Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

6 Αυγούστου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 6 Αυγούστου 2012 - Έλεγχος Αποσκευών Αναληψεως


Με τον καιρό, όλα όσα έχουμε συζητήσει μαζί σας θα γίνουν σαφή και δε θα υπάρχει πλέον οποιαδήποτε σύγχυση, μυστήριο ή αναπάντητες ερωτήσεις που να σας αφήνουν ψάχνοντας για απαντήσεις, όπως μπορεί να είστε σήμερα. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να είναι τα πράγματα προς το παρόν. Παρακαλούμε κρατήστε αυτό κατά νου αγαπημένοι, ότι το ταξίδι σας δεν έχει τελειώσει, δεν έχει ολοκληρωθεί από οποιοδήποτε τέντωμα της φαντασίας.

Πολλοί από εσάς έχετε ακόμα αρκετά μαθήματα και ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να τα μάθετε ενώπιον των γραπτών των τελικών εξετάσεων που θα σας δοθούν, για να γράψετε μια φράση. Αν εμείς από τις Γαλαξιακές Διοικήσεις παρέμβουμε τώρα και σας παραδώσουμε όλες τις απαντήσεις σε ένα «ασημένιο πιάτο» θα διακόψουμε, θα περιορίσουμε, και θα τερματίσουμε πολλά από τα μαθήματα που πολλοί από εσάς είστε στη μέση της μάθησης και του βιώματος.


Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι ναι, έχουμε πολλές από τις απαντήσεις που επιθυμείτε να προμηθευτείτε και ακούμε πολύ συχνά τα αιτήματά σας για αυτές τις απαντήσεις, αλλά δεν είναι καθήκον μας και δεν είναι σωστό να σας τις δώσουμε, γιατί αυτές οι απαντήσεις δεν είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν περισσότερο. Είναι η προσωπική προσπάθειά σας να ανακαλύψετε τις απαντήσεις, τα μυστικά και τους θησαυρούς που σας περιμένουν. Το καταλαβαίνετε αυτό λίγο πιο ξεκάθαρα, ότι δεν είναι οι απαντήσεις που αξίζουν ως πιο σημαντικές για σας, αλλά είναι η αναζήτησή σας για αυτές που είναι το πιο πολύτιμο βραβείο; Τώρα που το καταλαβαίνετε αυτό λίγο περισσότερο θα προτείναμε σε πολλούς από εσάς να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο ψάχνοντας για αυτές τις απαντήσεις στους εαυτούς σας, αντί να μας ζητάτε να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα που μπορεί να έχετε. Αυτό είναι το μόνο που έχουμε να πούμε γι 'αυτό, αγαπητοί μας, και τώρα ας περάσουμε σε υποθέσεις που αφορούν τον εξωτερικό κόσμο σας.

Κατά τη διαδικασία των καθηκόντων μας, συναντάμε πολλές νέες ανατροπές και αλλαγές, εμπόδια, δυσκολίες και προβλήματα, αλλά ποτέ δεν διστάσαμε για μια στιγμή και βλέποντας κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται ως μια άλλη θαυμάσια ευκαιρία να επιδείξουμε τα ταλέντα μας, τη συλλογική και ατομική μας σοφία και εξυπνάδα για να τα ξεπεράσουμε. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε τους περισσότερους από εσάς, να κάνετε μια παράκαμψη στο δρόμο σας όταν προκύπτει, προκαλώντας σας, να αλλάξετε προσωρινά την πορεία σας και να βρείτε έναν κατάλληλο τρόπο για να περιηγηθείτε μέσα ή γύρω από ένα εμπόδιο. Βλέπουμε πολλούς να κάνετε ακριβώς αυτό, αν και αυτό που προτείνουμε σήμερα είναι οι περισσότεροι από σας να παίρνετε μια υγιή στάση όταν προκύπτουν προβλήματα, αντί της ηττοπάθειας και της αρνητικής στάσης, όπου πολλοί από σας επιτρέπετε να σας καταναλώνουν, όταν οι προκλήσεις παρουσιάζονται στους εαυτούς σας. Εξ άλλου, οι περισσότερες από αυτές τις προκλήσεις έχουν δημιουργηθεί από τον εαυτό σας από πριν και μερικές φορές ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής, της παρούσας ενσάρκωσής σας, για να σας προσφέρουν μια πρόκληση και μια ευκαιρία να αυξηθείτε πάνω από αυτές, δοκιμάζοντας την εξυπνάδα, τη δύναμή, την επίλυση , την ορμή, την αποφασιστικότητα , το θάρρος, την ανδρεία, την καρδιά και τη φαντασία σας. Γιατί χωρίς αυτές τις δοκιμές, δεν θα ξέρατε πού είναι η θέση σας και πόσο μακριά έχετε φτάσει στο ταξίδι σας.

Οι δοκιμές αυτές είναι απαραίτητες, πολύ γόνιμες, και ιδιαίτερα πολύτιμες για σας με τόσους πολλούς τρόπους, και σας λέμε πως απλά αλλάζοντας τη στάση σας ελαφρώς και βλέποντας αυτές τις προκλήσεις ως ακόμη άλλη μια ευλογημένη ευκαιρία και δώρο προς εσάς, θα διευκολύνει να αρχίσετε να δημιουργείτε μια απάντηση για κάθε πρόκληση, γιατί η νοοτροπία σας θα είναι εντελώς διαφορετική, θα είναι πολύ πιο θετική, επιτρέποντας σε πιο θετικές ενέργειες να ρέουν που θα σας βοηθήσουν πολύ ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι με μια μόνο μικρή μεταβολή στην προοπτική σας, πολλές από τις προκλήσεις και τα εμπόδια που παρουσιάζονται θα είναι πολύ πιο ρευστά για να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν; Ελπίζουμε να δούμε περισσότερους από εσάς να αρχίσετε να βλέπετε αυτές τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν σε σας με αυτό το νέο πρίσμα, καθώς τα οφέλη τους να τις βλέπετε με μια ευρύτερη προοπτική είναι ανυπολόγιστες και θα επιτρέψουν σε πολλούς από εσάς να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις σε αυτές τις προκλήσεις, όπου στη συνέχεια θα σας επιτρέψει να περάσετε στην επόμενη και εν συνεχεία στην επόμενη, και αυτός είναι ο τρόπος που θα επιτευχθεί η πραγματική πρόοδος. Γιατί επιτρέποντας στον εαυτό σας να προσκολληθείτε σε ένα πρόβλημα για πάρα πολύ καιρό δεν είναι επωφελές για σας και σπαταλώντας τόσο πολύ από τον πολύτιμο χρόνο, την ενέργεια και την εστίασή σας.

Όπως έχουμε πει, ο χρόνος τελειώνει σύντομα για πολλούς από εσάς, και ο χρόνος για την επίλυση σε πολλές από τις προκλήσεις έχουν τεθεί για σας, καθώς πολλές έχουν τεθεί από εσάς τους ίδιους, και είναι επάνω σας. Δεν υπάρχουν πάρα πολλές αυριανές μέρες που έχουν απομείνει για να απωθήσετε την ολοκλήρωση αυτών των μικρότερων έργων. Κάθε ένα από αυτά πρέπει να αντιμετωπιστεί κατάλληλα, πριν να προχωρήσετε σε νεότερες προκλήσεις, ίσως και σε υψηλοτέρων διαστάσεων προκλήσεις. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι οι τελικές εξετάσεις, αν θέλετε, πλησιάζουν και δεν υπάρχει πλέον αρκετός χρόνος για να σπαταλήσετε, να διαπραγματευθείτε ή να ανταλλάξετε; Είναι πλέον καιρός να απασχοληθείτε, και εννοούμε να απασχοληθείτε πολύ. Πολλοί από εσάς θα πρέπει να βιαστείτε, αν θέλετε να «κερδίσετε τη λήξη της προθεσμίας», όπως λέτε, καθώς η αυλαία κατεβαίνει σε αυτήν την παράσταση και δεν θα υπάρξει, όπως δεν μπορεί να υπάρξει, κανένας επιπλέον χρόνος που έχει ορισθεί για όσους από εσάς επιθυμείτε να βγείτε από αυτό το θέατρο για μια νέα παράσταση.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, και ευχόμαστε σε όλους εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις να πάρετε ό,τι λέμε σήμερα σχετικά με αυτό πολύ σοβαρά. Σας λέμε να εξετάσετε τι είναι αυτό στη ζωή σας που πιστεύετε ότι δεν είναι υψηλοτέρου επιπέδου πτυχές του εαυτού σας, αλλά είναι χαρακτηριστικά, συνήθειες, τάσεις ή εθισμοί που δεν οδηγούν σε ανώτερα επίπεδα διαβίωσης, και να βρείτε έναν τρόπο για την αντιμετώπιση τους, να τα απελευθερώσετε, να φύγετε μακριά τους, να προχωρήσετε και να τα αφήσετε πίσω σας, όπου πλέον ανήκουν και δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο τμήμα του ταξιδιού σας, εάν είναι εντός των υψηλοτέρων διαστάσεων οι σφαίρες όπου επιθυμείτε να ταξιδέψετε.

Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι αυτό που λέμε είναι πως πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις και οι οποίοι έχετε κάνει γνωστό ότι θέλετε το ταξίδι σας να σας πάρει τώρα πέρα από τα όρια αυτής της τριτοδιάστατης πραγματικότητας στις υψηλότερες σφαίρες αυτού του Σύμπαντος, ταυτόχρονα φέρετε βαρύ φορτίο που σας κρατά κάτω, κάνοντας αυτό το ταξίδι αδύνατο, μια αληθοφάνεια αυτή τη στιγμή; Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να φτάσετε βαθιά μέσα σας και να βρείτε τη λαβή απελευθέρωσης που θα ρίξει αυτές τις αποσκευές στα πόδια σας, ενώ εσείς συνεχίζετε να προχωράτε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό; Θα μπορείτε ακόμη και να προσπαθήσετε να κάνετε αυτό που σας ζητάμε αυτή τη στιγμή.

Πολλοί από εσάς έχετε προσεκτικά σχεδιάσει για τον εαυτό σας ορισμένες εξετάσεις που κάνατε σαφές πως θέλατε και χρειαζόσασταν να περάσετε πριν τον τερματισμό αυτής της πραγματικότητας των χαμηλότερων διαστάσεων. Το κάνατε αυτό πολύ σαφές, και τώρα εδώ σήμερα ορισμένες από αυτές τις δοκιμές έχουν παραμείνει άλυτες. Εσείς οι ίδιοι καταστήσατε σαφές ότι εάν αυτή επρόκειτο να είναι η περίπτωση, τότε δεν θα ήσασταν έτοιμοι να βγείτε από αυτή την πραγματικότητα και ότι θα επιθυμείτε να παραμείνετε μέχρι αυτά τα διδάγματα να απορροφηθούν από εσάς. Εμείς, οι ανωτέρων επιπέδων οδηγοί σας, φίλοι και οικογένειά σας δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις κατευθύνσεις σας, τις οδηγίες, και παραγγελίες σας, γιατί αυτό δεν είναι δικαίωμά μας, και δεν θα ξεφύγουμε από τα όριά μας και να κάνουμε οτιδήποτε είναι αυτό που μας δώσατε ως εντολή να μην κάνουμε. Εμείς δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε για εσάς αυτά τα εμπόδια, δεν μπορούμε να έρθουμε και να σας πούμε ακριβώς τι είναι αυτό που δρα σήμερα για να σας κρατάει κάτω, και δεν μπορούμε να σας εφοδιάσουμε με τις απαντήσεις σε αυτά τα προβλήματα. Όλα αυτά είναι απολύτως στο χέρι σας.

Κανείς δεν σας γνωρίζει καλύτερα από ό,τι εσείς, και παρ' όλο που έχουμε μια πανοραμική θέα του τι αναδύεται στο δικό σας κόσμο και στις ζωές όσων είμαστε οδηγοί, βαθιά μέσα κανείς δεν γνωρίζει τις διαδικασίες σκέψης που ακολουθεί το μυαλό σας σε καθημερινή βάση, γιατί αυτός είναι ένας ιερός τόπος και δεν κάνουμε καταπάτηση στον τομέα σας.
Είστε εσείς και μόνο εσείς που ξέρετε τι συμβαίνει μέσα σας, και πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να εντοπίσετε τους τομείς αυτούς, να εστιάσετε σε αυτούς τους τομείς, σε αυτά τα προβλήματα και να βρείτε έναν τρόπο για την επίλυσή τους.

Εμείς, όπως κάναμε πάντα, θα σας προσφέρουμε όλη την αγάπης μας, την υποστήριξή, την καθοδήγησή, τη σοφία και τις αντιλήψεις μας και θα σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή την εργασία για εσάς και δεν θα τη κάνουμε για σας. Το έργο αυτό πρέπει να συμπληρωθεί από εσάς, όπως ήταν οι ειδικές οδηγίες και εντολές σας. Σας ευχόμαστε τη καλύτερη επιτυχία στις προσπάθειές σας, λέγοντάς σας ότι θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και θα σας ενημερώσουμε αν δούμε σημαντική βελτίωση σε ορισμένους από αυτούς τους τομείς. Αυτό είναι που θα κάνουμε, και θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε καθοδήγηση όπου μπορούμε.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford