Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

4 Αυγούστου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία 4 Αυγούστου 2012 - Προετοιμάστε τους εαυτούς σας για αυτό που σας περιμένει


Κοιτάξτε μέσα στον εαυτό σας και θα δείτε έναν πλούτο ανάπτυξης σε τόσους πολλούς τομείς που έχετε προγραμματίσει για τον εαυτό σας πριν βγείτε έξω σε αυτό το ταξίδι που τώρα εκπνέει για πολλούς από εσάς. Έχουν περάσει πολλά χρόνια και πολλές μακράς διάρκειας ζωές για κάποιους από εσάς από τότε που είχατε πάρει μια ανάσα αέρα που δεν περιβαλλόταν από το τρέχον σπίτι σας. Θα πρέπει να βγείτε από αυτό το τσόφλι αυγού που αποκαλείτε Γη πολύ σύντομα, για να αρχίσετε να παίρνετε τις πρώτες σας ανάσες της αληθινής ελευθερίας, εδώ όπου πάντα οδεύατε ανεξάρτητα από το ποιά προσωρινή πορεία ή κατεύθυνση είχατε ορίσει για τον εαυτό σας, καθώς οι άνεμοι που κατεύθυναν το πλοίο σας ήταν για να σας παραδώσουν τελικά στο λιμάνι μας μια μέρα, ήταν αναπόφευκτο, ήταν πάντα υποσχόμενο, εξασφαλισμένο πάντα, και τώρα εκείνη η ημέρα τελικά φτάνει για εσάς.


Το νιώθετε; Το αισθάνεστε με τις αισθήσεις που έχετε σπάνια χρησιμοποιήσει εδώ σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο;

Το αισθάνεστε τώρα με τη διαίσθηση σας; Νιώθετε τώρα πως είναι τόσο κοντά; Είναι τόσο πολύ κοντά και εμείς, από την πλευρά μας, μπορούμε σχεδόν να προσεγγίσουμε και να σας αγγίξουμε σωματικά τώρα, δηλαδή τόσο κοντά πολλοί από εσάς έχουν έρθει. Τίποτα δεν μπορεί ή θα σας σταματήσει τώρα. Το παιχνίδι πρέπει μόνο να παιχτεί λίγο περισσότερο, αυτό είναι όλο. Είναι απλώς θέμα χρόνου πλέον, καθώς όλα τα τραπουλόχαρτα έχουν μοιραστεί και εμείς του Φωτός, και της Αγάπης έχουμε το προβάδισμα που κερδίζει.

Κοιτάζοντας πίσω στα τόσα πολλά από αυτά που έχετε περάσει για να φτάσετε εδώ, είναι τόσο απίστευτο το γεγονός ότι είστε εδώ σε αυτό το σημείο. Τόσα πολλά έχουν συμβεί προς και για εσάς, τόσες πολλές ιστορίες που θα μπορούσαν να γεμίσουν τόμους διηγημάτων στα ράφια βιβλιοθήκης. Οι ιστορίες σας θα μπορούσαν να διαβάζονται σε άλλους κυριολεκτικά για αιώνες του χρόνου, ως ένα παραμύθι και στη συνέχεια ένα άλλο θα μπορούσε να σπαρθεί άψογα μαζί ως ένα μωσαϊκό περιπέτειας, πάθους και αγωνίας, μυστηρίου, θριάμβου, κατακτήσεως και επιβίωσης. Οι ιστορίες σας θα μπορούσαν να γεμίσουν βιβλιοθήκες τόσο μεγάλες που η κάθε μια να έχει μόνο το όνομα σας. Δείτε όλα όσα έχετε βιώσει εδώ σε αυτή τη ζωή ως ένα παραμύθι για να προσθέσετε στο συνεχώς διευρυνόμενο μυθιστόρημα της περιπέτειας σας. Μην επιτρέψετε σε οποιαδήποτε από τις εμπειρίες του παρελθόντος σας, είτε εδώ σε αυτή τη ζωή ή εμπειρίες σας που μπορεί σύντομα να θυμηθείτε από οποιαδήποτε από τις προηγούμενες ζωές σας, να σας κάνουν κακό ή να σας προκαλέσουν περαιτέρω συναισθηματικό πόνο ή αγωνία, γιατί οι εμπειρίες αυτές, σε πολλές περιπτώσεις είχαν σχεδιαστεί προσεκτικά και παίχτηκαν για σας, γιατί αυτό ήταν που θέλατε, αυτό ήταν ό,τι είχατε ζητήσει, γιατί αυτό ήταν που χρειαζόσασταν για να φτάσετε στο σημείο όπου βρισκόσαστε σήμερα.

Το καταλαβαίνετε αυτό αγαπητοί μας, ότι δεν υπάρχει τίποτα που να έχετε υποστεί ως εδώ σε αυτή τη ζωή που δεν ήταν μια εκδήλωση της δημιουργίας σας με κάποιο τρόπο; Εσείς τα έχετε δημιουργήσει όλα αυτά. Έχετε προσεκτικά περιγράψει, τόσα πολλά από αυτά που έχετε βιώσει, ώστε το να κοιτάζετε πίσω με αγανάκτηση, λύπη ή ντροπή σε μερικά από τα πράγματα που έχετε βιώσει ως εμπειρία έχει λίγο ή κανένα νόημα, καθώς εσείς τα έχετε θέσει όλα αυτά μαζί.


Τα σχεδιάσατε, τα δημιουργήσατε, και πατήσατε τα κουμπιά για να εκδηλωθούν στην εμπειρία σας, και τώρα το να κοιτάζετε πίσω με κάποια λύπη για τη δημιουργία σας, μια δημιουργία που είχατε σχεδιάσει για τη περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο σας, είναι μια πλήρης σπατάλη και κατάχρηση της ενέργειας και της εστίασής σας σήμερα. Ελπίζουμε ότι πολλοί από εσάς μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τις εμπειρίες του παρελθόντος σας κάτω από αυτό το νέο φως, γιατί αυτό είναι το φως που λάμπει πάνω σ' αυτά και κανένα άλλο.

Ταξίδια, όπως αυτό είναι σπάνια σε αυτό το σύμπαν, και το να είστε σε θέση να λάβετε μέρος σε αυτό υπήρξε απόλυτη ευλογία για όλους εσάς, καθώς η πρόοδος σας έχει αυξηθεί κατά πολλές φορές από ό,τι θα ήταν χωρίς να έρθετε εδώ, και σε πολλές περιπτώσεις, να υποφέρετε από τα διδάγματα αυτής της μάλλον σκληρής πραγματικότητας. Έχουν υπάρξει πολλές εμπειρίες για εσάς, κάποιες χαρούμενες, μερικές επώδυνες, μερικές απογοητευτικές, αλλά στο τέλος όλα θα είναι ένας θρίαμβος, και αυτό είναι το ένα και μόνο πράγμα που μπορεί να θέλετε να πάρετε στο σπίτι σας.

Συνεχίστε μέσω κάθε μέρας γνωρίζοντας ότι έχετε θριαμβεύσει πάνω από όλους και όλα όσα είχατε σχεδιάσει για τον εαυτό σας ως πρόκληση. Σκεφτείτε τα όλα, αντί για ένα σύνολο δυσκολιών και αγώνων που έχετε υποστεί, ως εμπόδια που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας και έχετε καθαρίσει με επιτυχία από την πορεία σας. Μην θεωρήσετε αυτές τις εμπειρίες ως οδυνηρές αναμνήσεις που αποθηκεύτηκαν στην τράπεζα μνήμη σας, αλλά αντιθέτως να τις απεικονίζετε ως πολύτιμους λίθους που γεμίζουν το σεντούκι του θησαυρού της ζωής σας, γιατί αυτό πράγματι είναι, θησαυροί, αναμνηστικά, σουβενίρ για να αγαπάτε, γιατί χωρίς αυτά τα πολύτιμα πετράδια δεν θα μπορούσατε να γίνετε το ισχυρό, σοφό και έμπειρο ον που είστε σήμερα, που στέκεται σήμερα στην πόρτα που μέσω αυτής περιμένει η αληθινή ελευθερία και κάθε όνειρο που ποτέ πριν δεν είχατε.

Η οικοδόμηση γεφυρών είναι ό,τι έχουμε συζητήσει μαζί σας και θα θέλαμε να λάβουμε αυτή τη φορά για να συζητήσουμε μαζί σας, που οδηγεί η γέφυρα που οικοδομείτε. Οδηγεί σε μας. Οδηγεί στην πόρτα μας. Η γέφυρα που χτίζετε ξεπερνά τις διαστάσεις, υπερβαίνει το χρόνο, και υπερβαίνει την τρέχουσα πραγματικότητα σας. Αυτή η γέφυρα που χτίζετε είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια μεταφορική έννοια, καθώς κατασκευάζετε κυριολεκτικά ένα μέσο για να βγείτε από αυτή την πραγματικότητα και να εισέλθετε σε μια νέα. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε ότι θα περάσετε, αν θέλετε, σε έναν νέο κόσμο, ένα νέο Σύμπαν από την τωρινή άποψή σας, καθώς όλα όσα έχετε γνωρίσει ως μια αληθινή πραγματικότητα σας θα μείνουν πίσω και θα ξεκινήσετε μία εντελώς νέα περιπέτεια με νέους κανόνες, φίλους, σπίτια, σταδιοδρομίες και τόσα πολλά νέα και καλά πράγματα που ανταμείβουν για να περάσετε το χρόνο σας.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους όσο προετοιμασμένοι μπορείτε να είστε για αυτό το βήμα σε αυτή τη γέφυρα, και είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε πόσο μνημειώδες αυτό το βήμα θα είναι για σας. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι ένα από τα σημαντικότερα καθήκοντά μας το να σας προετοιμάσουμε όσο μπορούμε για αυτή την αλλαγή στην προοπτική σας, στον κόσμο σας, στην πραγματικότητά σας, γιατί αυτό το βήμα δεν μπορεί να ληφθεί ελαφρά υπόψη, δεν μπορεί να αγνοηθεί, δεν μπορεί να ειδωθεί με έλλειψη σεβασμού, καθώς αυτή η εξέλιξη στην ανέλιξή σας προστάζει την προσοχή σας, την εστίαση, την ώθηση, την αποφασιστικότητα και το σεβασμό σας, γιατί αυτό το βήμα είναι ένα μεγάλο άλμα για σας και είναι πολύ σημαντικό να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να ετοιμαστείτε κατάλληλα για αυτή την εμπειρία.

Αυτό είναι το μόνο που έχουμε για σας σήμερα αγαπημένοι, και ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσετε την πρότασή μας και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας περιμένει ακριβώς μπροστά, γιατί αυτό που περιμένει δεν είναι δυνατόν να ληφθεί ελαφρά υπόψη, και συνιστάται έντονα να το πάρετε αυτό πολύ σοβαρά και να γειωθείτε οι ίδιοι σταθερά, όσο μπορείτε για να προετοιμαστείτε για αυτό που σας περιμένει ακριβώς πέρα από την πόρτα που στέκεστε μπροστά της σήμερα.

Είμαστε οι φίλοι και η οικογένειά σας που περιμένουμε εδώ στη δική μας πλευρά της πόρτας.

Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford