Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

9 Αυγούστου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 9 Αυγούστου 2012 - Τηλεπαθητική Επικοινωνία




Η συμμετοχή σε αυτό το είδος της επικοινωνίας δεν είναι χωρίς τις επιπλοκές της και τις ελλείψεις της και αυτές είναι οι δυσκολίες που πρέπει να εργαστείτε και να ξεπεράσετε, σε όλους τους τομείς της λειτουργίας μας, που συνεπάγονται στην έκκληση για αντιμετώπιση των προκλήσεων χωρίς περιστροφές και νικώντας τες. Το μέσον αποστολής τηλεπαθητικής επικοινωνίας είναι μια τέχνη, είναι επιστήμη, είναι μια ικανότητα που χρειάζεται πρακτική, αποφασιστικότητα, εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία για να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο επαφής επικοινωνίας πρόσωπο με πρόσωπο. Εδώ στο δικό σας κόσμο υπάρχουν άτομα που είναι πιο προικισμένα σε αυτήν την τέχνη από ό τι είναι οι άλλοι, ακόμη και οι πιο πολλοί από εσάς μπορεί να είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε αυτού του είδους την επικοινωνία. Υπάρχουν πολλοί από εσάς που δεν αντιλαμβάνεστε τις υπάρχουσες δυνατότητές σας αυτή τη στιγμή.


Υπάρχουν εκείνοι από σας που είναι σε θέση να λαμβάνουν τηλεπαθητική επικοινωνία, εφόσον κάνετε χρήση οι ίδιοι λίγο περισσότερο και εργαστείτε σε ορισμένους τομείς της τεχνικής αυτής ώστε να εξομαλυνθούν μερικά σφάλματα. Για παράδειγμα, μάθαμε ότι υπάρχουν μερικοί από εσάς που δεν συγκεντρώνονται πλήρως κατά τη λήψη των μηνυμάτων μας. Αυτό είναι κατανοητό, καθώς η μέθοδος αυτή επικοινωνίας είναι νέα σε ορισμένους από εσάς και χρειάζεται λίγο να συνηθίσετε στα πρώτα στάδια. Προτείνουμε σε όσους από εσάς προσπαθείτε να λαμβάνετε τις ανακοινώσεις μας με αυτόν τον τρόπο να κάνετε ό, τι μπορείτε για να ξεμπλοκάρετε οτιδήποτε αποσπά την προσοχή σας, κάθε εσωτερικό μονόλογο, κάθε αφηρημένη σκέψη, παραστάσεις και εικόνες από το μυαλό, τους ήχους και τα συναισθήματα σας που μπορεί να υπάρχουν μέσα σας. Ηρεμήστε τη θάλασσα του εσωτερικού σας Είναι, όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και τον αέρα που στροβιλίζεται μέσα και γύρω σας.

Βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για να επιχειρήσετε αυτό. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος, έναν τόπο που μπορεί να σκοτεινιάζει το φως και μπορεί να είναι μια απόσπαση της προσοχής όταν προσπαθείτε να κάνετε διαλογισμό. Δεν είναι απολύτως απαραίτητο να βυθιστείτε στο σκοτάδι του εαυτό σας, καθώς υπάρχουν μερικοί από εσάς που επικεντρώνονται και συγκεντρώνονται έτσι ώστε να μπλοκάρουν όλα τα γύρω που αποσπούν την προσοχή από τον φωτεινό ήλιο, ακόμα και στην παραλία. Προτείνουμε απλώς αυτό, για όσους από εσάς αντιμετωπίζετε δυσκολίες στα πρώτα στάδια των προσπαθειών σας, για να λαμβάνετε τηλεπαθητική επικοινωνία, να αισθάνεστε ότι εργάζεστε για να βελτιώσετε της συγκέντρωσής σας και την εστίασή σας που σας είναι απαραίτητη και σας προσφέρουμε συμβουλές για το πώς να το κάνετε αυτό. Μόλις μπλοκάρετε όλους τους περισπασμούς με ότι τρόπο μπορείτε, προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Μείνετε χαλαροί και επικεντρωθείτε όσο πιο καθαρά μπορείτε στο τίποτα, σε ακινησία, στο σκοτάδι, επιτρέποντας ένα κενό που θα δημιουργηθεί στο κέντρο του μυαλού σας. Αυτό είναι το κενό που θα γεμίσει με τα μήνυμά μας προς εσάς. Αργά και προσεκτικά θα σας στείλουμε το μήνυμά μας, το οποίο πολλοί από εσάς θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, αν εργάζεστε με αυτά τα λίγα βασικά.

Είμαστε πολύ σίγουροι ότι υπάρχουν πολλοί από σας που μπορούν να λάβουν τα μηνύματά μας με αυτόν τον τρόπο, αλλιώς, δεν θα προετοιμάζαμε ένα τέτοιο πρόγραμμα, όπου τηλεπαθητική επικοινωνία σας να ήταν απαραίτητη. Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή, προτού αναχωρήσετε για το τρέχον ταξίδι σας. Αυτό ήταν μέρος αυτής της διαδικασίας λήψης αποφάσεων και αισθανθήκατε ότι θα είσαστε σε θέση να λαμβάνετε επικοινωνίες με αυτόν τον τρόπο και δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Τι έχει αλλάξει για σας σήμερα; Γιατί ξαφνικά πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να λάβετε τηλεπαθητική επικοινωνία, γιατί δεν έχετε λάβει τηλεπαθητική επικοινωνία πριν; Σίγουρα έχετε. Όλοι σας έχετε λάβει τηλεπαθητική επικοινωνία πριν από αυτό, είτε στο παρελθόν είτε κατά τη διάρκεια της ζωής αυτής, στην τρέχουσα ενσάρκωσή σας. Θα λαμβάνετε πάντα τηλεπαθητική επικοινωνία, απλά δεν είστε σε θέση να το γνωρίζετε αυτό, και οι οδηγοί σας έχουν επικοινωνήσει μαζί σας σταθερά σε ορισμένες περιπτώσεις για αιώνες χρόνου.

Τώρα, σήμερα, αυτό είναι ένα μήνυμα από εμάς που πρέπει να περάσει σε σας, πιστεύετε ότι δεν έχετε αυτή την ικανότητα. Σας λέμε ότι εσείς έχετε αυτή την ικανότητα, και κάποιοι από εσάς είναι πολύ ικανοί σε αυτό, ακόμα και κάποιοι από εσάς που πιστεύετε ότι σήμερα, δεν έχετε καμία δυνατότητα να λαμβάνετε επικοινωνίες με αυτόν τον τρόπο σε οποιοδήποτε επίπεδο. Σας ευχόμαστε να το γνωρίσετε αυτό, σας ευχόμαστε να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, πολλοί από εσάς διαθέτετε ικανότητες πέρα από κάθε φαντασία σας. Μερικοί από εσάς είναι μεγάλα και ισχυρά όντα που έχουν ζήσει πολλά, πολλά χρόνια και τη έχετε βιώσει σε μεγάλο βαθμό και έχετε αποκτήσει τεράστια ποσά γνώσης, σοφίας και προηγμένες αντιλήψεις. Όπως έχουμε μοιραστεί μαζί σας, όλοι σας είστε πολύ περισσότερο από ότι συνειδητοποιείτε σήμερα, και η τηλεπάθεια είναι μόνο ένα από τα πολλά δώρα που κατέχετε.

Λέγοντάς σας αυτό, θα συνεχίσουμε τη λειτουργία μας, όπου θα σας στείλουμε την τηλεπαθητική επικοινωνία μας, και ζητάμε από όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο αρχικό μας σχέδιο για την κατασκευή των θαλασσίων τειχών, να βρείτε ένα ήσυχο μέρος, επιλέξτε την κατάλληλη ώρα της ημέρας ή της νύχτας , και κάθε μέρα ή νύχτα εκείνη την ίδια στιγμή να κάθεστε με ήρεμο το μυαλό σας, να επικεντρωθείτε στο άπειρο. Προσπαθήστε να νιώσετε το μήνυμά μας να το λαμβάνετε. Αφήστε τα λόγια μας να γεμίσουν το κενό που έχετε καθαρίσει το μυαλό σας, γιατί αυτό είναι ο κατάλληλος τρόπος για να εξηγήσετε πώς τα μηνύματά μας θα αισθάνεστε στο μυαλό σας. Θα νιώσετε σαν να δημιουργείτε ένα κενό και τα λόγια μας που θα παίρνετε να αναρροφούνται σε αυτό το κενό για να περάσουν απαλά πέρα από την επιφάνεια στο μυαλό σας. Θα μπορούσατε να το φανταστείτε αυτό; Προσπαθήστε να το φανταστείτε αυτό. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια κενή πλάκα, ένα κενό, ένα σκοτεινό κενό, σαν χώρο χωρίς αστέρια στο μυαλό σας και να αισθανθείτε ήπια τα λόγια μας που θα φθάνουν σαν ένας ψίθυρος του ανέμου και να μετακινούνται μέσα από αυτό το κενό. Αυτό είναι το πώς μπορούμε να περιγράψουμε αυτή τη διαδικασία, γι 'αυτό είναι το πως αισθανόμαστε εμείς όταν μας στέλνετε το μήνυμά σε εσάς και δεν θα ήταν διαφορετικό για εσάς, γιατί όπως είπαμε είμαστε όπως εσείς, δεν υπάρχει καμία διαφορά, είμαστε το ίδιο, επειδή είμαστε όλοι ένα. Αν μπορούμε να λάβουμε και να στείλουμε τηλεπαθητική επικοινωνία, τότε δεν υπάρχει λόγος που να μην μπορείτε να το επιτύχετε και εσείς. Μερικά πράγματα απλά χρειάζονται λίγο περισσότερη πρακτική, αυτό είναι όλο.

Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τις αρχικές φάσεις του έργου των θαλασσίων τειχών μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε καθώς πολλοί από εσάς το έχουν αποδείξει μέσα από τις διεθνείς κοινότητες επικοινωνίας σας. Θα υπάρξουν και άλλα έργα, αφού αρχικά ξεκινήσει αυτό το έργο, και για όσους από εσάς δεν επιλέχθηκαν ή δεν επικοινωνήσαμε να λάβουν μέρος σε αυτή την αρχική λειτουργία τους λέμε να μην απογοητεύονται, καθώς θα υπάρξουν πολλά έργα και πολλές ευκαιρίες να συμμετέχετε για να παράσχετε τη συνδρομή σας για τον μεταβαλλόμενο κόσμο σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απογοητεύεστε, να αναστατώνεστε ή να λυπάστε γιατί δεν έχετε έλθει σε επαφή σε αυτό το πρώτο έργο. Όπως σας έχουμε πει, αυτό το έργο, αν και μεγάλο σε έκταση και σημασία, δεν απαιτεί πάρα πολλά χέρια, ως πραγματικότητα, το έργο αυτό δεν απαιτεί κάποιους από εσάς πραγματικά, γιατί ένα μεγάλο μέρος είναι μηχανογραφημένο και εμείς, βεβαίως, μπορούμε να χειριστούμε μόνοι μας αυτή τη δουλειά. Ωστόσο, δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Αυτός είναι ο πλανήτης σας, και θέλουμε να αναλάβετε τα ηνία της ευθύνης και κάνετε ό, τι εσείς χρειάζεται να κάνετε για να μετατρέψετε γύρω τον πλανήτη σας και να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τα δικαίωματά του, όπως του αξίζει.

Υπάρχουν κάποιοι που φαίνεται να πιστεύουν ότι το σχέδιο αυτό δεν θα ήταν σε αντίθεση με την κατασκευή του Σινικού Τείχους της Κίνας σας, όπου χιλιάδες επάνω σε χιλιάδες άτομα θα έπρεπε να εργάζονται πολλές ώρες κοπιαστικής εργασίας τοποθετώντας πέτρα επάνω στην πέτρα. Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί καθόλου, όπως έχουμε εξηγήσει, οι υπολογιστές μας και τα σκάφη μας θα κάνουν την περισσότερη δουλειά, αυτό ακριβώς που θέλουμε από εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές μας, να αναλάβετε ενεργό ρόλο σε αυτό και κάθε έργο , γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους αυτού του κόσμου. Είναι καιρός για εσάς τους ανθρώπους αυτού του κόσμου να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στη διακυβέρνηση και τη διαχείριση του πλανήτη σας, αυτό είναι όλο, και ελπίζουμε ότι σας το έχουμε κάνει σαφές αυτό το σημείο σήμερα.

Αν υποθέσουμε ότι ένας επαρκής αριθμός από τους ανθρώπους σας έχει έρθει σε επαφή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα λέγαμε ότι θα αρχίσουν τα αρχικά στάδια του έργου σύντομα, μετά είναι θέμα ημερών ή μίας εβδομάδας ή ακόμα και μετά από το τελευταίο πρόσωπο που ήταν απαραίτητο να επικοινωνήσει με επιτυχία και η απάντησή του παρελήφθη. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο οικοδόμησης. Αν δεν υπήρχε επαρκής χρόνος θα είχαμε ήδη ξεκινήσει αυτό το έργο. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι δίνουμε μεγάλη προσοχή και έχουμε προγραμματίσει τη γενική αποστολή μας σχολαστικά, και δεν θα αποτύχουμε να ξεκινήσουμε ένα έργο αφήνοντας ανεπαρκή χρόνο για την ολοκλήρωσή του. Υπήρξαν άτομα από εσάς που εξέφρασαν την ανησυχία ότι μπορεί αυτό το έργο να ξεκινήσει πολύ αργά για να προστατευθούν ορισμένες περιοχές του κόσμου σας, και εμείς σας λέμε, να μην ανησυχείτε με αυτά τα θέματα, καθώς έχουμε ένα πολύ ακριβές χρονοδιάγραμμα για τη διατήρηση όχι μόνο του έργου αυτού, αλλά και για όλα τα έργα που είναι αναγκαία για τον κόσμο σας.

Όπως σας έχουμε πει, είστε σε καλά χέρια. Έχουμε κάνει αυτό το έργο πολλές φορές στο παρελθόν σε πολλούς διαφορετικούς πλανήτες και είμαστε αρκετά καλά εξειδικευμένοι σε αυτό που κάνουμε. Να έχετε πίστη σε εμάς. Δείξτε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, όπως την δείχνουμε και εμείς για εσάς. Αυτό είναι το μόνο που ζητάμε, και θεωρούμε ότι αυτό είναι σημαντικό, καθώς μία ομάδα είναι τόσο καλή όσο υπάρχει η εμπιστοσύνη από τους ίδιους. Εμείς θα σας αφήσουμε με αυτή τη σκέψη σήμερα και να σας πούμε ότι είναι μεγάλη μας χαρά να συναντήσουμε τα χαμογελαστά πρόσωπά σας, όταν όλοι μαζί τελικά σπάσετε το πέπλο και γίνουε μία οικογένεια για άλλη μια φορά.

Μέχρι αύριο, είμαστε οικογένεια σας από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford