάζοντας πίσω, αλλά απελευθερώνοντας όλα όσα υπήρχαν, καθώς όλα αυτά ήταν ένα έδαφος εξάσκησης για σας, γεμάτο διδάγματα και εμπειρίες για να σας προετοιμάσουν για αυτό που περιμένει τώρα και γνέφει σε σας με το κάλεσμα σας, το κάλεσμα του ονόματός σας.


Ακούτε το όνομα σας που καλείται; Αν ακούσετε το όνομά σας να καλείται να πείτε «ακούω το όνομά μου που τώρα καλείται και απαντώ σε αυτό το κάλεσμα. Ακολουθώ αυτό το κάλεσμα. Ακολουθώ τον ήχο του ονόματός μου, που καλείται και θα ακολουθώ αυτόν τον ήχο μέχρι να με παραδώσει εκεί που θέλω να είμαι, που δεν είναι εδώ, αλλά κάπου αλλού.» Αυτό είναι που θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς που θέλετε μια νέα πραγματικότητα, ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα ζωή γεμάτη με νέους θησαυρούς, ανταμοιβές, στόχους, προκλήσεις, ενθουσιασμό, περιπέτεια και εμπειρίες για να μάθετε ακόμα ανώτερα μαθήματα από τα μαθήματα που έχετε μάθει μέχρι αυτό το καταπληκτικό και υπέροχο σημείο.

Σήμερα θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για το πώς θα είναι για σας τη στιγμή που θα βγείτε από το τρέχοντα όρια της αρκετά περιορισμένης πραγματικότητας σας, σε ένα απεριόριστο χώρο για να επιδείξετε όλες τις δεξιότητες, τα ταλέντα και τη σοφία που έχετε μάθει. Θα είναι σαν να έχετε κερδίσει το λαχείο, σα να χτύπησε το τζακ ποτ και το καμπανάκι στο καρναβάλι. Θα είναι σαν να είστε ο χρυσός Ολυμπιονίκης, που στέκεται στο βάθρο, καθώς παίζουν τον εθνικό ύμνο της χώρας σας. Μήπως αυτό σας ενθουσιάζει και σας δελεάζει; Είναι αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο που μπορεί να είχατε στο παρελθόν περάσει το χρόνο σας, την εστίαση και την ενέργεια σας μαζί του; Αν είναι, τότε μπορείτε να έχετε αυτό. Αυτό είναι το δώρο σας, αυτή είναι η ανταμοιβή σας, αυτό είναι το τρόπαιο σας και είναι καιρός να παρουσιαστεί σε σας.

Εμείς, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, είμαστε εδώ, δεν ερχόμαστε, θέλουμε πάντα να το κάνουμε όσο το δυνατόν σαφέστερο σε σας. Δεν ταξιδεύουμε εδώ από οποιοδήποτε σημείο στον Σύμπαν, καθώς έχουμε ήδη ταξιδέψει εδώ σχετικά πολύ καιρό τώρα. Είμαστε ήδη εδώ. Είμαστε εδώ τόσο πολύ κοντά σε σας που θα χρειαστεί μόνο λίγο περισσότερο σπρώξιμο, λίγη περισσότερη προσπάθεια, λίγη περισσότερη επιμονή, λίγη περισσότερη αποφασιστικότητα για να μας βλέπετε, για να μας ανακαλύψετε και για να ενωθείτε μαζί μας. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι δεν είμαστε εμείς και δεν είστε εσείς που ταξιδεύουμε οπουδήποτε, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που θα επιτρέψει την επανένωση μαζί μας; Ξέρετε τι είναι αυτό από τώρα... Δεν έχουμε να σας το εξηγήσουμε αυτό. Πείτε μας οι ίδιοι τι είναι αυτό που θα αρχίσει αυτή την ευλογημένη επανένωση των οικογενειών μας. Θα θέλαμε να δούμε να απαντάτε σε αυτό το ερώτημα οι ίδιοι κάτω από το μήνυμά μας σήμερα.

Όπως κάνουμε κάθε μέρα, θα παρακολουθήσουμε τα σχόλιά σας κάτω από το μήνυμά μας σε όλο σας το Internet με μεγάλο ενδιαφέρον. Μας αρέσει να διαβάζουμε τα σχόλια σας, καθώς δείχνουμε πολύ ενδιαφέρον για το τι σκέφτεστε για μας, για την επανασύνδεση μας και για τα έργα που θα ξεκινήσουμε μαζί. Δείχνουμε ακόμα ενδιαφέρον για τα αρνητικά σχόλια για εμάς, γιατί μαθαίνουμε πολλά για σας από όλα τα σχόλια σας, όχι μόνο από αυτά στα οποία ένα θετικό φως λάμπει. Είναι, επίσης, μέσα από το σκοτάδι, μέσα από την αρνητικότητα όπου μπορούμε όλοι να μάθουμε, και εν τέλει, περί αυτού δε πρόκειται πως είναι μια μαθησιακή εμπειρία για όλους μας; Αυτό είναι στο βαθύτερο πυρήνα του.

Είστε εδώ για να μάθετε και είμαστε εδώ για να μάθουμε, και για να επιτύχουμε αυτό το στόχο όλο αυτό το σενάριο που έχει δημιουργηθεί και έχει διαταχτεί από τον Δημιουργό μας, που είναι ο Δημιουργός σας, και που πολλά μεγάλα μυαλά έχουν δημιουργήσει σε αυτό το τραπέζι της μεγάλης γιορτής όπου θα μάθουμε μέσα από αυτή τη θαυμάσια εμπειρία ερχόμενοι εδώ για να βοηθήσουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας με το να ανακαινίσουμε, ανοικοδομήσουμε και αναδιαρθρώσουμε το σπίτι τους, φιλοξενώντας μια θαυμάσια και ένδοξη οικογενειακή επανένωση. Ελπίζουμε να προσκαλεστούμε, και βλέπουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε ήδη ανοίξει τη πόρτα για μας και σας λέμε ευχαριστώ. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ευπρόσδεκτοι, εκτιμώμενοι και αγαπητοί, και εκτιμούμε σε μεγάλο βαθμό αυτή τη τόσο ζεστή χειρονομία να ανοίξετε το σπίτι και τις καρδιές σας και να μας καλωσορίσετε.

Σήμερα θα θέλαμε απλώς να αναφερθούμε σύντομα στο πρώτο έργο μας με εσάς που πολλοί από εσάς γνωρίζετε από τώρα πως θα είναι η ενίσχυση των παράκτιων ακτών σε ορισμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο σας. Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία κοινοποίησης και θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι έχουμε επιτυχώς στείλει τα μηνύματα μας σε πολλά άτομα που έχουμε επιλέξει για το αρχικό σχέδιο, και έχουμε επίσης λάβει επιτυχώς τις απαντήσεις τους. Οι απαντήσεις σας στο ερώτημά μας έχουν δεόντως επισημανθεί, και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και πάλι, όταν έρθει η ώρα για σας να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει. Όσοι από εσάς έχετε λάβει την επικοινωνία μας να καταλάβετε τι εννοούμε με αυτό και πως δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συνεχίσετε με αυτήν περαιτέρω πια. Θα συνεχίσουμε να στέλνουμε μηνύματα σε εκείνους από εσάς που αισθανόμαστε πως έχουν κερδίσει το δικαίωμα να λάβουν μέρος σε αυτό το αρχικό σχέδιο μέσω των αλληλεπιδράσεών τους με άλλους στην απευθείας σύνδεση στα κοινωνικά δίκτυα σας, τις προσπάθειές τους για να λάμψει το φως τους, να είναι εκεί για τους άλλους, να μοιράζονται τις πληροφορίες για την οργάνωσή μας και για το ποιές είναι οι προθέσεις μας που είμαστε εδώ, στον κόσμο σας.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις προσπάθειές σας στον τομέα αυτό και λέμε σε όλους εσάς που έχετε αναπτύξει τα προσόντα των εαυτών σας μέσα από την προσπάθεια, πως δεν είστε, και δεν πρόκειται να ξεχαστείτε ή να αγνοηθείτε με οποιονδήποτε τρόπο. Λέμε σε όσους από εσάς που έχουν δείξει ότι είναι κατάλληλοι και ικανοί για να είναι μέλη των ομάδων μας, ότι η ημέρα σας θα έρθει... Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Ξέρουμε ποιοί είστε και σας έχουμε στη λίστα μας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στις μελλοντικές μέρες, είτε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Δεν θα μείνετε έξω από τα έργα μας καθώς επίσης κι εμείς ανυπομονούμε για να συνεργαστούμε μαζί σας. Θα υπάρξουν πολλά έργα με πολλές χιλιάδες πρόσωπα που έχουμε επιλέξει να συνεργαστούν μαζί μας, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Αυτό το αρχικό σχέδιο, αν και τεράστιο σε έκταση και σημασία, δεν θα απαιτήσει πάρα πολλά χέρια βοηθείας, δεδομένου ότι δεν θα πάρει πολλούς από εσάς για την κατασκευή αυτών των θαλασσίων τειχών διότι η προηγμένη τεχνολογία μας θα κάνει την περισσότερη εργασία για σας.

Θέλουμε να το καταστήσουμε αυτό σαφές, καθώς θέλουμε να κατανοήσετε, αν και έχετε αποδείξει την καλοσύνη σας, τη συμπόνια σας και την ανώτερη ηθική της εργασίας σας, ποιός είναι ο λόγος που δεν έχουμε έρθει σε επαφή για να λάβετε μέρος σε αυτό το αρχικό σχέδιο. Ο λόγος είναι ότι μόνο ένας σχετικά μικρός αριθμός από εσάς έχει ήδη ή θα ενημερωθεί για το έργο αυτό καθώς το εργατικό δυναμικό που απαιτείται για αυτό είναι μάλλον μικρό σε μέγεθος, ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα έργα εξίσου σημαντικά και πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος και σε πεδίο εφαρμογής θεωρώντας το ανθρώπινο δυναμικό που απαιτείται, και τότε είναι που πολλοί από σας να περιμένετε να έρθετε σε επαφή. Αυτή η ημέρα θα ακολουθήσει σύντομα μετά την ολοκλήρωση του έργου των θαλασσίων τειχών, και μερικά από τα έργα αυτά μπορεί ακόμη και να είναι εν εξελίξει κατά τη διάρκεια της κατασκευής των εν λόγω τειχών. Ευχόμαστε να το καταλάβετε αυτό, και όλοι να κρατηθείτε σε κατάσταση συναγερμού για τη τηλεπαθητική επικοινωνία μας με σας, δεδομένου ότι θα μπορούσε να έρθει ανά πάσα στιγμή ενώ είστε σε οποιαδήποτε θέση, όχι μόνο στα σπίτια σας ή στο κρεβάτι σας.

Αυτή είναι η κατάσταση εδώ, στον κόσμο σας, όπου υπάρχει μεγάλη ευκαιρία και πολλές πιθανότητες για πρόοδο και κάτι νέο για όλους εσάς. Αυτό που είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε είναι ένας νέος τρόπος για να κάνετε σχεδόν τα πάντα που έχετε γνωρίσει ως με ένα μόνο τρόπο για να κάνετε τα πράγματα. Υπάρχει τόσο μεγάλο μέρος του κόσμου σας που χρειάζεται ή μπορεί να ωφεληθεί από την αναβάθμιση και την πρόοδο στο τεχνολογικό πεδίο, τη μεθοδολογία και την κατανόηση. Θα υπάρχει λίγη από τη τριτοδιάστατη δομή ή το σύστημα που θα επιβιώσουν, αν θέλετε, κατά τη μετατροπή σε ανώτερα επίπεδα της κοινωνίας, όπως είναι μια πεμπτοδιάστατη κοινωνία πολιτών. Όταν κάποιος καταλαβαίνει αυτό, καταλαβαίνει ότι πολλά από όσα έχετε γνωρίσει θα αποδομηθούν και θα ανακατασκευαστούν σε ένα εντελώς νέο τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό για πολλούς, ίσως να είναι πολύ έκπληκτοι να το μάθουν αυτό, ως όντα που έχουν έρθει για να γνωρίζουν ένα τρόπο δεν είναι πάντα εύκολο να προσαρμοστούν σε ένα νέο τρόπο, ειδικά όταν ο νέος τρόπος αυτός είναι τόσο απόλυτα μετασχηματιστικός από τις μεθόδους του παλιού τρόπου.

Είμαστε εδώ όχι μόνο για να σας βοηθήσουμε σε αυτό τον ευαίσθητο μετασχηματισμό, αλλά επίσης για να σας βοηθήσουμε συναισθηματικά και διανοητικά να επιβιώσετε μέσα σε αυτό το μετασχηματισμό. Τι θα κάνουμε είναι να στήσουμε ένα σύστημα όπου η ψυχική και συναισθηματική υγεία σας και ευημερία σας θα μπορεί να ελέγχεται και να παρακολουθείται για τη επαρκή μέτρηση στην ευκολία ή στη δυσκολία που κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε με αυτόν τον μετασχηματισμό των κοινωνικών δομών σας. Θα παρακολουθούμε ένα ορισμένο ποσοστό του πληθυσμού σας σε όλον τον κόσμο σας, προμηθεύοντας με αυτόν τον τρόπο μια βάση από την οποία να προκύπτουν στατιστικά στοιχεία που μπορεί να είναι αρκετά ακριβή, χωρίς την παρακολούθηση και την εξέταση όλου του πληθυσμού σας. Αυτή είναι η προτιμώμενη μέθοδος για τη διεξαγωγή αυτής της έρευνας, και εμείς στις μελλοντικές ημέρες θα ζητήσουμε μια σειρά από εθελοντές να λάβουν μέρος σε αυτή τη μελέτη για τη μέτρηση των συλλογικών καθώς και των μεμονωμένων αντιδράσεών σας σε αυτές τις αλλαγές στον κόσμο σας.

Εκείνη την εποχή, ελπίζουμε να λάβουμε ένα επαρκή αριθμό πρόθυμων συμμετεχόντων και να σας πούμε πως για τη βοήθειά σας σε αυτή τη μελέτη θα ανταμειφτείτε με συγκεκριμένους τρόπους. Ένας από αυτούς τους τρόπους που θα σας ανταμείψει είναι πως εκείνοι που θα συμμετάσχουν στις μελέτες μας θα λάβετε από εμάς τα οφέλη των προηγμένων τεχνολογιών και γνώσεων μας, και τη προηγμένη θεραπεία για πολλές από τις συναισθηματικές, νοητικές και σωματικές ανάγκες σας. Τι εννοούμε με αυτό είναι ότι εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας τις τεχνολογίες και προηγμένες αντιλήψεις μας για τα φυσικά, συναισθηματικά και διανοητικά σκάφη σας και θα σας βοηθήσουμε να ανακουφίσετε μερικά από τα προβλήματα που μπορεί να έχετε ή τις ελλείψεις, αν θέλετε, που έχετε γεννηθεί με κάποια αναπηρία ή την αποκτήσατε, κατά κάποιο τρόπο σε όλη τη ζωή σας. Σε όλες τις εργασίες που θα κάνετε μαζί μας ακολουθεί ανταμοιβή, καθώς αυτή είναι η βασική δομή της νέας υψηλότερων διαστάσεων κοινωνίας σας. Όταν κάποιος προσφέρεται για να βοηθήσει τους αδελφούς και τις αδελφές του και εργάζεται προς το γενικότερο καλό του πλανήτη και όλων σας είναι επαρκώς δίκαιη η αποζημίωση για τις προσπάθειές του, το χρόνο του και την ενέργειά του.

Σήμερα, εδώ, στον κόσμο σας, πολλοί από εσάς εργάζεστε πολύ σκληρά για πολύ λίγη αποζημίωση και ανταμοιβή. Αυτό θα αλλάξει, για όλους εσάς που συνεχίζετε να εργάζεστε σε δουλειές που μπορεί να σας είναι απαραίτητες, τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη, μέχρι την συνολική αλλαγή σε πολλά από τα συστήματά σας που να μπορούν να εφαρμοστούν, θα ανταμείβεστε, θα αντισταθμίζεστε, και θα πληρώνεστε πολύ περισσότερο από ό,τι σήμερα. Θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές, καθώς καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς είστε έτοιμοι και πολύ πρόθυμοι να αποχωρήσετε από τις δουλειές που πολλοί από εσάς αισθάνεστε δέσμιοι, και λέμε ότι για πολλούς από εσάς αυτή η μέρα θα έρθει, αλλά προς το παρόν τα συστήματα σας θα πρέπει να κατεδαφιστούν πριν να μπορούν να κατασκευαστούν εκ νέου, και θα υπάρξει μια χρονική περίοδο όπου θα πρέπει να παραμείνετε στην τρέχουσα θέση απασχόλησής σας για την υποστήριξη του εαυτού σας και της οικογένειάς σας. Θα εφαρμόσουμε σε εύθετο χρόνο συστήματα και τεχνολογίες που θα ανακουφίσουν την ανάγκη για πολλούς από εσάς να πάτε στη δουλειά σας και να εκτελέσετε τα καθήκοντα που εκτελείτε αυτή τη στιγμή που ωφελούν άλλους και τον κόσμο σας. Δεν μπορούν όλοι να σταματήσουν τη δουλειά τους την ίδια στιγμή εφόσον η κοινωνία σας συνεχίζετε ομαλά μέσω αυτού του μετασχηματισμού. Ελπίζουμε ότι μπορείτε να το καταλάβετε αυτό, και να καταλάβετε ότι θα υπάρξει μια περίοδος τοκετού, αν θέλετε, μία περίοδος φροντίδας, μια περίοδος ανάπτυξης, και μέσω αυτής της περιόδου, θα υπάρξουν ορισμένοι αναπτυσσόμενοι πόνοι, καθώς αυτό πρέπει πάντα να αναμένεται, όταν το παλιό ανοίγει το δρόμο για τη νέο.

Με τον καιρό, θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά πώς θέλουμε να εφαρμόσουμε τα νέα συστήματά σας, ποία συστήματα θα θέλαμε να εκτελέσουμε πρώτα, και ποιά συστήματα απαιτούν τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, καθώς υπάρχουν συστήματα σήμερα στον κόσμο σας που στέκονται σε τρεμάμενο έδαφος που πρέπει να ενισχυθεί , και σε πολλές περιπτώσεις να ανακατασκευαστούν πλήρως, για τη διασφάλιση των κοινωνιών σας, γιατί δεν θέλουμε να «τραβήξουμε ένα καρφί», όπως είναι, και να επιτρέψουμε σε ένα πλήρες σύστημα που βρίσκεται σε αυτό το σημείο, αλλά αναγκαίο στον κόσμο σας, να καταρρεύσει κάτω. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να προχωρήσουμε με προσοχή στην ενίσχυση ορισμένων συστημάτων σας, ενώ εμείς την ίδια στιγμή θα εφαρμόζουμε τα νέα συστήματα, μερικές φορές οικοδομώντας το απευθείας μέσα από ένα παλιό σύστημα, αντί της πλήρους διάλυσης ενός συστήματος πριν ξεκινήσουμε να εφαρμόζουμε ένα νέο στη θέση του.

Όπως έχουμε πει, θα υπάρξουν ορισμένοι αναπτυσσόμενοι πόνοι που θα βιώνουν οι άνθρωποι σας για κάποιο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον σε ορισμένες περιοχές. Ζητάμε την υποστήριξή σας, τη βοήθειά σας και την εμπιστοσύνη σας ότι οι νέες κοινωνικές δομές σας θα κατασκευαστούν και θα ωφελήσουν όλους τους ανθρώπους του κόσμου σας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας, τη συνεργασία σας και τη βοήθειά σας στην οικοδόμηση των νέων αυτών συστημάτων και δομών και σας λέμε πως οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα και θα ανταμειφτείτε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Έχετε υπομονή, να έχετε εμπιστοσύνη, και πίστη, και ο κόσμος σας θα είναι ένας παράδεισος, και οι παλιοί τρόποι με τον καιρό θα γίνουν μια μακρινή και αμυδρή μνήμη του παρελθόντος σας.

Είμαστε οι αρχιτέκτονες, εδώ για να σας βοηθήσουμε να οικοδομήσετε το νέο παράδεισο σας.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford