Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

8 Αυγούστου 2012 Ashtar


Μήνυμα από τη Διοίκηση Άσταρ 8 Αυγούστου 2012 - Το Όμορφό Κοριτσάκι μας


Όλα είναι τόσο πολύ κοντά ώστε να μπορείτε σχεδόν να αγγίξετε τα πάντα που θέλατε, και έχετε ονειρευτεί. Ο λόγος για να καταστούν όλα αυτά δυνατά για σας είναι μέσω των δικών σας ανιδιοτελών προσπαθειών εδώ σε αυτή την τρισδιάστατη γη της ψευδαίσθησης και του μόχθου, των δύσκολων στιγμών και της σύγχυσης, συχνά του χάους, του πολέμου, του φόβου, της αγάπης, της ζωής και της ευτυχίας. Έχουμε όλοι προχωρήσει τόσο πολύ μακριά στο ταξίδι μας, γιατί και εμείς της Διοίκησης Άσταρ είμαστε επίσης σε ένα μεγάλο ταξίδι. Είναι ακριβώς αυτό που έχουμε επιλέξει για ταξίδι μας σε αυτήν την πλευρά της παχιάς κουρτίνας και έχετε επιλέξει ένα διαφορετικό δρόμο, έναν δρόμο που σας έφερε μέσα από όλα αυτά τα πράγματα που τώρα τελικά τα προσπερνάτε, αφήνοντας τα πίσω σας, απελευθερώνοντας τα, ξεχνώντας τα και σε ορισμένες περιπτώσεις τα θυμόσαστε πάντα, καθώς έχουν υπάρξει τόσα πολλά μέρη του ταξιδιού σας, που έχετε αγαπήσει.

Δεν είχατε μοχθήσει πάντα, και δεν είχατε πάντα πονέσει. Πολλές φορές έχετε φτάσει σε μεγάλα ύψη, της χαράς, ακόμη και της έκστασης, και δεν θέλετε να ξεχάσετε αυτές τις στιγμές. Το κάνατε αυτό πολύ σαφές πριν πείτε αντίο και περπατήσετε μακριά από τη δική μας εξώπορτα για να έρθετε εδώ. Είπατε ότι επιθυμούσατε να είστε σε θέση να αγαπάτε όλες τις ωραίες στιγμές σας με την οικογένεια και τους φίλους, τις επιτυχίες και τους θριάμβους, και θα έχετε κερδίσει μόνο αυτό το δώρο σας, κι έχετε κερδίσει όλα τα δώρα που πρόκειται να λάβετε για όλες τις γενναίες και άοκνες προσπάθειές σας εδώ για τους άλλους και για τον εαυτό σας, καθώς, και οι δύο αυτές πτυχές του εαυτού σας είναι σημαντικές και δεν είναι δίκαιο να παραβλέψετε καμία από αυτές.

Καταλαβαίνετε τι εννοούμε όταν λέμε γι’ αυτές τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού σας; Μήπως αυτά τα λόγια χτυπάνε ένα καμπανάκι της αλήθειας για σας; Όταν λέμε πως ο κόσμος σας είναι γεμάτος με άλλες πτυχές του εαυτού σας, ποιά είναι η εικόνα αυτή που πλάθεται για εσάς; Μήπως αυτή η εικόνα πλάθει εκατομμύρια, ακόμη και δισεκατομμύρια άλλων, που ζουν και αντιμετωπίζουν τα ίδια πράγματα όπως εσείς, ή αντ 'αυτού, δεν υλοποιεί ένα όραμα όπου υπάρχουν πολλές διαφορετικές πτυχές ενός όντος, ενός σώματος, αν θέλετε, που βιώνει πολλά διαφορετικά πράγματα σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα εδώ, στον κόσμο σας; Η διαφορά είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, ή φαντασία και ο μύθος. Αυτή είναι η διαφορά, μόνο ένα από αυτά είναι αλήθεια. Είναι το ένα ή το άλλο και εμείς θα το αφήσουμε μέχρι να επιλέξετε μόνοι σας ποιοί από αυτούς τους χαρακτηρισμούς του τρέχοντος ταξιδιού σας, αισθάνεστε ότι έχουν απήχηση, και θα προχωρήσουμε με ένα νέο θέμα αυτή τη στιγμή.

Εδώ στον κόσμο σας είναι εντυπωσιακά αντίθετες εικόνες και ταινίες από διαφορετικές ζωές, διαφορετικούς ανθρώπους, διαφορετικές προσωπικότητες, διαφορετικές φυλές, διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικά επίπεδα εισοδήματος, διαφορετικά επίπεδα νοημοσύνης, διαφορετικά επίπεδα καλοσύνης, αγάπης, κατανόησης, υπομονής και ανοχής, ακόμη και διαφορετικά επίπεδα ορισμένων αρνητικών πτυχών του εαυτού σας, αλλά εδώ, στον κόσμο σας, υπάρχει κάτι παρόμοιο έτσι ώστε όλοι να έχετε κάτι το τόσο μοναδικό για εσάς, την ανθρώπινη φυλή, αλλά όχι κάτι το μοναδικό μεταξύ σας. Ξέρετε τι είναι αυτό; Δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό το σπάνιο δώρο που εσείς, ως μέλη αυτής της φυλής έχετε και κρατάτε μέσα σας βαθιά για διαφύλαξη και προστασία; Είναι η Αγάπη. Όλοι και όλα το έχουν αυτό βαθιά κάτω στο εσωτερικό τους. Είναι η Αγάπη που χύνετε σαν σιντριβάνι, νερά προικισμένα από μια ανεξάντλητη πηγή Αγάπης, γιατί τίποτα όπου κατέχετε δε προέρχεται από οπουδήποτε και οτιδήποτε αλλού, αλλά από την Αγάπη. Η Αγάπη είναι η ελπίδα που έχετε, η Αγάπη είναι τα όνειρα που έχετε, η Αγάπη είναι η εμπάθεια που έχετε για τον άλλο, η ώθησή σας, η αποφασιστικότητά σας, το θάρρος και η ανδρεία σας, ο κανόνας που κάνει αυτό το μεγάλο ρολόι να χτυπά, διατηρώντας σε χρονικό ρυθμό την καρδιά σας και το ταξίδι της ψυχής σας να βαδίζει πάνω από την άμμο του χρόνου.

Είμαστε εδώ και σας παρακολουθούμε από πάνω. Σας προστατεύουμε, σας καθοδηγούμε, γιατί σας αγαπούμε βαθιά μέσα μας πολύ περισσότερο από πολλούς από εσάς που το συνειδητοποιείτε σήμερα ή μπορείτε να παραδεχτείτε ακόμη και σήμερα ότι μας αγαπάτε πάρα πολύ. Φυσικά το κάνετε, αφού είμαστε εσείς. Είμαστε οι οικογένειές σας, είμαστε οι φίλοι σας, είμαστε οι συνεργάτες σας, οι συν-δημιουργοί σας σε όλα αυτά. Δημιουργήσαμε μαζί όλα αυτά. Αυτή είναι η δημιουργία μας. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορείτε να σκεφτείτε που θα έφερνε τους ανθρώπους πιο κοντά, πιο αγαπημένα, με καλοσύνη και αγκάλιασμα από τη δημιουργία μιας ολόκληρης πραγματικότητας μαζί από το μηδέν, από το πλήρες άδειο κενό του διαστήματος και του χρόνου; Αυτό είναι που έχουμε κάνει. Αυτό είναι που έχουμε δημιουργήσει. Αυτό είναι το παιδί μας. Είμαστε μαζί οι γονείς αυτού του μωρού. Είναι δική μας. Την μεγαλώνουμε μαζί από κοινού, ακόμα και αν φαίνεται πως την έχουμε κακομεταχειριστεί στα πολύ νέα και διαμορφωτικά της χρόνια ήταν όλα μέρος του σχεδίου της και του σχεδίου μας να μεγαλώσουμε μαζί, να γίνουμε πιο δυνατοί γονείς και παιδί, και αυτό είναι που έχουμε κάνει, και τώρα είναι καιρός να πάρουμε αυτά που έχουμε μάθει και να μετατρέψουμε τα πάντα γύρω κάνοντας τα όμορφα, τέλεια, υγιή, καθαρά, διασκεδαστικά, περιπετειώδη, συναρπαστικά, ευημερούντα, επιβραβευτικά, ασφαλή και αιώνια.

Αυτά είναι τα σχέδια που έχουμε για το παιδί μας και η ίδια αγαπά πολύ τα σχέδια αυτά, και μαζί θα κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα, γιατί τα όνειρά μας είναι όλα τα ίδια γιατί είμαστε ίδιοι. Είχαμε τα ίδια όνειρα πολλά χρόνια πριν, όταν φύγατε για να ξεκινήσετε τη βόλτα σας μέσα από το ταξίδι των ζωών σας και παραμείναμε εδώ ως οδηγοί σας, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα όνειρά μας παραμένουν ίδια, και έχουμε και οι δύο φροντίσει για το παιδί μας, μόνο με διαφορετικούς τρόπους, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να έρθουμε μαζί και να κάνουμε την οικογένεια μας ολόκληρη και πάλι, η μητέρα, ο πατέρας, το παιδί. Μήπως αυτό δεν είναι υπέροχο; Μήπως αυτό δεν είναι όμορφο; Μήπως αυτό δε θα είναι ένα καλύτερο νοικοκυριό για να μεγαλώσει ένα παιδί, αντί να χρειάζεται οι γονείς να χωρίζονται από ένα πέπλο και μέσω του χρόνου; Είναι η ώρα για αυτήν την οικογένεια να γίνει Ένα ακόμη μια φορά, να γίνει ολόκληρη και πάλι, να γίνει ό,τι ήμασταν μαζί πριν από αυτή την προσωρινή διαίρεση της οικογένειάς μας. Ήρθε ο καιρός, και εμείς, όπως και εσείς προετοιμαζόμαστε για αυτή την επανένωση.

Δεν θα αργήσει. Όλα προχωρούν πολύ γρήγορα τώρα, πολύ αποτελεσματικά, και παρόλο που πολλοί από εσάς εξακολουθείτε να μην βλέπετε οποιαδήποτε εξωτερικά σημάδια κάτι που να δέχεστε ως απτή απόδειξη, σας λέμε ότι δεν ήρθαμε εδώ για να σας γεμίσουμε με ψέματα, με ιστορίες και με αμφιβολία. Αυτά είναι όλα πτυχές της τριτοδιάστατης φαντασία σας, γιατί υπάρχει μόνο η αλήθεια σε ό τι λέμε, και μοιραζόμαστε μαζί σας. Δεν υπάρχουν ψέματα που αναπαράγονται, δεν υπάρχει απάτη, δεν υπάρχει δόλος ή ψευδαίσθηση, κοροϊδία ή παρωδία. Διαβάζουμε κατά περιόδους κακεντρεχείς λέξεις που προέρχονται από κάποιους από εσάς και αυτό είναι κατανοητό, γιατί δείχνουν μόνο τα σημάδια του άγχους και της απογοήτευσης, και σε ορισμένες περιπτώσεις, εσωτερικής αγωνίας, γιατί βρίσκεστε σε σύγχυση, και δεν ξέρετε σε ποιό δρόμο να στραφείτε ή ποιόν να εμπιστευθείτε. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό, και σας προσφέρουμε ένα απλό μέσο για να γνωρίζετε ποιόν να εμπιστευτείτε αυτή τη στιγμή. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.

Δεν χρειάζεται, και κανείς δεν σας ζητά να εμπιστευτείτε κανέναν. Με αυτό δεν εννοούμε να διαβάζετε τα μηνύματα από εμάς και τα μηνύματα από άλλες πηγές με ανωτέρων διαστάσεων πληροφορίες ή πηγές που σας προσφέρουν απλώς την αντανάκλαση της τριτοδιάστατης προοπτικής τους και να απαιτείτε από τους εαυτούς σας, να βρει που είναι αλήθεια και ποία είναι ανακριβή, ή σε ορισμένες περιπτώσεις οριστικά αναληθή. Αυτό που προτείνουμε για όσους από εσάς έχετε και επιδεικνύετε μεγάλη δυσκολία με αυτούς τους τύπους των επικοινωνιών, είναι να φύγετε μακριά από αυτές, να τις αγνοήσετε, και να μην τις διαθέτετε πλέον σαν ένα καθημερινό μέρος της εμπειρίας σας. Αυτό είναι που εννοούμε με τον όρο να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, γιατί αν δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε τα λόγια μας, γιατί να τα διαβάσετε; Έχετε σκεφτεί το γεγονός ότι ο λόγος που δεν συντονίζεστε με αυτές τις λέξεις είναι γιατί αυτά τα λόγια δε φτιάχτηκαν για σας, και πως όλα αυτά που συζητάμε δεν σας περιλαμβάνουν;

Δεν θέλουμε να είμαστε ψυχροί σχετικά με αυτό, γιατί σας αγαπάμε. Είστε η οικογένειά μας. Είναι ακριβώς ότι πολλοί από εσάς έχουν φθάσει σε διαφορετικά επίπεδα του ταξιδιού τους και όχι μόνο το σύνολο των εν λόγω πληροφοριών, ακόμη και πάρα πολλές από αυτές τις πληροφορίες δεν είναι για σας, για αυτό και δεν σας αφορούν, όπως μερικά από τα πράγματα που μιλάμε, δεν είναι αυτή τη στιγμή ούτε καν δυνατότητες για εσάς, και αυτός είναι ο συντριπτικός λόγος που κάποιοι από εσάς δεν μπορούν να συντονιστούν με τα μηνύματά μας. Καταλαβαίνετε ότι αυτό που λέμε είναι ότι είμαστε σε συνομιλία με όσους από εσάς έχουν φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο προόδου και που είναι τώρα έτοιμοι για μερικά από τα πράγματα που συζητάμε, αλλά κάποιοι από εσάς δεν έχουν φθάσει το ίδιο επίπεδο εξέλιξης και κάποια από αυτά τα δώρα, αυτά τα έργα, αυτές οι δηλώσεις, οι συμβουλές, τα στοιχεία και περιγραφές μας είναι μόνο για μερικούς και όχι για όλους εκείνους που μπορεί να βρεθούν εδώ και να διαβάσουν αυτές τις επικοινωνίες; Αυτή είναι η αλήθεια, αν και μπορεί να είναι μια ψυχρή και σκληρή αλήθεια για κάποιους από εσάς για να δεχτείτε σήμερα.

Η Αγάπη μας και οι προσευχές μας πηγαίνουν σε όσους από εσάς μπορεί να αισθάνεστε πληγωμένοι με οποιονδήποτε τρόπο από αυτό που μόλις σας εξηγήσαμε. Δεν θέλαμε να πρέπει να το συζητήσουμε αυτό με τέτοιο τρόπο. Ελπίζαμε ότι αν και κατά καιρούς θα υπάρξουν εκείνοι που θα είχαν βρει το δρόμο τους με τα μηνύματά μας, αλλά αφού δεν θα συντονίζονται μαζί τους, θα τα απέφευγαν, θα τα αγνοούσαν και θα τα ξεχνούσαν. Αυτός είναι πραγματικά ο μόνος τρόπος που μπορούσαμε να σας προσεγγίσουμε στέλνοντας επικοινωνία με αυτόν τον τρόπο. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν όλα ή τίποτα, και τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε από τη θέση μας; Δεν μπορούσαμε να επισημάνουμε τα μηνύματα μας ως «για ορισμένα μάτια μόνο», γιατί ποιών τα μάτια θα κάναμε τον εν λόγω κατάλογο και ποίων τα μάτια όχι; Δεν μπορούσαμε να θέσουμε χιλιάδες επάνω σε χιλιάδες ονόματα στον τίτλο των μηνυμάτων μας προς εσάς ζητώντας σας να τα διαβάσετε μόνο εάν το όνομά σας είναι στη κατάσταση. Φυσικά, αυτό είναι απίθανο. Αυτό που νιώσαμε πως θα ήταν το κατάλληλο μέσο, θα ήταν να κάνουμε αυτά τα μηνύματα κοινά σε όλους, και θα εξαρτιόταν από τον κάθε έναν από εσάς να αποφασίσετε μόνοι σας εάν η πληροφορία αυτή αντηχούσε μέσα σας. Αισθανθήκαμε πως όσοι από εσάς δεν συντονίζονται με αυτές τις λέξεις απλώς θα σταματούσαν να τις διαβάζουν. Αυτό δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο για να το φανταστεί κανείς, έτσι δεν είναι;

Αισθανόμαστε ότι δεν υποπέσαμε σε πλάνη περί αυτού του θέματος και θα συνεχίσουμε να έχουμε τα μηνύματα μας διαθέσιμα για κάθε έναν από εσάς που θέλει να τα διαβάσει, απλά θέλαμε να το καταστήσουμε σαφές αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό το σημείο σαφές για όλους ότι αυτά τα μηνύματα μπορεί να μην είναι για σας, και εννοούμε εσάς που αυτή τη στιγμή διαβάζετε αυτή την πρόταση και δεν αντηχείτε με αυτή. Δεν αντηχείτε με την αγάπη μας, τους κραδασμούς μας, την ενέργεια μας, τις πληροφορίες μας, την ιστορία μας, τα σχέδιά μας για αυτόν τον κόσμο ή την επικείμενη συνάντηση μας. Εάν δεν έχετε απήχηση με οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα, τότε αυτό το μήνυμα δεν είναι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, για σας. Μπορείτε πάντα και είστε ευπρόσδεκτοι να επιστρέψετε σε αυτά τα μηνύματα κάθε φορά που το επιθυμήσετε και να τα ξαναδιαβάσετε ή απλά να αρχίσετε να διαβάζετε τα νέα μηνύματα μας για να βρείτε και πάλι αν συντονίζεστε μαζί τους.

Υπήρξε μια στιγμή για όλους εσάς, ακόμη και για εκείνους που αντηχούν απολύτως με αυτά τα μηνύματα, που δεν είχαν απήχηση σε αυτούς. Κάποιοι από εσάς έχετε φθάσει σε ορισμένα επίπεδα της προόδου σας αρκετά πρόσφατα, ακόμη και σε αυτή τη συγκεκριμένη ενσάρκωση, και αν τα μηνύματα αυτά διαβάζονταν από σας μόλις πριν
λίγα χρόνια ή πριν από μια δεκαετία δεν θα είχατε απήχηση με αυτά και μπορεί να είχατε κάνει έντονα γνωστά τα συναισθήματά σας γι 'αυτά, ακριβώς όπως κάποιοι από εσάς κάνουν σήμερα. Έτσι λέμε σε όσους από εσάς δεν έχετε απήχηση με αυτά τα λόγια και οι οποίοι εκφράζεστε μέσα από σύγχυση και θυμό, μίσος και συκοφαντία, να περπατήσετε μακριά, να αφήσετε τούτα τα λόγια για τους άλλους, γιατί δεν είναι για σας, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Επιστρέψτε μια άλλη μέρα, όταν ίσως κάτι έχει αλλάξει στη ζωή σας, κάτι έχει αλλάξει μέσα σας, κάτι που σας έκανε να δείτε κάτι που δεν βλέπετε σήμερα.

Αυτό είναι που προτείνουμε, και θα θέλαμε να δούμε τα σχόλιά σας κάτω από το μήνυμά μας σήμερα δίνοντάς μας μια ιδέα για το πώς αισθάνεστε για τη συζήτησή μας και αν αισθάνεστε ότι αυτό που λέμε βγάζει πολύ νόημα ή όχι για εσάς. Σας αγαπούμε όλους, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, και για εκείνους από εσάς που συντονίζονται με τις λέξεις μας, σας λέμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευθείτε, να έχετε πίστη σε μας, μπορείτε να μας αγαπάτε και μπορείτε να περιμένετε να μας συναντήσετε για άλλη μια φορά, γιατί είμαστε η οικογένεια σας και αυτή η ώρα έχει έρθει.

Ειρήνη, Αγάπη και Φως σε όλους εσάς, υπέροχη, φωτισμένη οικογένειά μας.

Είμαστε η Διοίκηση Άσταρ.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford