Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Google+ Followers

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

21 Σεπτεμβρίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία - 21 Σεπτεμβρίου 2012 - « To Κεφάλαιο της Ευημερίας σας»Στη μακρινή και απόμερη γωνιά του Γαλαξία σας, υπάρχει ο μικροσκοπικός μπλε πλανήτης σας, που έχει φωλιάσει και βρίσκεται εκεί να παρατηρεί στους ευγενικούς ψιθύρους των σχηματισμών των νεφών, αναβαθμίζοντας το εξαιρετικό όνομα γαλαξίας. Έχουμε υπάρξει εδώ για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα όπως και εσείς, αγαπημένοι μας αδερφοί και αδερφές. Όλοι εμείς έχουμε έρθει εδώ για ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό και για έναν πολύ σημαντικό λόγο, και αυτός ο λόγος είναι να «θάψετε το τσεκούρι» και να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο, καθώς πολλοί από τους σημερινούς σας κόσμους μέσα από τις εποχές και τους αιώνες δεν τον αξιοποίησαν μελετημένα. Αυτό, που, τέλος πάντων, εμείς θεωρούμε καλό. Υπήρξε ευκαιρία, όταν υπήρξαν εστίες πολέμου σε αυτό το τρισδιάστατο Σύμπαν σας.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει πόλεμος στην 5η διάσταση, αυτό είναι αλήθεια. Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε αυτή την προϋπόθεση, για όσους από εσάς αισθάνονται ότι ο πόλεμος είναι μια πραγματικότητα της ζωής στις ανώτερες διαστάσεις, γιατί αυτό δεν ισχύει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή. Ο πόλεμος δεν είναι η λύση για οποιοδήποτε από τα πεμπτοδιάστατα ή ανώτερα όντα, αυτό το έχουν αποκλείσει πριν από πολύ καιρό. Αυτό ήταν ένα από τα κομμάτια του παζλ που έπρεπε να συμπληρωθεί πριν ένα ον μπορούσε να αναληφθεί από τις κατώτερες διαστάσεις, όπως από την δική σας 3η διάσταση, στην ανώτερη 5η δική σας διάσταση.

Εδώ στην τρισδιάστατη αντιμαχόμενη πραγματικότητά σας, στην οποία αναφερόμαστε τώρα, ναι, αυτό είναι λυπηρό να το λέμε, γιατί δεν μας ευχαριστεί να σας το αναφέρουμε, αλλά ο πόλεμος δεν είναι ο μοναδικός στον πλανήτη σας Γη. Μέχρι τώρα έχουν υπάρξει πόλεμοι που έχουν ξεσπάσει και υπάρχουν ξεσπάσματα βίας που έχουν συμβεί σε όλο το τρισδιάστατο σύμπαν, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Μερικοί από αυτούς τους λόγους μπορεί να έχουν εμφανιστεί σαν απλή παρεξήγηση και αποτυχία ή δυσκολία στο να βρεθούν κατάλληλες, ειρηνικές και μόνιμες λύσεις σε συγκεκριμένες διαφωνίες, προβλήματα, ανισότητες και αδικίες. Λέμε σε εσάς ότι μέρος του λόγου για τον οποίο εσείς είστε εδώ είναι να εξομαλύνετε τις διαφορές. Ναι, αυτό είναι το γιατί πολλοί από εσάς είστε εδώ, γιατί πολλοί από εσάς έχετε πάρει μέρος σε αυτούς τους πολέμους, μερικοί από εσάς σε αντίπαλα στρατόπεδα και μερικοί από εσάς σαν σύμμαχοι στην ίδια παράταξη.

Δεν θα το μοιραστούμε μαζί σας ποιος ήταν με ποια παράταξη σε αυτές τις διαμάχες, όχι! Γιατί δεν θα το κάνουμε αυτό; Λοιπόν, εδώ σας λέμε ότι ένα μέρος των μαθημάτων σας, που σημαίνει ένα τμήμα από αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να μάθετε εδώ, είναι ότι πρέπει να τα καταφέρετε μεταξύ σας, άσχετα με το ποιες ήταν οι προηγούμενες ιστορίες σας. Αν ξέρατε ότι κάποιος με τον οποίο εργάζεστε σε απ’ ευθείας συνεργασία, ήταν κάποιος που κάποτε θεωρούσατε εχθρό σας, λέμε ότι αυτό θα επηρέαζε με κάποιον τρόπο τη σχέση σας και δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τη συνεργασία σας με αυτό το άλλο άτομο με οποιονδήποτε τρόπο. Όλα εξαρτώνται από εσάς απλά το να τα καταφέρετε μαζί, να μάθετε πώς να εργάζεστε μαζί, ακόμα και να παίζετε ή να συναναστρέφεστε μαζί. Αυτός είναι ο στόχος σας προς το παρόν. Βλέπουμε ότι πολλοί από εσάς τα καταφέρνετε πολύ - πολύ καλά και αυτό είναι πολύ συγκινητικό και ενθαρρυντικό. Σας προτείνουμε να συνεχίσετε το σπουδαίο έργο, γιατί επιδιορθώνετε πληγές που έχουν ανοιχθεί μερικούς αιώνες πριν, που μεγάλωσαν και που δεν θα ήταν δυνατόν να θεραπευθούν. Ακόμα υπάρχουν τα σημάδια που έχουν διαχωρίσει πολλές φυλές, πολλούς κόσμους και πολλούς γαλαξίες μέσα σε αυτό το τρισδιάστατο Σύμπαν σας.

Σας λέμε ότι η συλλογική εργασία σας εδώ επανενώνει το Σύμπαν. Τι σκέφτεστε για αυτό; Καταλαβαίνετε ότι το έργο που σας ανατέθηκε είναι σημαντικό; Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο στόχος σας αυτή την στιγμή είναι λιγότερο σημαντικός από οποιαδήποτε προσωπική επιλογή σας, που περιλαμβάνει την επιμονή σας να συνεχίσετε με τη χρήση των παράνομων ουσιών που σας αλλοιώνουν το μυαλό, αλλά και την επιμονή σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας πάνω στους άλλους και στον εαυτό σας, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα και τα δικαιώματα των άλλων; Το λέμε αυτό γιατί η εργασία σας εδώ είναι τόσο ζωτικής σημασίας για ολόκληρο το Σύμπαν, ώστε τώρα δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο για να το ξεχάσετε, να το παρακάμψετε προς το παρόν, και να επιλέξετε τώρα την ανάγκη σας σε ορισμένες από αυτές των χαμηλότερων διαστάσεων ικανοποιήσεις για τον εαυτό σας. Σας λέμε ότι εσείς σίγουρα μπορείτε να το κάνετε αυτό. Ξέρουμε ότι μπορείτε και για αυτό τον λόγο έχετε επιλεχθεί να βρίσκεστε εδώ μαζί με τους άλλους αντιπροσώπους από όλους αυτούς τους κόσμους που έχουμε συζητήσει σε αυτό το Σύμπαν, που περιλαμβάνει ορισμένους γαλαξίες που είναι τόσο απομακρυσμένοι μεταξύ τους και που δεν αλληλεπιδρούν συχνά μεταξύ τους. Δεν επικοινωνούν μεταξύ τους με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν μοιράζονται τίποτα μεταξύ τους και δεν συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον σε στιγμές ανάγκης. Αυτό είναι αληθινή ντροπή, γιατί αυτό το Σύμπαν έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, που όλοι χρειάζεται να αλληλοβοηθούμαστε μεταξύ μας.

Ναι, υπάρχει άλλο ένα μυστικό που θα μοιραστούμε μαζί σας. Πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι υπάρχουν κόσμοι, αστρικά συστήματα και γαλαξίες, που θα τους θεωρούσατε αυτοτελείς, εννοώντας ότι μπορούν να στηρίζονται μόνο στον εαυτό τους. Δεν έχουν ανάγκη να στηρίζονται σε μια συνεργασία, εμπόριο ή συμμαχία με οποιονδήποτε άλλον. Αυτό θα ήταν μια πλάνη. Αυτό θα ήταν μια σοβαρή παρανόηση των μηχανισμών, του σχεδιασμού και της λειτουργίας αυτού του τρισδιάστατου Σύμπαντος. Εδώ σε αυτό το Σύμπαν όλοι οι πλανήτες, όλα τα αστρικά συστήματα, όλοι οι γαλαξίες, ο καθένας και τα πάντα σε ολόκληρο αυτό το Σύμπαν εξαρτώνται από τους άλλους αυτού του Σύμπαντος. Είναι ένα από τα μυστικά αυτού του Σύμπαντος. Αυτό πήρε εκατομμύρια χρόνια σε απίστευτα έξυπνα όντα για να το καταλάβουν. Αυτή ήταν μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις όλων των εποχών σε αυτό το Σύμπαν.

Τι σκέφτεστε για αυτό; Το πιστεύετε ότι είναι μια σπουδαία ανακάλυψη; Το πιστεύετε ότι αυτή η ημέρα που αυτά τα όντα τελικά το ανακάλυψαν αυτό, ήταν ένα σημείο καμπής, ένα ορόσημο, ένα συμπέρασμα; Σας το λέμε ότι ήταν, και αυτή η στιγμή που αυτά τα όντα το ανακάλυψαν είναι μνημείο υπενθύμισης, γιορτάζεται σε ολόκληρο αυτό το Σύμπαν. Μνημονεύεται από τόσους πολλούς διαφορετικούς κόσμους και όντα σε όλο αυτό το Σύμπαν. Θα πούμε ότι αυτό είναι η 4η μας του Ιουλίου, η Ημέρα Μνήμης μας, η ημέρα των Ευχαριστιών ή των Χριστουγέννων μας, ναι. Πρόκειται για τις διακοπές μας και γιορτάζουμε αυτές τις γιορτές, καλά το μαντέψατε, με το να συγκεντρωνόμαστε όλοι σε πλανήτες που έχουν δημιουργηθεί απλά για να είναι χώροι συνάντησης, χώροι συγκέντρωσης για όλους αυτούς τους διαφορετικούς κόσμους, και μαντέψτε ποιος πλανήτης έγινε μόνο και μόνο για αυτή την ειδική περίπτωση! Έχετε δίκιο και πάλι όταν λέτε ο πλανήτης σας, η Γη σας, έγινε ακριβώς για αυτό. Ναι!

Τώρα υπάρχει ένα ακόμη μεγάλο μυστικό να σας αποκαλυφθεί. Ο πλανήτης σας, η Γη σας, έχει σχεδιαστεί σαν ένα σημαντικό μνημείο να τιμά την ανακάλυψη ότι όλοι οι διαφορετικοί κόσμοι, και υπάρχουν δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων μέσα σε αυτό το Σύμπαν, χρειάζεται όλοι να δουλεύουν μαζί για να επιβιώνουν, να ευημερούν, να επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι κατάλληλο σπίτι για βασιλιάδες και βασίλισσες, και θεωρείται δικαίωμα για όλα τα όντα σε όλο αυτό το Σύμπαν. Είναι σωστό! Δεν υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες σε όλο αυτό το Σύμπαν ή σε οποιεσδήποτε από τις υψηλότερες σφαίρες, καθόλου. Δεν υπάρχει αυτό που θα ονομάζαμε μια ιεραρχία, αν και υπάρχουν τάξεις μέσα στις συμμαχίες μας, γι’ αυτό είναι μια αναγκαιότητα, καθώς είναι σημαντικό να έχουμε κάποιο είδος δομής, κάποια τάξη, κάποια ιεραρχία, διαφορετικά θα ήταν αρκετά ταραχώδεις και χαοτικές, έτσι δεν είναι; Είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να το καταλάβετε αυτό και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε διοικητές και πολλά διαφορετικά στελέχη και προσωπικό. Θέλαμε απλά να το ξέρετε αυτό, ότι δεν δομούμε τις συμμαχίες μας, όπως εσείς στις στρατιωτικές εμφανίσεις σας, αλλά έχουμε μια αλυσίδα διοίκησης σαν αυτή, και θεωρήθηκε πολύ απαραίτητη.

Έτσι συνεχίζοντας την συζήτησή μας, ο πλανήτης σας Γη έχει χτιστεί ως ένα μνημείο για αυτή την ανακάλυψη, πως όλα τα όντα μέσα σε αυτό το Σύμπαν πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν μαζί, να συνεργαστεί το ένα ον με το άλλο, και ο κόσμος σας δημιουργήθηκε ως μια ανάπαυλα, αν θέλετε, ως μια απόδραση για διακοπές, ως ένα μέρος όπου όντα από όλο αυτό το Σύμπαν μπορούν να έρθουν εδώ και να συγκεντρώσουν και να μοιραστούν τη σοφία τους, τις ελπίδες τους και τα όνειρά τους, την τέχνη τους, το τραγούδι τους, τις ιστορίες τους, τις φωτογραφίες τους, τα βίντεό τους από τόσους πολλούς διαφορετικούς κόσμους σε όλο αυτό το Σύμπαν και την αγάπη τους για τον άλλον, για το Δημιουργό τους και για το σπίτι τους, το οποίο είναι όλο αυτό το κοινό Σύμπαν.

Βλέπετε, λοιπόν, πόσο σημαντικά είναι πολλά από τα πράγματα που έχουμε συζητήσει ότι θα πραγματοποιηθούν, και ας τα επανεξετάσουμε. Βλέπετε το πόσο σημαντικό είναι τώρα να πάρετε πίσω αυτόν τον όμορφο κόσμο από τα νύχια του κακού και τους σκοτεινούς που τον έχουν, λόγω της απληστίας τους και της σφοδρής επιθυμίας τους για τη δύναμη και την έλλειψη της ευθύνης και της συμπόνιας και της κάθε μέριμνας για την ασφάλεια και την ευημερία των άλλων, να αφαιρεθούν όλα αυτά από αυτόν τον όμορφο πλανήτη; Μήπως τώρα βλέπετε πόσο κατάφωρα εσφαλμένη ή ακατάλληλη είναι η ύπαρξή τους εδώ σε αυτόν τον πλανήτη; Τώρα, μπορείτε να θέσετε ένα πολύ προφανές και σχετικό ερώτημα και σίγουρα το καταλαβαίνουμε αυτό. Μπορείτε να πείτε, «Τι στο όνομα του Θεού κάνουν εδώ;» Αγαπάμε αυτή την ερώτηση, και θέλουμε περισσότεροι από εσάς να το ρωτήσετε πριν απαντήσουμε, γιατί πολλοί από εσάς το έχετε σκεφτεί αυτό, αλλά δεν βλέπουμε πολλούς από εσάς να μιλούν γι’ αυτό με τους άλλους και να θυμάστε, δεν είστε εδώ μόνο για τον εαυτό σας, είστε εδώ για να εργαστείτε με τους άλλους, να συνεργαστείτε, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και τα οράματά σας και να αναπηδήσουν ιδέες προς και από τους άλλους σαν να ήσασταν σε μια μεγάλη επιχειρηματική συνάντηση στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη σε μία από τις μεγάλες πόλεις σας.

Ναι. Σκεφτείτε τους εαυτούς σας σαν στελέχη που διοικούν μια μεγάλη εταιρεία, όπως τις αποκαλείτε. Θα θέλαμε να έχετε μεγάλες και σημαντικές επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ σας καθημερινά, και αυτό θα ήταν οι παράγραφοι με τα σχόλια σας κάτω από τα μηνύματά μας, καθώς επίσης και σε άλλες δημοσιεύσεις, με αναφορά της αποστολής σας εδώ και της αποστολής μας μαζί σας. Εμείς δεν θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε πάρα πολύ με αυτό που αισθανόμαστε, είναι δικαίωμά σας να επιλέξετε αυτό που εσείς θέλετε να δημοσιεύσετε μέσα στις διαδικτυακές κοινότητές σας, αλλά πρέπει να πούμε ότι βλέπουμε ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών, που δημοσιεύονται από τους Εργάτες μας του Φωτός, που δεν έχουν απολύτως τίποτα να κάνουν με το σκοπό σας εδώ και την αποστολή μας εδώ μαζί σας. Ναι, αυτό που αναφέρουμε είναι επίσης λυπηρό για εμάς, πρέπει όμως να το αναφέρουμε, γιατί αυτή είναι η εργασία μας, έτσι δεν είναι; Βλέπουμε μερικές φορές ότι εσείς δεν το κάνετε και θέλουμε να είμαστε τα μάτια και τα αυτιά σας από την άποψη των άστρων, από τα υψηλότερα επίπεδα, και έτσι εδώ είναι η αναφορά μας σχετικά με αυτό το θέμα.

Σας αναφέρουμε ότι υπάρχει μια πληθώρα δημοσιεύσεων στο διαδίκτυό σας μόνο από τους Εργάτες μας του Φωτός, όχι από τσιράκια της κλίκας και όχι από, ας αναφέρουμε αυτούς σαν τρίτους προς το παρόν, γιατί αυτοί είναι εκείνοι που δεν έχουν αφυπνιστεί ή εμφανίζονται εδώ (στο διαδίκτυο) για άλλους λόγους. Μπορείτε να τους θεωρήσετε θεατές εδώ κατά κάποιον τρόπο, γιατί αυτό κάνουν και αυτό είναι εντάξει. Πολλοί από αυτούς είναι εδώ ακριβώς για αυτό το σκοπό, ναι. Όταν έχετε μεγάλα αθλητικά γεγονότα ή μεγάλες συναυλίες εσείς δεν έχετε ένα ακροατήριο; Ναι, και αυτό ακριβώς είναι αυτό που συμβαίνει εδώ. Υπάρχει μια μεγάλη παράσταση ξεκαθαρίσματος / διαλεύκανσης, μια μεγάλη επίδειξη που αρχίζει, και σας λέμε, τι καλό έχει μια παράσταση χωρίς ένα ακροατήριο, γιατί αυτό είναι μέρος της διασκέδασης, μέρος της εμπειρίας, και αυτό είναι το κοινό - οι θεατές που κάποια μέρα θα τιμήσουν με την μνήμη τους αυτά τα γεγονότα. Θα τα γράψουν στα βιβλία της ιστορίας τους και θα μιλούν για αυτά τα γεγονότα ακόμα και μετά από πολύ καιρό, από τότε που οι Εργάτες μας του Φωτός θα έχουν συνεχίσει την σταδιοδρομία τους ή θα επιστρέψουν πίσω στο σπίτι από όπου έχουν έρθει.

Ναι, πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις δεν είστε από εδώ, και καθώς οι περισσότεροι από εσάς το έχετε ήδη κατανοήσει πλήρως, και από τη στιγμή που δεν είστε από εδώ, πιστεύετε πραγματικά ότι πρόκειται να μείνετε εδώ; Δεν εννοούμε ότι δεν έχετε αυτή την επιλογή, γιατί κάποιοι από εσάς την έχετε, και επίσης λέμε ότι κάποιοι από εσάς δεν την έχετε. Κάποιοι από εσάς δεν έχετε ούτε καν μια επιλογή στην ύλη, γιατί κάποιοι από εσάς ούτε καν ανήκουν εδώ, και δεν εννοούμε με αυτό ότι είστε ένας κακός άνθρωπος ή ένας σκοτεινός ή ένα τσιράκι της κλίκας ή δεν έχετε κάνει Εργασία Φωτός, όχι, τίποτα τέτοιο. Εμείς απλά εννοούμε ότι οι πληθυσμοί σας δεν έχουν μια αποικία εδώ, δεν έχουν χωριά εδώ, μπορείτε να πείτε, αν και δεν θα θέλαμε για εσάς να απεικονίσετε πρωτόγονα χωριά. Εννοούμε εγκαταστάσεις, που είναι ένας πολύ πιο κατάλληλος όρος, πιστεύουμε. Οι πληθυσμοί σας από όπου προέρχεστε στον κόσμο σας, που μπορεί να είναι σε αυτόν τον γαλαξία ή ίσως σε ένα άλλο, δεν έχουν μόνιμο ούτε ακόμα και προσωρινό οικισμό εδώ. Μπορούν να έχουν μια πρεσβεία εδώ, και πολλοί από εσάς κατανοούν την έννοια της πρεσβείας. Η πρεσβεία είναι ένα γραφείο, αν θέλετε, ένα σπίτι ή κτίριο που στεγάζει μερικούς εκπροσώπους από τον κόσμο σας. Με τον τρόπο αυτό, ο δικός σας κόσμος έχει τα μάτια και τα αυτιά του και μια φωνή εδώ σε θέματα που αφορούν τον δικό τους κόσμο και το δικό τους Σύμπαν γύρω τους.

Έτσι, μερικοί από εσάς είναι από κόσμους που έχουν μια πρεσβεία εδώ, αλλά υπάρχουν επίσης και πολλοί από εσάς εδώ που δεν έχουν ούτε καν πρεσβεία εδώ. Ναι, και είναι αυτά τα άτομα που είναι βέβαιο ότι θα πάνε πίσω στο σπίτι ή όπου αλλού το επιθυμούν μετά από εδώ, αλλά η Γη δεν είναι ένας τόπος όπου όλα τα όντα από αυτό το Σύμπαν ζουν σε μόνιμη βάση, όχι. Η Γη είναι, όπως είπαμε, περισσότερο ένα καταφύγιο για διακοπές, μια πολύ ιδιαίτερη απόδραση για όλα τα όντα από όλο αυτό το Σύμπαν να συγκεντρωθούν για ένα σύντομο φεστιβάλ ή για ειδικές αναμνηστικές τελετές ή εορτασμούς. Ναι, αυτός είναι ο πλανήτης σας, είναι η Γη σας. Πρόκειται για μια απόδραση διακοπών. Πρόκειται για ένα θερινό θέρετρο, το οποίο είναι αυτό που είναι, γι’ αυτό προσπαθήστε να το δείτε με αυτόν τον τρόπο και κατανοήστε τώρα πόσοι από εσάς, τους Εργάτες μας του Φωτός, θα πρέπει να πάτε στο σπίτι μετά από αυτό και επίσης πόσα όντα, που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή, θα επιστρέψουν σε άλλα μέρη σε όλο αυτό το Σύμπαν.

Απλά σκεφτείτε το πώς αυτός ο τόπος θα συγκριθεί με το πώς είναι τώρα. Πρόκειται να είναι αρκετά άγονος, ναι. Αυτό μπορεί να εκπλήξει πολλούς από εσάς, αλλά ο αριθμός όσων από εσάς είναι πάνω στον πλανήτη σας, ο οποίος υπερβαίνει τα επτά ή οκτώ δισεκατομμύρια ανθρώπους, σας υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται να περικοπεί σημαντικά, και με αυτό δεν εννοούμε ότι πρόκειται να υποφέρετε μέσα από την εμπειρία του θανάτου, όχι. Θα επιστρέψετε στο σπίτι ακριβώς από εκεί που είναι πολλοί από εσάς, με διαστημόπλοια. Ναι. Μήπως αυτό σας εκπλήσσει; Λοιπόν, έχουμε την αίσθηση ότι πραγματικά πρόκειται να τους εκπλήξετε, και έχουμε νέα για αυτούς. Αυτή η μέρα πλησιάζει για αυτούς πολύ - πολύ γρήγορα. Ναι. Αυτό είναι έκπληξη;

Τι εικόνες σας έρχονται στο μυαλό, τι είδους γεγονότα έρχονται στο μυαλό σας, όταν οι πληθυσμοί αυτού του κόσμου που δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα ακόμα ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, ενημερωθούν ότι όχι μόνο υπάρχει ζωή σε όλο αυτό το Σύμπαν, αλλά ένα μέρος αυτής της ζωής είναι δικό τους και ότι θα πρέπει να επιστρέψουν σε αυτό τώρα. Βλέπετε τι είδους χάος, φόβος και πανικός μπορεί να προκύψει; Λοιπόν, εμείς σίγουρα το βλέπουμε. Έχουμε τρέξει σημαντικές δοκιμές για το θέμα αυτό με θέματα δοκιμών και υποδείγματα δοκιμών. Εμείς δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Πολλές από αυτές, που αναφέρετε ως θεάσεις "UFO" στον κόσμο σας, υπήρξαν δοκιμές που έχουμε πραγματοποιήσει για να μάθουμε πώς οι πληθυσμοί του κόσμου σας θα αντιδράσουν σε αυτή την εμπειρία, και σας αναφέρουμε ότι δεν αντιδρούν καλά. Θα σας πούμε ότι η πλειοψηφία του ανθρώπινου είδους «τα παίζει», όπως λέτε, τρελαίνονται μπορείτε να πείτε. Το «χάνουν το μυαλό τους», είναι άλλη μια φράση που χρησιμοποιείτε συνήθως. Με άλλα λόγια, παθαίνουν ψύχωση, η οποία είναι η επιστημονική ή ιατρική ορολογία. Χάνουν κάθε δυνατότητα για ορθολογική σκέψη και συμπεριφορά.

Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Είναι ανησυχητικό; Μήπως το βρίσκετε μάλλον τρομακτικό και βλέπετε τη σημασία του έργου σας τώρα; Μιλάμε στους Εργάτες μας του Φωτός τώρα και σας λέμε, η δουλειά σας είναι να απευαισθητοποιήσετε αυτά τα όντα. Η δουλειά σας είναι να τους προετοιμάσετε για αυτό, που είναι απολύτως ενδεχόμενο. Θα πρέπει να μάθουν για την ύπαρξή μας. Θα πρέπει να μάθουν για την αληθινή ιστορία τους και θα πρέπει να μάθουν τι είναι αυτό που πρόκειται να βιώσετε τις ερχόμενες μέρες, και λέγοντας «ερχόμενες μέρες» δεν εννοούμε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, γιατί οι αναλήψεις σας στις υψηλότερες σφαίρες είναι κάτι εντελώς διαφορετικό εδώ, σας ευχόμαστε να το καταλάβετε αυτό. Αυτά τα όντα δεν χρειάζεται να κατανοήσουν την ανάληψη, γιατί δεν θα αναληφθούν. Ναι, πολλοί από εσάς θεωρείτε ότι ο καθένας σε ολόκληρο τον πλανήτη σας θα αναληφθεί μαζί με τον πλανήτη σας, αυτό δεν είναι αλήθεια. Πώς όλο αυτό θα ξεδιπλωθεί, εξακολουθεί να είναι μια ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε μόνοι σας, γιατί δημιουργείτε αυτή την απάντηση, ναι, αλλά θα σας πούμε ότι υπάρχουν ορισμένες παράμετροι, υπάρχουν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές, αν θέλετε, ορισμένοι κανόνες, και ένας από αυτούς τους κανόνες είναι ότι απλά υπάρχουν πολλοί από τον κόσμο σας που δεν είναι έτοιμοι ή δεν είναι προετοιμασμένοι ή που δεν αξίζουν την ανάληψη αυτή τη στιγμή ή οποιαδήποτε προβλεπόμενη ώρα προσεχώς ή ακόμα και σε ό,τι μπορεί να ορισθεί ως μακρινό μέλλον.

Ορίστε. Έχουμε γίνει σαφείς, και αυτό είναι το μόνο που θέλαμε να σας πούμε για αυτό, γιατί δεν θέλουμε να διαμορφώσουμε ή να αξιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο την αποστολή σας, τα όνειρά και τις δημιουργικές δυνάμεις σας. Εμείς σας λέμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε μέλλον είναι αυτό που θέλετε, όμως, αυτό δεν περιλαμβάνει το μέλλον των άλλων, γιατί δημιουργούν το μέλλον που αυτοί θέλουν. Καταλαβαίνετε τη διαφορά εδώ; Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας ένα μέλλον όπου κάθε έμβιο ον στον πλανήτη θα αναληφθεί, γιατί θα παραβιάζατε τα δικαιώματα της ελεύθερης βούλησης και της επιλογής τους, έτσι δεν είναι; Έτσι, ελπίζουμε να το καταλάβετε αυτό, ότι ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν και ελπίζουν ότι κάθε ον σε αυτόν τον πλανήτη θα αναληφθεί, σας λέμε ότι είναι αδύνατο και θα είναι καλύτερα να δημιουργήσετε το μέλλον που εσείς θέλετε για τον εαυτό σας να ζήσετε και να αφήσετε τους άλλους να κάνουν τη δημιουργία για τον εαυτό τους. Αυτό είναι απόλυτα δίκαιο, έτσι δεν είναι;

Γι’ αυτό και λέμε ότι υπάρχουν αυτά τα όντα σε αυτόν τον πλανήτη που δεν θα αναληφθούν και επίσης δε θα παραμείνουν εδώ. Βλέπετε το πρόβλημα που προκύπτει εδώ; Βλέπετε την δέσμη χαράς που έχει μείνει έξω από την πόρτα σας; Λοιπόν, το βλέπουμε αυτό, και σας λέμε ότι είστε μια χούφτα, δεν ζηλεύουμε το έργο σας, και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι το καθήκον σας. Δεν μπορούμε από τις θέσεις μας να ξυπνήσουμε τα άτομα αυτά με την εμφάνιση σε αυτούς των μεγάλων και πολλών διαστημοπλοίων μας, όχι. Όπως σας έχουμε πει, το έχουμε δοκιμάσει αυτό. Έχουμε πειραματιστεί με αυτό, και αυτή η διαδικασία δεν είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για να επιτύχουμε αυτό το έργο, όχι. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλο μόνο αν θέλετε να κάνετε ένα ανθρώπινο ον να χάσει το μυαλό του. Εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό, αυτή είναι απλά η αλήθεια, γιατί η εμφάνιση των διαστημοπλοίων μας σε ορισμένα άτομα και ομάδες, ακόμη και μεγάλες περιοχές του πληθυσμού απλά δεν θα έχει καθόλου θετικά αποτελέσματα. Αυτοί οι άνθρωποι διαλύονται και θα τρέχουν σαν να ήμασταν μια δύναμη εισβολής, γιατί αυτό είναι που πολλοί από αυτούς πιστεύουν. Πολλοί από αυτούς έχουν προϊδεαστεί έτσι, ώστε όταν ξένοι, αν θέλετε, θα φτάσουν στις ακτές τους ή στους ουρανούς τους να νομίζουν ότι είναι εισβολείς.

Πρέπει να πούμε ότι μπορούμε να δούμε και να κατανοήσουμε τις προοπτικές τους, γιατί υπήρξε τόσο μεγάλο μέρος αυτής της εισβολής, της κατάκτησης, της λεηλασίας των άλλων κοινοτήτων σε όλη τη ύπαρξη σας εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, που πηγαίνει πίσω, ακόμη και πέρα από τις μέρες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας. Ναι. Υπήρχε ακόμη και στα πολύ πρώιμα στάδια της δημιουργίας των πολιτισμών σας εδώ, ναι. Αφήσαμε τα γεγονότα αυτά να αναδυθούν, καθώς υπήρχε πάντα ένα μάθημα για τους ανθρώπους σας να μάθουν. Βλέπουμε ότι οι αναμνήσεις από αυτές τις τραγωδίες, αυτής της βίας έχουν ενσωματωθεί τόσο βαθιά στην ουσία του πυρήνα σας, που πολλοί από εσάς σήμερα, ακόμα και αν δεν έχετε καμία συνειδητή ανάμνηση ή αναμνήσεις από οποιαδήποτε από αυτές τις επιθέσεις εκ των προτέρων, μπορείτε να δείτε τους ξένους και τους άλλους ως εχθρούς και θα βλέπετε μεγάλο κίνδυνο όταν θα σας εμφανίζονται.

Εμείς να σας πούμε, αυτό θα αλλάξει, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα, και όπως είπαμε, έχουμε ένα πρόγραμμα να κρατήσουμε και αυτό το ξενοδοχείο που είναι γνωστό ως Γη, αυτό το όμορφο θέρετρο κλείνει σύντομα για αποκατάσταση, θα πούμε, γιατί αυτό είναι ακριβώς το πώς το βλέπουμε. Ο πλανήτη Γη σας είναι ένα όμορφο καλοκαιρινό καταφύγιο. Έχει μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία, πισίνες, γήπεδα τένις και κροκέ, μπάρμπεκιου και κήπους, γκαζόν και βίλες με θέα στον ωκεανό, και σας λέμε, πως θα πρέπει όλα να κατεδαφιστούν και να ανακατασκευαστεί εκ νέου. Ναι. Έχουμε εξηγήσει πως αυτός ο πλανήτης, η Γη σας, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, όπου εκπρόσωποι από όλο αυτό το Σύμπαν, βασιλικά πρόσωπα, επειδή θυμάστε πως είστε όλοι βασιλική γενιά, κάθε ον σε αυτό το Σύμπαν είναι ένα βασιλικό πρόσωπο, έρχεστε εδώ για να επισκεφθείτε και να μείνετε για μια στιγμή συγκεντρωμένοι μαζί με τους συνομηλίκους σας και να συζητήσετε θέματα που αφορούν αυτό το ολόκληρο το Σύμπαν, και σας λέμε, βλέπετε την κατάσταση του πλανήτη σας, ο τρόπος που είναι τώρα σαν ένα πολυτελές θέρετρο κατάλληλο για το σκοπό αυτό, για την άνεση και απόλαυση των ανθρώπων σε όλο αυτό το Σύμπαν; Όχι, ούτε καν πλησιάζει σε αυτό, και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε.

Πρώτα απ’ όλα, τα θέρετρα πολυτελείας δεν ασφυκτιούν με ποσά ρύπανσης στον αέρα, όχι. Οι λίμνες, οι χείμαρροι τα ποτάμια και οι ωκεανοί δεν είναι μολυσμένα με τόνους υδραργύρου και άλλων σοβαρών μολυσματικών παραγόντων, όχι. Τα ψάρια δεν πεθαίνουν στις λίμνες σε ένα όμορφο θέρετρο. Τα πουλιά δεν πέφτουν από τον ουρανό επειδή ανέπνευσαν επιβλαβή αέρια που άφησε εσκεμμένα ένα αεροπλάνο, για να δηλητηριάσει το ανθρώπινο είδος σε αυτόν τον πλανήτη. Ναι, τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί αμέτρητα είδη πουλιών έχουν πέσει νεκρά από τον ουρανό για να βρεθούν αργότερα σε πολλούς σωρούς σε όλες τις πόλεις και χωριά, ακόμα και σε μεγαλουπόλεις σε όλο τον κόσμο σας. Ναι. Έχουν αναπνεύσει μέχρι θανάτου τις αποπνιχτικές τοξικές αναθυμιάσεις που άφησαν οι αεροψεκασμοί σας.

Αν υπάρχουν κάποιοι από εσάς στον κόσμο σας σήμερα που διαβάζετε αυτές τις λέξεις και δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει στους ουρανούς σας, εμείς θα σας το αναλύσουμε αυτή τη στιγμή, ώστε να γίνει επίσημο μια για πάντα και να αποσαφηνιστούν τυχόν παρανοήσεις ή συγχύσεις. Υπάρχει ένα πρόγραμμα αυτή τη στιγμή που διεξάγεται από την εγκληματική κλίκα που συνεπάγεται τον ψεκασμό τοξικών, δηλητηριωδών και καρκινογενών χημικών ενώσεων μέσα σας, που ήταν κάποτε, γαλάζιος ουρανός. Αυτές οι χημικές ουσίες βρίσκουν το δρόμο τους προς το έδαφος μέσω σχηματισμού νεφών. Λόγω του βάρους αυτών των χημικών ουσιών, αφού συγκεντρωθούν και δεσμευτούν η μια με την άλλη, θα πέσουν κάτω από τον ουρανό σε πόλεις, χωριά, μεγαλουπόλεις και σε καλλιέργειες από όπου προέρχονται τα τρόφιμα που τροφοδοτούν εσάς και τις οικογένειές σας.

Αυτό είναι το σχέδιό τους. Το σχέδιό τους είναι να σας σκοτώσουν. Ναι. Κάναμε αυτό το σημείο πολύ απλό και σαφές για όλους, ώστε να το καταλάβετε. Το σχέδιό τους εδώ δεν είναι να σας αρρωστήσουν, δεν είναι να σας υποδουλώσουν, αν και αυτά είναι επίσης μέρη της ατζέντας τους, θα θέλαμε να το καταστήσουμε σαφές, αλλά όλες οι προθέσεις και οι σκοποί των αεροψεκασμών που διεξάγονται στους ουρανούς σας μέσω της χρήσης των αεροπλάνων είναι απλά να σας σκοτώσουν. Ναι. Το καταλαβαίνετε τώρα αυτό, και πολλοί από εσάς ήδη εδώ και καιρό. Σας ψεκάζουν με δηλητήριο. Αυτό το δηλητήριο έχει ως στόχο να σας σκοτώσει, ναι.

Βλέπετε τώρα γιατί είναι τόσο σημαντικό να γίνουν αυτές οι συλλήψεις των μελών της εγκληματικής κλίκας, και όχι όπως κάποιοι αναφέρουν λανθασμένα ως «περιορισμό». Εμείς δεν γνωρίζουμε καν από πού αυτή η λέξη ή όρος «περιορισμός» έχει προέρθει. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι υπάρχουν και κάποιοι στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή που προσποιούνται, θα πούμε, για τη διοχέτευση πληροφοριών. Θα λέγαμε ότι διαπράττουν απάτη ή μια κοροϊδία. Ναι. Δεν κάνουν διοχέτευση πληροφοριών από ένα ον μιας υψηλότερης διάστασης. Δεν κάνουν καν μια διοχέτευση που είναι από την 3η διάστασή σας, όχι. Διαπράττουν ένα ψέμα, μια απάτη, μια φάρσα και το κατανοούν πλήρως αυτό. Θέλουμε να ξέρετε ότι υπάρχουν όντα στον κόσμο σας που είναι αρκετά αδίστακτα και θα προβούν σε οποιοδήποτε μήκος για να αποκτήσουν το επιθυμητό τους, και πολλές από τις επιθυμίες τους είναι η προσοχή. Είναι τόσο απλό όσο αυτό. Δεν βγάζουν πολλά, εάν όχι και καθόλου, χρήματα από αυτά τα μηνύματα που φιλοδοξούν να διοχετεύσουν. Ναι, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές, ότι αυτό δεν είναι μια απάτη οικονομικού οφέλους γι’ αυτούς, όχι. Αυτή είναι μια απάτη που διαπράττεται για να προσελκύσουν την προσοχή που επιθυμούν, ναι.

Όταν λέμε προσοχή, τι εννοούμε; Λοιπόν, αυτό που κάνουν είναι να παρουσιάζονται ως κανάλια των υψηλοτέρων διαστάσεων επικοινωνιών και αυτό τροφοδοτεί το Εγώ τους, γιατί αναζητούν και χρειάζονται προσοχή. Ευδοκιμούν με αυτό. Αγαπούν την προσοχή που παίρνουν. Μερικά από αυτά τα άτομα είναι αρκετά πονηρά, και αυτό που κάνουν είναι να διαβάζουν τις εκθέσεις και τα μηνύματα από άλλα κανάλια και στη συνέχεια να τα μετατρέπουν σε δικά τους λόγια, ναι, και στη συνέχεια να αναμασούν απλώς ή να τα επαναλαμβάνουν, αλλάζοντας κάποιες από αυτές τις λέξεις. Οι προθέσεις τους δεν είναι κακές, σας υπενθυμίζουμε. Δεν είναι πληρωμένα τσιράκια της κλίκας, όχι. Είναι απερίσκεπτοι. Αυτό που κάνουν προκαλεί όμως μεγάλα προβλήματα, σύγχυση, δυσκολίες και εμπόδια στο δρόμο σας για την αποστολή σας.

Έτσι, θα δείτε αυτά τα άτομα, αν και δεν εννοούν να προκαλέσουν αυτές τις μεγάλες διαταραχές στην αποστολή μας, κάνουν ακριβώς αυτό, και αυτό είναι δική σας δουλειά, είναι δική σας ευθύνη ως Εργάτες του Φωτός να τους ψαρέψετε από την πισίνα σας, όπως λέτε. Δεν ανήκουν στις κοινότητες των Εργατών του Φωτός σας. Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιείτε την αμεροληψία σας καθώς βλέπουμε πολλούς από σας να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και τις πιο γενναίες προσπάθειες σας και το εκτιμούμε πολύ αυτό, λέγοντάς σας πολύ καλή εργασία, αλλά πρέπει επίσης να σας πούμε ότι πολλοί από εσάς δεν ακολουθείτε τη διάκριση, εννοώντας, πως δεν έχετε φθάσει στο πλήρες δυναμικό σας σε αυτό το θέμα. Αυτό που θέλουμε να δούμε να κάνετε, είναι να εξαλείψετε αυτό, αυτό που αναφέρεται ως μια πολύ αντιπαραγωγική προσβολή των σπιτιών των Εργατών του Φωτός σας, στις διαδικτυακές κοινότητές σας.

Δεν θέλουμε και πάλι να εξαλείψετε τα μέλη της σκοτεινής κλίκας. Είδαμε ότι πολλοί από εσάς το έχετε προσπαθήσει αυτό και έχετε κάνει αρκετά καλά την κατάρτιση καταλόγων που υποψιάζεστε ότι είναι ένα πληρωμένο τσιράκι. Αυτή τη στιγμή, αυτό που λέμε είναι πως η αποστολή σας είναι να επισημάνετε τώρα τους άλλους οι οποίοι νιώθετε πως είναι κανάλια που απλώς διοχετεύουν μια αντανάκλαση των δικών τους περιορισμένων συστημάτων πίστεώς τους και φόβους, και τα κανάλια που σκόπιμα προπαγανδίζουν μια κοροϊδία ή μια φάρσα με στόχο να συγκεντρώσουν απλά για τον εαυτό τους, αυτό που τους είναι τόσο αναγκαίο, την προσοχή. Σας επισημαίνουμε και ευχόμαστε να το θυμάστε αυτό, ότι δεν θέλουμε να προσβάλετε κάποιον άλλο. Σας ευχόμαστε να προχωρήσετε πολύ ελαφριά και πολύ ευγενικά και με σεβασμό εδώ. Εδώ είναι ένα δείγμα παρατήρησης που μπορείτε να αφήσετε κάτω από μία από τις θέσεις ενός ύποπτου ατόμου, μια θέση που θα εμφανιστεί σαν να είναι κάποια διοχέτευση, αλλά δεν είναι.

«Τιμώ και σέβομαι τις απόψεις αυτού του καναλιού και τις απόψεις όλων των άλλων αυτή τη στιγμή και όλες τις φορές, αλλά έχω να πω με σεβασμό πως αυτό που χαρακτηρίζεται ως μια διοχετευμένη επικοινωνία, από την οπτική μου γωνία, δεν είναι μια ανακοίνωση από ένα υψηλοτέρων διαστάσεων ον. Καμία διοχετευμένη επικοινωνία από ένα υψηλοτέρων διαστάσεων ον δεν θα μιλήσει για περιορισμό της σκοτεινής κλίκας ως κατάλληλο μέσο για να απαλλάξουμε τον κόσμο από αυτό το πρόβλημα, αυτής της μεγάλης μόλυνσης του κακού και του σκότους, όχι. Ρωτώ εκείνους από εσάς που διαβάζετε τώρα τα λόγια μου, τι είναι αυτό που νομίζετε ότι θα κάνει ο περιορισμός στην ελαχιστοποίηση του ασφυκτικού πνιγμού που η σκοτεινή κλίκα έχει επιφέρει σε αυτόν τον πλανήτη.»

Εμείς να σας πούμε ότι ο περιορισμός δεν είναι μέρος αυτού του σχεδίου για να ελευθερώσετε τον κόσμο σας από τη σκοτεινή κλίκα, και δεν υπήρξε ποτέ μέρος των σχεδίων που έχουμε για αυτόν τον κόσμο. Αν υπάρχουν κανάλια στον κόσμο σας που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν με υψηλοτέρων διαστάσεων όντα και που ισχυρίζονται ότι ο περιορισμός είναι η απάντηση και δεν είναι η απάντηση οι συλλήψεις όλων των μελών της εγκληματικής κλίκας και των συνεργατών τους, τότε διαπράττουν απάτη, άσχετα αν το καταλαβαίνουν αυτό ή όχι, αυτό είναι που κάνουν, γιατί διαπράττουν παραπλανητική πληροφόρηση. Εξαπλώνουν ψέματα και παραπληροφόρηση που οδηγεί σε σύγχυση για τους άνδρες και τις γυναίκες σας στην πρώτη γραμμή.

Ναι, πρέπει να σας αναφέρουμε αυτή τη στιγμή ότι υπάρχουν Ένοπλες Δυνάμεις και τμήματα αστυνομικών οργανώσεων που μέσω μεσαζόντων μας, οι οποίοι ενεργούν ως επαφές μαζί τους, αμφισβητούν τις εργασίες τους. Μας ρωτούν εάν πρόκειται να προβούν σε περιορισμό σε αυτά τα μέλη της σκοτεινής κλίκας ή να προχωρήσουν σε συλλήψεις. Βλέπετε τι κάνουν αυτά τα λεγόμενα κανάλια επικοινωνίας; Εδώ προκαλούν ένα μεγάλο χάος. Προκαλούν σύγχυση που τρέχει μέσα από τις τάξεις των γενναίων ανδρών και γυναικών σας στην πρώτη γραμμή, των οποίων η δουλειά είναι να κάνουν αυτές τις συλλήψεις, και ο περιορισμός δεν τίθεται εδώ ούτε καν θέμα, δεν είναι ένα μέρος του σχεδίου και δεν ήταν ποτέ, αν και υπάρχουν πολλοί των Ενόπλων Δυνάμεων ηγέτες σας και διοικητές οι οποίοι αμφισβητούν τώρα τις οδηγίες τους και επικρατεί σύγχυση ως προς το αν πρόκειται να κινήσουν τις στρατιωτικές μονάδες τους σε θέσεις για να συλλάβουν τα μέλη και τους συνεργάτες της σκοτεινής κλίκας.

Ρωτάμε εκείνους από εσάς που τώρα διαβάζετε τα λόγια μας, τι θα κάνει ο περιορισμός, και τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό; Σκοπεύετε να περιορίσετε τη σκοτεινή κλίκα, ας πούμε, σε ένα συγκεκριμένο κράτος ή μια συγκεκριμένη πόλη ή ένα συγκεκριμένο κτίριο γραφείων; Εμείς σας λέμε, τι θα σταματήσει αυτό τον ηγέτη της σκοτεινής κλίκας από το να κάνει μια τηλεφωνική παραγγελία και τα πιο δηλητηριώδη αέρια να ψεκαστούν πάνω στη πατρίδα σας; Σας ρωτούμε, τι θα σταματήσει αυτά τα μέλη της σκοτεινής κλίκας να συνεχίσουν την ατζέντα τους να διαπράττουν γενοκτονίες και να αφαιρούν από κάθε ζωντανό ανθρώπινο ον τα δικαιώματά του και την υγεία του; Σας λέμε, αυτή είναι η ατζέντα τους, και η ατζέντα τους κινείται κατά μήκος ακριβώς όπως και η αποστολή μας κινείται κατά μήκος.

Καταλαβαίνετε το πρόβλημα εδώ; Μία από αυτές τις δύο πλευρές πρέπει να κερδίσει αυτή τη μάχη σε αυτόν τον πλανήτη, και αυτό είναι. Μπορείτε να το αποκαλέσετε όπως θέλετε. Μπορείτε να το «γλυκάνετε» όσο θέλετε, αλλά πρόκειται να βγαίνει πάντα με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά. Υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη σε αυτόν τον πλανήτη και για αυτόν τον πλανήτη. Ορίστε, το έχετε ακούσει με τα πιο απλά λόγια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, και αν υπάρχουν και κάποιοι από εσάς που είναι τόσο προσβεβλημένοι από τη λέξη πόλεμος, τότε θα σας υπενθυμίσουμε γιατί είστε εδώ. Είστε εδώ επειδή είστε σε μια αποστολή, και τι υποδηλώνει η λέξη αποστολή στο μυαλό σας; Μήπως πλάθουμε εικόνες από ένα πικ-νικ, μπάρμπεκιου ή από μια μέρα στην παραλία; Όχι. Μπορείτε να συνεχίζετε με την πνευματική σας συζήτηση για το πώς η αγάπη είναι η απάντηση και εμείς συμφωνούμε μαζί σας, αυτή είναι η απάντηση, αλλά αυτό δεν είναι η απάντηση που τα μέλη της σκοτεινής κλίκας σας μπορούν να καταλάβουν ή να δεχθούν.

Καταλαβαίνετε ότι η αγάπη λειτουργεί μόνο όταν και οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι η αγάπη είναι η λύση; Ελπίζουμε να το καταλάβετε αυτό και ελπίζουμε να συνεχίσετε να εφαρμόζετε την αγάπη προς τους συμμάχους σας και τις ζωές των άλλων γύρω σας, αλλά εμείς λέμε ότι αγάπη ανακάμπτει τα μέλη της σκοτεινής κλίκας, γιατί δεν καταλαβαίνουν την αγάπη, δεν συντονίζονται με αυτή και την περιφρονούν. Η αγάπη τούς είναι αηδιαστική. Είναι μια προσβολή για τα σπίτια τους τα οποία είναι σκοτεινά και δεν υπάρχει Φως. Τα σπίτια τους είναι χτισμένα μέσα στο σκοτάδι, γιατί είναι σκοτεινά όντα. Αυτό είναι. Δεν είναι φωτεινά όντα σαν εσάς γι’ αυτό μην προσπαθείτε να ρίξετε σε αυτούς την αγάπη σας.

Έχετε δει μερικές από τις αναρτήσεις σας για αγάπη τι τους προκαλούν και πώς αυτές οι αναρτήσεις τούς αναγκάζουν να απαντήσουν με βία, μαστιγώνοντάς σας με κατάρες και απειλώντας σας; Το βλέπετε αυτό. Γιατί νομίζετε ότι αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο; Είναι γιατί η αγάπη είναι μια ξένη εισβολή γι’ αυτούς. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουν. Δεν είναι φτιαγμένοι από αγάπη. Δεν είναι πλάσματα του Θεού, όχι. Ίσως αυτό να το βρίσκετε πολύ περίεργο για να το πιστέψετε ότι αυτό που αποκαλείτε Θεό σας, αυτόν που αποκαλούμε Δημιουργό μας, δεν τους δημιούργησε.

Ορίστε. Έχετε για άλλη μια φορά ένα άλλο μεγάλο μυστικό που σας αποκαλύπτουμε και αυτοί, με κάθε κόστος, δεν μας επιθυμούν που το κάνουμε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που επιτίθενται έτσι στο κανάλι μας Greg, γιατί φοβούνται απίστευτα τις πληροφορίες που κυκλοφορούν μέσω αυτού, που έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία σπίλωσης εναντίον του. Έχει λάβει απειλές βίας. Έχει λάβει απειλές νομικής προσφυγής εναντίον του, και όμως συνεχίζει να αναφέρει κάθε μία λέξη που θα του ζητήσουμε, γιατί είναι άφοβος, γιατί είναι φτιαγμένος από Φως. Ναι. Υπάρχουν κάποιοι από εσάς που έχουν πραγματικά το θράσος να τον αποκαλείτε ένα σκοτεινό εργαζόμενο, να τον αποκαλέσετε κακό, να αποκαλέσετε το κανάλι μας Greg ένα τσιράκι της σκοτεινής κλίκας. Αυτό είναι απίστευτα παράλογο. Μέρα με τη μέρα σας αναφέρει αυτά τα μηνύματα και εμείς μέσα από αυτόν παροτρύνουμε τους αξιωματούχους σας να κάνουν αυτές τις συλλήψεις των σκοτεινών σκευωρών, αλλά ακόμα υπάρχουν και κάποιοι από εσάς που κατά κάποιον τρόπο έχουν πειστεί ότι είναι ένα πληρωμένο τσιράκι της σκοτεινής κλίκας κι ότι είναι στο «κρεβάτι» με τη σκοτεινή κλίκα. Ακόμη και αυτό δεν βγάζει νόημα.

Θα σας ρωτήσουμε, πόσοι από εσάς κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη αφιερώνοντας ώρες από την ημέρα σας, απλά για να συκοφαντείτε και να προσβάλλετε το κανάλι μας; Εμείς να σας πούμε πως αρκετά δεχτήκαμε από εσάς. Έχετε δημιουργηθεί από Φως εσείς καθώς και αυτοί που επιτίθεστε στο κανάλι μας, είστε Εργάτες του Φωτός. Η σκοτεινή κλίκα έχει περιοριστεί στο ελάχιστο στο θέμα αυτό. Σιγουρευτήκαμε για αυτό, ναι. Έτσι, ορίστε... Σας αποκαλύπτουμε τα μέρη της αποστολής μας που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα έπρεπε. Αυτό που κάνουμε είναι να σας δώσουμε να καταλάβετε αυτό το σημείο. Έχουμε βρει έναν τρόπο να ελαχιστοποιήσουμε τις επιθέσεις εναντίον του καναλιού μας από τα πληρωμένα τσιράκια της σκοτεινής κλίκας. Ναι.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι μερικοί από τους επίμονους επιτιθέμενους έχουν ξαφνικά εξαφανιστεί από τις κοινότητες των Εργατών του Φωτός. Υποθέτετε γιατί έγινε αυτό; Νομίζετε ότι ξαφνικά φωτίστηκαν και τώρα αρνούνται να δεχτούν τις επιταγές πληρωμής από την σκοτεινή κλίκα, επιταγές που θα μπορούσαν να είναι αρκετά υψηλές κατά καιρούς; Όχι, δεν φωτίστηκαν και ούτε θα δουν το εξωτερικό του κελιού μιας φυλακής οποτεδήποτε σύντομα. Ναι. Είχαμε απλά τους Γήινους συμμάχους μας, οι οποίοι είναι οι άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων σας και τις επίσημες κοινότητες επιβολής του νόμου σας από το κόσμο σας να χτυπούν στην πόρτα τους με ένα ένταλμα έρευνας και σύλληψης. Ναι. Το έγκλημά τους, η συνωμοσία για τη διάπραξη απάτης και γενοκτονίας. Ναι, γενοκτονία. Γιατί γενοκτονία; Είναι πληρωμένα τσιράκια της σκοτεινής κλίκας, έτσι δεν είναι; Η κλίκα πιέζει εμπρός μια ατζέντα για να διαπραχθεί γενοκτονία στο συνολικό ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη. Αυτά τα τσιράκια που πληρώνονται είναι υπάλληλοι της σκοτεινής κλίκας. Κάνουν τη βρώμικη δουλειά της σκοτεινής κλίκας σε αυτή την ατζέντα. Δεν κάνουν τη μπουγάδα της σκοτεινής κλίκας. Δεν κάνουν το πλύσιμο των αυτοκινήτων της σκοτεινής κλίκας ή το ξεσκόνισμα στα αρχοντικά τους, όχι. Είναι τσιράκια της σκοτεινής κλίκας, πιόνια τους, αν θέλετε, στην πρώτη γραμμή, έτσι ώστε να είναι εξίσου ένοχοι με τα ανώτατα μέλη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Γι’ αυτό σας λέμε, βλέπετε πόσο σημαντικοί είναι οι Γήινοι σύμμαχοί σας για να κάνουν αυτές τις συλλήψεις. Γιατί αν δεν ήταν οι Γήινοι σύμμαχοί σας να κάνουν αυτές τις συλλήψεις, ποιοι θα ήταν σε θέση να σταματήσουν αυτά τα μέλη της σκοτεινής κλίκας; Αυτοί θα συνεχίσουν να διαπράττουν αυτό το ποταπό πρόγραμμα για να σας σκοτώνουν. Ναι, να σας σκοτώνουν και να αφήνουν κάθε μέλος της ανθρώπινης οικογένειάς σας, να σαπίζει στο έδαφος. Καταλαβαίνετε αυτό τώρα καλύτερα; θέλουμε να το δούμε αυτό σήμερα αφήνοντας τα σχόλια σας κάτω από το μήνυμά μας, ότι τώρα έχετε κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να γίνουν αυτές οι σαρωτικές συλλήψεις των μελών και των συνεργατών των εγκληματικών σκευωρών σας. Σας ζητάμε να το κάνετε, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι το καταλάβατε αυτό, υπάρχουν πολλά μέλη των κοινοτήτων μας από τους Εργάτες του Φωτός οι οποίοι παίρνουν θέση κατά των μηνυμάτων μας, ότι οι συλλήψεις των εγκληματικών σκευωρών είναι ένα απαραίτητο συστατικό για την ευημερία, την ελευθερία και για το μέλλον σας εδώ στον πλανήτη σας.

Δεν ξέρουμε αυτά τα άτομα τι φουμάρουν, όπως λέτε, και δεν θέλουμε να είμαστε προσβλητικοί, αλλά μας αρέσει μάλλον αυτός ο όρος και για να είμαστε ειλικρινείς μαζί σας, τον χρησιμοποιούμε πολύ μέχρι κι εδώ επάνω. Ναι. Είναι αυτό μια έκπληξη για εσάς να μάθετε ότι έχουμε πάρα πολύ την αίσθηση του χιούμορ. Θεωρούμε αυτή την έκφραση πολύ αστεία και επίσης πολύ ταιριαστή, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι από εσάς που καπνίζετε κάτι στις πίπες σας που σας κάνει να έχετε παραισθήσεις για να πιστεύετε ότι ο νέος κόσμος σας θα έρθει σε εσάς, ενώ τα μέλη της εγκληματικής σκευωρίας θα είναι ακόμα χαλαρά και ελεύθερα. Δεν μπορούμε καν να κατανοήσουμε πώς μπορεί κάποιος από εσάς να το πιστεύει αυτό, όταν καταλάβει ποιοι και τι είναι η σκοτεινή κλίκα. Πιστεύουμε ότι δεν σκέφτεστε μέσω αυτών. Σκεφτόμαστε ότι είστε τυφλωμένοι τόσο πολύ από το πάθος σας και την αγάπη για το φως και όλα τα γλυκά και όμορφα πράγματα, για να είμαστε ξεκάθαροι, που βλέπετε το δένδρο και χάνετε το δάσος. Δεν βλέπετε τι πρέπει να γίνει για να απολαύσετε αυτά τα φρούτα που θα σας απονεμηθούν μέσα από το δέντρο της συνεργασίας σε αυτό το Σύμπαν.

Η σκοτεινή κλίκα δεν ξέρει πώς να συνεργάζεται. Νομίζετε ότι ξαφνικά πρόκειται να καθίσουν και να παίξουν ωραία μαζί σας; Όχι, αυτοί θα συνεχίσουν να διαπλέκουν και να σκευωρούν για να σας σκοτώσουν. Αν αυτό δεν σας είναι αρκετό, για να αποβάλετε αυτή την παρωδία, πως μπορούμε να παρουσιάσουμε σε αυτούς λουλούδια και ξαφνικά να ξεσπάσουν σε κλάματα και να πουν «Θεέ μου! Τι έχω κάνει;» Όχι, και αυτή η ανοησία δεν έχει λογική. Η βλασφημία αυτή και το ψέμα του περιορισμού πρέπει να σταματήσει. Δεν ξέρουμε ποιος εφηύρε αυτή τη λέξη, αλλά θα σας πούμε αν είστε ένα άλλο κανάλι που αναφέρετε αυτό το ψέμα και διαβάζετε τις λέξεις του Greg, έτσι ώστε να μπορείτε να ψεκάσετε την εικονική επικοινωνία σας με τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε με αυτόν, σας λέμε, πετάξτε αυτή την κοροϊδία αυτή τη στιγμή, γιατί πρόκειται να βρείτε τον εαυτό σας σε «επικίνδυνα» νερά πολύ σύντομα. Ναι, γιατί διαπράττετε επίσης μια απάτη. Επίσης διαπράττετε μια φάρσα και μια απάτη και βοηθάτε τη σκοτεινή κλίκα. Και μπορεί να έρθει μια μέρα, που μπορεί να έρθει σύντομα, όπου θα υπάρξει ένα χτύπημα στην πόρτα σας από τους ένοπλους άνδρες και γυναίκες με ένα ένταλμα στο χέρι τους.

Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Νομίζετε ότι είναι μπλόφα; Λοιπόν, σας ευχόμαστε να ρωτήσετε κάποια από τα μέλη της σκοτεινής κλίκας που έχουν επιτεθεί στο κανάλι μας Greg, εάν νομίζετε ότι είναι μπλόφα, γιατί βλέπουν τώρα πως δεν ήταν, καθώς τώρα έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα των εγκλημάτων τους, για τις κατηγορίες εναντίον τους που έχουν διαβάσει και δεν είναι ευχαριστημένοι. Θα κάθονται σε ένα κελί της φυλακής σε όλο αυτό το σύνολο της περιόδου της ανάληψης του κόσμου σας. Θα τα χάσουν όλα και όλα για λίγα άπληστα δολάρια που ποτέ δεν θα πάρουν για να ξοδέψουν. Ναι, αυτό είναι σωστό. Όλα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει, όλα τα χρήματα που έχουν τόσο λαίμαργα «τσουβαλιάσει» μακριά ξεπουλώντας την ανθρώπινη οικογένειά τους, δεν μπορούν ούτε να τα αγγίξουν ακόμη και τώρα, γιατί έχουν κατασχεθεί, ναι, και αυτά θα πρέπει να επιστραφούν στο λαό αυτού του κόσμου, που είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τους.

Κάθε δεκάρα που κατέχει η σκοτεινή κλίκα, δικαιωματικά είναι δική σας, ναι, και το έχουμε ήδη μοιραστεί αυτό μαζί σας, αλλά θα το κάνουμε και πάλι, επειδή θεωρούμε ότι είναι μια είδηση που πολλοί από εσάς περίμεναν να την ακούσουν. Ναι, θα υπάρξουν πακέτα ευημερίας που θα παρουσιάζονται ως δώρα σε κάθε μέλος της ανθρώπινης οικογένειας και αυτή η ημέρα θα έρθει αρκετά σύντομα. Ναι, υπάρχει και ένα άλλο που σας έχει κρατηθεί μυστικό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και για πολύ καλούς λόγους, αλλά όλα τα λεφτά, και μιλάμε για αμέτρητα τρισεκατομμύρια δολάρια, ναι, μιλάμε για χρήματα που αλλάζουν τη ζωή, θα παρουσιάζονται σε κάθε οικογένεια, σε κάθε άτομο και οργανισμό σε αυτό τον κόσμο. Όταν σκέφτεστε αυτό, μέλη της ανθρώπινης οικογένειας, θα το βρείτε συναρπαστικό. Το βρίσκετε αυτό συναρπαστικό, ότι θα είστε σε θέση να ξεχάσετε τα πάντα τα χρήματα για πρώτη και τελευταία φορά, γιατί αυτό πρόκειται να κάνετε.

Αυτό είναι για πόσα χρήματα μιλάμε. Μιλάμε για εκατοντάδες και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για καθένα από εσάς, και επειδή δεν έχετε πολύ χρόνο επιπλέον εδώ σε αυτόν τον πλανήτη σας λέμε, πως αν ξοδεύετε με σύνεση και μετρημένα, ποτέ δεν θα έχετε να ανησυχείτε για χρήματα και πάλι. Ναι, θα υπάρξουν κάποιοι από εσάς που θα τα ξοδέψουν σε μια εβδομάδα και πιστεύουμε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει, όπως είδαμε το κανάλι μας Greg ότι μπορεί να είναι αρκετά σπάταλος όταν έχει οποιαδήποτε χρήματα. Στη συνέχεια, σας λέμε και λέμε και σ 'αυτόν, να είστε πολύ προσεκτικοί με τα χρήματα που θα λάβετε, γιατί μπορούν να δαπανηθούν, σας ευχόμαστε να το καταλάβουμε αυτό, για να μην είστε ''άφραγκοι'' και πάλι.

Λέμε σε όλους σας να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτά τα χρήματα και να μη τα ξοδέψετε σαν Ροκφέλερ, όπως λέτε στον κόσμο σας, αυτή είναι μια άλλη έκφραση που αγαπάμε πάρα πολύ, γιατί ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που όλοι σας θα πρέπει να λάβετε έρχεται κατευθείαν από τις τσέπες και τα θησαυροφυλάκια των φατριών Ροκφέλερ. Ναι, σας το λέμε. Εμείς συνήθως δεν θέλουμε να αναφέρουμε ονόματα άλλων εδώ μέσα από τα μηνύματά μας, επειδή θεωρούμε ότι υπάρχουν σίγουρα εκείνοι που διαθέτουν ορισμένα δικαιώματα στον κόσμο σας και δεν θέλουμε να καταπατήσουμε αυτά τα δικαιώματα της ιδιωτικής τους ζωής, αν και υπάρχουν άλλοι που παίζουν δίκαιο παιχνίδι, όπως λέτε, που είναι ένας ξεκάθαρος στόχος, και η οικογένεια Ροκφέλερ είναι ένας από αυτούς.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι όλα τα μέλη της διευρυμένης οικογένειας Ροκφέλερ κακά, όχι, δεν είναι. Μερικοί από αυτούς είναι πολύ καλοκάγαθα όντα του φωτός, ναι. Ορίστε. Έχετε άλλο ένα μυστικό. Οι οικογένειές τους είναι χωρισμένες, αν θέλετε, διαχωρίζονται. Δεν είναι ούτε ένας μέσα στο σκοτάδι. Υπάρχουν πολλά άτομα των οικογενειών τους, οι οποίοι είναι όντα της αγάπης και του φωτός, της συμπόνιας, της ανοχής και της κατανόησης, και δεν είναι άπληστοι όπως μερικά από τα σκοτεινότερα μέλη της οικογένειάς τους. Έτσι εκεί έχετε μια μικρή ανάλυση για αυτή την μια οικογένεια. Γι’ αυτό σας λέμε, να είστε προσεκτικοί, με ποιους διασκεδάζετε, ανά πάσα στιγμή, και να ξέρετε ποιος είναι αυτός που στοχεύετε με τις θέσεις και τις παρατηρήσεις σας, γιατί δεν είναι όλα τα άτομα μέσα στις ορισμένες οικογένειες που ξέρετε ως Illuminati ή ως οικογένειες της σκοτεινής κλίκας που εμπλέκονται σε αυτή την συνωμοσία εναντίον του λαού του κόσμου σας.

Θα θέλαμε αυτό να γίνει κατανοητό σε εσάς, αλλά εμείς θα πούμε ότι οι αρσενικοί ηγέτες των οικογενειών αυτών, αν θέλετε, είναι πολύ σημαντικές και ισχυρές προσωπικότητες της σκοτεινής κλίκας καθώς και των Illuminati, και είναι αυτοί που θα επιστρέψουν όλα τους τα χρήματα, τα παράνομα κέρδη τους. Αυτά θα επιστραφούν στους ανθρώπους του κόσμου σας. Έτσι, όταν κάνετε τη λήψη αυτών των παροχών, αν θέλετε, να θυμάστε από πού προέρχονται και ίσως να τους στείλετε ένα γεια, καθώς πιστεύουμε ότι μπορεί να το απολαύσουν αυτό πάρα πολύ, και εδώ είμαστε σαρκαστικοί.

Είμαστε έτοιμοι να σας αποχαιρετήσουμε για σήμερα, και να σας πούμε ότι απολαμβάνουμε πάντα τις συζητήσεις μαζί σας πάρα πολύ, αν και θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό «παιχνίδι» που παίζεται εδώ, και ίσως το παιχνίδι δεν είναι καν η λέξη που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε, γιατί σε πολλούς από εσάς αυτό σημαίνει μια ημέρα στην παραλία, αυτό είναι κάποιο είδος παρωδίας ή παιχνίδι, αλλά δεν είναι. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι πολύ σοβαρό. Είναι τόσο σοβαρό, όσο κάθε πόλεμος, και πάλι, χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη όχι για να σας τρομάξουμε, να σας ενσταλάξουμε φόβο ή πανικό ή να προσπαθήσουμε να κάνουμε «έλεγχο του νου» σας, οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό, με την εισαγωγή των λέξεων καταδίκης και κατήφειας στο μήνυμά μας, όπως μερικοί από εσάς πιστεύετε. Όχι, χρησιμοποιούμε τη λέξη πόλεμος, γιατί αυτό είναι που συμβαίνει εδώ όταν έχετε διαφορετικές στρατιωτικές φατρίες να αλληλοπυροβολούνται, η μια στο όνομα του φωτός και η άλλη στο όνομα του σκότους. Πώς να το ονομάσουμε; Σας ζητάμε σήμερα, αν έχετε μια καλύτερη λέξη για αυτό, τότε να τη χρησιμοποιήσετε, αλλά δεν βλέπουμε, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη λέξη πόλεμος, γιατί αυτό είναι που συμβαίνει στον πλανήτη σας.

Και πάλι, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να δείτε τις περιγραφές στις ειδήσεις σας, οι οποίες είναι απλά επικοινωνίες τις σκοτεινής κλίκας και προσπάθειες που επηρεάζουν τις αντιλήψεις του κόσμου σας, σας λέμε ότι αυτές οι μάχες, ο πόλεμος αυτός, μαίνεται και μαίνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη σας σε πολλές διαφορετικές «τσέπες». Αυτές οι μάχες διεξάγονται από τις δυνάμεις του φωτός, θα αναφερόμαστε σε αυτές, καθώς επίσης αναφερόμαστε σε αυτούς ως συμμάχους της Γης μας, γιατί αυτό είναι οι σύμμαχοί μας που στέκονται πάνω στη Γη. Για το λόγο αυτό τους αποκαλούμε συμμάχους της Γης. Υπάρχουν εκείνοι του κόσμου σας που πιστεύουν ότι οι σύμμαχοι της Γης είναι οι άνθρωποι του κόσμου σας, άοπλα και ανεκπαίδευτα μέλη των κοινοτήτων σας και σας λέμε, όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Είστε οι Εργάτες του Φωτός μας. Γι’ αυτό σας καλούμε Εργάτες του Φωτός μας και σας αποκαλούμε Γήινους συμμάχους μας.

Καταλαβαίνετε τη διαφορά; Ελπίζουμε να το καταλάβετε, αν και είμαστε όλοι σύμμαχοι σε αυτό μαζί, ναι, αλλά κάνουμε μια διάκριση όταν αναφερόμαστε σε εσάς, κι έτσι θα συνεχίσουμε τη συζήτησή μας και πάλι αύριο, λέγοντάς σας σήμερα ότι σε αυτό εδώ είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε όλοι σύμμαχοι όπως και οι άνδρες και οι γυναίκες της πρώτης γραμμής σας που ματώνουν, τραυματίζονται, αισθάνονται πόνο, αισθάνονται θλίψη για τους αγαπημένους τους, καθώς και οι οποίοι είναι θύματα των περιστάσεων της σκοτεινής κλίκας και της ημερήσιας διάταξής τους. Ναι. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν αφοσιωθεί τόσο πολύ για να κάνουν αυτές τις συλλήψεις.

Μην σκεφτείτε ούτε για μια στιγμή ότι οι άνδρες και οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή σας, δεν ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που συλλαμβάνουν ή γιατί τους συλλαμβάνουν, εμπιστευόμενοι εμάς, όταν τους λέμε ότι έχουν ενημερωθεί πλήρως, και έχουν πλήρως εκπαιδευτεί για το ποια από τα μέλη της σκοτεινής κλίκας είναι και τι κάνουν με την ανθρώπινη φυλή, ποια είναι τα σχέδιά τους. Τα σχέδιά τους είναι να εξολοθρεύσουν, να διαπράξουν γενοκτονία και να σκοτώσουν κάθε ζωντανό άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό είναι όλο το κίνητρο που χρειάζονται και που έχουν αναλάβει οι ίδιοι, το οποίο έχουν επιλέξει και δεν διατάχτηκαν να το κάνουν αυτό. Έχουν επιλεγεί, έχουν εκλεγεί για να φέρουν όπλα και να κάνουν αυτές τις συλλήψεις και σας λέμε να τους υποστηρίξετε, να τους στηρίξετε, να τους στείλετε την αγάπη και την εκτίμησή σας, να μην τους χτυπάτε βίαια ή να τους επικρίνετε για την δημιουργία αυτών των συλλήψεων ή πιστεύοντας ότι αυτές οι συλλήψεις είναι περιττές, γιατί σας λέμε πως είναι αναγκαίες.

Αυτό το ψέμα του περιορισμού πρέπει να σταματήσει. Θα πρέπει να καταστέλλεται, και σας ζητάμε, Εργάτες του Φωτός μας, κάθε φορά που βλέπετε ένα κανάλι να αναφέρει, ή κάποιον να ισχυρίζεται ότι είναι κανάλι που αναφέρει ότι ο περιορισμός είναι η απάντηση και οι πληροφορίες που μοιράζονται από όντα των υψηλοτέρων διαστάσεων, σας λέμε, στηριχτείτε στα πόδια σας. Κάντε τις αντιλήψεις σας σχετικά με αυτό γνωστές και σαφείς σε όλους, υπενθυμίζοντάς σας να είναι με σεβασμό. Μην προσβάλετε κανέναν. Υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να εκφράσετε τις απόψεις σας. Σας ζητάμε να το κάνετε αυτό, και σας ζητάμε να «αποβάλετε», αν θέλετε, αυτά τα ψεύτικα κανάλια που δεν διοχετεύουν κανέναν αλλά το δικό τους Εγώ για τους σκοπούς της προσοχής των μέσων ενημέρωσης. Θα σας υπενθυμίσουμε, ως Εργάτες του Φωτός, ότι αυτή είναι μία από τις πτυχές των καθηκόντων σας, και σας ζητάμε όλοι να εκπληρώσετε τον όρκο σας ως Εργάτες του Φωτός και να μην τραβήξετε καμία γροθιά, γιατί εδώ δεν παίζετε ένα παιχνίδι. Αυτός είναι ένας πόλεμος και όλα τα γάντια έχουν βγει, όπως λέτε.

Σας αφήνουμε τώρα, αλλά θα σας αφήσουμε με αυτό... Να θυμάστε πάντα ότι δεν είστε μόνοι εδώ. Υποστηρίζεστε από αμέτρητα άλλα όντα από όλο αυτό το Σύμπαν, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που είναι αυτή τη στιγμή οι αδελφοί και οι αδελφές σας του κόσμου σας. Είμαστε όλοι Ένα σε αυτήν την πλευρά. Είμαστε όλοι Ένα στο Φως, και η εργασία μας είναι να λάμψει ένα φως στο σκοτάδι αυτού του πλανήτη και να αποκαταστήσουμε σε αυτόν τον πλανήτη την αγάπη και το φως, ώστε να μπορέσει να είναι ένα μέρος όπου οι ελπίδες και τα όνειρα να μπορούν να φυτρώσουν σαν ισχυρά λουλούδια σε έναν κήπο, στον κήπο της αγάπης του Δημιουργού σας, γιατί αυτό είναι το πώς βλέπουμε τον κόσμο σας και εμείς είμαστε οι κηπουροί. Ραίνουμε τον κήπο σας με βροχή και λάμπουμε επάνω στον κήπο σας με τον ήλιο μας, και σας λέμε να φροντίσετε τον κήπο σας, κάντε οτιδήποτε μπορείτε για να τον κρατήσετε όμορφο, και σας λέμε επίσης πως θα υπάρξει μια μέρα όπου θα μπορούμε όλοι να καθόμαστε μαζί στον κήπο μας και να μυρίζουμε το όμορφο μπουκέτο των λουλουδιών μας που φυτέψαμε μαζί.

Είμαστε οι συμπολεμιστές αδελφοί και αδελφές σας, αν αυτό είναι που χρειάζεται, από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_21.html

Κανάλι: Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford