Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

20 Σεπτεμβρίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία - 20 Σεπτεμβρίου 2012 - H Στιγμή που Περιμένατε


Εκείνοι από εσάς που έχετε ξυπνήσει και έχετε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει κάτι καλύτερο, το οποίο είναι στη διάθεσή σας και που σας προσφέρεται αυτή τη στιγμή, επιβάλλετε μια καινούρια ημέρα, έναν νέο τρόπο, έναν νέο κόσμο και μια νέα αρχή, πέρα από όλους αυτούς τους αγώνες και τους περιορισμούς στον κόσμο των χαμηλότερων διαστάσεων. Το βλέπετε ότι δε χρειάζεται πια να συνεχίσετε να ζείτε έτσι όπως ζούσατε για τόσο πολύ καιρό. Βλέπετε αυτό που δεν μπορούν να δουν οι άλλοι και δεν έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Είστε επομένως, οι ηγέτες του νέου σας κόσμου. Είστε οι πρωτοπόροι. Είστε οι διεκδικητές, οι διαμορφωτές των εξελίξεων, όπως λέτε. Εσείς και μόνο εσείς θα ανοίξετε την πόρτα, για να επιτρέψετε να έρθουν αυτές οι αλλαγές.

Πώς θα το κάνετε αυτό; Εμείς σας λέμε ότι αυτό μπορείτε να το επιτύχετε, εκδηλώνοντας τις δημιουργικές σας δυνάμεις. Ναι, αυτός είναι ο τρόπος για να φέρετε εις πέρας αυτό το έργο. Βλέπετε, τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθεί, εάν δεν υπήρχαν αρκετοί από εσάς να ονειρεύονται αυτή τη δημιουργία και αυτό είναι ακριβώς που οι πιο πολλοί από εσάς κάνετε. Δημιουργείτε, μέσα από τις ελπίδες σας, τα όνειρά σας, τα λόγια σας, τις σκέψεις σας, τις ενέργειές σας και την αγάπη σας, έναν νέο κόσμο, ένα καλύτερο μέρος , ένα ευγενές και ήρεμο μέρος γαλήνης, ευημερίας και πλούσιας ανταμοιβής, που δε σας προσφέρονται αυτή τη στιγμή, όσο κι αν προσπαθείτε, όσο δύσκολο κι αν είναι το έργο σας, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που κάνετε για να επιτύχετε.


Τίποτα από αυτά που κάνετε σε ένα χαμηλότερων διαστάσεων κόσμο δεν μπορεί να σας ξεπληρωθεί με τόσους πολλούς τρόπους. Αλλά ο τρόπος που μπορεί να σας ξεπληρώσει ένας κόσμος των χαμηλοτέρων διαστάσεων είναι ακριβώς με το να σας δίνεται η ευκαιρία. Ναι, αυτό είναι το κλειδί.

Ένας κόσμος των χαμηλότερων διαστάσεων σάς δίνει την ευκαιρία και αυτό είναι όλο που κάνει. Δεν σάς παρέχει πλουσιοπάροχα δώρα, δεν σας λούζει με ανταμοιβές, όχι. Ένας κόσμος των χαμηλότερων διαστάσεων είναι μια λεωφόρος για εσάς, είναι ένα κανάλι που σας επιτρέπει να μεγαλώσετε, να ωριμάσετε, να ενισχύσετε τον εαυτό σας, την ύπαρξή σας, το μυαλό σας, τη συνείδησή σας, ακόμα και τα σώματά σας, ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά. Αυτό κάνετε εδώ. Διαπλάθετε και σχηματίζετε από πηλό μια νέα οντότητα και είναι αυτό το νέο πλάσμα που θα του «επιτρέψετε», πείτε το κι έτσι, να μπει μέσα από τις πύλες των υψηλοτέρων σφαιρών.

Έτσι, βλέπετε, αν και ο κόσμος των χαμηλότερων διαστάσεων δεν μπορεί να σας δώσει τα δώρα που είναι διαθέσιμα στις υψηλότερες σφαίρες, σας δωρίζει τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να σας επιτραπεί η χάρη του να διασχίσετε το κατώφλι μιας πραγματικότητας, που μπορεί και θα σας απονείμει όλα τα δώρα που σας έχουν αρνηθεί εδώ. Αισθανόμαστε πως πολλοί από εσάς το καταλαβαίνετε αυτό πολύ καλά αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια άλλοι εδώ, σε αυτόν τον πλανήτη, που δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα αυτής της έννοιας, και είναι αυτή η έννοια που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε άτομο σε όλο τον πλανήτη. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Πιστεύετε ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Λοιπόν, αυτή είναι η επόμενη αποστολή μας, ναι.

Η επόμενη αποστολή που σας αναθέτουμε, είναι να βγείτε έξω στον κόσμο σας και να διαδώσετε αυτή την ιδέα, αυτό το όραμα, αυτή την έννοια, αυτή την πληροφορία, σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Τόσοι πολλοί από εσάς ρώτησαν πολλές φορές: «Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω; Ποιο είναι το καθήκον μου; Ποιος είναι ο σκοπός μου εδώ; Ποια είναι η αποστολή μου; Ποιος είναι ο στόχος μου;» Λοιπόν, ορίστε. Θα σας το κάνουμε τόσο πολύ απλό κι εύκολο στον κάθε έναν από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις σήμερα. Η αποστολή σας είναι να βγείτε έξω στον κόσμο σας και να πείτε σε κάθε μεμονωμένο πρόσωπο που βλέπετε ή μιλάτε ή γράφετε ή επικοινωνείτε με τους υπολογιστές σας και πείτε τους ότι υπάρχει μια ευκαιρία στη διάθεσή τους αυτή τη στιγμή. Δεν θα είναι στη διάθεσή τους για πολλά χρόνια ή για πολλούς μήνες από τώρα. Είναι στη διάθεσή τους αυτή τη στιγμή. Οι πόρτες ανοίγουν. Έχουμε χρησιμοποιήσει αυτή την αλληγορία σ’ εσάς εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύουμε ότι πολλοί από εσάς θα έχετε πλέον εξοικειωθεί με αυτά που περιγράφει. Αυτή η αλληγορία περιγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις διαστασιακές πόρτες, τις πύλες των διαστάσεων όπως μπορεί να τις γνωρίζετε. Αυτές οι πύλες των διαστάσεων τώρα ανοίγουν. Ανοίγουν στο φυσικό πεδίο.

Δεν έχουμε πλέον να παρουσιάσουμε καμιά αλληγορία εδώ, γιατί πολλοί από εσάς τώρα καταλάβατε πλήρως τι σας περιγράφουμε. Περιγράφουμε τις πύλες, που τώρα επιτρέπουν στα μέλη της φυλής σας, της ανθρώπινης φυλής, να περάσουν από το κατώφλι μέσα στις υψηλότερες σφαίρες αυτού του Σύμπαντος. Ναι, είναι ακριβώς αυτό που σας λέμε τώρα. Αυτή η στιγμή είναι τώρα, που τόσοι πολλοί από εσάς περίμεναν για τόσο πολύ καιρό. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Βρίσκετε ότι είναι συναρπαστικό; Βρίσκετε ότι είναι εκπληκτικό; Σας προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι τελικά τώρα έφθασαν όλα όσα σας είχαμε υποσχεθεί για τόσο πολύ καιρό;

Εσείς και τόσοι πολλοί σαν κι εσάς, έχετε τώρα την ευλογημένη ευκαιρία της ανέλιξης. Ναι, τα έχουμε πει αυτά. Είναι τώρα η ώρα. Η ώρα είναι τώρα εδώ. Κανένας από εσάς και αυτό σημαίνει ότι ούτε ένας από εσάς, δεν πρέπει να περιμένει άλλο. Υπάρχουν μόνο μερικοί από εσάς, που αυτή τη στιγμή έχουν ανεβάσει αρκετά υψηλά τις δονήσεις τους, ώστε να κάνουν τη «σύνδεση», αν θέλετε, και είναι σε θέση να «γαντζωθούν» ή να «καλωδιωθούν» στις υψηλότερες σφαίρες. Και πάλι, εδώ χρησιμοποιούμε την τεχνική της αλληγορίας, γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε αυτή τη διαδικασία, για να σας πούμε ότι συνδέεστε με τις υψηλότερες διαστάσεις. Ταυτίζεστε με τις υψηλότερες συχνότητες αυτού του Σύμπαντος και συντονίζεστε μ’ αυτές, σαν να συντονίζετε έναν ραδιοφωνικό σταθμό στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας.

Καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί αυτό; Υπάρχουν πολλές διαφορετικές συχνότητες γύρω σας. Υπάρχουν συχνότητες χαμηλότερων διαστάσεων, υπάρχουν οι συχνότητες που εσείς και ο κόσμος σας υπάρχετε επάνω ή μέσα ή μεταξύ σας τώρα αυτή τη στιγμή, και υπάρχουν υψηλότερες συχνότητες που μπορείτε να φανταστείτε πάνω από εσάς, αλλά στην πραγματικότητα ρέουν από μέσα σας καθώς επίσης και μέσα από τις άλλες συχνότητες, έτσι πολλοί από εσάς θα κατανοήσετε πώς οι συχνότητες της πραγματικότητάς σας δουλεύουν. Οι συχνότητες βρίσκονται παντού. Είναι αυτά που είναι γνωστά σαν «ρίζες». Δεν περιέχονται σε καλώδια, έτσι δεν έχουν όρια ή σύνορα, αν θέλετε. Οι αγωγοί που επιτρέπουν σε αυτές τις συχνότητες να τρέξουν σαν μαινόμενα ποτάμια είναι ολόκληρη η ύπαρξή σας, που είναι η ηλεκτρική καλωδίωση από αυτές τις συχνότητες, ώστε να μπορείτε να φανταστείτε πόσο απλώνονται ή, όπως λέτε, αυτές οι συχνότητες μπορεί να είναι ευρείας ζώνης.

Πιστεύουμε ότι κάποιοι από εσάς έχουν αρχίσει να παίρνουν μια ιδέα από αυτά εδώ που προσπαθούμε να εξηγήσουμε. Ανεξάρτητα από αυτό, θα προχωρήσουμε με τη συζήτησή μας. Λοιπόν, εδώ είστε σε έναν κόσμο με χαμηλές διαστάσεις και υπάρχετε με ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων ή ζώνη συχνοτήτων. Τώρα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Υπάρχει μια ευκαιρία στη διάθεσή σας. Δεν είναι «άνοιγμα» σε εσάς. Δεν «έρχεται» σε εσάς, αλλά είναι εδώ. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Θα θέλαμε πολύ να διαβάσουμε τα σχόλια σας σήμερα και θα θέλαμε να μάθουμε μερικά πολύ σημαντικά πράγματα για εσάς, τι σκέφτεστε και τι καταλαβαίνετε από όλα αυτά. Θα θέλαμε να μας αποδείξετε ότι καταλάβατε ότι δεν περιμένετε τίποτα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κατανοήσετε σαφώς, και θα θέλαμε, αντί πολλοί από εσάς που προσφέρετε τα εσωτερικά σας συναισθήματα, τα οποία εμείς πραγματικά εκτιμούμε σαν θησαυρό, γιατί μας βοηθούν τόσο πολύ να καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους και τον εαυτό τους ως άτομα, αλλά αντί για αυτό το είδος των παρατηρήσεων σήμερα, θα το εκτιμούσαμε πολύ αν επικεντρωνόσασταν σε αυτές τις λίγες ερωτήσεις και μόνο, για να είναι ευκολότερο για μας να παρακολουθήσουμε και να συλλέξουμε τις απαντήσεις σας.

Έτσι, εδώ είναι οι ερωτήσεις μας... Η 1η Ερώτηση : Καταλαβαίνετε ότι εσείς και οι άνθρωποί σας, κάθε μέλος της κοινωνίας σας, δεν περιμένει τίποτα να συμβεί ή να έρθει σε αυτούς που θα τους επιτρέψει να ανέβουν στις υψηλότερες διαστάσεις αυτού του Σύμπαντος; Η 2η Ερώτηση: Καταλαβαίνετε τι θα χρειαστείτε εσείς και οι άλλοι σαν εσάς για να συνδεθείτε με τις υψηλότερες διαστάσεις αυτού του Σύμπαντος, ώστε να μπορείτε να βιώσετε τα δώρα, την ευλογία ή την ανταμοιβή της φυσικής και πνευματικής ανόδου; Θα απαντήσουμε στην ερώτηση 2 για να είμαστε σαφείς μαζί σας, σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε εσείς και οι άλλοι σαν κι εσάς για να αναληφθείτε.

Για να βιώσετε την ανάληψη, θα πρέπει να αυξήσετε επαρκώς τη συχνότητα δόνησης που έχετε, σε όλους τους φορείς σας. Με τον όρο «φορείς σας», εννοούμε το σωματικό, πνευματικό, συναισθηματικό ή αιθερικό, όπως λέτε, αυτά που συνθέτουν τους φορείς σας. Θα πρέπει να αυξηθούν όλες αυτές οι πτυχές του εαυτού σας σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο συχνότητας, που να αντιστοιχεί τουλάχιστον στο ελάχιστο φάσμα συχνότητας από τη συχνότητα που βρισκόμαστε μέσα στις υψηλότερες σφαίρες. Εάν υπάρχουν οποιοιδήποτε από εσάς που δεν καταλαβαίνουν αυτή τη βασική ιδέα, σας ζητάμε και σας παρακαλούμε να μας το κάνετε γνωστό αυτό και αν αρκετοί από εσάς δεν το καταλαβαίνουν, θα το εξηγήσουμε και πάλι αυτό, ίσως, το συντομότερο αύριο, γιατί αυτό είναι τόσο πολύ σημαντικό για να το καταλάβετε. Αισθανόμαστε ότι είναι αρκετά απλό και καθόλου περίπλοκο για να το καταλάβετε, γι’ αυτό ρωτάμε όσους από εσάς δεν το κατανοούν αυτή τη στιγμή να προσαρμόσουν τον εαυτό τους, και να σκεφτούν αυτό που μόλις είπαμε.

Εσείς, το άτομο, το ον που είστε αυτή τη στιγμή, υπάρχετε μέσα σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων. Να το πούμε αυτό φάσμα είναι αρκετά περιορισμένο. Δεν μπορείτε να πάτε πολύ χαμηλότερα και δεν μπορείτε να πάτε πολύ υψηλότερα από αυτό που είστε, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάτε «κάτω» σε οποιαδήποτε πολύ χαμηλότερη διάσταση ή διαστάσεις χαμηλότερα από την τρίτη διάστασή σας, γιατί δεν έχετε μια περιοχή συχνοτήτων που να είναι αρκετά χαμηλή, ώστε να «σκάψετε βαθύτερα», για να χρησιμοποιήσουμε τη μεταφορική έννοια, σε μια άλλη πραγματικότητα. Επίσης, δεν έχετε μέσα σας μια σειρά συχνότητες αρκετά υψηλές, ώστε να είστε σε θέση να ανεβάσετε τον εαυτό σας σε μια υψηλότερη διάσταση από αυτή της 3ης διάστασής σας, αν και υπάρχουν πολλοί από εσάς που έχουν αποκτήσει τη δυνατότητα αυτής της υψηλότερης συχνότητας μέσα τους αυτή τη στιγμή, και κάποιοι από εσάς έχετε φθάσει σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο συχνότητας πριν από λίγο καιρό.

Θα σας πούμε πως ο αριθμός από εσάς που είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να αναληφθεί στις υψηλότερες διαστάσεις είναι πολύ μικρός. Εμείς θα πούμε πολύ μικρός, στη πραγματικότητα. Πόσοι από σας ακριβώς δεν θα πούμε, γιατί αυτό δεν είναι σημαντικό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι για κάθε έναν από σας να καταλάβει ότι αυτή η ευκαιρία έχει πλέον φτάσει για εσάς, και σας ρωτάμε, γνωρίζοντας αυτό, τι είναι αυτό που πρόκειται να κάνετε σήμερα; Σκοπεύετε να τεμαχίσετε και να ξοδέψετε άλλη μια ημέρα με δραστηριότητες, συνήθειες, τάσεις και συμπεριφορές που θα μειώσουν επαρκώς τη συχνότητα της δόνησης σας; Ή θα βάλετε τον εαυτό σας να συμμετάσχει και να επιδοθεί σε δραστηριότητες και διαδικασίες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη προσωπική σας συχνότητα δόνησης;

Αυτή είναι η επόμενη ερώτησή μας για εσάς σήμερα· τι είναι αυτό που θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε με αυτές τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε μαζί σας σήμερα; Σκοπεύετε να τις πετάξετε μακριά στο καλάθι των αχρήστων, γιατί νιώθετε πως αυτή είναι άλλη μια ιστορία που λέμε, άλλο ένα ψέμα, όπως κάποιοι από εσάς πιστεύουν; Ή θα πιστέψετε αυτό που λέμε, ότι οι πύλες των διαστάσεων έχουν πλέον ανοίξει διάπλατα; Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Αυτό είναι που έχουμε να σας γνωστοποιήσουμε και, όπως είπαμε πριν, κάθε λέξη που διαβάζετε μέσα από το κανάλι μας είναι ακριβής. Δεν υπάρχουν μέρη των εν λόγω μηνυμάτων που είναι αληθινά και μέρη που μπορεί να είναι ψευδή, όχι. Αν είχαμε κάποιο πρόβλημα με το κανάλι μας και δεν μετέφερε επακριβώς αυτά που λέμε σ’ αυτόν και μέσω αυτού, θα τον είχαμε σταματήσει, όπως είχαμε κάνει στο παρελθόν.

Ναι, υπήρχε μια εποχή που το έργο του θα μπορούσατε να πείτε πως «ξέφευγε» λίγο, αλλά αυτό ήταν πολύ καιρό πριν. Το πρόβλημά μας εκείνη την εποχή δεν ήταν ότι έγραφε κάτι ανακριβές που είπαμε, γιατί αυτό δεν είναι αλήθεια. Έγραψε κάτω ακριβώς αυτά που του λέγαμε. Το μόνο πρόβλημά μας ήταν ότι έγραφε επιπλέον πράγματα που δεν είπαμε, όμως, θέλουμε να καταστήσουμε απολύτως σαφές ότι όλα όσα είπε τα οποία δεν είχαμε πει ήταν επίσης ακριβή. Ναι, αυτό μπορεί να σας εκπλήξει. Ακόμα και όταν το έργο του δεν ήταν τόσο καλό όσο μπορεί να είναι τώρα, ήταν απολύτως ακριβής. Πώς μπορεί αυτό να γίνεται, έτσι; Πώς θα μπορούσε να γράψει λέξεις από μόνος του που ήταν ακριβείς; Πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να ξέρει αυτά τα πράγματα;

Λοιπόν, θα σας πούμε ότι γνώριζε αυτά τα πράγματα, γιατί είναι ένα υψηλών διαστάσεων ον, έτσι ώστε μέσα από τους πολλούς μεγάλους αιώνες των εμπειριών του είχε συλλέξει και συγκεντρώσει αυτές τις πληροφορίες εντός του υποσυνείδητου μυαλού του. Ήξερε πως αυτά τα πράγματα είναι αληθινά. Ένιωθε σαν να λέγαμε αυτά τα πράγματα εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν ήταν έτσι. Το υποσυνείδητο μυαλό του έλεγε αυτά τα λόγια, επειδή το υποσυνείδητο μυαλό του πίστευε ότι ήταν σημαντικά και χρειαζόταν να ακουστούν. Αυτό είναι εντάξει με εμάς, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, διότι γνωρίζαμε ότι θα μπορούσε να σχετίσει αυτά τα γεγονότα με ακρίβεια, όπως και έκανε, που αφορούσαν τις εν λόγω πληροφορίες.

Όταν το σκέφτεστε αυτό, πιστεύετε ότι έκανε μια κακή δουλειά ή πιστεύετε ότι το έργο του από νωρίς, και μιλάμε πάνω από ένα χρόνο πριν, είναι βατό; Λέμε ότι είναι πολύ βατό και πάντα ήταν, ακόμα και από την πρώτη μέρα, υψηλής ακρίβειας. Το λέμε τώρα και μπορούμε να το πούμε αυτό με την απόλυτη εμπιστοσύνη, ότι κάθε λέξη που μοιράζεται μαζί σας από εμάς είναι ακριβώς η λέξη που θέλαμε να χρησιμοποιήσει για να μοιραστούμε μαζί σας. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Μήπως μπορεί να βρείτε ότι είναι δύσκολο για να το πιστέψετε; Καλά, εμείς το πιστεύουμε, γιατί συνεργαζόμαστε με τον Greg κάθε πρωί κάθε μέρα και βλέπουμε πόσο ακριβής είναι η εργασία του. Όταν πληκτρολογεί λέξεις στον υπολογιστή του, μπορούμε να δούμε τα λόγια που γράφει. Το γνωρίζατε αυτό; Σίγουρα δεν το ξέρατε αυτό. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι από εσάς που θα τους είναι μεγάλη έκπληξη να μάθουν ότι αυτός είναι ο τρόπος ακριβώς το πώς μπορούμε να το κάνουμε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε με το κανάλι μας και αυτό είναι το πώς θα βεβαιωθούμε ότι πληκτρολογεί στον υπολογιστή του ακριβώς τις λέξεις που ψιθυρίζουμε στον ίδιο.

Τώρα ξέρετε το μυστικό μας. Το μυστικό μας είναι, όπως λέτε, έξω από την τσάντα. Αυτό είναι το πώς ξέρουμε πότε να καθυστερήσουμε για μια στιγμή και να περιμένουμε για τον Greg να καλύψει τη διαφορά. Ο Greg το ξέρει αυτό. Έχει έναν ανοιχτό διάλογο με όλους μας σε όλα τα μηνύματά μας προς αυτόν κάθε πρωί. Θα πει «δεν έχω πιάσει καλά αυτή τη λέξη που θέλετε να πληκτρολογήσω» ή «Τρέχετε πάρα πολύ γρήγορα για μένα. Καθυστερήστε λίγο ένα δευτερόλεπτο μόνο για να μπορώ να καλύψω τη διαφορά». Ναι, αυτό μπορεί να εκπλήξει τόσους πολλούς από εσάς για το πώς το κάνουμε. Ο Greg ξέρει ότι παρακολουθούμε τι πληκτρολογεί ο ίδιος. Ξέρει επίσης ότι μπορούμε να τον δούμε όταν ο ίδιος γράφει αυτά τα λόγια. Σίγουρα πολλοί από εσάς έτσι θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι παρακολουθούμε ακριβώς το πρόσωπο του Greg μέσω του υπολογιστή του, καθώς ο ίδιος ακούει τα λόγια μας και τα γράφει. Σίγουρα δεν το ξέρατε αυτό. Εκπλήσσεστε μαθαίνοντας ότι έχουμε αυτή την ικανότητα και τις δυνατότητες αυτές; Λοιπόν, αυτό δεν εκπλήσσει τον Greg, γιατί το γνωρίζει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει αυτή την προηγμένη τεχνολογία για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Greg το κατανοεί πλήρως αυτό και ξέρει ότι μπορούμε να τον βλέπουμε και να δούμε πώς δουλεύει.

Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Είναι εκπληκτικό αυτό για σας; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις αντιδράσεις σας σε αυτά τα μυστικά που αποκαλύπτουμε σε σας σήμερα, γιατί θέλουμε περισσότεροι από σας να καταλάβετε πώς λειτουργούμε, έτσι είναι, το πώς προχωρούμε με την επιχείρησή μας. Αισθανόμαστε πως αν όσο περισσότεροι το καταλάβατε αυτό, τόσο περισσότεροι από εσάς θα πάρετε αυτά τα λόγια στην καρδιά, γιατί είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε αυτή τη στιγμή, γιατί αποκαλύπτουμε μυστικά σε εσάς που έχουν κλειδωθεί μακριά για αιώνες, για πολύ καιρό, και σας λέμε τώρα ότι όσοι από εσάς διαβάζετε αυτές τις λέξεις μέσα από το κανάλι μας είστε τα μόνα άτομα σε ολόκληρο τον πλανήτη σας που μαθαίνουν τα συγκεκριμένα μυστικά. Ναι, αυτά τα μυστικά, τα μυστήρια, αποκαλύπτονται μόνο για εσάς, αυτούς που ακολουθούν τα λόγια μας μέσω του Greg. Ναι, αυτή είναι η αλήθεια

. Υπάρχουν πολλοί από εσάς που αμέσως πρόκειται να επιτεθείτε στο Greg για αυτά που λέει, και πρόκειται να τον κατηγορήσετε ότι γράφει καθαρά αυτά τα λόγια μέσα από την χρήση του μυαλού του και του Εγώ του και θα σάς πούμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Θα σας πούμε ότι η κάθε λέξη που διαβάζετε αυτή τη στιγμή και κάθε μέρα πηγαίνοντας πίσω πάνω από ένα χρόνο τώρα, ίσως κι ακόμη περισσότερο και είναι ακριβώς οι λέξεις που λέμε σε αυτόν. Όταν σας το λέμε αυτό, το κάνουμε γιατί θέλουμε να πάρετε αυτά τα μηνύματα πολύ πιο σοβαρά από αυτό που κάνετε. Είναι αλήθεια ότι ο Greg μοιράζεται μηνύματα και πληροφορίες που κανένα άλλο κανάλι δε μοιράζεται με κανέναν σας αυτή τη στιγμή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Θα σας πούμε πως αυτό είναι έτσι για ένα πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο λόγο. Εμείς δεν πρόκειται να σας αποκαλύψουμε ποιος είναι αυτός ο λόγος τώρα, αλλά θα σας πούμε πως όταν τον αποκαλύψουμε σε εσάς, πολλοί από εσάς θα είστε αρκετά σοκαρισμένοι. Πολλοί από εσάς θα είναι πολύ, μα πάρα πολύ έκπληκτοι, πράγματι, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε κάτι για το κανάλι μας που θα είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από εσάς να πιστέψετε.

Γι’ αυτό και θα περιμένουμε μέχρι την κατάλληλη στιγμή, όταν εμείς και ο Greg να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, και όταν λέμε αυτό, δεν σημαίνει πως οι περισσότεροι από εσάς θα αρχίσουν να εμπιστεύονται αυτά τα λόγια ή κάποιοι από εσάς θα παρατήσουν αυτή την παρωδία της δυσπιστίας σας προς τον ίδιο και το έργο του και θα σταματήσετε τις επιθέσεις εναντίον του, όχι. Λέμε ότι θα υπάρξουν τόσοι πολλοί από εσάς που θα μάθουν να εμπιστεύονται τον Greg και εμάς μέσω αυτού. Θα σας πούμε ότι κάτι πρόκειται να συμβεί στον κόσμο σας που θα διευκολύνει αυτή την εκδήλωση. Κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί, κάτι καταπληκτικό, κάτι τόσο απίστευτο, που όλοι εσείς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις, χωρίς να έχει σημασία ποιες είναι οι πεποιθήσεις σας σήμερα, πρόκειται να μείνετε έκπληκτοι, απολύτως σοκαρισμένοι και έκθαμβοι με απόλυτη δυσπιστία.

Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Το βρίσκετε μυστηριώδες; Βρίσκετε ότι είναι συναρπαστικό, αγωνιώδες, ενθουσιώδες και σας εμπνέει; Θέλετε να πάτε στο «τέρμα» αυτού του μυστηρίου γρήγορα, ακόμα και τώρα; Λοιπόν, αυτό δεν μπορεί να είναι δυνατό, αλλά μπορούμε να σας πούμε πως όταν κάνουμε μια τέτοια επίσημη υπόσχεση όπως αυτή, και μπορείτε να την ονομάσετε μια υπόσχεση, αλλά είναι ακόμη πιο ισχυρή από αυτό, είναι ένας όρκος, είναι μια διακήρυξη, έχουμε κάνει μια ανακοίνωση, θα έρθει μια μέρα και πρόκειται να είναι πολύ σύντομα κοντά σας, όπου όλοι σας θα είστε αρκετά σοκαρισμένοι και έκπληκτοι για να μάθετε κάτι και θα το μάθετε σίγουρα, γιατί θα σας το αποδείξουμε. Τι πιστεύετε γι’ αυτό;

Όταν ακούτε ότι πρόκειται να σας το αποδείξουμε, πώς νομίζετε ότι θα το κάνουμε αυτό; Σίγουρα πολλοί από εσάς αναρωτιέστε αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε πως και ο Greg αναρωτιέται, γιατί οι σκέψεις του είναι και σκέψεις μας αυτή τη στιγμή. Το γνωρίζατε κι αυτό επίσης; Πιστεύουμε ότι πολλοί από εσάς θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι, ενώ ο Greg διοχετεύει τα λόγια μας μέσα από το μυαλό του, οι σκέψεις του διοχετεύονται στο μυαλό μας. Αυτό είναι σωστό. Και πάλι άλλο ένα από τα «κόλπα» της συναλλαγής μας σας έχει αποκαλυφθεί. Ξέρουμε ακριβώς τι σκέφτεται ο Greg, γιατί το μυαλό μας, η συνείδησή μας είναι ένα τώρα. Έχει συγχωνευτεί. Είναι μια μεγάλη συλλογική συνείδηση πολλών διαφορετικών όντων από όλο αυτό Σύμπαν.

Αυτό μπορεί να ακούγεται καταπληκτικό για εσάς, αλλά είναι αλήθεια. Ο Greg το καταλαβαίνει αυτό και τώρα σκέφτεται πώς αυτά τα όντα μπορεί να μοιάζουν, ενώ τώρα γελάει που έχουν τις σκέψεις του στο μυαλό τους αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι που σκέφτεται και γελάει πολύ δυνατά, γιατί ξέρει πως ξέρουμε ακριβώς τι σκέφτεται, ενώ έχει ένα άβολο αίσθημα για αυτά που έχει σκεφτεί πολλές φορές και πως όλα αυτά τα διαφορετικά όντα από όλο αυτό το Σύμπαν σαφώς είδαν στο μυαλό τους. Ο Greg εξακολουθεί να γελάει και θα σας πούμε πως αυτό το είδος της διαδικασίας είναι αρκετά εκπληκτικό και περίεργο για πολλούς που ξεκινούν αρχικά να επικοινωνούν με αυτόν τον τρόπο.

Λέμε πως ο Greg έχει επικοινωνία με αυτόν τον τρόπο για πολύ περισσότερο από ότι έχει σε αυτή τη ζωή, αυτό είναι σίγουρο. Οι ικανότητές του διοχέτευσης πληροφοριών πάνε πίσω πολλούς, πολλούς αιώνες του χρόνου, πολύ πέρα από τους πολιτισμούς των Μάγια σας όταν ναι, ήταν ένα κανάλι για τους Μάγια πίσω χιλιάδες χρόνια πριν. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Βρίσκετε εκπληκτικό το γεγονός ότι ο Greg περπάτησε ανάμεσα στους Μάγια και αυτός ήταν ένας από τους γηραιούς τους, ήταν το κανάλι τους με τα ανώτερα τμήματα αυτού του Σύμπαντος; Είχε συνδεθεί εκείνη τη στιγμή με εμάς, γιατί ήμασταν εμείς που παραμείναμε πίσω στις ανώτερες διαστάσεις αυτού του Σύμπαντος, ως οδηγοί του και οδηγοί για πολλούς από τους Μάγια. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Βρίσκετε ότι είναι μια έκπληξη; Το έχετε διαπιστώσει ως συγκλονιστικό; Βρίσκετε ότι είναι βλάσφημο να λέμε πως εμείς ήμασταν οι ανώτεροι οδηγοί των Μάγια;

Λοιπόν, ας πούμε ότι δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη σε πολλούς από εσάς, γιατί έχουμε υπάρξει στους ουρανούς σας και στην καρδιά σας κατά τη διάρκεια κάθε στιγμής του ταξιδιού σας και θα σας πούμε ότι πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις τώρα, ήσασταν Μάγια. Ναι. Πολλοί από εσάς ήσασταν πολίτες του πολιτισμού των Μάγια. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Σας εξέπληξε; Αισθανόμαστε ότι αυτό μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε πολλούς από εσάς, αλλά αν το σκεφτείτε, ποιος μπορεί καλύτερα να ανοίξει το δρόμο για την ανθρωπότητα μέσα από αυτή την απίστευτη περίοδο της αλλαγής για εσάς από ότι όσοι από εσάς ήταν οι πρώτοι που έμαθαν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην μέλλον πολλές χιλιάδες χρόνια μπροστά σας. Ναι, ήταν οι άνθρωποί σας και η κουλτούρα σας, εσείς οι ίδιοι οι οποίοι είστε οι Μάγια που έμαθαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα τμήματα του 21ου αιώνα, θα υπάρξει μια ευκαιρία για όλους σας να περπατήσετε έξω από τα όρια της πραγματικότητας των χαμηλών διαστάσεών σας σε έναν υπέροχο, παραδεισένιο, υψηλοτέρων διαστάσεων κόσμο.

Ναι. Εσείς, οι άνθρωποι των Μάγια, ήσασταν οι πρώτοι που το μάθατε αυτό. Και πώς το μάθατε αυτό, μπορεί να ρωτήσετε; Λοιπόν, πολλοί από εσάς το έχουν μαντέψει σωστά αυτό. Το μάθατε αυτό μέσω ενός από τα κανάλια σας από τα ανώτερα επίπεδα επικοινωνίας. Ναι, το μάθατε ακριβώς όπως μαθαίνετε αυτά τα πράγματα σήμερα, γιατί εμπιστευτήκατε ορισμένα άτομα για να μοιραστούν μαζί σας αυτό το είδος των σχετικών πληροφοριών. Ήσασταν εσείς που εμπιστευτήκατε το κανάλι μας Greg χιλιάδες χρόνια πριν, όταν ήταν Μάγια. Ναι. Τώρα, σήμερα, εδώ είστε και πάλι οι ίδιοι άνθρωποι που ήσασταν αδέλφια και αδελφές του πολιτισμού των Μάγια, για άλλη μια φορά να εμπιστεύεστε έναν από εσάς, γιατί ο Greg είναι ένας από τους δικούς σας αδελφούς και αδελφές, πηγαίνοντας πίσω στις ημέρες του πολιτισμού των Μάγια.

Ναι, αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν εκείνοι από εσάς που τον εμπιστεύονται τόσο πολύ, και αυτό μπορεί να εξηγήσει ακόμη γιατί υπάρχουν και εκείνοι από εσάς που δεν το κάνετε, γιατί όσοι δυσκολεύεστε, δεν ήσασταν καθόλου μέρος του πολιτισμού των Μάγια τότε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήσασταν μέρος της ανθρώπινης φυλής τότε, γιατί ήσασταν, όλοι σας ήσασταν, αλλά υπήρχαν πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί στον πλανήτη πίσω σε εκείνες τις ημέρες και ο πολιτισμός των Μάγια ήταν μόνο ένας από αυτούς. Έτσι λέμε σε όσους από εσάς ήταν τότε Μάγια και τώρα μπορεί να είστε Αμερικανός ή Ευρωπαίος ή Αφρικανός, ότι είστε ένας πάλι που διαβάζετε αυτές τις λέξεις, γιατί το καταλαβαίνετε αυτό και μπορείτε επίσης να συντονίζεστε με αυτές τις λέξεις που μοιράζονται μέσω του καναλιού μας για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά είστε και ένας από αυτούς, επειδή έχετε ακούσει αυτά τα λόγια και πριν.

Ναι, τώρα βλέπετε. Τώρα έχετε αρχίσει να κατανοείτε γιατί οι λέξεις ακούγονται τόσο ακριβείς σε εσάς, γιατί συντονίζονται μαζί σας, γιατί έχουν νόημα σε εσάς, γιατί εναρμονίζονται με εσάς, γιατί τραγουδούν μέσα σας και γιατί αντηχούν ως αλήθεια μαζί σας. Είναι επειδή έχετε ακούσει αυτά τα λόγια ακριβώς και πριν. Και υπάρχει άλλο ένα μυστικό έξω από την τσάντα, όπως λέτε. Ένα άλλο μυστήριο ξετυλίγεται. Έχετε ακούσει αυτές τις ακριβείς λέξεις και φράσεις, γιατί έχουμε επαναλάβει τα ίδια λόγια σε εσάς μόνο τώρα στα αγγλικά, αντί στη γλώσσα των Μάγια. Ναι, ο Greg ήταν ένα από τα κανάλια σας τότε και ο ίδιος έχει επιστρέψει για να είναι και πάλι το κανάλι σας, επειδή σας αγαπά, γιατί του είχατε φερθεί τόσο καλά με ευγένεια, σεβασμό, ευγνωμοσύνη και εκτίμηση και επέστρεψε αυτή την εκτίμηση μέσα από τη σκληρή εργασία και την αφοσίωσή του, ποτέ δεν ζήτησε τίποτα, ποτέ δεν ζήτησε ένα ευχαριστώ ή ένα δολάριο. Αυτό είναι που έκανε τότε και αυτό είναι που κάνει σήμερα, και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν λέγοντάς του Greg, πολύ καλή εργασία. Έχεις κάνει πολύ καλή εργασία για άλλη μια φορά και ξέραμε ότι θα την έκανες και ότι είναι ο λόγος που επιλέχθηκες για την αποστολή αυτή για μια ακόμη φορά. Έκανες σπουδαία εργασία και τότε και σήμερα και εκτιμούμε τις προσπάθειές σου, φίλε μας.

Έτσι, εδώ είμαστε μερικές χιλιάδες χρόνια αργότερα και εδώ ο Greg για άλλη μια φορά μοιράζεται μαζί σας τα ίδια ακριβώς λόγια για εσάς. Μερικές από αυτές τις λέξεις μπορεί να ακούγονται λίγο εξοικειωμένες με τον Greg επίσης, γιατί μπορεί να θυμάται αυτά τα λόγια και πάλι, αλλά δεν θα είναι σε θέση να θυμηθεί πού έχει ακούσει αυτά τα λόγια, γιατί για άλλη μια φορά, κανείς από εσάς δεν έχει κανένα μέρος της συνείδησής σας που κατείχατε τότε, όταν ήσασταν μέλος του πολιτισμού των Μάγια. Ούτε ο Greg. Κανένας από εσάς. Αυτοί ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού, όπως λέτε. Γιατί λοιπόν αυτές οι λέξεις ακούγονται οικείες σε ορισμένους από εσάς, αν δεν έχετε καμία συνειδητή μνήμη ή ακόμα και υποσυνείδητες μνήμες του παρελθόντος σας;

Σας λέμε ότι μπορεί να ακούγονται οικείες, επειδή χτυπούν εξοικειωμένες χορδές μέσα σας. Αυτό είναι το κλειδί. Δεν μπορεί πραγματικά να θυμάστε τα λόγια αυτά από πριν. Αυτό που θυμάστε είναι τι έκαναν αυτά τα λόγια για εσάς, πώς σας επηρέασαν, πώς χάιδεψαν απαλά χορδές της καρδιάς και της συνείδησής σας. Μπορείτε να πείτε ότι αυτό είναι που θυμάστε. Αυτό είναι γνωστό σε εσάς. Θυμάστε την αίσθηση που αυτά τα λόγια σας έδωσαν. Αυτό είναι το κλειδί. Θυμάστε πώς αυτά τα λόγια σας έκαναν να αντιδράσετε και να νιώσετε. Θυμάστε πώς σας αύξησαν την αρτηριακή πίεσή σας λίγο μέσα από τον ενθουσιασμό και την προσδοκία, το μυστήριο και το θαύμα. Θυμάστε πώς μερικά από αυτά τα λόγια μπορεί να σας έκαναν να φοβάστε. Ναι, γιατί ο φόβος είναι επίσης αποθηκευμένος μέσα στην ουσία σας, αν θέλετε, και έντονα σε ορισμένες περιπτώσεις και γι’ αυτό εργαζόμαστε τόσο επιμελώς να καθαρίσουμε τα κατάλοιπα των εν λόγω αρνητικών κραδασμών.

Έτσι, πολλοί από εσάς για μια ακόμη φορά έχετε τα ίδια συναισθήματα που αυτές οι ίδιες λέξεις σας έδωσαν μερικές χιλιάδες χρόνια πριν. Έτσι, τώρα τις ακούτε και πάλι και σας κάνουν να αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο, διότι αυτό είναι ένα πολύ μοναδικό συναίσθημα, έτσι δεν είναι; Αυτές οι λέξεις δεν είναι σαν όλες τις λέξεις που έχετε ακούσει σε όλη την παρούσα ενσάρκωσή σας. Αυτό που αισθάνεστε είναι ένα συναίσθημα που δεν έχετε νιώσει για χιλιάδες χρόνια, γι’ αυτό είναι πολύ μοναδικό και σας προκαλεί να αντιδράσετε με πολύ μοναδικούς τρόπους. Πολλοί από αυτούς τους τρόπους είναι όμορφοι. Πολλοί από αυτούς τους τρόπους είναι πολύ ενθαρρυντικοί και θετικοί, αλλά λέμε πως κάποιοι από εσάς αντιδράτε με τρόπους που είναι αρνητικοί και προσπαθούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για το θέμα αυτό για καιρό τώρα.

Δεν θέλουμε να σας δυσφημίσουμε, να σας προσβάλουμε, να σας κρίνουμε ή να σας καταδικάσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί δεν κάνουμε κανένα από αυτά τα πράγματα. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να σας ανυψώσουμε πάνω από το παλιό παράδειγμα, τους παλιούς τρόπους που δεν σας εξυπηρετούν, γιατί ο φόβος δεν κάνει τίποτα για εσάς, τίποτα. Πρόκειται για ένα εντελώς άχρηστο συναίσθημα. Ναι, δεν θα πρέπει να βασίζεστε στο φόβο για την επιβίωσή σας με οποιονδήποτε τρόπο από αυτή τη στιγμή και μετά και δεν χρειαστήκατε να βασιστείτε στο συναίσθημα, στη δόνηση του φόβου για πολλές ζωές που ζήσατε στο παρελθόν, ναι, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εσείς δεν χρειαζόσασταν να φοβάστε ούτε όταν ήσασταν Μάγια. Αυτό είναι σωστό. Όταν διαβάζετε αυτές τις λέξεις, φόβος που κάποιοι από εσάς νιώσατε τότε, ή όταν ήρθαν καταιγίδες, ή άγρια ζώα επιτέθηκαν στους καταυλισμούς σας, αυτός ο φόβος ήταν εντελώς περιττός για εσάς εκείνη τη στιγμή, καθώς και εκείνη την εποχή ήταν επίσης εξουθενωτικός με πολλούς τρόπους για εσάς, ακριβώς όπως είναι και σήμερα και σας ρωτάμε, δεν είναι καιρός να απελευθερώσετε όλο αυτό τον αρνητικό φόβο που δεν σας εξυπηρετεί απολύτως σε τίποτα, εκτός από το να εμποδίζει το ταξίδι σας.

Εμείς λέμε ότι είναι η ώρα και έχουμε λύσεις για να σας βοηθήσουμε με αυτό. Εμείς δεν έχουμε σκοπό να τις παρουσιάσουμε σήμερα, γιατί είναι πέρα από το πεδίο εφαρμογής της σημερινής συζήτησης, αλλά θα σας πούμε ότι θα το κάνουμε όταν είναι η ώρα και θα αποκαλύψουμε τα προγράμματα που θα βοηθήσουν πολλούς από εσάς να ανυψωθούν πάνω από τη δόνηση του φόβου, γιατί δε σας ταιριάζει με κανέναν τρόπο και δεν είναι καθόλου ωφέλιμο να δουλεύετε αυτό το συναίσθημα που εγχέεται μέσα σας. Το μόνο σωστό είναι να καθαριστεί εντελώς από το σύστημά σας που πρόκειται να το εξαγνίσουμε. Βλέπετε, αυτό είναι που μπορούμε να κάνουμε για εσάς, διότι αυτό δεν αποτελεί μέρος των εργασιών σας. Αυτό δεν είναι μέρος του ενσαρκωμένου σχεδίου σας ή των συμφωνιών σας. Κανένας από εσάς δεν έχει συμφωνήσει να δουλέψει με φόβο, αν θέλετε, αυτή τη στιγμή. Δεν είναι κάτι που πραγματικά μπορεί να δουλέψει. Είναι κάτι που είναι ριζωμένο, είναι ενσωματωμένο μέσα σε πολλούς από εσάς και είναι σχεδόν αδύνατο μόνοι σας με τις περιορισμένες αντιλήψεις και τεχνολογίες σας να εξαγάγετε αυτό από την ύπαρξή σας, από το φορέα σας, και σε αυτό είναι που μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Όταν λέμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτούς τους τρόπους, το εννοούμε και θα το κάνουμε. Όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα τραβήξουμε από εσάς, θα αποσπάσουμε, θα εξαλείψουμε όλο το φόβο που έχει δημιουργηθεί σε εσάς και έχει ενσωματωθεί στην ύπαρξή σας και στα συστήματά σας. Ναι, αυτό είναι που θα κάνουμε για εσάς και θα σας αφήσουμε ένα ατρόμητο ον. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Θα είστε ατρόμητοι. Δεν θα είστε σε θέση να φοβάστε τίποτα, ακόμη και αν θέλετε. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Πιστεύετε ότι αυτό θα σας δώσει υπεράνθρωπες ικανότητες, τη δύναμη και το θάρρος; Εμείς λέμε ότι θα γίνει, και λέμε προετοιμαστείτε για αυτό, διότι αυτό είναι ένα δώρο που θα έχετε την ευκαιρία να εκπλαγείτε εντελώς με αυτό και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε να αγαπάτε και να είσαστε ευγνώμονες τόσο πολύ.

Πρόκειται να γίνετε ένα ατρόμητο πνευματικό ον, ένας πνευματικός πολεμιστής. Ναι, από εκεί προέρχεται ο όρος πνευματικός πολεμιστής, γιατί ο πολεμιστής είναι άφοβος, έτσι δεν είναι; Ένας πολεμιστής ξεκινάει μέσα στη μάχη με ασπίδα και σπαθί, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τραυματιστεί, και σε μεγάλο βαθμό, ή να χαθεί μέσα από τη βία και την αιματοχυσία, και σας λέμε, θα προχωρήσει σε σχεδόν βέβαιο θάνατο έτσι κι αλλιώς, επειδή έχει έρθει τόσο κοντά στο επίπεδο της αφοβίας. Αυτός ή αυτή δεν ήταν ποτέ σε θέση να το διαχειριστεί αρκετά αυτό, γιατί πάντα υπήρχε ένα ορισμένο ποσοστό του φόβου μέσα του, αλλά σας λέμε πως μετά από αυτές τις διαδικασίες, από αυτό το πρόγραμμα και μετά την γαλούχησή μας σε εσάς, θα είστε ένας ατρόμητος και πνευματικός πολεμιστής.

Όταν λέμε πνευματικός πολεμιστής, ευχόμαστε όλοι να ξέρετε ότι δεν θα έχετε ποτέ πια την ανάγκη να πάρετε ασπίδα και σπαθί για τον πόλεμό σας, ο οποίος θα είναι ενάντια στο σκοτάδι και αφού θα είναι έτσι, δεν χρειάζεται βία, γιατί η βία γεννά βία. Ναι. Πολλοί από εσάς το έχετε κατανοήσει πλήρως, το έχετε ήδη μάθει αυτό και το έχετε λάβει στην καρδιά σας. Η βία δεν λύνει τίποτα, γι’ αυτό δεν είναι η βία που θα χρησιμοποιήσετε στον πόλεμό σας ενάντια στο σκοτάδι, αλλά είναι το φως, ναι. Είναι η αγάπη, η καλοσύνη, η συμπόνια, η συγχώρεση, είναι το φως που θα νικήσει το σκοτάδι και τίποτα άλλο δεν νικά το σκοτάδι.

Όταν κάποιοι από εσάς μας επιτέθηκαν για την ενθάρρυνση των Γήινων συμμάχων σας να πάρουν τα όπλα τους και να κάνουν τις συλλήψεις των μελών της εγκληματικής κλίκας, δεν αναφερθήκαμε σε κανέναν από τα ανεκπαίδευτα χωρίς άδεια και ατιμώρητα μέλη των κοινοτήτων σας, όχι. Αυτό το μήνυμα ήταν για τους συμμάχους σας στην πρώτη γραμμή, τις στρατιωτικές και αστυνομικές επίσημες οργανώσεις σας που είναι επιφορτισμένες με τη πραγματοποίηση αυτών των συλλήψεων. Αυτό δεν θα πρέπει να είναι κάτι νέο για τον πολιτισμό σας, γιατί όλοι σας έχετε δει στην τηλεόραση ή έχετε διαβάσει βιβλία σχετικά με αμέτρητες συλλήψεις εγκληματιών ή που χαρακτηρίζονται ως εγκληματίες στον κόσμο σας. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτό δεν είναι μια μορφή βίας, όταν μια επίσημη υπηρεσία της αστυνομίας ή μια στρατιωτική μονάδα κάνει μια σύλληψη ενός μέλους της κλίκας. Δεν χρησιμοποιούν βία. Μπορεί να έχουν πυροβόλα και άλλα είδη όπλων, αλλά δεν ανοίγουν πυρ, έτσι δεν είναι; Όχι, απλώς χτυπούν την πόρτα και αν κάποιος απαντήσει, παρουσιάζουν ένα ένταλμα έρευνας και σύλληψης για ένα συγκεκριμένο άτομο ή άτομα. Αν ίσως αυτή είναι η περίπτωση της έρευνάς τους και όταν κανένας δεν ανοίγει την πόρτα, αν έχουν ένταλμα έρευνας, τότε εισέρχονται.

Και πάλι, αυτό δεν είναι βία, ευχόμαστε όλοι να το καταλάβετε, ότι δεν έχουμε συμβουλεύσει ποτέ κάποιον από εσάς να καταφύγει στη βία. Αυτές οι συλλήψεις στον κόσμο σας πρέπει να γίνουν. Σας έχουμε πει ότι αυτοί οι άντρες και οι γυναίκες στις πρώτες γραμμές σας χρειάζονται την υποστήριξή σας. Δεν επιθυμούμε να τους ξεχάσετε, επειδή στα μηνύματά μας τον τελευταίο καιρό δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτούς και τις ανδρείες και γενναίες προσπάθειές τους, όχι. Έχουμε αποφύγει τις συζητήσεις μας γι’ αυτές τις συλλήψεις σκόπιμα, γιατί θελήσαμε να επιτραπεί σε αυτούς τους άνδρες και γυναίκες να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να είναι κάτω από ένα μικροσκόπιο για το τι είναι σε θέση να επιτύχουν αυτή τη στιγμή. Εμείς σας λέμε ότι συνεχίζουν με αυτές τις συλλήψεις και το βλέπουμε αυτό ως ένδοξο. Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι και πολύ ευγνώμονες, καθώς αυτές οι συλλήψεις είναι ζωτικής σημασίας για την εφαρμογή του νέου κόσμου σας. Ναι, τίποτα από ό,τι έχουμε συζητήσει μαζί σας δεν μπορεί να υλοποιηθεί, τίποτα, μέχρι ένας ικανοποιητικός αριθμός των μελών της κλίκας και των συνεργατών συλληφθούν και χρεωθούν για τα εγκλήματά τους κατά του λαού.

Ναι, αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια και λέμε σε όσους από εσάς θέλουν όλες αυτές τις αλλαγές στον κόσμο σας και εύχονται να είναι οι κομιστές των τόσων πολλών δώρων που σας έχουμε πει, σας λέμε, τι είναι αυτό που έχετε ενάντια αυτών των συλλήψεων; Βλέπουμε αρκετούς από εσάς να έχουν παντελή και πλήρη άγνοια για το γεγονός ότι οι συλλήψεις αυτές δεν είναι μόνο επιτακτική ανάγκη, όχι μόνο ζωτικής σημασίας, αλλά είναι απόλυτα και θετικά απαραίτητες, πριν από οποιαδήποτε δώρα ή σχέδια ή προγράμματα εφαρμοστούν εδώ στον κόσμο σας. Ναι, έχουμε αρκετά εκπλαγεί που μαθαίνουμε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς που πραγματικά μιλάτε εναντίον αυτών των διαδικασιών γι’ αυτές τις συλλήψεις. Ναι, υπάρχουν στην πραγματικότητα μέλη της κοινότητας των Εργατών του Φωτός σας που επιδεικνύουν ανοιχτά τις απόψεις τους ότι αυτές οι συλλήψεις είναι λάθος, ότι είναι περιττές και ότι κάποιο είδος «περιορισμού» είναι η σωστή λύση, σας λέμε, αν υπάρχουν μέλη της κοινότητας των Εργατών του Φωτός σας που ισχυρίζονται ότι κάνουν διοχέτευση των πληροφοριών και ότι τους είπαν ότι ο «περιορισμός» είναι η κατάλληλη και σωστή λύση, σας λέμε ότι είναι εσφαλμένοι και κάνουν λάθος. Ίσως ψεύδονται σχετικά με την πηγή διοχέτευσης των πληροφοριών ως «κανάλι», ή μπορεί απλώς να μην είναι πολύ καλοί σε αυτό που ισχυρίζονται ότι κάνουν.

Εμείς δεν θέλουμε να κρίνουμε τους άλλους, όχι καθόλου, και θέλουμε να καταστήσουμε απολύτως σαφές ότι αυτό δεν είναι το Εγώ του Greg που μιλάει αυτή τη στιγμή. Όχι, αυτά είναι τα λόγια μας, διότι μιλάμε μέσω αυτού. Δεν είναι ο Greg που εκρήγνυται ή επικρίνει τους άλλους ή μιλάει εναντίον ορισμένων ομάδων, όχι. Είμαστε εμείς. Δεν είναι ο Greg. Ποτέ δεν θα το έκανε αυτό. Μήπως κάποιος από εσάς έχει δει ποτέ τα σχόλια του Greg οπουδήποτε στο διαδίκτυο, όπου να επικρίνει οποιοδήποτε άλλο κανάλι; Αυτό είναι που σας ρωτάμε αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που να θυμάστε καθόλου ανά πάσα στιγμή, όπου ο Greg να έχει ταχθεί ενάντια σε κάποιο άλλο κανάλι; Αυτή είναι μία από τις αναθέσεις σας σήμερα. Ευχόμαστε για όσους από εσάς πιστεύετε ότι ο Greg έχει κρίνει άλλα κανάλια, είτε προσποιείται ότι αυτά τα λόγια προέρχονται από το μυαλό του ή το εγώ του ή κατά κάποιον τρόπο κατασκευάζει τις προτάσεις, σας ρωτάμε αν το έχει κάνει αυτό μέσα από την εργασία της διοχέτευσης των πληροφοριών, τότε γιατί δεν το κάνει αυτό όταν σχολιάζει σε όλο το διαδίκτυο; Είναι επειδή αυτό δεν είναι αληθές. Ο Greg αποφεύγει να επικρίνει ή ακόμα και να κάνει σχολιασμό για το έργο οποιουδήποτε άλλου καναλιού, και κρατάει αυτή τη στάση από την αρχή. Ναι.

Ο Greg έχει επανειλημμένα ερωτηθεί τι αισθάνεται σχετικά με το έργο άλλων καναλιών, και απαντά το ίδιο κάθε φορά. Λέει, «εγώ δεν διαβάζω το έργο των άλλων καναλιών, ώστε αυτό υποσυνείδητα ή ασυνείδητα να μην επηρεάσει τη δουλειά μου». Αυτή είναι η απάντησή του. Ποτέ δεν διαβάζει τα λόγια των άλλων καναλιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απουσιάζει από μερικά πράγματα, διότι υπάρχει το έργο ορισμένων καναλιών που απολάμβανε πάρα πολύ. Ναι. Αυτή είναι άλλη μια θυσία που έκανε ο Greg. Θέλει να διαβάζει μερικά από αυτά που λένε οι άλλοι, γιατί λένε πράγματα που και ο ίδιος ενδιαφέρεται να ακούσει και να μάθει και από πού τα λαμβάνουν. Ναι, έχει κάνει αυτή την επιλογή, έχει δεσμευθεί για το έργο του και την αποστολή του, ώστε να είναι το καλύτερο δυνατό κανάλι που μπορεί να είναι, και έχουμε την αίσθηση ότι κάνει ακριβώς αυτό. Δεν έχουμε απολύτως κανέναν ενδοιασμό με τον Greg. Εμείς δεν έχουμε παράπονα. Κάνει ό,τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάμε να κάνει και αισθανόμαστε ευγνώμονες προς αυτόν και μας έχει πει πολλές φορές ότι είναι τιμή του η εργασία αυτή και πιστεύουμε πως αισθάνεται τιμημένος, επειδή βλέπουμε τις σκέψεις του και ξέρουμε τι περνά από το μυαλό του και αυτή τη στιγμή σκέφτεται, «Ναι, εγώ αισθάνομαι την τιμή να κάνω αυτή τη εργασία» και ξέρουμε ότι το νιώθει.

Θέλουμε απλώς οι περισσότεροι από εσάς να καταλάβετε πώς είναι να επικοινωνούμε μέσω του Greg και το πώς είναι να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο αυτό κάθε μέρα. Εμείς σας λέμε πως αυτή η διαδικασία παίρνει κάποιον χρόνο και ο Greg είναι στον υπολογιστή του από το πρωί μέχρι την ώρα του βραδινού ύπνου την ίδια μέρα. Ναι, κάνει διαλείμματα μόνο για φαγητό και για το κατοικίδιο του, τον σκύλο του. Ναι, αυτός είναι ο ελεύθερος χρόνος του Greg. Το σκυλί του έρχεται στο δωμάτιο αρκετά συχνά καθ’ όλη την ημέρα για λίγα λεπτά να παίξει μαζί του και για συντροφιά και στη συνέχεια ο σκύλος του αμέσως βγαίνει, για να επανέλθει σε μια ώρα περίπου ή αργότερα για λίγη ακόμα συντροφιά. Ναι, το βρίσκουμε πολύ αστείο και είναι. Και ο Greg αυτή τη στιγμή το βρίσκει αυτό πολύ αστείο. Γελάει πάρα πολύ με το σκύλο του, έχοντας πολύ άκαμπτο χρονοδιάγραμμα για το πότε απαιτεί το κατοικίδιό του συντροφιά και δεν θα τον αφήσει μέχρι ο Greg να σταματήσει το έργο του και να παίξει μαζί του για λίγο. Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Βλέπετε, ξέρουμε πολλά για τον Greg, για τη συνείδησή του η οποία συνδέεται με τη συλλογική μας συνείδηση. Βλέπετε, μπορείτε να πείτε είμαστε σχεδόν ως ένας όταν συμβαίνει αυτό. Ναι, και θα υπάρξει μια στιγμή που θα έρθει πολύ σύντομα, όπου οι σκέψεις μας θα συνεχίζουν την πορεία τους μέσα από τη συνείδηση του Greg κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και όταν δεν εκτελεί τα καθήκοντά του ως κανάλι.

Τι σκέφτεσαι γι’ αυτό; Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτό, Greg; Βρίσκεις ότι είναι συναρπαστικό; Βρίσκεις ότι είναι παράξενο ή μυστήριο; Πώς το βλέπεις αυτό; Ο Greg λέει ότι το βλέπει ως πολύ ενδιαφέρον. Βλέπεις, Greg, μπορούμε να επικοινωνούμε έτσι όλη την ημέρα. Δεν πρέπει να συμβαίνει μόνο όταν κάνεις διοχέτευση ως κανάλι. Ο Greg δεν το συνειδητοποιεί αυτό πραγματικά. Αισθάνεται ότι τη στιγμή που θα τελειώσει τη διοχέτευση των επικοινωνιών μας για την ημέρα, ότι ο ίδιος δεν συνδέεται μαζί μας, ότι δεν είναι σε επαφή μαζί μας και θέλουμε να του πούμε ότι είναι σε επαφή με όλους μας όλη την ημέρα και τη νύχτα και τώρα καταλαβαίνει σαφώς ότι θέλουμε να το γνωρίζει αυτό και επιθυμούμε πιο συνειδητά να επικοινωνεί μαζί μας όλη την ημέρα και τη νύχτα, γιατί ο Greg έχει πάρα πολλές ερωτήσεις όπως και πολλοί από εσάς και εμείς είμαστε εδώ για να τις απαντήσουμε.

Ναι, Greg, γνωρίζουμε ότι θα βρεις αυτό πολύ βοηθητικό και πολύ χρήσιμο, γιατί έχει πολλές ερωτήσεις που θα ήθελε να βρει απαντήσεις και εμείς θα χαρούμε να του απαντήσουμε σε όλες αυτές. Για παράδειγμα, ο Greg επιθυμεί να καταλάβει τι θα συμβεί με τον αδελφό του και τον σκύλο του, αν αναληφθεί πριν από αυτούς. Λέμε στον Greg, η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι απλή. Μπορείς να τους φέρεις μαζί σου. Ναι. Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτό, Greg; Είναι συναρπαστικό; Ο Greg λέει, «Ναι!» Ένα μεγάλο δυνατό ναι με θαυμαστικό. Βλέπεις, Greg, σε ακούμε πολύ καθαρά και ξέρουμε ακριβώς τι σκέφτεσαι, έτσι ώστε να μπορείς να μας κάνεις οποιαδήποτε ερώτηση και εμείς θα σου απαντήσουμε. Έτσι, η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι, μπορείς να τους φέρεις μαζί σου. Πώς είναι αυτό δυνατό, ο Greg μπορεί να ρωτήσει; Καλά, είναι δυνατόν επειδή ο αδελφός σου είναι επίσης ένα υψηλών διαστάσεων ον. Εμείς δεν θα πούμε σε ποια διάσταση έχει φτάσει ακόμα στο ταξίδι του, αυτό είναι μια έκπληξη που τον περιμένει και σίγουρα δεν επιθυμεί να λάβει την έκπληξή του από αλλού με αυτόν τον τρόπο. Λέμε ότι ο Glenn είναι ήδη υψηλών διαστάσεων ον, ώστε να μπορεί να ανέβει στην 5η διάσταση τις επόμενες ημέρες χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως.

Έτσι, ορίστε, το έχεις, ο Glenn και το αγαπημένο σκυλί σας Ρίκο, ο οποίος είναι επίσης ένα υψηλοτέρων διαστάσεων ον. Τι πιστεύεις γι’ αυτό; Είναι συναρπαστικό αυτό; Είναι εκπληκτικό; Καλά, αυτός είναι. Ο Ρίκο, το γοητευτικό μικρό σκυλί τους, ράτσαςΑμερικανικός Εσκιμώος, είναι ένα υψηλοτέρων διαστάσεων ον. Ο Greg είχε υποψίες για αυτόν εδώ και αρκετό διάστημα τώρα, έτσι δεν είναι, Greg; Τον έχει ακόμη αποκαλέσει ως μικρό κουτάβι Lightworker μερικές φορές. Το γνωρίζουμε αυτό, Greg, γιατί σε ακούμε να τον αποκαλείς έτσι. Του λέει, «Είσαι ένας μικρός Lightworker, έτσι δεν είναι, μικρέ ανθρωπάκο;» Και διαπιστώνουμε ότι είναι γοητευτικό και πολύ ακριβές. Ναι. Ο Greg το έχει καταλάβει αυτό επίσης. Έχει βρει ότι ο σκύλος του είναι ένας Εργάτης του Φωτός πριν από πολύ καιρό, γιατί τον έχει βοηθήσει με πολλούς τρόπους και το καταλαβαίνει αυτό επίσης. Ο σκύλος του τον έχει βοηθήσει να μείνει ακριβώς όπου αυτός έπρεπε να είναι σε όλη αυτή τη διαδικασία, γιατί αν δεν ήταν το σκυλί του Greg, θα είχε φύγει πίσω στο Λος Άντζελες, πίσω σε αυτό που βλέπουμε ως πρόβλημα, πίσω σε έναν τρόπο ζωής με πολύ-πολύ τρελούς φίλους.

Ναι, Greg, βλέπουμε πολλούς από τους φίλους σου ως πολύ τρελούς, γιατί κάνουν αρκετά τρελά πράγματα και αρκετά συχνά. Αυτό είναι αλήθεια και ξέρει ότι είναι αλήθεια. Οι φίλοι του είναι αρκετά παλαβοί, έξω φρενών θα πούμε και κάνουν αρκετά πράγματα θεαματικά ζώντας τη ζωή τους στο έπακρο, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το μέλλον τους, την ασφάλειά τους, την ευημερία ή τους χρηματικούς περιορισμούς τους, τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα που οι φίλοι του Greg στο Λος Άνζελες δεν θα κάνουν και το κάνουν όλη την ώρα και αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν είναι ότι ο ίδιος και οι φίλοι του έχουν βγει έξω μία φορά και «ξεφεύγουν», όπως λέτε, όχι. Θα βγουν έξω κάθε Σαββατοκύριακο και δε θα επιστρέψουν στο σπίτι μέχρι τη Δευτέρα, την Τρίτη ή ακόμα και την Τετάρτη. Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Ο Greg και οι φίλοι του θα διασκεδάσουν από το Σαββατοκύριακο μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, πριν επιστρέψουν τελικά πίσω στο σπίτι.

Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Νομίζετε ότι είναι τρελό; Πιστεύετε ότι είναι άγριο; Νομίζετε ότι είναι αδύνατο; Θα σας πούμε ότι δεν είναι αδύνατο και ο Greg το έκανε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο με απολύτως καθόλου ύπνο από το Σάββατο μέχρι την Τρίτη ή ακόμη και Τετάρτη, και έχει ακόμη μείνει ξύπνιος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Πιστεύετε ότι είναι απολύτως παράλογο; Λοιπόν, σας λέμε πως ένας από τους λόγους που ο Greg ήταν σε θέση να το κάνει αυτό και του άρεσε να το κάνει αυτό τόσο συχνά, να μείνει ξύπνιος για πολλές μέρες συνεχόμενα, είναι επειδή αυτό είναι που κάνει εδώ μέσα στις υψηλότερες σφαίρες. Ναι. Δεν κοιμόμαστε όπως κοιμάστε εκεί, και ο Greg απλά θυμήθηκε τι αγαπούσε να κάνει, να μένει ξύπνιος συνέχεια για μέρες, ακόμα και πάνω από μια εβδομάδα εδώ στα υψηλότερα επίπεδα πριν κοιμηθεί ή αυτό που ονομάζουμε ως ενεργειακή επαναφόρτιση, γιατί έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο ξαναβρίσκουμε την ενεργητικότητά μας εδώ και δεν είναι κατ’ ανάγκη ο ύπνος που το κάνει, όχι.

Αντί του ύπνου, ενσωματώνουμε τους εαυτούς μας μέσα σε συχνότητες που φορτίζουν, μέσω των οργανισμών μας, καθαρίζουν την ενέργειά μας, για να επαναφορτιστούμε, να ανασυνταχθούμε, για να ανοικοδομηθούμε, για να αναδιαρθρωθούμε, και στη συνέχεια απλά σηκωνόμαστε από αυτούς τους θαλάμους, αν θέλετε, ένα νέο ον, όλοι ανανεωμένοι και έτοιμοι να συνεχίσουμε για λίγες μέρες ακόμη ή ακόμα και μια εβδομάδα πριν χρειαστούμε επαναφόρτιση και πάλι, αυτό είναι όλο. Δεν είμαστε σε αντίθεση με μια μπαταρία που μπορεί να επαναφορτιστεί όποτε θέλουμε. Αυτό είναι που ο Greg θυμόταν όταν έμενε ξύπνιος για μέρες. Ένιωθε πιο άνετα με αυτό. Δεν του άρεσε να πηγαίνει για ύπνο κάθε βράδυ και εξακολουθεί να μην του αρέσει. Αισθάνεται ότι είναι μια εισβολή, μια διακοπή της ημέρας του και αυτό είναι. Πρόκειται για μια διακοπή στην ημέρα του και στο έργο του, όταν έχει να ξαπλώσει και να κοιμηθεί για οκτώ, εννέα ή δέκα ώρες, ναι, και αυτό είναι πόσο καιρό κοιμάται, και στη συνέχεια να σηκώνεται και να τα κάνει όλα και πάλι, μέχρι να σταματήσει και πάλι, όταν ήρθε η ώρα για ξεκούραση.

Λοιπόν, σας λέμε πως δεν χρειάζεται να ξεκουράζεστε έτσι εδώ, όπως και ότι εδώ μπορείτε να κάνετε μεγάλες ποσότητες έργου όπως αυτό και γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς μπορεί να το βρείτε αυτό περίεργο ή παράξενο ή μπορεί να είναι δύσκολο να το συνηθίσετε για λίγο, αλλά σας λέμε ότι θα το συνηθίσετε και θα μάθετε να το αγαπάτε, γιατί δεν θα έχετε αυτή τη συνήθεια του ύπνου στο μυαλό σας πια. Θα σπάσετε αυτή τη συνήθεια επίσης, και δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο, καθώς νιώθουμε ότι πολλοί από εσάς θα απολαύσετε τα τεράστια ποσά ενέργειας που θα έχετε όλη την ημέρα και, ναι, όλο το βράδυ.

Βλέπουμε πολλές νέες αλλαγές σε πολλούς από εσάς πολύ σύντομα και σας λέμε, ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε τους παλιούς τρόπους, τις παλιές συνήθειες, τα πράγματα που έχετε συνηθίσει να είναι τόσο μεγάλο μέρος της ζωής σας, αυτά πρόκειται να αλλάξουν εντελώς. Ναι, μπορούμε να σας πούμε, δεν θα αλλάξετε μόνο ορισμένα πράγματα που κάνετε όλη την ημέρα σας, όπως τον τρόπο που τρώτε και τον τρόπο που κοιμάστε, αλλά θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε και τον τρόπο που αισθάνεστε. Ναι. Αυτά θα αλλάξουν πολύ, αλλά όχι πάρα πολύ, γι’ αυτό μην ανησυχείτε για τον εαυτό σας, αν το ον που είστε σήμερα πρόκειται να αλλάξει εντελώς, γιατί θα εξακολουθείτε να είστε το ίδιο ον που είστε σήμερα. Θα εξακολουθείτε να έχετε τις ίδιες αναμνήσεις να σκέφτεστε, θα εξακολουθείτε να αναπνέετε και να νιώθετε ακόμα τα συναισθήματά σας όπως κάνετε, θα είναι λίγο διαφορετικά και αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να το συνηθίσετε. Αυτό είναι όλο.

Ένα τα πράγματα που δεν θα αισθάνεστε για πολύ περισσότερο είναι ο φόβος και ο πόνος. Ναι. Αυτό που γνωρίζετε ως πόνο θα διαλυθεί. Δεν θα χρειάζεται πλέον να υποφέρετε από τον πόνο. Ο πόνος μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, ναι. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, ναι. Γιατί όταν πληγώνετε το δάχτυλό σας ή το χέρι σας ή τα πόδια σας τραβηχτούν, ο πόνος σας στέλνει ένα σήμα. Θέλουμε να ξέρετε ότι πάντα θα υπάρχει ένα ορισμένο επίπεδο του πόνου για αυτή την βασική αρχή, για την ασφάλεια αυτής της συσκευής, αν θέλετε, αλλά δεν θα μπορείτε πλέον να είστε σε βασανιστικό πόνο. Δεν θα έχετε πλέον πόνο που απαιτεί φαρμακευτική αγωγή για να αποφορτιστεί, γιατί αυτό θα είναι επαρκώς μουδιασμένο όπως είναι. Ναι, ο πόνος σας θα είναι «υπόκωφος», σε μεγάλο βαθμό, θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο.

Ορίστε λοιπόν. Δεν θα αισθάνεστε φόβο πια, γι’ αυτό θα τον καθαρίσουμε τελείως από την ύπαρξή σας και δεν θα νιώθετε σχεδόν καθόλου πόνο, θα είστε σε μια μόνιμη αίσθηση της ευκολίας, της ικανότητας και της άνεσης. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Ανυπομονείτε γι’ αυτό; Το βρίσκετε ενδιαφέρον, συναρπαστικό και νέο; Λοιπόν, αυτό πρόκειται να είναι νέο για πολλούς από εσάς, καθώς και για οτιδήποτε νέο, πάρτε λίγο χρόνο για να συνηθίσετε. Έτσι λέμε σε όσους από εσάς προετοιμάζονται για αυτό το ταξίδι, να ξεκινήσετε να αποσυσκευάζετε μερικές από τις «αποσκευές» σας, αν θέλετε. Πολλοί από εσάς έχετε υπερφορτώσει, για να χρησιμοποιήσουμε τη μεταφορά, παίρνετε πολλά πράγματα μαζί σας, όπως όλα τα αρνητικά συναισθήματα από τους φόβους σας και άλλα πράγματα αυτού του είδους και σας λέμε ότι δεν θα τα χρειάζεστε εδώ, οπότε ίσως καλύτερα να αποσυσκευάσετε από τώρα και να τα αφήσετε μακριά κάπου σε μια αποθήκη, γιατί ποτέ δεν θα τα χρειαστείτε ξανά.

Τα πάντα εδώ είναι χαρούμενα. Είναι ο Παράδεισος και είναι Παραδεισένια, σας λέμε να προετοιμαστείτε για τις αλλαγές, γιατί όπως είναι ο κόσμος σας, δεν είναι ουράνιος, δεν είναι ένας παράδεισος, ποτέ δεν ήταν γραφτό να γίνει αυτό. Ήταν ένα σχολείο. Ορίστε, το έχετε. Υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά που πολλοί από εσάς ακόμα δεν έχετε καταλάβει. Ο κόσμος σας δεν είναι ένας κανονικός κόσμος. Δεν είναι ένας πραγματικός κόσμος. Αυτός είναι ο λόγος που είναι μια ψευδαίσθηση. Ο κόσμος σας είναι ένα σχολείο, ναι, και το σχολείο έχει ένα πρόγραμμα σπουδών. Έχει μαθήματα για όλους τους μαθητές και αυτό είναι που έχετε ζήσει. Έχετε ζήσει μαθήματα, εξετάσεις, κουίζ και διαλέξεις και ό,τι άλλο είναι αυτό που μαθαίνετε σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αυτό είναι που έχετε κάνει. Δεν έχετε ζήσει κανονικά, αυτό που γνωρίζουμε ως μια φυσιολογική ζωή ή ύπαρξη, όχι. Έχετε ήδη φοιτήσει από το σχολείο, και το κουδούνι χτυπά τώρα.

Υπάρχουν εκείνοι από εσάς που μπορεί τώρα να φύγουν για τις τελικές καλοκαιρινές διακοπές. Δεν χρειάζεται ποτέ να επιστρέψετε ξανά εδώ σε αυτό το σχολείο. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Μήπως αυτό σας γεμίζει με χαρά; Μήπως αυτό σας γεμίζει με ευτυχία; Μήπως αυτό σας γεμίζει με ενθουσιασμό και προσδοκία για το τι σας περιμένει; Καλά, λέμε, ετοιμαστείτε για εκπλήξεις, γιατί πρόκειται να είναι φανταστικές. Πρόκειται να είναι λαμπρές, καταπληκτικές, συναρπαστικές και σας λέμε ότι είναι στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα που να περιμένετε τώρα πλέον. Μπορείτε να εγκαταλείψετε το σχολείο σας τώρα, αφήστε την ψευδαίσθησή σας, εισαχθείτε στην πραγματικότητα και σας περιμένουμε εδώ στην πλευρά μας, στο σπίτι μας με ανοιχτές αγκάλες και ανοιχτή καρδιά και σας λέμε τι περιμένετε; Ελάτε στο σπίτι. Ελάτε σπίτι τώρα.

Είμαστε οι φίλοι σας και η οικογένειά σας που σας περίμεναν τόσο καιρό για αυτή την επανένωση. Έχουμε ετοιμάσει το σπίτι μας για την άφιξή σας και περιμένουμε μόνο εσάς για να διέλθετε το κατώφλι μας. Είμαστε η οικογένειά σας και οι φίλοι σας και σε ορισμένες περιπτώσεις είμαστε ακόμη και εσείς, από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles

http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_20.html

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford