Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

23 Σεπτεμβρίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία - 23 Σεπτεμβρίου 2012 - «Η Συγκομιδή»Οραματιστείτε, αν θέλετε με το μυαλό σας το πιο τέλειο και αφάνταστα όμορφο μέρος που θα μπορούσατε να ζήσετε, και φανταστείτε τον εαυτό σας σε αυτή τη νέα συναρπαστική χώρα των θαυμάτων, φανταστείτε τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τα ζώα, τα πουλιά, τα δέντρα, τις λίμνες, τα ποτάμια και τους αφρώδεις καθαρούς ωκεανούς στους οποίους μπορείτε να κολυμπήσετε και να πλεύσετε πάνω, φανταστείτε όλα αυτά τα πράγματα να έρχονται σε σας τώρα. Αυτό είναι που θέλουμε από εσάς αγαπημένοι μας να κάνετε σήμερα, γιατί επιθυμούμε για τους περισσότερους από εσάς να αρχίσετε να δημιουργείτε συνειδητά το νέο περιβάλλον σας, γιατί σύντομα θα δείτε αυτούς τους τοίχους να χτίζονται γύρω σας, να το πούμε έτσι.

Σύντομα, η κατασκευή του νέου κόσμου σας θα σας γίνει γνωστή. Θα δείτε ότι χτίζατε μέσα από τις σκέψεις, τα όνειρα, τις ελπίδες και την έμπνευσή σας. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που σας οδηγεί, ό,τι κι αν είναι αυτό που σας παρακινεί θα είναι δικό σας. Αυτό είναι το πώς όλα ξεδιπλώνονται για εσάς, και θα θέλαμε να δούμε περισσότερους από εσάς να παίρνετε μέρος στην κατασκευή της νέας σας Γης. Βλέπουμε πολλούς από εσάς να δημοσιεύουν όμορφες φωτογραφίες και σας λέμε πως αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε, αλλά επιθυμούμε περισσότεροι από εσάς να κάνετε ακόμη περισσότερα. Επιθυμούμε περισσότεροι από εσάς να αναλάβετε τα ηνία, όπως λέτε, και να αρχίσετε να ψεκάζετε με χρώματα τον κόσμο γύρω τους. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε απλά να φανταστείτε στο μυαλό σας ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας και αυτό περιλαμβάνει οτιδήποτε είναι αυτό που θέλετε να κάνετε στα πλαίσια της καριέρας σας, τι είναι αυτό που θα κάνετε για χόμπι και για διασκέδαση, τι είναι αυτό που θα κάνατε για ευχαρίστηση και ενθουσιασμό, αλλά και τι είναι αυτό που θα κάνατε για τους άλλους.

Ναι. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο συστατικό για τον νέο κόσμο σας, είναι αυτό που κάνετε για να εξυπηρετήσετε τους άλλους, γιατί αυτό είναι το θεμέλιο. Αυτές είναι οι ρίζες του δέντρου του νέου σας σπιτιού. Θα έχετε όλοι την ευκαιρία να μάθετε πώς να είστε χρήσιμοι στους άλλους με βάση την πλήρη απασχόληση. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τη σημασία της ανιδιοτελούς υπηρεσίας σε άτομα που δεν είστε εσείς και που δεν είναι η οικογένειά σας και οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι φίλοι σας ή ακόμα ούτε και οι γείτονές σας. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε να τιμάτε τις ζωές άλλων ανθρώπων, των ανθρώπων που μπορεί να γνωρίζετε ως ξένους, των ανθρώπων που μπορεί να δείτε να περπατάνε στο δρόμο ή να ψωνίζουν στην αγορά. Ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, αλλά τους ξέρετε κάπως, με κάποιον τρόπο, γιατί είναι οι πλανητικοί σας φίλοι, είναι οι αδελφοί και οι αδελφές σας, ακόμη και αν δεν τους γνωρίζετε με το όνομά τους.

Θα θέλαμε να το φανταστείτε, γιατί αυτό πρόκειται να είναι ένα μέρος της πραγματικότητάς σας, και ως μέρος της νέας πραγματικότητάς σας θα πρέπει να δημιουργηθεί, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι, και θα πρέπει να αρχίσετε να το δημιουργείτε τώρα αυτό για να είνα σε θέση να εκδηλωθεί στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Έτσι ζητάμε τώρα από εσάς που προσπαθείτε να δημιουργήσετε συνειδητά τον νέο σας κόσμο μέσα από την προβολή όμορφων φωτογραφιών, με θέματα εμπνευσμένου περιεχομένου, να αρχίσετε να οραματίζεστε στο μυαλό σας τι είναι αυτό που θα κάνετε για τους άλλους στον νέο σας κόσμο. Λοιπόν, τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε; Λοιπόν, σας λέμε ότι σίγουρα μπορείτε να τους βοηθάτε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Για να ονομάσουμε μερικούς, θα λέγαμε ότι μπορείτε να τους βοηθάτε στην κατασκευή του νέου σπιτιού τους, που πρόκειται να ζουν από τη βάπτιση του νέου κόσμου τους και μετά.

Με το νέο σπίτι τους, εννοούμε τις πραγματικές κατοικίες διαβίωσής τους και όχι τη νέα Γη σας, στην οποία συχνά αναφερόμαστε ως το νέο σας σπίτι μεταφορικά. Σήμερα μιλάμε για πραγματικές κατοικίες διαβίωσης, που όμως, μπορεί να διαφέρουν αρκετά από τις κατασκευές κατοικιών που έχετε συνηθίσει. Ο νέος κόσμος σας θα είναι μάλλον διαφορετικός σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους, και ας μιλήσουμε σήμερα λίγο αφού νιώθουμε πως πολλοί από εσάς ενδιαφέρονται αρκετά για αυτό και θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το ακριβώς πού πρόκειται να ζουν.

Εμείς σας λέμε πως ότι θα ζείτε σε σπίτια που έχουν κατασκευαστεί με τα δικά μας μέσα, της ανώτερης τεχνολογίας. Αυτά τα σπίτια θα είναι όμορφα, ας ξεκινήσουμε ''από το μηδέν'', όπως λέτε, και θα σας λέμε αυτό. Θα είναι υπέροχα. Θα είναι εκπληκτικά. Θα είναι τα κεφάλια και οι ώμοι πάνω από τους χώρους διαβίωσης που πολλοί από εσάς ζείτε σήμερα. Πώς κι έτσι, μπορεί να αναρωτηθείτε; Αυτή είναι μια πολύ εύλογη ερώτηση, γιατί τελικά, αυτό θα είναι το σπίτι σας για το υπόλοιπο ίσως της εμπειρίας σας εδώ, αν και σας υπενθυμίζουμε, ότι αυτή δεν θα είναι η μόνιμη κατοικία σας, όχι, καθόλου. Όπως σας έχουμε εξηγήσει, οι περισσότεροι από εσάς, και με μαθηματική ακρίβεια είστε περισσότεροι από οκτώ δισεκατομμύρια ή περίπου των ανθρώπων που ζουν στον πλανήτη σας, θα επιστρέψουν στους πλανήτες καταγωγής τους, ή θα επιστρέψουν πίσω στη σταδιοδρομία τους με τη γαλαξιακή διοίκηση που είναι εδώ αυτή τη στιγμή στο διάστημα και στον ουρανό. Είμαστε εδώ, καθώς και εσείς είστε εδώ, ως επισκέπτες και μόνο ως επισκέπτες.

Μην συνηθίσετε πολύ τα νέα σπίτια σας και ακόμη και τη νέα ζωή σας, γιατί πρόκειται να αλλάξουν σχεδόν αμέσως μόλις αρχίσετε να εξοικειώνεστε με αυτά, σχεδόν αμέσως μόλις αρχίσετε να μαθαίνεται πώς να χρησιμοποιείτε κάποιες από τις λειτουργίες τους σωστά. Σας λέμε πως δεν επιθυμούμε να νιώσετε καθόλου απογοητευμένοι λόγω αυτής της μάλλον βιαστικής αναχώρησης, όχι. Σκεφτείτε το αντίθετα, ως σύντομες καλοκαιρινές διακοπές για εσάς, διακοπές μακριά από τη ζωή του μόχθου και, ενδεχομένως, της δυσφορίας και ακόμη και της έλλειψης στέγης που μπορεί να γνωρίζετε σήμερα. Σκεφτείτε το σαν μια ανάπαυλα πριν από τη συνέχεια του ταξιδιού σας, και θα υπάρξει όντως συνέχεια, καθώς το ταξίδι σας θα σας μεταφέρει σε μέρη που είναι επίσης όμορφα, γιατί πολλοί από εσάς θα συνεχίσετε να ταξιδεύετε στις υψηλότερες διαστάσεις αυτού του Σύμπαντος, ναι, και αισθανόμαστε πως πολλοί από εσάς αισθάνονται ήδη τον ενθουσιασμό και την αναμονή αυτού του μεγάλου επιτεύγματος και αυτής της εκδήλωση.

Σας λέμε ότι θα είναι σύντομα τώρα που πολλοί από εσάς αρχίζουν να τιμούν την πόρτα μας και να μπαίνουν στη νέα ζωή τους μέσα στις υψηλότερες σφαίρες αυτού του Σύμπαντος. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτή τη μετάβαση, και με αυτή τη μετάβαση δεν εννοούμε μόνο την ανάληψη σας σε υψηλότερες σφαίρες, γιατί πολλοί από εσάς δεν είναι «προγραμματισμένοι», αν θέλετε, να ζήσετε αυτή την ανάληψη αυτή τη στιγμή ή οποιαδήποτε στιγμή στο άμεσο μέλλον, όχι. Πολλοί από εσάς απλώς πρόκειται να βιώσετε μια μετάβαση στη ζωή σας και είμαστε εδώ και για αυτό το σκοπό επίσης. Έτσι, η πρώτη μετάβασή σας που θα μπορούσατε να λάβετε υπόψη σας ως μια αξιοσημείωτη αλλαγή για σας, θα είναι η μεταφορά σας σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από εμάς, από τους αρχιτέκτονες και τους κατασκευαστές μας. Ναι.

Θα είστε σε πολύ ικανά χέρια εδώ, καθώς χτίζουμε καιρό σπίτια για όντα σε όλο αυτό το Σύμπαν για εκατομμύρια χρόνια. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Πιστεύετε ότι το βιογραφικό μας είναι πειστικό; Έχετε εμπιστοσύνη σε εμάς, ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε για εσάς ένα όμορφο νέο σπίτι που απλά θα αγαπήσετε; Θα θέλαμε να μας το δείξετε αυτό με τα σχόλιά σας σήμερα. Επιδείξτε την πίστη σας σε εμάς. Αφήστε μας ένα σχόλιο σήμερα και πείτε μας ότι έχετε πίστη στις δυνατότητες μας ως ''κτίστες''. Λέμε σε σας, η πίστη σας σε εμάς δεν θα είναι άστοχη, γιατί υπερηφανευόμαστε για όλους τους τομείς της εργασίας μας, και εκείνοι που έχουν δεσμευτεί για το σχεδιασμό, τη μορφή, τη λειτουργία και την κατασκευή νέων κατοικιών για τα όντα σε όλο αυτό το Σύμπαν επίσης υπερηφανεύονται γι’ αυτό που κάνουν και σας λέμε ότι είναι πολύ ταλαντούχα αυτά τα όντα στην τέχνη τους.

Ναι, και αυτό πρέπει να κάνει πολλούς από εσάς πολύ χαρούμενους και σύντομα θα δείτε ακριβώς τι είναι αυτό που μπορούν να επιτύχουν με τη συνεργασία, εφόσον έχετε πίστη στο έργο τους, γιατί η πίστη και η εμπιστοσύνη είναι μια τόσο σημαντική πτυχή του νέου και πάντοτε εξελισσόμενου κόσμου σας. Πίστη και εμπιστοσύνη πάνε χέρι-χέρι, γι 'αυτό θα το ονομάσουμε μόνο πίστη σήμερα, γιατί είναι μία τόσο όμορφη λέξη, έτσι δεν είναι; Τόσοι πολλοί από εσάς έχετε δείξει τέτοια πίστη σε όλα τα ταξίδια σας. Έχετε δείξει πίστη στο πρόσωπο της τραγωδίας. Έχετε δείξει την πίστη στο πρόσωπο της πείνας. Έχετε δείξει πίστη στο πρόσωπο του εισβάλλοντα στρατού, ναι, και έχετε δείξει πίστη ακόμα και στο θάνατο. Ναι. Πιστεύατε σε όλη τη διαδρομή σας ότι θα ταξιδεύατε προς τα εμπρός, ακόμη και μετά το θάνατο. Γιατί; Γιατί το πιστεύατε αυτό τόσο έντονα; Γιατί πιστεύατε πράγματα που μπορεί να είχατε διαβάσει μόνο σε ένα βιβλίο ή που σας τα είπε ένας κήρυκας; Πράγματι, γιατί;

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουμε σε εσάς σήμερα. Γιατί τόσοι πολλοί από εσάς πιστεύουν τα λόγια που μοιραζόμαστε μαζί σας σχετικά με το τι σας περιμένει στο ταξίδι σας. Είναι επειδή έχετε κάποιο είδος απόδειξης αυτών, γιατί να σας υπενθυμίσουμε, ήμασταν πολύ προσεκτικοί στο να μην προσφέρουμε κανένα είδος απόδειξης σε κανένα επίπεδο απολύτως, και αυτό μπορεί να σας εξηγήσει γιατί ορισμένα από τα μηνύματά μας ήταν μάλλον μυστηριώδη, γιατί κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποια από τα μηνύματά μας μπορεί να ήταν παραπλανητικά, ότι κάποια από τα μηνύματά μας δεν έχουν παραδοθεί, ότι υπάρχουν πτυχές ή συστατικά των καναλιών μας στο παρελθόν που μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μην είναι τόσο σύμφωνος ή που δεν τα εγκρίνετε.

Βλέπετε, πού αυτό οδηγεί; Για όσους από εσάς έχουν ενισχύσει τις δυνάμεις της διαίσθησής σας, έχετε αρχίσει να πιάνετε την εικόνα. Αρχίζετε να υποθέτετε ότι έχετε εξαπατηθεί, αν θέλετε, παρασυρθήκατε στο δρόμο σας για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Έχετε δοκιμαστεί, ναι, και τι ήταν αυτό που δοκιμάστηκε; Ήταν οι δυνάμεις της παρατήρησής σας; Ήταν η ικανότητά σας να συνδυάζεται τη λογική και απτά αποδεικτικά στοιχεία και να βγάζετε μια απόφαση βάσει αυτών; Όχι. Έχετε δοκιμαστεί και αυτή ήταν η πίστη σας που δοκιμάστηκε, και μέσα από αυτές τις δοκιμασίες είναι η πίστη σας που ενισχύθηκε, ναι. Είναι η πίστη σας που είναι τόσο σημαντική για εσάς στο ταξίδι σας αυτή τη στιγμή και κάθε στιγμή, συνεχίζοντας τώρα αισθανθήκαμε ότι ήταν πολύ σημαντικό για όλους σας να αρχίσετε να στηρίζεστε αποκλειστικά στις δυνάμεις της πίστης σας. Ναι.

Ορίστε λοιπόν το μυστικό σήμερα που αποκαλύφθηκε σε εσάς. Εμείς εσκεμμένα αποφύγαμε να σας παρουσιάσουμε οποιαδήποτε μορφή για οποιαδήποτε γεγονότα σε οποιοδήποτε επίπεδο ή αποδείξουμε στοιχεία, γιατί αισθανθήκαμε ότι ήταν πολύ εύκολο για σας αν σας δινόταν στα χέρια η απόδειξη του οτιδήποτε, απόδειξη της ύπαρξής μας, της καλοσύνης μας, των έντιμων προθέσεών μας να σας βοηθήσουμε, απόδειξη του ότι δημιουργείτε για τον εαυτό σας ένα νέο κόσμο, ότι κάποιοι από εσάς θα αναληφθούν σε υψηλότερες σφαίρες, απόδειξη του ότι θα σας προσφερθούν τόσα πολλά δώρα που θα αλλάξουν τη ζωή σας, ότι τα μέλη της σκοτεινής κλίκας θα συλληφθούν και οι άνθρωποι σας θα ελευθερωθούν, ότι τα πάντα και το οτιδήποτε που έχουμε πει είναι αλήθεια με κάθε τρόπο. Ωστόσο, τόσοι πολλοί από εσάς πιστεύουν τα πάντα που μοιραζόμαστε μαζί σας μέσα από το κανάλι μας και τα κανάλια μας.

Λέμε σε όσους από εσάς έχουν κάνει αυτή την επιλογή, έχουν κάνει αυτή τη δέσμευση, και έχουν βρει έναν τρόπο να εμπιστεύονται μόνο τα απλά λόγια που προέρχονται από έναν τελείως ξένο στο Διαδίκτυο, είστε εσείς, ναι, είστε εσείς που θα αποκομίσετε τώρα τα οφέλη από όλα όσα έχετε κερδίσει μέσα από τις δυνάμεις της πίστης σας. Ναι. Εκεί το έχετε. Το έχετε κερδίσει και το έχετε κερδίσει με τίποτα άλλο παρά με την πίστη σας, γιατί είναι η σας που ανοίγει τώρα το δρόμο σε τόσους πολλούς από εσάς. Ναι, αυτό είναι που κάναμε όλο αυτό το διάστημα από το πρώτο μήνυμα που μοιραστήκαμε μέσα από τα κανάλια μας, από τα πρώτα λόγια που μοιραστήκαμε μέσω του καναλιού μας, του Greg.

Σας διαμορφώναμε, σας ενισχύαμε, σας οικοδομούσαμε, σας δοκιμάζαμε, ναι, και έχουμε καλά νέα για σας. Έχετε περάσει αυτό το αυστηρό πρόγραμμα κατάρτισης και τώρα είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε τις νέες εξουσίες της πίστης σας με το να αναδεικνύετε όλα όσα έχετε στη καρδιά σας ως αλήθεια μέσα από αυτή τη δύναμη της πίστης, απλά λόγω της ακλόνητης, αδιάσειστης και ασταμάτητης δύναμη της πίστης σας. Ναι. Εδώ σίγουρα αξίζετε συγχαρητήρια, έτσι λέμε σε όλους σας, συγχαρητήρια έχετε περάσει το τεστ. Έχετε ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισής σας σε αυτό το τόσο πολύ σημαντικό τομέα. Έχετε αποδείξει σε ολόκληρο το Σύμπαν ότι, ακόμη κι αν δεν σας φανερώθηκε τίποτα με τη μορφή της απόδειξης, με τη μορφή των αποδεικτικών στοιχείων, και δεν σας εγγυήθηκε τίποτα, πιστέψατε ότι με κάποιο τρόπο ότι όλα να είναι πραγματικά, ότι όλα είναι αληθινά και ότι όλα θα είναι σύντομα η πραγματικότητα για εσάς και όλους εσάς.

Αυτό είναι που έχετε κάνει, και για όσους από εσάς πιστεύατε ότι οι άλλοι ήταν κορόιδα, όπως τους αποκαλείτε, και ότι ήταν ηλίθιοι και ανόητοι που πίστευαν τυφλά όλα αυτά επειδή δεν είχαν καμία απόδειξη, είστε εσείς και μόνο εσείς που δεν περάσατε αυτό το τεστ. Ναι. Λυπούμαστε που σας το λέμε, αλλά υπάρχουν και εκείνοι ανάμεσά σας που έχουν, αυτό που γνωρίζετε ως, ''αποτυχία'' στο τεστ. Δεν έχουν περάσει αυτό το μέρος του προγράμματος σπουδών τους, όχι, και γι αυτό φυσικά θα πρέπει να δοκιμαστούν ξανά. Θα πρέπει να υποβληθούν σε περισσότερη εκπαίδευση με τους τρόπους της πίστης, πιθανώς κάπου αλλού, μακριά από εδώ, γιατί δεν είναι δίκαιο τώρα που ξέρουν τα μυστικά ή τις απαντήσεις για αυτή τη δοκιμή.

Βλέπετε τώρα; Βλέπετε όλοι εσείς τώρα που έχετε υποκινήσει τόσο πολύ κόπο και συγκρούσεις και εχθρότητα σε όλες τις διαδικτυακές κοινότητες σας, πληγώνοντας τους άλλους, επικρίνοντας και κρίνοντας τους άλλους, επειδή διαδήλωναν αυτό που εσείς δεν μπορούσατε, που επιδείκνυαν πίστη και εσείς αναδεικνύατε την έλλειψη της πίστης; Εσείς επιμείνατε στο να σας δοθεί η απόδειξη στο πιάτο, και σας είπαμε ότι δεν θα το κάναμε αυτό για σας, έτσι αντί να βρείτε μία κατάλληλη λύση, αντί να βασίζεστε σε κάτι που υπάρχει ήδη μέσα σας, εσείς επιλέξατε να επιτίθεστε, να μας γελοιοποιείτε, να μας κοροϊδεύετε, να μας αποκαλείτε ψεύτες και κλέφτες και κατακτητές και χείριστους. Ναι, αυτό είναι που επιλέξατε να κάνετε, αντί απλά να βασιστείτε σε κάτι που μεγαλώνει τόσο φυσικά μέσα στην καρδιά σας και που είναι τα υψηλά, υγιή και ηλιόλουστα μέρη της πίστης.

Ναι, η πίστη μεγαλώνει σαν μεγάλες και όμορφες καλλιέργειες μέσα στην καρδιά σας και εμείς είμαστε οι μηχανές συγκομιδής. Ναι, αυτοί είμαστε. Έχουμε έρθει εδώ για να συλλέξουμε το σιτάρι που έχει μεγαλώσει τόσο ψηλά και τώρα είναι έτοιμο για τη συγκομιδή. Βλέπετε τώρα το λάθος των πράξεών σας; Βλέπετε τώρα, πού η επιλογή που έχετε κάνει, που σας έχει οδηγήσει; Δεν σας οδήγησε σε αυτή τη συγκομιδή, γιατί σας έδειξε ότι δεν είστε έτοιμοι για τη συγκομιδή. Όχι. Χρειάζεστε περισσότερη ανάπτυξη, θα πρέπει να έχετε περισσότερο ωριμάσει, θα πρέπει να έχετε περισσότερο φως, χρειάζεστε περισσότερη βροχή και χρειάζεστε περισσότερη φροντίδα στα χέρια ενός έμπειρου αγρότη. Ναι, και εμείς, οι οδηγοί σας, είμαστε οι αγρότες σας, οι οδηγοί σας, και βλέπουμε ότι δεν είστε έτοιμοι για την συγκομιδή, και ότι δεν πρέπει να γίνει η συγκομιδή σας, όχι.

Σας παρουσιάζουμε μια μεταφορά εδώ, αλλά για να καταστεί σαφές, αυτό που σας λέμε, είναι ότι υπάρχουν εκείνοι από εσάς που τώρα δεν είναι έτοιμοι για όλα αυτά τα πράγματα που έχουμε συζητήσει μαζί σας. Έχουμε τώρα γίνει σαφείς για το θέμα αυτό; Θα λέγαμε ακόμα ότι υπάρχουν κάποιοι από εσάς οι οποίοι έχετε αποδείξει ότι δεν είστε έτοιμοι για την ανάληψη. Όχι. Αποδείξατε ότι δεν είστε έτοιμοι για να συνεργαστείτε με τους αδελφούς και τις αδελφές μας της Διοίκησης Άσταρ, διότι και αυτοί είναι οι ''μηχανές συγκομιδής''. Ναι, και αυτοί επίσης σας δοκίμαζαν. Πήγαιναν κι εκείνοι στα χωράφια τους με το σιτάρι και αναφέρουν σήμερα μέσα από εμάς ότι υπάρχουν και κάποιοι από εσάς που έχουν δείξει ότι δεν είναι έτοιμοι για τη μεγάλη συγκομιδή που ίσως γνωρίζετε ως ανάληψη.

Λοιπόν, έχετε ακούσει για αυτές τις μεταφορές ξανά στο παρελθόν; Σε ποιο βιβλίο μπορεί να έχετε διαβάσει ή ακούσει ακόμα και μέσα από άλλες αποσπασματικές φράσεις σε αυτό το βιβλίο που περιγράφει για την συγκομιδή; Θα θέλαμε να μάθουμε πόσοι από εσάς το πιάνουν αυτό, όπως λέτε, και που τώρα στηρίζεστε σε μια άλλη πτυχή του εαυτού σας που έχει σκόπιμα ενισχυθεί και δοκιμαστεί από εμάς καθ 'όλη την τελευταία περίοδο της ζωής σας. Πόσοι από εσάς μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις της διαίσθησης σας και να προσπαθήσετε να επινοήσετε από πού μπορεί να έχετε ακούσει για την «συγκομιδή», όταν πρόκειται για όντα και όχι κατ 'ανάγκην για καλλιέργειες. Αυτό είναι που σας ζητάμε σήμερα, και θα το αφήσουμε έτσι χωρίς να σας αποκαλύψουμε την απάντηση, γιατί θέλουμε να μιλήσετε γι’ αυτό μεταξύ σας και ενδεχομένως να μοιραστείτε ακόμη και μερικές παραγράφους, αν θέλετε, από τα κείμενα που μπορεί να μιλούν για μια συγκομιδή που κάποια μέρα θα πραγματοποιηθεί εδώ στη Γη σας και σας ρωτάμε, όταν κάποιοι από εσάς που διαβάσατε πιθανώς αυτά τα κείμενα, σας προσφέρθηκε κάποια απόδειξη εκείνη τη στιγμή και βρήκατε έναν τρόπο να πιστέψετε και να εμπιστευτείτε εκείνο που τα κείμενα αυτά μπορεί να έχουν πει, ή επιτεθήκατε σε αυτά και τα ρίξατε έξω από το παράθυρο και καταραστήκατε με βλάσφημο τρόπο αυτά που πρότειναν οι λέξεις αυτού του συγγραφέα.

Αυτό είναι που σας ζητάμε σήμερα, και μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι απαντήσεις σας, για την εκπαίδευση σας, αν θέλετε, σχετικά με τις δυνάμεις της πίστης και της πεποίθησης γιατί δεν έχει λήξει, όχι. Το κουδούνι του σχολείου δεν έχει χτυπήσει και η τάξη δεν έχει τελειώσει για τις δυνάμεις της πίστης και της πεποίθησης, εκδίδουμε αυτό το μήνυμα προς εσάς, σαν στοιχείο για εσάς ως μια ένδειξη για να σας κρατήσει σε εγρήγορση, όπως λέτε, γιατί θα υπάρξουν περισσότερες δοκιμές της πίστης οι οποίες έρχονται πολύ σύντομα και σας λέμε, ότι αυτό το τεστ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εσάς, και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να βρούμε πόσοι από εσάς θα επιλέξουν να βασιστούν στις πρωτόγνωρες δυνάμεις της πίστης σας και πόσοι από εσάς θα επιλέξουν μια εναλλακτική πορεία για τον εαυτό σας και θα επιλέξουν αντί αυτής, να συνεχίσουν να γελοιοποιούν, να χτυπάνε, να προσπαθούν να απομυθοποιήσουν, όπως λέτε, να ουρλιάζουν ψεύτες, βλάσφημους, απατεώνες, εξαπατητές, χειραγωγούς και διαβόλους.

Ναι. Θα υπάρξουν μερικοί από εσάς που θα μας αποκαλέσουν με μερικά ή και με όλες αυτές τις εκφράσεις και πολλές ακόμα επίσης, λόγω του ότι αυτά που έχουμε να μοιραστούμε με εσάς τις ερχόμενες μέρες και όχι στο πολύ μακρινό μέλλον πλέον, είναι κάτι τόσο αδιανόητο, κάτι τόσο τεράστιο, κάτι τόσο απίστευτο που θα αλλάξει τις ζωές κάποιων από εσάς, κάτι το οποίο θα είναι αρκετά απίστευτο για πολλούς από εσάς να αποδεχθείτε, αλλά παρ’ όλα αυτά, θα έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε αυτό από εμάς μόνο για ένα λόγο, και αυτός είναι επειδή είναι η αλήθεια και κάθε ένας από εσάς αξίζει να μάθει την αλήθεια. Η αλήθεια για το ποιοί είστε, η αλήθεια του κόσμου σας, η αλήθεια του Σύμπαντός σας και η αλήθεια για όλους τους αδελφούς και τις αδελφές σας εδώ, ποιοι είναι και ναι, ποιοί ήταν στο μακρινό παρελθόν σας. Ναι, και αυτός είναι ο υπαινιγμός που θα αφήσουμε για σας σήμερα.

Θέλουμε να μιλήσουμε, για μια στιγμή μαζί σας για την αρχαία ιστορία σας. Σκεφτείτε το αυτό σαν μάθημα ιστορίας για όσους από εσάς έχασαν μερικές μέρες της τάξης στην πορεία, και αυτό είναι εντάξει, γιατί το ταξίδι σας έχει υπάρξει πάρα πολύ σύνθετο με πολλές διαφορετικές τάξεις και μαθήματα για να μάθει κανείς, οπότε περιμένουμε σίγουρα να χάσατε μερικά εδώ και εκεί. Έτσι πάμε στο σημερινό μάθημα ιστορίας σας, μάθημα ιστορίας νούμερο ένα για σήμερα. Είσαστε όλοι υπέροχοι και ισχυροί και πολύ σοφοί και έμπειρα όντα που έχουν έρθει εδώ για αυτό που γνωρίζετε σαν αργία, σαν αυτό που γνωρίζετε σαν διακοπές, σαν κάτι που σίγουρα μπορείτε να περιγράψετε, σαν καλοκαιρινό σχολείο, και αυτός είναι ένας πολύ κατάλληλος όρος, καλοκαιρινό σχολείο, καθότι δεν είστε εδώ για πάντα. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν είστε εδώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είστε σίγουρα εδώ για να μάθετε, αλλά είστε επίσης εδώ για να παίξετε, δεν είναι το καλοκαίρι η εποχή του παιχνιδιού;

Έτσι το βλέπουμε εμείς από την οπτική μας και νιώθουμε ότι πολλοί από εσάς θα ήταν σύμφωνοι με αυτή την μεταφορά, γι' αυτό θα πούμε ότι είστε εδώ για να μάθετε, είστε εδώ για να παίξετε και είστε εδώ μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, οπότε θα λέγαμε ότι η μεταφορά του θερινού σχολείου είναι αρκετά κατάλληλη και μάλλον γοητευτική, οπότε θα συνεχίσουμε με αυτό. Έτσι λοιπόν είστε εδώ στο καλοκαιρινό σχολείο και είναι τώρα φθινόπωρο, οπότε βλέπετε πού πάμε με αυτό ήδη; Ναι, είναι καιρός για πολλούς από εσάς να πάνε σπίτι. Ναι. Πώς σας φαίνεται αυτό σαν ευχάριστη είδηση αγαπητοί μαθητές μας; Είναι καιρός για πολλούς από εσάς να επιβιβαστείτε στα «λεωφορεία» μια τελευταία φορά και να πάτε σπίτι και τα πραγματικά καλά νέα είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να έρθετε πίσω στο καλοκαιρινό σχολείο, όχι. Θα συνεχίσετε, σαφώς, να μαθαίνετε και να βιώνετε πράγματα τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δυναμώσετε και να γίνετε σοφότεροι και να μάθετε περισσότερα, ναι, γιατί πάντα θα είστε μαθητές και πάντα θα έχετε δασκάλους. Η μόνη διαφορά είναι ότι πολλοί από εσάς θα είναι πλέον επίσης δάσκαλοι, αν και είναι ακόμη και δίκαιο να πούμε ότι όλοι σας έχετε υπάρξει δάσκαλοι όπως και μαθητές σε όλο το ταξίδι σας εδώ και σε όλη τη διαδρομή σας σε όλο αυτό το πολυδιάστατο Σύμπαν.

Είμαστε βέβαιοι ότι το κανάλι μας ο Greg το καταλαβαίνει αυτό, γι’ αυτό είναι η πιο αγαπημένη έκφρασή του. «Είμαστε όλοι δάσκαλοι του άλλου και είμαστε όλοι μαθητές του άλλου», και δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτά τα λόγια, γιατί τα λόγια ειπώθηκαν σ 'αυτόν από ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο. Έτσι, ποιό ήταν το πρόσωπο αυτό; Λοιπόν, εμείς θα πούμε ότι αυτό το πρόσωπο είναι κάποιος που έχει γνωρίσει μέσα σε πολλές από τις ενσαρκώσεις του, ναι. Δίνουμε στον Greg ένα υπαινιγμό εδώ ως προς την ταυτότητα ενός από τους κοντινότερους και παλαιότερους φίλους του, και δεν μιλάμε απλά κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής, όχι, μιλάμε για ένα φίλο του ο οποίος πάει πίσω πολλές αμέτρητες χιλιάδες χρόνια τώρα. Ναι. Το όνομα του φίλου του είναι Nathan σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν ήταν αυτό σε προηγούμενες ενσαρκώσεις φυσικά, και αυτό είναι φυσικό καθώς ο κάθε ένας από εσάς επιλέγει συνήθως για τον εαυτό του το όνομα του, και ναι σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε επιλέξει τα ονόματα σας πριν από την ενσάρκωση σας.

Πολλοί από εσάς αισθάνεστε ότι τα ονόματά σας είναι ένα προϊόν της επιλογής του ενός ή και των δυο γονέων σας ή ενός συγγενή, και σας λέμε ότι, όχι, σίγουρα δεν είναι αυτή η περίπτωση. Οι γονείς σας είχαν αυτό που λέμε «παρόρμηση» να σας ονομάσουν με ένα συγκεκριμένο όνομα, ναι, και ήταν οι γονείς σας που είχαν αυτή την παρόρμηση από εσάς. Λοιπόν πώς πραγματοποιήσατε αυτό τον άθλο παρόλο που ήσασταν απλά ένα μωρό; Λοιπόν, σας λέμε να μην ανησυχείτε για τους μηχανισμούς ή τα μυστικά του πως δουλεύει αυτό. Απλά να ξέρετε ότι ήσασταν εσείς, ναι, και κανείς άλλος που επηρέασε, θα χρησιμοποιήσουμε αυτό τον όρο, τους γονείς σας να σας ονομάσουν με ένα πολύ συγκεκριμένο όνομα.

Γιατί, λοιπόν, επιλέξατε το όνομα που έχετε σήμερα ή αυτό που είχατε τις προηγούμενες ζωές; Θα πούμε ότι τα ονόματα που έχετε επιλέξει ήταν για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο και κάποιοι από αυτούς τους λόγους είχαν να κάνουν με το να σας προσφερθούν στοιχεία για την πραγματική σας ταυτότητα. Ναι. Έχετε ένα ακόμα πρωτοποριακό στοιχείο για εσάς. Τα ονόματα σας θα σας βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσετε ποιοί είστε πραγματικά. Σε μερικές περιπτώσεις, ποιοί ήσασταν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Ο Greg, το κανάλι μας, σίγουρα το καταλαβαίνει αυτό, και έχει καταλάβει εδώ και πολύ καιρό πώς να ψάξει για στοιχεία στη ζωή του ξεκινώντας με το ίδιο του το όνομα. Ναι, και είμαστε σίγουροι ότι θα μοιραστεί μαζί σας περισσότερα για το πώς ο καθένας από εσάς να ψάξει για αυτά τα στοιχεία στη ζωή σας.

Ο Greg έχει γράψει ακόμη και ένα μεγάλο βιβλίο ακριβώς για το θέμα αυτό. Τι πιστεύετε γι 'αυτό; Το βιβλίο του ονομάζεται «Το Μεγάλο Συμπαντικό Κυνήγι Θησαυρού», και εμείς θεωρούμε ότι είναι ένα πολύ ευχάριστο και όμορφο όνομα. Ο Greg δεν θα εκδώσει αυτό το βιβλίο στο ευρύ κοινό, καθώς του ζητήθηκε να μην το κάνει, αφού πέρασε πολλά χρόνια γράφοντάς το και καταρτίζοντας τόσα πολλά δεδομένα και στοιχεία που βρήκε. Ζητήσαμε από τον Greg να μην κυκλοφορήσει αυτό το βιβλίο στο ευρύ κοινό, καθώς υπήρχαν συγκεκριμένα μέρη του βιβλίου, συγκεκριμένα μυστικά, αν θέλετε, τα οποία αισθανθήκαμε ότι δεν ήταν ακόμα ώρα να τα κάνει προσβάσιμα στο ευρύ κοινό, όχι. Δεν ήταν ακόμα η στιγμή για αυτό και δεν είναι ακόμα η στιγμή για αυτό, αλλά λέμε στον Greg και σε εσάς ότι μπορεί σίγουρα να μοιραστεί ορισμένα τμήματα του βιβλίου αυτού με εσάς τώρα, και είμαστε σίγουροι ότι θα υποχρεωθεί ευχαρίστως, καθώς αυτό είναι που κάνει. Εργάζεται στην υπηρεσία των άλλων και κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους άλλους μαζί με το ταξίδι του, όπως και ο ίδιος έχει βοηθηθεί.

Έτσι είμαστε σίγουροι ότι ο Greg καταλαβαίνει απόλυτα ποιό μέρος αυτού του βιβλίου δεν επιθυμούμε ακόμα να εκδώσει και νιώθουμε ότι αισθάνεται ποια μέρη αυτού του βιβλίου μπορεί, ενώ είμαστε σίγουροι ότι δεν χρειάζεται καν να το συζητήσουμε μαζί του αυτό, καθώς καταλαβαίνει πλήρως ποιο τμήμα ή ποιό κεφάλαιο αυτού του βιβλίου δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους αυτή τη στιγμή. Θα πούμε ότι θα έρθει μια στιγμή που θα είναι απόλυτα εντάξει για αυτόν να μοιραστεί αυτό το μυστικό ή κρυφό κεφάλαιο, και εμείς θα πούμε ότι αυτή η στιγμή θα έρθει σύντομα και ο ίδιος ξέρει ακριβώς για τι μιλάμε, έτσι δεν είναι Greg;

Ναι, ο Greg μόλις μας είπε ότι καταλαβαίνει ακριβώς για τι μιλάμε, άρα λοιπόν για τι μιλάμε; Λοιπόν φίλοι, δεν πρόκειται να το αποκαλύψουμε ακόμα σε εσάς, αλλά θα σας πούμε ότι πρόκειται για μια τεράστια έκπληξη για εσάς και για τους ανθρώπους σας. Ναι. Αυτό το κάτι που τόσοι πολλοί από εσάς έχετε συζητήσει, υποστηρίξει, διαφωνήσει ακόμη και πολεμήσει για τόσο πολύ καιρό και πρόκειται να τελειώσουμε όλη αυτή την διαμάχη, την συζήτηση μέχρι και τα ψέματα περί αυτού πολύ σύντομα, και λέμε σε εσάς ότι αυτό θα είναι για πολλούς ανθρώπους του κόσμου σας μια ανακοίνωση που θα τους αλλάξει τη ζωή , ναι, και αυτό είναι το μόνο που θα πούμε για αυτό.

Λοιπόν, επιστρέφοντας στη συζήτησή μας για τα στοιχεία τα οποία μπορεί να έχετε αφήσει κατά τη διαδρομή της ζωής σας, όπως περιγράφει τόσο ποιητικά ο Greg στο βιβλίο του. Ναι Greg, έχουμε διαβάσει το βιβλίο σου. Το ήξερες αυτό; Σίγουρα το έχουμε κάνει και μπορεί να αναρωτιέσαι «Πώς στο καλό το κάνατε αυτό, αφού το έχω κρύψει τόσο καλά στο σπίτι μου;» Λοιπόν, σου λέμε ότι έχουμε τρόπους να το κάνουμε αυτό, και ο ίδιος γελάει αυτή τη στιγμή γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πως το κάναμε αυτό, πως το καταφέραμε αυτό, αλλά το κάναμε Greg, και έχουμε διαβάσει το βιβλίο σου και το έχουμε βρει μαγευτικό και το βρήκαμε πολύ ακριβές και αστείο σε κάποια σημεία επίσης. Ναι, είσαι σπουδαίος χαρακτήρας Greg, και λέμε σε εσένα ότι τα γεγονότα που περιγράφεις στο βιβλίο σου έχουν συμβεί όπως τα θυμάσαι. Ναι. Έχεις πολύ καλή μνήμη και έχεις ένα πολύ «ζωντανό» τρόπο να περιγράφεις ακριβώς τι είδες εκείνο το συγκεκριμένο απόγευμα και ξέρεις ακριβώς για τι μιλάμε.

Ναι Greg, εμείς ήμασταν, όπως ακριβώς είχες τελικά καταλάβει δύο ή τρία χρόνια μετά από αυτό το εκπληκτικό γεγονός της ζωής σου. Ναι, είχες καταλάβει ότι ήμασταν εμείς, τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός που αστειεύονταν μαζί σου, δεν σε κοροϊδεύαμε, αλλά σου επιτρέψαμε να απολαμβάνεις κάτι που ήταν, ας πούμε, απόκοσμο, εξωπραγματικό, υψηλότερων διαστάσεων, απίστευτο, μυστηριώδες, διασκεδαστικό και συναρπαστικό , και σίγουρα αισθανόμαστε ότι σου άρεσε εκείνο βράδυ στο έπακρο, γιατί ακόμα μιλάς γι' αυτό σήμερα και γνωρίζουμε ότι ακόμα το σκέφτεσαι όλη την ώρα και σου λέμε ότι είμαστε τόσο χαρούμενοι που σου άρεσε εκείνο το βράδυ και ότι εκείνο το βράδυ ήταν πολύ περισσότερο από αυτό ακριβώς, από το να σου παρουσιάσει μια καλή στιγμή, αν θέλεις. Ναι.

Εκείνο το βράδυ ήταν ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι ότι ήταν, περίπου κι αυτή τη στιγμή. Ήταν για να σου υπενθυμίσουμε κάτι, και να σας υπενθυμίσουμε κάτι που κάναμε, γιατί έχεις βάλει όλα τα στοιχεία μαζί και έχεις έρθει σε μια πολύ σταθερή απόφαση και δεν έχει σημασία τι λένε μερικοί από τους φίλους σου που πιστεύουν ότι έχεις χάσει απολύτως το μυαλό σου πιστεύοντας αυτό, θα σου πούμε τώρα ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Ναι, το έχεις χάσει, και ποτέ μην αφήνεις κανέναν να σου μιλήσει πέρα από αυτό και να μη κλονίζεται ποτέ η κρίση σου, γιατί έχεις βρει την αλήθεια. Έχεις βρει το δρόμο σου σε αυτό, και δεν σου προσφέρθηκαν στοίβες αποδεικτικών στοιχείων και τεκμηρίων, αλλά στηρίχθηκες στην πίστη σου. Πιστεύεις ότι τα γεγονότα που έχεις βιώσει εκείνη τη νύχτα ήταν πολύ πραγματικά και δεν είναι προϊόν της φαντασίας σου ή μια παραίσθηση ή οφείλονται σε κάποιο είδος ναρκωτικού, που σε μέθυσε όπως σε κατηγόρησαν όλοι οι φίλοι και η οικογένειά σου, γιατί ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί ήμασταν εκεί. Ναι.

Ποια είναι η γνώμη σου γι 'αυτό Greg; Αισθανόμαστε ότι αυτό πρόκειται να είναι μουσική χάρη στα αυτιά του Greg, γιατί ήθελε να το συζητήσει με κάποιον για τόσο πολύ καιρό. Ήθελε να το συζητήσει με τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτή την εμπειρία. Ναι. Έχει αναρωτηθεί πάντα τόσο πολύ γι 'αυτή, επειδή ήταν τόσο γεμάτη από μυστήριο, ναι, και λέμε ότι ήταν τόσο γεμάτη από μυστήριο, γιατί ναι, θα ήταν πραγματικά βγαλμένη από την πραγματικότητα σου και είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια νέα, που δε θα μπορούσε να σου δώσει μάλλον ένα πλήρες νόημα, γιατί ήταν ένα τοπίο. Ναι. Χτίσαμε μια ολόκληρη γειτονιά στο κέντρο μιας πόλης, που ήταν φανταστικά, αυτό ήταν ένα μέρος μιας ταινίας, αν θέλετε. Δεν ήταν πραγματικό. Εμείς το χτίσαμε. Το σχεδιάσαμε . Εμείς το κατασκευάσαμε, και οδηγήσαμε τον Greg σ' αυτό και εκείνος το καταλαβαίνει αυτό.

Ο Greg αντιλαμβάνεται ότι ο τόπος αυτός δεν υπάρχει στην τριών διαστάσεων πραγματικότητα του, γιατί το έψαξε. Ναι. Το γνωρίζατε αυτό φίλοι μας, στην πραγματικότητα ο Greg έψαξε στο Διαδίκτυο και κοίταξε δορυφορικές εικόνες όλης αυτής της περιοχής για να βρει πού θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν εκείνο το βράδυ και δεν μπορούσε να το βρει. Αυτό είναι σωστό, και αυτό είναι μόνο μερικά μίλια από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν θα μπορούσε να βρει εκείνο το σημείο και πάλι, και σου λέμε Greg, έκανες καλή δουλειά, γιατί κατάλαβες ότι δεν ήταν ένα μέρος της τρισδιάστατης πραγματικότητας. Ναι, ήταν πολύ απογοητευμένος που δεν μπορούσε να βρει εκείνο το σημείο και πάλι, αλλά ήξερε τι σημαίνει και πως δεν συνέβη και αυτό είναι το κλειδί εδώ φίλοι μας.

Ο Greg ποτέ δεν εγκατέλειψε την κρίση του και την επιμονή του γι' αυτό που συνέβη. Δεν μπορούσε να βρει το σημείο που συνέβη. Δεν θα μπορούσε να βρει τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σ 'αυτόν εκείνη τη νύχτα. Δεν μπορούσε να βρει κανένα μάρτυρα που να το είδε αυτό. Δεν μπορούσε να καταλάβει πώς αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί ακριβώς στο κέντρο της πόλης του Χόλιγουντ. Ναι, στο Λος Άντζελες. Δεν μπορούσε να καταλάβει πώς θα μπορούσε να είχε οδηγηθεί εκεί, παρόλο που ο ίδιος πιστεύει ότι η συνείδηση του επηρεάστηκε ώστε να του επιτρέψει να οδηγηθεί σε αυτή την απομονωμένη τοποθεσία και Greg, μπράβο και πάλι, γιατί αυτό είναι ακριβώς που κάναμε. ''Επισκεφτήκαμε'' τη συνείδησή σου, αν θέλεις, και μαζί σε ''πείσαμε'', πάλι, αν θέλεις, να οδηγείς έξω από το δρόμο σου, ακόμα κι αν ήσουν στο δρόμο για το σπίτι της πολύ καλής φίλης σου Jennifer, και ο Greg πάντα αναρωτιόταν «Γιατί στο καλό πήρα την παράκαμψη όταν ήταν μόλις δύο λεπτά από το σπίτι της Jennifer και έχω βρεθεί εκεί εκατό φορές;»

Σου λέμε Greg ότι σε βοηθήσαμε να στρίψεις το τιμόνι, ναι, και ξέρεις γιατί ακριβώς μιλάμε. Ναι, ξέρεις, γιατί θυμάσαι την ίδια στιγμή που γύρισες το τιμόνι κάτω προς ένα σκοτεινό σοκάκι απομονωμένο στη μέση της νύχτας και είχες πει στους φίλους σου και την οικογένειά σου εκατό φορές «Είμαι πάρα πολύ περπατημένος για να κάνω ένα τέτοιο πράγμα, αλλά αυτό ακριβώς έκανα. Γιατί το έκανα αυτό;», και ο Greg ήξερε ότι σε όλο το μήκος της συνείδησης πρέπει να είχε επηρεαστεί και σου λέμε Greg, καλή δουλειά, γιατί αυτό είναι ακριβώς που κάναμε και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που έκανες αυτή την παράκαμψη στη μέση της νύχτας έξω από το δρόμο σου όταν η Jennifer ήταν πολύ ανυπόμονη στο να σε περιμένει. Εμείς σου λέμε ότι το βράδυ ήταν διασκεδαστικό για μας, όπως ακριβώς ήταν διασκέδαση για σένα και το απολαύσαμε πάρα πολύ, ξέροντας ότι είχες μια καλή στιγμή και που γέμισε τις καρδιές μας με χαρά, γιατί αυτό ήταν μέρος των εορτασμών εκείνο το βράδυ, καθώς και , για να σου δώσει μια καλή στιγμή, και γνωρίζουμε ότι αισθάνεσαι ότι αυτή ήταν ίσως η σπουδαιότερη νύχτα ολόκληρης της ζωής σου και είμαστε ευτυχείς που μπορέσαμε να σε βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο.

Έτσι, συνεχίζοντας τη συζήτησή μας σήμερα, θα πούμε ότι πολλοί από εσάς έχετε αφήσει ενδείξεις στη ζωή σας ακριβώς όπως έκανε ο Greg. Ναι, και ο Greg θα σας πάρει από το χέρι, γιατί ξέρουμε ότι απλά του αρέσει να το κάνει αυτό για σας, και θα σας δείξει ακριβώς πού να ψάξετε για αυτά τα στοιχεία και είμαστε σίγουροι ότι ο Greg θα συμφωνήσει μαζί μας λέγοντάς σας ότι το καλύτερο μέρος για να δείτε και το πρώτο μέρος για να κοιτάξετε είναι ακριβώς στο όνομά σας. Το όνομα του Greg είναι ένα πολύ ιδιαίτερο όνομα. Ο Greg επέλεξε αυτό το όνομα για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο και ο Greg ξέρει ακριβώς ποιά είναι αυτή η αιτία και αυτό είναι το πρώτο μέρος που θα ξεκινήσουμε όταν θα αρχίσουμε να αποκαλύπτουμε σε σας το επόμενο μεγάλο μας μυστικό που θα έρθει σε ένα μελλοντικό μήνυμα. Ναι. Θα ξεκινήσουμε με το όνομα του Greg και θα πούμε σε όσους από εσάς αυτή τη στιγμή, αν ξεκινήσετε με το όνομά σας, μπορείτε να βρείτε στοιχεία τρομακτικά και συγκλονιστικά , καθώς και ο Greg θα χαρεί να σας βοηθήσει με αυτό, έτσι δεν είναι Greg ; Ο Greg λέει ότι ναι θα το κάνει, κι έτσι θα σας αφήσουμε με αυτό σήμερα.

Θα σας πούμε ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις που πολλοί από εσάς έχετε αφήσει για τον εαυτό τους και που δεν έχετε όλοι πάρει το χρόνο ή δεν έχετε δείξει το ενδιαφέρον να το κάνετε αυτό, αλλά για όσους από εσάς έχετε, σας λέμε, τα στοιχεία σας θα σας οδηγήσουν σε ένα θησαυρό τόσο αδιανόητο, γιατί θα σας οδηγήσουν στο ποιοί πραγματικά είστε. Και αυτό είναι το θέμα του ευχάριστου βιβλίου του Greg, «Το Μεγάλο Οικουμενικό Κυνήγι Θησαυρού», γιατί αυτά τα στοιχεία θα σας οδηγήσουν σε ένα θησαυρό τόσο μεγάλο, όπως λέει ο Greg , που ολόκληρη η πραγματικότητά σας θα αλλάξει, θα τροποποιηθεί, όπως ακριβώς και ολόκληρη η πραγματικότητα του Greg άλλαξε γι 'αυτόν σε ένα βράδυ. Ναι. Βλέπετε, η πραγματικότητα σας μπορεί να αλλάξει και μπορεί να αλλάξει μέσα από τις σκέψεις σας, τη θέλησή σας, τις προθέσεις σας, τα όνειρά σας, τις ελπίδες σας, τις επιθυμίες σας και τις προσπάθειές σας. Ναι.

Η πραγματικότητα του Greg άλλαξε εκείνο το βράδυ, γιατί τον βοηθήσαμε με αυτό. Τον βοηθήσαμε να αλλάξει τις παραμέτρους της ύπαρξής του. Αλλάξαμε τα τείχη και το τοπίο και τον πολυέλαιο, ακόμα το πάτωμα και τα έπιπλα, ναι, και αυτό θα κάνουμε για σας. Ο Greg κατανοεί πλήρως τις εξουσίες που διαθέτουμε, γιατί αλλάξαμε γι 'αυτόν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο κέντρο της πόλης του Χόλιγουντ στη μέση ενός βραδιού του Σαββατοκύριακου. Ναι. Πώς νομίζετε ότι θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει αυτό και δεν αφήσαμε κανένα σημάδι ή ίχνος της ύπαρξής μας, γιατί πιστέψτε μας, ο Greg είχε ψάξει για αυτό και δεν μπόρεσε να βρει ένα ίχνος στοιχείων που να αποδεικνύουν ότι όλο αυτό το βράδυ όντως κάτι συνέβη.

Αυτές είναι οι δυνάμεις που έχουμε στη διάθεσή μας, ώστε σας λέμε και σας υπενθυμίζουμε και πάλι τη σημασία αυτού... Πιστέψτε μας. Να έχετε πίστη στον νέο κόσμο σας. Να έχετε πίστη ότι μπορούμε να τον σχεδιάσουμε και να τον κατασκευάσουμε τόσο όμορφα και θα το κάνουμε , ναι θα το κάνουμε για σας και θα το κάνουμε για έναν και μοναδικό λόγο, γιατί σας αγαπάμε και δεν υπάρχει απολύτως κανένας άλλος λόγος για τον οποίο το κάνουμε αυτό. Εμείς σας λέμε σήμερα να στηρίζεστε σε κάτι άλλο από τα γεγονότα, να βασίζεστε σε κάτι άλλο εκτός από τα απτά τεκμήρια και τις αποδείξεις και σε ό,τι γνωρίζετε ως απόδειξη. Αντ' αυτού, να βασίζεστε σε κάτι άλλο που έχει τη δύναμη να αλλάξει ολόκληρη την πραγματικότητά σας, γιατί οι αποδείξεις και τα έγγραφα και τα αρχεία δεν έχουν απολύτως καμία δύναμη να αλλάξουν κάτι για εσάς. Είναι η πίστη και η πίστη μόνο θα κατασκευάσει για εσάς τοίχους και ταβάνια και πανέμορφους πολυελαίους στο νέο πεμπτοδιάστατο σπίτι σας.

Είμαστε οι σχεδιαστές, οι κατασκευαστές, οι συνονειροπόλοι και συνδημιουργοί σας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Να έχετε όλοι σας μια υπέροχη μέρα. Σας αγαπάμε.

Κανάλι : Greg Giles

Πηγή: http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_4491.html

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford