Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Αναγνώστες

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

22 Σεπτεμβρίου 2012


Μήνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία - 22 Σεπτεμβρίου 2012 - «Ανακοινώνοντας τον Επόμενο Πρόεδρο των Η.Π.Α.»


Εξέρχονται τώρα του παλιού σας κόσμου όσοι από εσάς έχουν περάσει την τάξη, όπως λέτε, όσοι από εσάς έχουν επεκταθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους πέρα από τα όρια της οικογένειας, των φίλων σας και των συγχρόνων σας. Εμείς σας λέμε, συγχαρητήρια, γιατί αυτό είναι σίγουρα που σας οφείλεται εδώ, καθώς δεν ήταν καθόλου εύκολο κατόρθωμα, όχι. Πολλοί από εσάς έχετε αντιμετωπίσει μια σταθερή ροή και μερικές φορές αρκετά έντονο ανταγωνισμό, μπορείτε να πείτε, με τη μορφή των προκλήσεων και των εμποδίων που είχαν τοποθετηθεί μπροστά σας. Σας υπενθυμίζουμε, δεν είμαστε εμείς αυτοί που επέλεξαν αυτές τις προκλήσεις για εσάς, αλλά εσείς οι ίδιοι. Εμείς απλά πήραμε ό,τι είχατε διαλέξει εσείς και το τοποθετήσαμε στο δρόμο σας στα χρονικά διαστήματα που είχατε προηγουμένως ζητήσει από εμάς να το πράξουμε.

Μπορείτε να το κατανοήσετε και να το δείτε καθαρά; Αισθανόμαστε ότι κάποιοι από εσάς εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είμαστε εμείς, τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός μαζί με τους αδελφούς και αδελφές μας της Διοίκησης Άσταρ, που ανέλαβαν οι ίδιοι και αποφάσισαν και επέλεξαν για κάποιο λόγο να κάνουν το ταξίδι σας να είναι δύσκολο εκεί που θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολο. Εμείς σας λέμε πως, αυτό είναι σίγουρα αναληθές, και να σας υπενθυμίσουμε ότι είστε εδώ γιατί εσείς το ζητήσατε, θέλατε να μάθετε από τις εμπειρίες σας και τα ταξίδια σας, και αυτό ακριβώς είναι που πολλοί από εσάς έχετε κάνει. Έχετε μάθει με πολλούς τρόπους και έχετε μεγαλώσει, κάθε ένας από εσάς έχει αναπτυχθεί και σας λέμε πως κανένας από εσάς δεν θα μπορούσε να καλλιεργηθεί με αυτό τον τρόπο, εκτός και αν είχατε ταξιδέψει εδώ και επειδή είχατε τα εμπόδια που τοποθετήσατε στο μονοπάτι σας, γιατί αυτά είναι τα εργαλεία της υψηλότερης εκπαίδευσης σας, ναι.

Αυτά είναι που έχουν επιταχύνει την καμπύλη της μάθησής σας. Ήταν όλα αυτά τα εμπόδια, οι προκλήσεις και τα διδάγματα που μερικές φορές ήταν δύσκολο να μάθετε και σας έχουν μορφοποιήσει στο ον που ήσαστε αυτή τη στιγμή. Πολλοί από εσάς θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται, να ενισχύονται και να ωριμάζουν όπως οι εποχές σας από καλοκαίρι σε φθινόπωρο. Υπάρχουν πολύ λίγοι από εσάς που έχουν ολοκληρώσει όλα τα μαθήματά σας εδώ στο φυσικό πεδίο, και θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές αυτό. Λέμε σε όλους σας να είστε σε επαγρύπνηση, να είστε σε επιφυλακή τώρα που ξέρετε ότι αυτή είναι η εργασία μας όχι μόνο για να σας βοηθήσουμε, αλλά και να σας παρουσιάσουμε τις προκλήσεις. Τώρα που το βλέπετε αυτό, μπορείτε να το δείτε και ως παιχνίδι και από τις δύο πλευρές του νομίσματος, όπως θα λέγατε, γιατί ενώ θα έχουμε τοποθετήσει ένα εμπόδιο στο δρόμο σας, μετά ίσως να τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια σας, όπως λέτε, αλλά στη συνέχεια θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το δρόμο σας, να σταθείτε στα πόδια σας και να ισορροπήσετε αρκετά, ώστε να μεταπηδήσετε το επόμενο εμπόδιο.

Ναι, αυτό είναι που κάνουμε. Πρόκειται για μια σύνθετη φύση. Πρόκειται για μια λεπτή ισορροπία και το κάνουμε αυτό πολύ καλά, και σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα. Εμείς δεν παίρνουμε ρεπό, όπως γνωρίζετε και, επειδή κάθε ένας από εσάς έχει τουλάχιστον έναν οδηγό να σας προσέχει, μπορείτε να φανταστείτε πόση φροντίδα και προσοχή λαμβάνετε συνεχώς. Το βλέπετε αυτό τώρα; Βλέπετε ότι υπάρχει μια συνεχής πίεση, μπορείτε να πείτε, για εσάς; Υπάρχει μια σταθερή ροή των προκλήσεων που έρχονται στο δρόμο σας ανά πάσα στιγμή. Ποτέ δεν είστε «ασφαλείς», παρόλο που χρησιμοποιούμε μεταφορικά τη λέξη αυτή εδώ, γιατί ποτέ δεν είσαστε πραγματικά σε κίνδυνο. Αυτό που εννοούμε είναι πως δεν είστε ποτέ ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από οποιεσδήποτε προκλήσεις που μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας και αυτό ισχύει και για σήμερα, από την πρώτη ημέρα της πτώσης σας, όπως και κάθε άλλη μέρα σε όλο το παρελθόν σας σε αυτή τη ζωή και σε οποιαδήποτε άλλη από τις ενσαρκώσεις σας στο φυσικό πεδίο και για εσάς κατά την ανάληψή σας σε υψηλότερες σφαίρες, αυτός είναι ο λόγος που οι νέες σειρές των προκλήσεων παρουσιάζονται, αλλά θα πούμε πως υπάρχει μια τεράστια διαφορά εδώ.

Οι δοκιμές και οι προκλήσεις που θα λάβετε εδώ μέσα από τις υψηλότερες σφαίρες είναι πραγματικά, ας πούμε, οι δοκιμές και οι προκλήσεις των δυνατοτήτων σας και των αποτελεσμάτων, που σας οδήγησαν στην αποφασιστικότητά σας, στη θέληση, στο σθένος σας, στην εξυπνάδα σας και τις ικανότητές σας, για να υπολογίζετε και να αντλήσετε τις κατάλληλες λύσεις τα σχέδια και τις στρατηγικές. Εμείς σας λέμε εδώ είναι η πραγματικότητα και υπάρχει ψευδαίσθηση, ξανά, ζείτε περισσότερο ένα όνειρο, περισσότερο ένα παιχνίδι, είναι η πιο ακριβής περιγραφή βεβαίως, για να έχετε μια σκηνή που έχει ετοιμαστεί για εσάς από τους φροντιστές, έχετε τους φίλους σας και την οικογένεια και τους εχθρούς, οι οποίοι είναι περισσότερο ή λιγότερο υποκριτικοί, για πολλά από τα πράγματα που λένε και έχετε στο σενάριο σας με τη βοήθειά μας, και σίγουρα εμείς κρατάμε τις συνθηματικές κάρτες γι’ αυτούς και έχουμε την αίσθηση πως αυτός είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να το απεικονίσουμε αυτό.

Φανταστείτε τους φίλους σας να σας μιλούν και φανταστείτε μας πίσω από τη σκηνή να κρατάμε μια συνθηματική κάρτα για να την διαβάσουν. Ναι, τώρα εδώ έχετε την εικόνα. Είμαστε πίσω από τις κάμερες. Είμαστε αυτοί που κρατούν τις συνθηματικές κάρτες. Είμαστε τα λαμπερά φώτα επάνω σας. Είμαστε αυτοί που κάνουν τα «γυρίσματα» όλων όσων κάνετε, ας πούμε, αν και δεν αισθανόμαστε ότι καταγράφουμε κρυφά, επειδή αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό που εννοούμε είναι η ζωή σας κατά κάποιον τρόπο θα παραμείνει στην ιστορία, γιατί ό,τι κάνετε εδώ όλοι σας είναι σημαντικό. Κοιτάξτε με αυτόν τον τρόπο και υπό αυτό το πρίσμα, τώρα μπορείτε να καταλάβετε για ποιον λόγο προσέχετε αυτό που κάνετε, αυτό που λέτε και ακόμα αυτό που σκέφτεστε. Όχι όλοι και όχι πολλοί, αλλά λίγοι είναι αυτοί από εσάς που συνδέονται κατά κάποιον τρόπο με μια συλλογική συνείδηση, έτσι ώστε οι σκέψεις σας να είναι οι σκέψεις μας.

Καταλαβαίνετε αυτή την αρχή; Μπορούμε να σας το εξηγήσουμε λέγοντας ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, όλοι μας, όλο αυτό το Σύμπαν. Υπάρχουν πολλοί από εσάς που δεν είναι ακόμα έτοιμοι να ενταχθούν σε ένα ρεύμα ή μια συλλογική συνείδηση ή σε μια δομή συνείδησης, περισσότερο από ένα άτομο. Ας υποθέσουμε ότι είστε έτοιμοι να συνδεθείτε με αυτή τη συνείδηση. Τι είναι αυτό που, ας υποθέσουμε, θα ζήσετε; Καλά, λέμε ότι θα ζήσετε τις σκέψεις που έρχονται από το μυαλό σας ότι δεν είναι ένα προϊόν της φαντασίας σας ή διαδικασία των σκέψεων σας, ή κάτι που διαβάζετε ή πρόσφατα είχατε διαβάσει ή κάτι που παρακολουθήσατε στην τηλεόραση ή κάτι που έχετε ακούσει από ένα φίλο να λέει. Όχι. Εντελώς τυχαία και μπορείτε να το δείτε ως μια αφηρημένη σκέψη που αναβοσβήνει γρήγορα στο το μυαλό σας.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Αυτό συμβαίνει επειδή σκεφτόμαστε και το μυαλό σας, η συνείδησή σας τώρα είναι ένα με τη δική μας, γιατί ό,τι σκεφτόμαστε μπορείτε να το σκεφτείτε. Σας παρακαλούμε, μην πάρετε τη λανθασμένη εντύπωση εδώ ότι είστε υπό «έλεγχο του νου», και θέλουμε να σας εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ο έλεγχος του νου, υπό την έννοια της λέξης ούτως ή άλλως. Αυτό που έχετε στον πλανήτη σας, αυτό που αναφέρεται σε εμάς ως κάτι σαν επηρεασμός του μυαλού σας, το οποίο είναι πραγματικά ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Αυτό που έχετε είναι μερικά σκοτεινά άτομα, κάποια φρικιά ελέγχου, αν θέλετε, οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν τον τρόπο που σκέφτεστε, τον τρόπο που μιλάτε, που ενεργείτε και που συμπεριφέρεστε. Θέλουν να σας επηρεάσουν στον τρόπο που ξοδεύετε το χρόνο σας και τα χρήματά σας. Ναι, αυτό είναι που τους ενδιαφέρει πιο πολύ. Επίσης, ενδιαφέρονται για πράγματα όπως την ψήφο σας, αν και είναι πολύ λιγότερο σημαντική η ψήφος σας από το τι είναι αυτό που σκέφτεστε για τις εκλογές σας, οι οποίες είναι εντελώς στημένες και είναι επίσης αυτό που αναφερόμαστε ως εντελώς οργανωμένες. Ναι.

Έχουν ήδη επιλέξει έναν προς έναν τους προεδρικούς διαδόχους τους πριν από πολλά χρόνια, ναι, για παράδειγμα, ο σημερινός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Δεν εμφανίστηκε από το πουθενά, όπως λέτε, και ξαφνικά έκανε αυτό το μεγάλο «τέντωμα», τρέχοντας την τελευταία στιγμή και έγινε ο Δημοκρατικός υποψήφιος στο εθνικό κόμμα, όχι. Είχε προσεκτικά επιλεγεί πολλά χρόνια πριν, όταν ήταν ακόμα ένας νεαρός άνδρας στην Αφρική. Ναι, μόλις σας το είπαμε. Μόλις μας ακούσατε να λέμε ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, δεν είναι ένας Αμερικανός πολίτης, όχι. Δεν είναι μόνο ένας μετανάστης, αλλά ποτέ δεν είχε ακόμη ούτε την αμερικανική υπηκοότητα. Ορίστε, έχετε ένα άλλο μεγάλο μυστικό που σας αποκαλύφθηκε σήμερα. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Βρίσκετε ότι είναι έκπληξη; Το βρίσκετε συγκλονιστικό; Βρίσκετε ότι είναι προδοτικό, όπως και εμείς, και βλέπουμε πολλούς από εσάς να το βλέπετε έτσι.

Θα σας πούμε το λόγο που επιλέχθηκε ειδικά από μια άλλη ήπειρο, επειδή η κλίκα, και σε αυτή την περίπτωση οι Illuminati οπλαρχηγοί, θέλησαν να επιλέξουν κάποιον που θα μπορούσε πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά να συνδεθεί μαζί σας, συνεχίζοντας έτσι την ατζέντα τους από την πλήρη και συνολική υποδούλωση και αιχμαλωσία του λαού σας. Η κλίκα είχε αρχίσει να αγχώνεται. Είχαν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι το ανθρώπινο είδος είχε ξυπνήσει, ναι, και αυτό ήταν το δίλημμά τους. Πώς να τους κοιμίσουν πάλι; Πώς να τους νανουρίσουν και να τους φέρουν πίσω σε μια ψευδή αίσθηση της ασφάλειας και της ευημερίας; Πώς να τους κάνουν να πιστέψουν ότι όλα είναι εντάξει, επειδή ένας από αυτούς είναι τώρα ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών; Πώς να το κάνουν αυτό; Αυτό που κάνουν είναι να στηρίξουν κάποιον που αντιπροσωπεύει την αλλαγή, και τα άτομα αυτά θα ανεβούν στο βάθρο και θα μιλήσουν τα ψέματά τους και θα σας ταΐσουν με περισσότερες ψεύτικες ελπίδες, όνειρα και υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά σίγουρα δεν έχουν καμία πρόθεση να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε από αυτές τις υποσχέσεις, παρά μόνο τα συμφέροντά τους, όχι. Συνεχίζουν απλά την ημερήσια διάταξη της κλίκας, και αυτό είναι το πρόγραμμα που συνεχίζεται από τη στιγμή που ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα ορκίστηκε στο γραφείο.

Σας λέμε, οι πρόεδροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ορκιστεί σε οποιοδήποτε δημόσιο γραφείο, όχι. Στην πραγματικότητα έδωσαν έναν μυστικό όρκο στους Illuminati. Και τώρα γνωρίζετε άλλο ένα μυστικό. Δεν έχει σημασία ποιο κόμμα αναλαμβάνει την προεδρία, να ξέρετε πως η Δημοκρατική αριστερά ή και η δεξιά πτέρυγα των Ρεπουμπλικάνων δεν είναι παρά τα φτερά από το ίδιο μαύρο πουλί. Η σκοτεινή κλίκα απλά αποφασίζει ότι είναι πλέον καιρός για μια αλλαγή, και κάνουν αυτό το μικρό «γύρισμα του διακόπτη», όπως λέτε, αρκετά συχνά. Θα στραφούν από ένα Ρεπουπλικανό πρόεδρο σε έναν Δημοκρατικό πρόεδρο, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι η αλλαγή συμβαίνει, αλλά πολλοί από σας έχετε μάθει και θα μάθετε αρκετά καλά και αρκετά σαφώς ότι δεν υφίσταται καμία αλλαγή, εκτός από το ότι η σκοτεινή κλίκα, και σε αυτή την περίπτωση κάνει αυτό που οι Illuminati θέλουν, γιατί αυτοί είναι που επιλέγουν τους Αμερικανούς προέδρους σας, οι Illuminati, και κανένας άλλος και σίγουρα όχι οι ψηφοφόροι.

Έτσι πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να δώσουν την ψευδαίσθηση ότι η αλλαγή εξαρτάται από εσάς, και έτσι επιλέγουν το εναλλακτικό κόμμα να αναλάβει το ρόλο της προεδρίας. Εκεί έχετε ένα άλλο μυστικό που αποκαλύφθηκε σε σας σήμερα, και σας ευχόμαστε να το θυμάστε όλοι αυτό, γιατί αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά για να θυμάστε και να κρατήσετε στην συνείδησή σας, γιατί υπάρχουν και άλλες μεγάλη εκλογές που έρχονται σε σας στον δυτικό κόσμο. Η εκλογή του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για την 6η Νοεμβρίου. Και είναι μόνο ενάμιση μήνα μακριά και ήδη, όπως μπορείτε να καταλάβετε βεβαίως, οι Illuminati έχουν επιλέξει τον επόμενο πρόεδρό τους. Έτσι, ποιον έχουν επιλέξει; Λοιπόν, θα σας πούμε αυτή τη στιγμή, τι νομίζετε γι’ αυτό; Θα μοιραστούμε μαζί σας ποιος είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν πρόκειται να είναι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, όχι. Πρόκειται να είναι ο Mitt Romney. Ναι. Ο κ. Romney πρόκειται να είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις 6 Νοεμβρίου. Τι σκέφτεστε γι’ αυτό; Βρίσκετε ότι είναι έκπληξη; Έχετε διαπιστώσει ότι είναι συγκλονιστικό; Μήπως αυτό σας φοβίζει ή σας στενοχωρεί ή σας γεμίζει με ανησυχία; Λοιπόν, θα σας πούμε και το λέμε αυτό ειλικρινά πως αυτό μας γεμίζει σίγουρα εμάς εδώ με ανησυχία, ναι, γιατί ο Mitt Romney είναι άλλη μια μαριονέτα των Illuminati. Ναι. Αυτό δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί ως ένα μυστικό, για τόσους πολλούς από εσάς, αφού ήδη το γνωρίζετε. Ναι, πολλοί από εσάς έχετε ξυπνήσει και πολλοί από εσάς έχετε πάρει χρόνο για να μάθετε τα πάντα για το πολιτικό, και δόλιο εκλογικό σας σύστημα. Δεν έχει σημασία πόσες ψήφους ο Μπαράκ Ομπάμα θα λάβει τον ερχόμενο Νοέμβριο, όχι. Δεν έχει σημασία αν ο ίδιος δέχεται εκατομμύρια ψήφους και Mitt Romney δεν δέχεται κανένα. Τα μηχανήματα ψηφοφορίας θα σας το πουν αλλιώς, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από εταιρείες που ανήκουν στην σκοτενή κλίκα. Ναι. Και ακόμη θα σας πούμε ότι το όνομα μιας από αυτές τις εταιρείες είναι Diebold, επειδή θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό για όλους σας να καταλάβετε ακριβώς ποιος, και να μας συγχωρήσετε για τον όρο, και όσοι από εσάς ενοχλούνται από αυτές τις λέξεις, και για να αισθανθείτε ότι δεν είναι όλα χαδάκια στον κόσμο σας και λουλουδένια και δεν υπάρχει χώρος για ομιλία όπως αυτή, σας λέμε ότι είστε απολύτως λάθος και θα χρησιμοποιήσουμε τον όρο εχθρός, για τα άτομα αυτά της ίδιας της σκοτενής κλίκας σας που είναι ο εχθρός σας, ναι.

Δεν υπάρχουν δύο τρόποι για αυτό και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πούμε αυτό με ευγένεια ή με αγάπη ή με ποίηση ή με μεταφορά, γιατί βλέπετε, ο εχθρός είναι ένας εχθρός, χωρίς να έχει σημασία πού βρίσκεται ή πού βρίσκεστε εσείς ή τι είναι αυτό που προσπαθείτε να κάνετε. Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλοί από εσάς που προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν κόσμο της αγάπης, του φωτός, της κατανόησης και της ανεκτικότητας, ένα μέρος όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και αυτό είναι απολύτως θαυμάσιο και όμορφο και είναι αυτό ακριβώς που θα έχετε, τι λέτε γι’ αυτό; Αλλά σας λέμε ότι δεν πρόκειται να λάβετε οποιαδήποτε από αυτά, προτού γίνει η λίγη βρώμικη εργασία, πριν ανασηκώσετε τα μανίκια σας και αφήσετε τα χέρια σας να λερωθούν, γιατί αυτό είναι που πρόκειται να κάνετε για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα, και θα σας πούμε πως μια από τις βρώμικες εργασίες που πρέπει να γίνουν, είναι να κάνετε τις συλλήψεις αυτών των ατόμων, γιατί δεν έχουν ούτε για μια στιγμή αφήσει το πετάλι του γκαζιού για την πολύ διεστραμμένη ατζέντα τους, να υποδουλώσουν και να δολοφονήσουν σχεδόν κάθε ξεχωριστή ύπαρξη στον πλανήτη σας, εκτός από τους ίδιους, φυσικά.

Πρόκειται να συνεχίσουν να ζουν ζωές πολυτέλειας, περιβαλλόμενοι από μια ομάδα επίλεκτων σκλάβων. Ναι. Αυτό είναι το δώρο που περιμένει τους επιζώντες της προγραμματισμένης γενοκτονίας τους. Συγχαρητήρια. Έχετε κάνει πραγματική πρόοδο με το να φέρεστε σε αυτά τα άτομα με αγάπη και καλοσύνη, γιατί αυτή θα είναι ανταμοιβή σας, ναι, γι’ αυτό. Είστε ακριβώς αυτό που ψάχνουν πάρα πολύ για αυτή την ευγενή θέση του σκλάβου. Ναι, εσείς, αυτοί στις κοινότητές σας των Εργατών του Φωτός που κηρύττετε ότι η αγάπη είναι η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, τότε λούζετε τη σκοτεινή κλίκα με αγάπη και την πρόθεσή σας και τις θεραπευτικές δυνάμεις σας. Πιστεύετε ότι αυτό πρόκειται να τους θεραπεύσει με κάποιον τρόπο; Πως πρόκειται να τους αλλάξει με κάποιον τρόπο και να μετατρέψει τις προοπτικές τους και να σταματήσει την ατζέντα τους στη διαδρομή της; Είστε σοβαροί; Πιστεύετε πραγματικά αυτό μέσα σας; Γιατί αν το κάνετε, θα πρέπει να καθίσουμε και να συνομιλήσουμε μαζί σας, γιατί ζείτε ένα όνειρο, σοβαρά, ένα πολύ πραγματικό όνειρο που πρόκειται σύντομα να μετατραπεί σε έναν φοβερό εφιάλτη για εσάς, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, το καθένα και κάθε μέλος της ανθρώπινης οικογένειάς σας και δεν κάνουμε πλάκα εδώ.

Είμαστε πολύ σοβαροί όταν λέμε πως η μπάλα είναι στο γήπεδό σας. Σας βοηθάμε, αλλά δεν είμαστε εδώ για να σας ξεμπλέξουμε, όχι, ούτε για μια στιγμή δεν θα το κάνουμε. Ακούτε αυτά που μόλις είπαμε; Θα το επαναλάβουμε αυτό δυνατά και καθαρά και δεν θα χρησιμοποιήσουμε μεταφορικές έννοιες, γιατί ευχόμαστε όλοι σας να καταλάβετε τι λέμε εδώ. Κάνουμε μια δήλωση, μια ανακοίνωση ότι, αν οι Illuminati, αν η σκοτεινή κλίκα πετύχει την ατζέντα της να φυλακίσει, να υποδουλώσει τους ανθρώπους σας, την ανθρώπινη φυλή, δεν πρόκειται να παρέμβουμε. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Μήπως το βρίσκετε ότι είναι απολύτως τρομακτικό; Λοιπόν, θα πρέπει να το πιστέψετε. Εδώ είναι όπου ο μηχανισμός ασφαλείας του φόβου μπορεί να έρθει βολικός για εσάς, γιατί καλύτερα να ξυπνήσετε κάπως, και αν χρειάζεται το σοκ του φόβου τότε ας είναι, γιατί υπάρχουν και κάποιοι από εσάς που περπατούν γύρω σαν ζόμπι στον κόσμο σας, πρώτα από όλα.

Υπάρχουν εκείνοι που περπατούν γύρω σε πλήρη λήθαργο και δεν συνειδητοποιούν καν ότι κάτι από αυτά συμβαίνει. Γι’ αυτό λέμε ότι η άγνοια είναι ευτυχία, γιατί περπατούν γύρω σε μια ευχάριστη κατάσταση, επειδή εντελώς αγνοούν οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους και τους λέμε να διατηρήσουν τον ύπνο, επειδή ακόμα και αν ξυπνήσουν λίγο, σίγουρα δεν μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση τώρα, γιατί έχουν να κάνουν πολλά χρόνια μάθησης για να μπορέσουν ακόμα και να καταλάβουν πως αυτό το παιχνίδι είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορείτε απλά να ξυπνήσετε την Τρίτη και την Τετάρτη να γίνετε ο πολυάστερος στρατηγός, αν θέλετε. Πολλοί από τους ηγέτες του Κινήματος της Αντίστασής σας έχουν ξυπνήσει, ναι, είστε έτοιμοι για τον αριθμό αυτό, εκατομμύρια χρόνια. Ναι.

Αυτοί είναι μερικοί από τους μεγάλους στοχαστές σας. Αυτοί είναι μερικοί από τους μαχητές της ελευθερίας σας που οδηγούν την επίθεση στην πρώτη γραμμή. Αυτοί δεν είναι νεοσύλλεκτοι. Αυτά τα άτομα έχουν καταλάβει τους σκοτεινούς, την ημερήσια διάταξή τους, τις αρμοδιότητές τους, την απειλή τους, τα παιχνίδια χειραγώγησής τους, της πονηριάς και της εξαπάτησης για αιώνες και αιώνες του χρόνου. Ναι. Έτσι, μπορείτε να δείτε μερικούς από αυτούς τους ηγέτες του λαού σας και σας λέμε να τους αντιμετωπίσετε με πολύ περισσότερο σεβασμό από ότι κάνετε, γιατί μπορούν εύκολα να συσκευάσουν τις τσάντες τους και να επιβιβαστούν σε ένα από τα διαστημόπλοιά μας, σε ένα διαστημικό σκάφος που είναι μέλη ομάδας, και μετά να σας αφήσουν εδώ να σαπίσετε σε στρατόπεδα σκλαβιάς, να ζείτε ζωή ανέχειας, δυστυχίας και υποδούλωσης. Ναι.

Αυτά τα άτομα που αναφέρονται ως Εργάτες του Φωτός μας δεν είναι καρφωμένα σε αυτόν τον πλανήτη, όχι. Δεν έχουν δεσμούς εδώ καθόλου. Είναι απολύτως ελεύθεροι να φύγουν από εδώ ανά πάσα στιγμή και αυτό σημαίνει ακόμη και σήμερα, ναι. Το γνωρίζατε αυτό; Γνωρίζατε ότι έχουμε μια συμφωνία με τους Εργάτες του Φωτός μας ότι αν δηλώσουν κατηγορηματικά ότι έχουν βαρεθεί εδώ, πως έχουν μάθει όλα όσα θέλουν να μάθουν και έχουν βιώσει όλα όσα θέλουν να βιώσουν, ότι μπορούν να φύγουν από εδώ. Ναι. Θα κατέβουμε στην πραγματικότητα στον πλανήτη σας με φυσικό σώμα, με το διαστημόπλοιό μας, ακόμα και μέσα στη σφαίρα της 3ης διάστασής σας, και απλά θα τους πάρουμε και, ναι, θα τους συνοδεύσουμε πίσω στο σκάφος τους, στη σταδιοδρομία τους μαζί μας ή, αν θέλουν, θα μπορούσαν ακόμη και να πάνε στο σπίτι για διακοπές, ενώ και στη συνέχεια να επανέλθουν και να επιστρέψουν μαζί μας, γιατί έχουν κάνει την εργασία τους και την έχουν κάνει πολύ καλά, ενώ θα σας πούμε πως σίγουρα δεν θα τιμωρηθούν ή προειδοποιηθούν ή καν θεωρηθούν ως λιποτάκτες, γιατί τα έχουν κάνει βασικά όλα για σας.

Είναι αυτοί που οδηγούν όλες αυτές τις εκστρατείες και πορείες ελευθερίας, είναι τα κανάλια μας και έχουν θέσει ιστοσελίδες όπου Εργάτες του Φωτός μπορούν να συνδεθούν και χρησιμοποιούν ένα «βούκινο» και να φωνάζουν σε όλους σας να ξυπνήσετε και ότι είστε λίγα λεπτά μακριά από το να υποδουλωθείτε, και τι παίρνουν για τις προσπάθειές τους; Παίρνουν χλευασμό, παίρνουν γελοιοποίηση, παίρνουν απειλές, τους περιγελούν, έχουν γίνει οι «ανόητοι της πόλης» σε πολλές από τις κοινότητές σας και θα σας πούμε πως αυτό είναι μια ντροπή, και σας λέμε πως δεν εκτιμούμε αυτή τη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους μας που έχουν έρθει σε όλη τη διαδρομή εδώ για να σας βοηθήσουν, να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, την ανθρώπινη φυλή, εσάς, τους αδελφούς και τις αδελφές σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας και τους γείτονες σας. Έχουν έρθει εδώ για να σας βοηθήσουν και εσείς τους κοροϊδεύετε; Ρίχνετε πέτρες σε αυτούς; Τους βάζετε πίσσα και πούπουλα δημόσια; Ναι, το κάνετε.

Προσπαθείτε να τους ταπεινώσετε, και βλέπουμε, σε ορισμένες περιπτώσεις, τους δικούς μας Εργάτες του Φωτός να κάνουν αυτό σε άλλους Εργάτες του Φωτός. Ναι, και ξέρετε ποιοι είστε εσείς. Διαβάζετε αυτές τις λέξεις τώρα. Ξέρετε ποιοι είστε και ξέρουμε ποιοι είστε και ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σας αυτή τη στιγμή. Είμαστε εμείς. Δεν είναι η σκοτεινή κλίκα, γιατί δεν θα πρέπει να υποφέρετε στα χέρια τους, όπως η ανθρωπότητα θα κάνει αν δεν ξυπνήσει και δεν βοηθήσει υποστηρίζοντας αυτές τις αλλαγές, ιδίως όσον αφορά τις συλλήψεις των εγκληματικών σκευωρών, και μιλώντας για συλλήψεις, ας συνεχίσουμε τη συζήτησή μας με τους συναδέλφους μας, τους Εργάτες του Φωτός που έχουν επιλέξει να βάζουν πίσσα και πούπουλα σε έναν από τους δικούς τους αδελφούς και αδελφές.

Εμείς να σας πούμε ότι σύντομα θα τεθείτε υπό σύλληψη. Ναι. Έχετε παραβιάσει τον όρκο σας προς τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός ή τη Διοίκηση Άσταρ. Ναι, το έχετε κάνει. Έχετε περισσότερο από παραβιάσει αυτόν τον όρκο, έχετε διαπράξει προδοσία, και αυτή είναι η κατηγορία σας. Κατηγορείστε τώρα και χρεώνεστε με προδοσία. Είναι ακόμη πολύ αργά για πολλούς από εσάς, καθώς αυτές οι κατηγορίες έχουν ήδη διαβαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο μας. Ναι. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Είστε ανυπόμονοι να τελειώσετε αυτό το μήνυμα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε το υβρεολόγιο ενάντια στο κανάλι μας και εναντίον μας και εναντίον άλλων που υποστηρίζουν το κανάλι μας και τα μηνύματά μας; Λοιπόν, ίσως και να συνεχίσετε τώρα με τις λεκτικές επιθέσεις σας, γιατί δεν θα έχετε πολύ χρόνο για να συνεχίσετε την ελευθερία αυτού του είδους της συμπεριφοράς.

Τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια για σας, και πάλι επαναλαμβάνουμε, εσείς ξέρετε ποιοι είστε, εσείς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις τώρα και τις αισθάνεστε με θυμό, γιατί έχετε τέτοιο μίσος στην καρδιά σας και δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί σε σας, επειδή δεν το είχατε αυτό όταν σας είδαμε όλους την τελευταία φορά ως μέλη της συμμαχίας μας και με τους αδελφούς και τις αδελφές μας της Διοίκησης Άσταρ. Θα σας πούμε πως η επόμενη μεγάλη στιγμή για σας θα είναι όταν θα κατέβουμε και «θα σας ταρακουνήσουμε από το κρεβάτι», αν θέλετε. Θα σας υπενθυμίσουμε ότι είστε μέλος της συμμαχίας μας και των αδελφών μας συμμαχιών. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τεθείτε γρήγορα κάτω από σύλληψη, ναι. Δεν θα υπάρξουν τυμπανοκρουσίες για σας, παρέλαση, ούτε φωτογράφοι να παίρνουν τη φωτογραφία σας, καθώς ταξιδεύετε στο σπίτι σας από την πρώτη μέρα στο γραφείο, όχι. Τελειώσατε. Η καριέρα σας έχει τελειώσει για σας.

Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Μήπως αυτό σας γεμίζει με υπερηφάνεια; Αισθάνεστε ότι έχετε κάνει μια καλή εργασία εδώ; Θα θέλαμε να γνωρίζουμε αυτές τις απαντήσεις αν και δεν πρόκειται ούτε να τις ζητήσουμε από εσάς σήμερα, γιατί δεν μας νοιάζει τι έχετε να πείτε σήμερα, αφού θα συνεχίσετε απλά να κομπάζετε τις ασυναρτησίες σας. Θα σκεφτούμε στο μέλλον να ενδιαφερθούμε για ό,τι έχετε να πείτε για τον εαυτό σας και θα έχετε αρκετό χρόνο για αυτό μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο μας. Θα στέκεστε εκεί και μπορεί ακόμη και με χειροπέδες. Έχουμε ακόμη να αποφασίσουμε για την τύχη σας, γιατί δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει αν είστε μια απειλή για εμάς. Σίγουρα επιτίθεστε σε εμάς με μίσος και βίαιες απειλές σήμερα. Τι πρόκειται να αλλάξει για σας αύριο, αναρωτιόμαστε και ανησυχούμε για αυτό, και μπορεί να επιστρέψετε σε όλη τη διαδρομή για το σπίτι σε ένα κελί φυλακής, ναι. Τα έχουμε και αυτά στα σκάφη μας, το ξέρατε αυτό; Τα χρειαζόμαστε σε ορισμένες περιπτώσεις, γιατί υπάρχουν ορισμένα όντα που μπορεί να είναι πολύ βίαια μέσα σε όλο αυτό, το χαμηλότερο, τριών διαστάσεων Σύμπαν σας, ναι.

Αυτό μπορεί να εκπλήξει κάποιους από εσάς, αλλά σε όλο αυτό το Σύμπαν υπάρχουν πολλοί πλανήτες που έχουν αυτά που αναφέρονται ως πρωτόγονα πλάσματα σε αυτούς τους κόσμους και βρίσκονται μερικές φορές να προκαλούν μεγάλη βλάβη ή ακόμα και να δολοφονούν έναν αριθμό από συμπολίτες τους, και από τη στιγμή που διοικούμε αυτούς τους κόσμους, μερικές φορές είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Για το λόγο αυτόν και κατεβαίνουμε απλά και φυλακίζουμε αυτά τα άτομα για τα προγράμματα επανεκπαίδευσης και θεραπείας. Πριν επανεκπαιδευτούν, όμως, είναι σίγουρα μια απειλή και παρουσιάζουν μεγάλο κίνδυνο για το προσωπικό μας, όπως ακόμη και για ολόκληρο το σκάφος μας, γι’ αυτό πρέπει να τα τοποθετήσουμε σε κατάλληλη φυλάκιση. Είναι κατανοητό αυτό και αποδεκτό από όλους σας;

Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι, γιατί έχετε σίγουρα αρκετές φυλακές εδώ στον κόσμο σας και θα πούμε, από όλους τους πλανήτες που έχουμε επισκεφθεί σε όλο αυτό το Σύμπαν, πηγαίνοντας πίσω εκατομμύρια χρόνια, ότι έχετε τις περισσότερες φυλακές ανά τετραγωνικό μίλι εδώ τον πλανήτη σας από ότι οπουδήποτε αλλού. Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Πιστεύετε ότι ο όρος πλανήτης-φυλακή είναι κατάλληλος για τον κόσμο σας; Αισθανόμαστε ότι είναι, και χρησιμοποιούμε τον όρο πολύ συχνά και ίσως και να το συνηθίσετε πάρα πολύ, γιατί πολλοί από εσάς, και εννοούμε τα εκατομμύρια και εκατομμύρια, ακόμη και δισεκατομμύρια από εσάς, θα βρείτε τον εαυτό σας σύντομα μέσα στα όρια μιας φυλακής. Ναι, γιατί αυτό είναι που η σκοτεινή κλίκα έχει κατά νου για όλους όσοι από εσάς έχετε μιλήσει εναντίον τους, που έχετε δημοσιεύσει σχόλια για έναν νέο κόσμο, ένα νέο όραμα και ένα νέο όνειρο. Ναι.

Νομίζετε ότι δεν καταρτίζουν καταλόγους του ποιοι είστε και τι θέλουν να κάνουν σε σας; Εμείς λέμε ότι το κάνουν, και έχουμε πρόσβαση σε αυτές τις λίστες και αν διαβάζαμε αυτές τις λίστες σε σας δυνατά και τις αναρτούσαμε σε ένα δημόσιο φόρουμ στο διαδίκτυο, θα σας κάναμε να «ζαρώσετε». Θα σας κάναμε να ουρλιάζετε, γιατί πρόκειται να δείτε το όνομά σας εκεί, ίσως ακόμη και κοντά στην κορυφή του πολύ, πολύ μακρύ καταλόγου τους. Σκεφτείτε το αυτό. Μήπως αυτό σας ξυπνάει λίγο; Σκοπεύετε να παρατήσετε αυτή την παρωδία ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι αγάπη, γιατί επιτρέψτε μας να σας πούμε κάτι και να το κατανοήσετε αυτό... Η αγάπη δεν είναι η απάντηση σε αυτό το χρονικό διάστημα για αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Όχι, δεν είναι καν κοντά. Η αγάπη είναι μια όμορφη ουσία. Είναι ένα όνειρο. Είναι ένα κλειδί που θα ξεκλειδώσει τόσες πολλές υπέροχες πόρτες για σας και για όλα τα όντα σε όλο αυτό και κάθε Σύμπαν. Ναι. Δεν υπάρχει απολύτως καμία άρνηση σε αυτό.

Μπορούμε να λέμε και να λέμε για την αγάπη και τι είναι η αγάπη και το τι σημαίνει αγάπη για μας, αλλά δεν είναι κατάλληλο αυτή τη στιγμή. Καταλαβαίνετε σαφώς ότι τώρα είναι η στιγμή του πολέμου; Είστε σε έναν πόλεμο και είστε Εργάτες του Φωτός στην πρώτη γραμμή, λοιπόν, συνηθίστε στην ιδέα. Αφήστε αυτή την παρωδία πως πρόκειται να στείλετε αγάπη και θεραπευτικές δονήσεις στη σκοτεινή κλίκα και να τους αλλάξετε τα μυαλά τους, ώστε να παρατήσουν αυτό το πρόγραμμα για να σας δολοφονήσουν, να σας υποδουλώσουν, να σας φτωχύνουν, να σας αρρωστήσουν, να κλέψουν ό,τι έχετε μέσα σας για τον εαυτό τους. Εμείς θα σας πούμε πως κανένας από εσάς δεν είναι ασφαλής από αυτό, και αν υπάρχουν και κάποιοι από εσάς που έχουν επιλεγεί για την υψηλή τιμή της δουλείας, σας λέμε, υπάρχουν σίγουρα πολύ χειρότερα πράγματα από το θάνατο και ότι είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Έτσι προχωρήστε και συνεχίστε σήμερα με το γελοίο όνειρό σας ότι η αγάπη είναι η απάντηση εδώ, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί άνδρες και γυναίκες στην πρώτη γραμμή σας που είναι έξω, πυροβολώντας κυριολεκτικά τις αντίθετες στρατιωτικές δυνάμεις που ευθυγραμμίζονται με τη σκοτεινή κλίκα και με το σκοτεινά ποταπό πρόγραμμά τους, ναι. Αν νομίζετε ότι το εκατό τοις εκατό των στρατών του κόσμου σας είναι από την πλευρά του φωτός, από την πλευρά μας και την πλευρά σας, είστε πολύ λάθος. Σας λέμε ότι ο διαχωρισμός των στρατιωτικών φατριών σας είναι σχεδόν 50-50, ναι. Σκεφτείτε το αυτό. Είναι ανησυχητικό το γεγονός αυτό για σας; Καλά, λέμε ότι πρέπει να είναι, γιατί δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για οποιονδήποτε από εσάς να είναι τόσο σίγουρος ότι η πλευρά σας πρόκειται να νικήσει.

Τι πιστεύετε γι’ αυτό; Πιστεύετε ότι η κλίκα δεν έχει αποθηκευμένο ένα τρελό ποσό όπλων, πυρομαχικών, δύναμη πυρός και στρατευμάτων; Λέμε πως αυτό είναι ακριβώς ό,τι έχουν κάνει σε όλη τη σύγχρονη ιστορία σας. Ναι. Έχουν αποθηκεύσει πυρηνικά όπλα και όλων των ειδών τα θανατηφόρα όπλα, μερικά πολύ υψηλής προηγμένης τεχνολογίας. Ναι, το σύστημα HAARP σας, όπως γνωρίζετε, έχει διαλυθεί από εμάς, σας ευχαριστούμε. Ναι, και να σας πούμε ότι αυτό είναι μόνο ένα από τα θανάσιμα οπλικά συστήματά τους. Ναι, έχουν κι άλλα. Θα πούμε ακόμα και πολλά άλλα, και εξακολουθούν να είναι λειτουργικά, ναι. Κάποια από αυτά έχουν τη δυνατότητα να αχρηστεύσουν μεγάλους αριθμούς στρατευμάτων σε μια στιγμή. Ναι, αυτό είναι αλήθεια.

Δεν θέλαμε να το αναφέρουμε αυτό σε σας, γιατί δεν θέλουμε να ενσταλάξουμε τον φόβο ανάμεσά σας, αλλά πιστεύουμε ότι είναι καιρός όπου όλοι σας, και εννοούμε κάθε ένας από εσάς, να ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ένας πόλεμος στον πλανήτη σας. Υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη στην επιφάνεια και υπάρχει ένας πόλεμος που συνεχίζεται κάτω, κάτω από την επιφάνειά σας. Ναι, υπάρχουν ακόμη μάχες σε εξέλιξη σε αυτές τις υπόγειες εγκαταστάσεις, γιατί αυτές τις θεωρούμε σημαντικό να τους αφαιρεθούν, ότι πρέπει να καταστραφούν, έτσι ώστε να μη δώσουν στη σκοτεινή κλίκα οποιοδήποτε μέρος για να τρέξει ή οποιοδήποτε μέρος για να κρυφτεί. Το καταλαβαίνετε αυτό; Μερικές από αυτές τις υπόγειες βάσεις είναι εξωφρενικά μεγάλες. Ναι. Είναι τόσο μεγάλες, που θα μπορούσαν να χωρέσουν γήπεδα ποδοσφαίρου στο εσωτερικό τους, ναι. Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλες είναι; Θα σας πούμε ότι μπορείτε να πάρετε αρκετά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο σας και να τα τοποθετήστε σε ένα μόνο από αυτά τα μυστικά υπόγεια καταφύγια.

Όταν ακούτε τη λέξη υπόγεια καταφύγια, μπορεί να σκέφτεστε ότι είναι ένας μικρός λάκκος με λίγα κρεβάτια κουκέτες ή και κάποιον εξοπλισμό, και θα σας πούμε όχι. Αυτά είναι εντελώς λειτουργικές υπόγειες και κρυφές πόλεις. Ναι, ολόκληρες πόλεις. Συνεχίζουν για μίλια, μερικά από τα οποία, μέσω της διοχέτευσης των συστημάτων τους, είναι πόλεις διασυνδεδεμένες, ενώ μερικά από αυτά είναι αρκετά μεγάλα και πολύ, πολύ βαθιά, κάτω στα βαθύτερα βάθη της Γης σας. Λέμε σε σας, πως η εξάλειψη αυτών των αποθηκών και των απειλών που θέτουν δεν είναι ένας εύκολος στόχος, γιατί πώς οι ένοπλες δυνάμεις σας που είναι ευθυγραμμισμένες με το φως μπορούν να πάνε εκεί κάτω; Πώς να περιηγηθούν μέσα από αυτά τα συστήματα τούνελ, χωρίς να αντιμετωπίζουν πυροβολισμούς πάνω τους και μια αντίθετη επίθεση; Εμείς θα σας πούμε πως αυτό είναι ακριβώς αυτό που βιώνουν και αυτό είναι ακριβώς που συμβαίνει στον κόσμο σας. Ναι.

Μας πιστεύετε όταν το λέμε αυτό; Λοιπόν, καλύτερα να το πιστέψετε, γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες στις πρώτες γραμμές σας το πιστεύουν αυτό σίγουρα, αφού είναι αυτοί που δέχονται τα πυρά. Νομίζετε ότι θέλουν να ακούσουν τα όνειρά σας, ότι «η αγάπη είναι η απάντηση» και ότι δεν είναι πόλεμος και ότι η βία είναι καταδικαστέα και έτσι δεν υπάρχει απολύτως καμία κλήση για σας; Δε νομίζουμε ότι θα είναι πολύ πρόθυμοι να κηρύξουν αυτό το «η αγάπη είναι η απάντηση» που τους λέτε τώρα, γιατί τώρα, καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις, υπάρχουν ακόμη στρατεύματα των συμμάχων της Γης μας που ασχολούνται με μια συμπλοκή κάτω από την επιφάνεια της Γης σας. Ναι.

Ορίστε, τώρα έχετε άλλη μια έκθεση που εκδίδεται σε σας, για να σας κρατάμε ενήμερους. Τι μπορεί να επιλέξετε να κάνετε με αυτές τις εκθέσεις εναπόκειται σε σας, αλλά σας λέμε να είστε έξυπνοι και να αρχίσετε να παίρνετε αυτά τα λόγια που σας λέμε πολύ σοβαρά, γιατί πρόκειται είτε να βρείτε τον εαυτό σας πολύ σύντομα να ζείτε σε ένα από τα στρατόπεδα υποδούλωσης, που έχουν κατασκευαστεί σε όλο τον κόσμο σας ειδικά για σας, ή να έχετε την ευκαιρία της πολυτέλειας να ζείτε στα ανακτορικά συγκροτήματα από τα μέλη της σκοτεινής κλίκας ως προσωπικοί σκλάβοι τους. Οι προσωπικοί δούλοι τους κάνουν πολλά περισσότερα από το να κρατούν καθαρά τα σπίτια τους, να ποτίζουν τους κήπους και να πλένουν τα αυτοκίνητα και τα παράθυρά τους, ναι. Τα μέλη της σκοτεινής κλίκας είναι σεξουαλικά αποκλίνοντες. Πρόκειται για διεστραμμένους. Είναι σαδιστές και μαζοχιστές και εμείς θα σας πούμε ότι αυτό είναι το μέλλον που σας περιμένει, αν είστε αρκετά τυχεροί για να επιλεγείτε ως ένας από τους σκλάβους τους.

Νομίζετε ότι πρόκειται να επιλεγείτε μόνο για να καθαρίζετε τα σπίτια τους και να οδηγείτε τα αυτοκίνητά τους, πηγαίνοντάς τους όπου εκείνοι θέλουν να πάνε; Όχι. Πρόκειται να πάρουν μόνο τους νεότερους και τους πιο όμορφους από σας, και αυτό περιλαμβάνει και τους άνδρες, γιατί υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι στις τάξεις τους. Ναι, είναι. Πολλοί από αυτούς είναι και αμφιφυλόφιλοι, για αυτό δεν έχει σημασία για αυτούς με ποιους επιλέγουν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις, καθώς αυτοί είναι αποκλίνοντες και για αυτούς το σεξ είναι μόνο σεξ, χωρίς να έχει σημασία με ποιον ή πώς θα το κάνουν. Καταλαβαίνετε τι λέμε; Αυτό που σας περιμένει είναι μια ζωή δουλείας και σεξουαλικών βασανιστηρίων, χειραγώγησης και κατάχρησης. Ναι. Μήπως αυτό ακούγεται σαν κόλαση για σας; Φυσικά, είναι κόλαση, και εμείς δεν θα το «ασπρίσουμε» αυτό για σας. Όλοι ετοιμάζεστε για μια μακρά ζωή κόλασης, και λυπούμαστε αν υπάρχουν κάποιοι από εσάς που πρόκειται να είναι προσβεβλημένοι από τα λόγια μας σήμερα. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι απότομα, μυτερά και σκληρά, αλλά θα σας πούμε, υπάρχει μια επείγουσα ανάγκη τώρα. Θα πρέπει να ξυπνήσετε και να ξεφύγετε από αυτό το παράλογο «η αγάπη είναι η απάντηση» ή «η συγκράτηση» είναι η απάντηση, διότι αυτή είναι προδοτική ομιλία από κάποιους από αυτούς που αποκαλούν τους εαυτούς τους Εργάτες του Φωτός και κανάλια, γιατί δεν είναι κανείς κανάλι, αλλά διοχετεύουν δικές τους πολύ περιορισμένες προοπτικές και αντιλήψεις.

Λέμε σε αυτούς που προπαγανδίζουν αυτό το ψέμα, αυτό το ψεύδος, την απάτη της «συγκράτησης» , πως η μέρα σας πλησιάζει επίσης. Έχουμε συγκληθεί και έχουμε αποφασίσει ότι οι ενέργειές σας σε αυτό το πολλαπλασιαστικό ψέμα της «συγκράτησης» έχουν προκαλέσει αρκετή αναστάτωση και σύγχυση για τους γενναίους άνδρες και γυναίκες στην πρώτη γραμμή σας κι ότι έχετε διαπράξει σοβαρό έγκλημα. Έχετε διαπράξει απάτη. Έχετε διαπράξει προδοσία, ναι, και θα κατηγορηθείτε ως τέτοιοι. Ποια είναι η γνώμη σας γι’ αυτό, όσοι προσποιείστε ότι είστε κανάλια, που διαβάζετε τις λέξεις που μοιραζόμαστε μέσω του καναλιού μας Greg και στη συνέχεια αλλάζετε τις λέξεις γύρω, κάνοντας να φαίνονται πως είναι σκέψεις που λαμβάνετε από εκείνους που προσποιείστε πως επικοινωνείτε μαζί τους.

Γνωρίζουμε ότι τα άτομα αυτά πρόκειται να διαβάσουν αυτό το μήνυμα σήμερα, γιατί ξέρουμε ότι τα διαβάζουν ακριβώς κάθε ημέρα για να πάρουν τις ιδέες τους. Ναι. Αυτό είναι που αυτά τα φίδια κάνουν. Αυτό είναι που αυτές οι κατσαρίδες, και τους αποκαλούμε με αυτά τα ονόματα, επειδή δεν είναι σε θέση να ονομάζονται αδελφοί και αδελφές σας αυτή τη στιγμή, αυτό είναι που τα άτομα αυτά κάνουν. Τουτέστιν, υπονομεύουν την αποστολή μας με ένα πολύ βαθύ τρόπο και δεν είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό και δεν είναι κι οι αδελφοί και αδελφές μας της Διοίκησης Άσταρ, και είναι η Διοίκηση Άσταρ που μας έχει ζητήσει να μοιραστούμε με το κανάλι μας σήμερα αυτές τις πληροφορίες, πως τα άτομα που έχουν πολλαπλασιάσει αυτό το ψέμα της «συγκράτησης» έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλη σύγχυση και σύγκρουση ανάμεσα στις τάξεις εκείνων των ανδρών και των γυναικών που υπερασπίζονται τις ελευθερίες σας.

Ναι, αυτό είναι που κάνουν. Διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σας κρατήσουν έξω από τα στρατόπεδα της σκλαβιάς και να σας κρατήσουν ζωντανούς και ελεύθερους και αυτό είναι το πώς τους το επιστρέφετε; Με τη ρίψη «στριφογυριστών μπαλών» , συγχύζοντάς τους και ρίχνοντάς τους σε περαιτέρω κίνδυνο; Λέμε σε σας, οι ενέργειές σας στο θέμα αυτό είναι εξωφρενικές, και τώρα θα μάθετε πόσο σοβαρό είναι το έγκλημα που έχετε διαπράξει. Εντάλματα σύλληψης παρασκευάζονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και σας υπενθυμίζουμε ότι δεν παίζουμε σύμφωνα με τους κανόνες των σημερινών νομικών συστημάτων στον κόσμο σας και αυτά τα εντάλματα σύλληψης θα πρέπει να συμπληρωθούν και να υπογραφούν μέχρι το τέλος της ημέρας σήμερα. Αυτό είναι το πόσο γρήγορα μπορούμε να «κυλήσουμε τη μπάλα» και λέμε σε όλους εσάς που προσποιείστε ότι είστε κανάλια υψηλοτέρων διαστάσεων όντων και αναφέρετε ψέματα και παραπληροφόρηση απλά για να ενισχύσετε τη δική σας σταδιοδρομία και να θρέψετε το εγώ σας και τη δίψα σας για προσοχή, ότι η «βόλτα» τελείωσε για σας. Η ημέρα του λογαριασμού σας είναι επάνω σας.

Θα υπάρξει ένα χτύπημα στην πόρτα σας σύντομα και θα είναι από τις αρχές για να τεθείτε υπό σύλληψη, ενώ θα υπάρξουν πολλοί που θα αναρωτιούνται τι συνέβη σε σας και γιατί πλέον δεν μοιράζεστε τα ψέματά σας, ή ό,τι ορισμένοι μπορεί να θεωρούν ως ανακοινώσεις καναλιών από Αρχάγγελους και διοικητές ορισμένων γαλαξιακών συμμαχιών. Ορίστε. Σας έχουμε μόλις δώσει έναν μεγάλο υπαινιγμό και σας λέμε πως η ημέρα τους έχει έρθει. Ναι, πολλοί από εσάς μπορεί να ανασάνετε με ανακούφιση να ακούτε ότι κάποιος που έχει σπείρει τον όλεθρο τόσο πολύ, κάποιος που έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη σύγχυση, κάποιος που έχει ρίξει ένα «γαλλικό κλειδί στα γρανάζια» της αποστολής μας, τώρα θα πρέπει να αφαιρεθεί από την κοινωνία σας και να τοποθετείτε όπου ανήκει για την αποκατάσταση και την επανεκπαίδευσή του, γιατί αυτό είναι που του χρειάζεται περισσότερο.

Αυτός δεν χρειάζεται συνεχή προσοχή πια, γιατί αυτό τροφοδοτεί μόνο το εξωφρενικό εγώ του και τον προκαλεί να διαπράττει ακόμα πιο σοβαρά εγκλήματα, γιατί το εγώ είναι σαν ένας εθισμός στα ναρκωτικά και πρέπει να τροφοδοτείται με όλο και περισσότερα ναρκωτικά. Ναι. Αυτή είναι μια πολύ καλή αναλογία αυτού, και αυτό που κάνει είναι ότι έχει εφεύρει όλο και πιο εξωφρενικά ψέματα, καθώς πηγαίνει μαζί για να τροφοδοτήσει αυτή την εξάρτηση και να σας πούμε ότι έχει ήδη αντικατασταθεί το σημείο κινδύνου και έχει θέσει πλέον πολλές αθώες ζωές σε κίνδυνο που περιλαμβάνουν επίσης και τη δική σας, εσείς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις.

Τι νομίζετε ότι θα συμβεί εάν τα στρατεύματα που ευθυγραμμίζονται με την σκοτεινή κλίκα κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο; Τι νομίζετε ότι θα συμβεί στη συνέχεια, όταν δεν θα υπάρχουν στρατεύματα για να σας υπερασπιστούν; Ναι, και όπως είπαμε, αν δεν είστε ένας από τους Εργάτες του Φωτός μας που είναι εδώ σε μια αποστολή στην υπηρεσία της ανθρωπότητας, δεν πρόκειται να παρέμβουμε. Ναι, τι λέτε γι’ αυτό; Είναι μια κλήση αφύπνισης για εσάς; Λοιπόν, λέμε ότι πρέπει να είναι, γιατί αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια θα είναι τα στρατεύματα να μετακινηθούν στις πόλεις σας και να σας τραβήξουν έξω από τα σπίτια σας για να σας ρίξουν σε ένα φορτηγό και να πεταχτείτε σε ένα από τα πολλά στρατόπεδα σκλαβιάς τους. Ναι, αυτό είναι ένα μέλλον που είναι πολύ, πολύ πιθανό για σας αυτή τη στιγμή.

Έχουμε πρόσφατα γνωστοποιήσει σε εσάς ένα από τα πιθανά μελλοντικά χρονοδιαγράμματά σας και θα σας πούμε πως αυτό σίγουρα δεν είναι το μόνο, γιατί ένα άλλο χρονοδιάγραμμα είναι εξίσου πιθανό στατιστικά και αυτό είναι η πιθανότητα ότι οι στρατιωτικές μονάδες που ευθυγραμμίζονται με την σκοτεινή κλίκα θα βγουν νικητές από αυτή τη μάχη του φωτός σε σχέση με το σκοτάδι, του καλού ενάντια στο κακό, και σας λέμε πως αν αυτό συμβεί, «η κόλαση θα έρθει για πρωινό», γιατί αυτά τα στρατεύματα που έχουν ευθυγραμμιστεί με την σκοτεινή κλίκα θα συμμετέχουν τώρα στην επόμενη επιχείρησή τους, η οποία θα είναι να καθαρίσουν τον κόσμο τους από κάθε έναν άνθρωπο που έχει μιλήσει είτε εναντίον τους ή υποψιάζονται πως θα μιλήσει εναντίον τους, κάνοντας κάποιο είδος στάσης εναντίον τους ή ακόμη και να πει λέξεις που δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτές, γιατί θα ελέγχουν κάθε σκέψη σας, κάθε λέξη σας, κάθε δράση σας και κάθε όνειρό σας, γιατί αυτό είναι που θέλουν να κάνουν, και τι θα τους σταματήσει;

Τι θα τους σταματήσει, ένα μάτσο άοπλοι και ανεκπαίδευτοι πολίτες που δεν έχουν καν την κοινή λογική να καταλάβουν ότι υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη και ότι ολόκληρη η ύπαρξή τους είναι σε κίνδυνο; Τι είδους άμυνα νομίζετε ότι πρόκειται να κάνουν σε εκείνο το σημείο; Θα σας πούμε τώρα, σήμερα, αυτή είναι η στιγμή για να κάνετε τη στάση σας, ενώ είστε ακόμα ισχυροί, ενώ είστε ακόμα ενωμένοι, ενώ έχετε ακόμα τα συστήματα επικοινωνίας, γιατί πιστέψτε μας, το πρώτο πράγμα που η σκοτεινή κλίκα θα κάνει αν κερδίσει αυτό το πόλεμο, είναι να αποσυνδέσει τα συστήματα του υπολογιστή σας. Ναι. Πρόκειται να αποσυνδέσουν όλα τα συστήματά σας, τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνά σας, τα πάντα. Θα κόψουν όλες τις διαδρομές ανεφοδιασμού στα σούπερ μάρκετ σας, θα κλείσουν όλες τις κάρτες σας και χρεωστικές κάρτες σας και όλες σας οι τράπεζες θα κλείσουν, γιατί δεν χρειάζονται. Έχουν ό,τι έχετε. Έχουν όλα τα χρήματά σας στην τράπεζά τους. Τι θα σας χρειάζονται, για να πάρετε τα χρήματά σας έξω; Γιατί να το θέλουν αυτό;

Για όσους από εσάς δεν καταλαβαίνουν ποιοι και τι είναι η σκοτεινή κλίκα, καλύτερα να ξυπνήσετε και να κάνετε κάποια ανάγνωση. Μιλήστε σε κάποιον. Ρωτήστε κάποιον που ξέρει. Είναι παντού σε όλο σας το Internet, γιατί καταλαβαίνουν ποιες είναι οι εργασίες τους. Είναι Εργάτες του Φωτός. Το φως είναι πάλι πληροφορίες. Πρόκειται για τους εργαζόμενους πληροφοριών, και ίσως θα έπρεπε να τους αποκαλούμε απλά έτσι από τώρα και στο εξής, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση ως προς το τι είναι το φως. Φως δεν είναι η αγάπη. Δεν είναι οι εργαζόμενοι της αγάπης. Καταλαβαίνετε; Δεν είστε εδώ για να εξαπλωθεί η αγάπη, είστε εδώ για να διαδώσετε το φως. Είστε εδώ για τη διάδοση πληροφοριών, και είναι οι πληροφορίες που θα πάτε για να εξαπλώσετε, επειδή θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την εργασία σας, γιατί έχετε πάρει όρκο ότι θα το κάνετε και το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνετε σήμερα είναι να διαδώσετε αυτό το μήνυμα ότι η αγάπη, αν και είναι ένα όμορφο όνειρο, δεν είναι το όνειρο που ζείτε τώρα. Ζείτε περισσότερο έναν εφιάλτη, όπου υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη και η κλίκα είναι ο εχθρός, ενώ είστε η λεία τους και θα γίνετε, αν δεν τους αντεπιτεθείτε.

Ορίστε, το έχετε. Αυτό είναι που θα θέλαμε να σας πούμε σήμερα... Η επιλογή σας αυτή τη στιγμή είναι πολύ απλή. Ξεχάστε όλα τα σχετικά περί αναλήψεως και να ξεχάσετε τη δυνατή σταδιοδρομία σας με τις γαλαξιακές διοικήσεις. Ξεχάστε όλα αυτά τα πράγματα, διότι δεν θα έχουν σημασία αν ληφθείτε υπό σύλληψη και δουλεία και ριχτείτε σε αυτά τα στρατόπεδα υποδούλωσης. Το καταλαβαίνετε αυτό; Σε πολλές περιπτώσεις, θα χρειαστείτε το φυσικό σας φορέα που είστε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς, και σίγουρα δεν θα επωφεληθείτε με το να σκοτωθείτε. Το καταλαβαίνετε αυτό; Μερικοί από εσάς πιστεύουν ότι εύκολη έξοδος για σας, το εισιτήριό σας από εδώ είναι ο θάνατος και θα σας πούμε ότι δεν είναι, γιατί πολλοί από εσάς δεν έχετε Ανώτερο Εαυτό, και πού νομίζετε ότι θα πάτε; Δεν θα μπορείτε να περπατάτε γύρω εργαζόμενοι στα σκάφη μας, χωρίς σώμα, και για να έχετε ένα σώμα, θα πρέπει να ενσαρκωθείτε.

Το καταλαβαίνετε αυτό; Θα πρέπει να περάσετε μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία ενσάρκωσης ξανά κάπου αλλού, γιατί σίγουρα δεν θα θέλετε να επιλέξετε αυτόν τον πλανήτη, αφού θα είναι ένας εφιάλτης και θα παραμείνει ένας εφιάλτης για πολλούς αιώνες που θα έρθουν, γιατί δεν έχουμε τις προθέσεις να επιστρέψουμε εδώ σύντομα. Έχουμε μια μακρά λίστα πλανητών που χρειάζονται τη βοήθειά μας και οι οποίοι είναι έτοιμοι να δεχτούν τη βοήθειά μας, χωρίς να χρειάζεται να περάσουμε άλλο ένα λεπτό σε έναν πλανήτη όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μάς ρίχνει πέτρες και αρνούνται ακόμη και να δεχτούν ότι υπάρχουμε, και δεν είναι ούτε σχεδόν έτοιμοι να αποδεχτούν ότι είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε, ενώ είμαστε. Είμαστε εδώ τώρα, και να κάνετε καλύτερη αξιοποίηση αυτής της ευκαιρίας, ενώ εξακολουθούμε να παρουσιαζόμαστε σε σας, γιατί σας λέμε ότι δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ για πάντα. Πρέπει να αποσυρθούμε σε κάποιο σημείο και να συνεχίσουμε την υπηρεσία μας σε άλλους για όλο αυτό το Σύμπαν.

Η Γη δεν είναι ο μόνος κόσμος και δεν είστε οι μόνοι άνθρωποι με πρόβλημα ή κίνδυνο που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Όχι. Υπάρχουν άνθρωποι σε όλο αυτό το Σύμπαν, που χρειάζονται τη βοήθειά μας, που τη θέλουν, που την έχουν ζητήσει και που είναι έτοιμοι να τη δεχτούν, εκτιμώντας τη βοήθειά μας και εμείς δεν αισθανόμαστε πολύ τιμημένοι εδώ ή ότι είμαστε ζητούμενοι εδώ, ενώ πολλοί από σας αισθάνεστε ότι δεν μας χρειάζεστε εδώ και θα σας πούμε πως είστε απολύτως λάθος και είστε πολύ κοντά στο να διαπράξετε το μεγαλύτερο σφάλμα σε ολόκληρο το ταξίδι σας και σας λέμε, σκεφτείτε το καλύτερα. Σκεφτείτε το πολύ και δυνατά και να μάθετε ποια είναι η εγκληματική κλίκα και ποια είναι τα σχέδιά τους για σας. Αν δεν μας πιστεύετε, ρωτήστε κάποιον άλλο, γιατί υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σας τώρα που καταλαβαίνουν ακριβώς ποιοι είναι και ποια ακριβώς είναι η ατζέντα τους. Δεν χρειάζεται να δεχτείτε μόνο το λόγο μας για αυτό.

Εμείς σας αφήνουμε για τώρα, και αν βρείτε τα λόγια μας σκληρά και να «δαγκώνουν», ήταν γραφτό να γίνει, γιατί αυτή είναι η κλήση της αφύπνισής σας. Αυτή μπορεί να είναι μία από τις τελευταίες προειδοποιήσεις σας που θα πρέπει να ξυπνήσετε και να λάβετε πιο σοβαρά υπόψη αυτό και να ξεχάσετε για τώρα όλη αυτή τη συζήτηση του ότι «η αγάπη είναι η απάντηση», γιατί σας λέμε ότι δεν είναι η απάντηση σήμερα και για τα προβλήματά σας. Σας λέμε το να αγαπάτε λύνει πολλά προβλήματα και η αγάπη καθαρίζει πολλά εμπόδια, ενώ είναι ένα θαυμάσιο, υπέροχο και απίστευτα πανέμορφο δώρο από τον Δημιουργό μας. Εμείς λέμε η αγάπη έχει το χρόνο της, έχει τη θέση της και δεν έχει καμία θέση στον πόλεμο και εδώ είστε σε έναν πόλεμο, είτε σας αρέσει αυτή τη λέξη είτε δεν σας αρέσει ή το πιστεύετε αυτό, ή μπορεί να επιλέξετε να ζείτε στην άρνηση, και σας λέμε ότι η άρνηση δεν έχει καμία θέση ανά πάσα στιγμή. Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη δικαιολογία και αμυντικό σύστημα, γιατί η άρνηση θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα κατά την πορεία, γιατί δεν είχατε το θάρρος ή την αίσθηση να ξυπνήσετε για να γυρίσετε και να αντιμετωπίσετε την πρόκλησή σας. Η άρνηση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αυτή τη στιγμή, ακόμη μεγαλύτερος από τη σκοτεινή κλίκα, αλλά η σκοτεινή κλίκα έρχεται δίπλα. Έτσι, η πρώτη πρόκληση για σας είναι να νικήσετε την άρνηση, που τόσοι πολλοί από εσάς υιοθετούν αυτή τη στιγμή, για να αντιμετωπίσετε αυτή την πρόκληση κατά μέτωπο, γιατί είναι πραγματική και η άρνηση δεν θα σας σώσει.

Είμαστε οι σύμμαχοί σας εδώ για να σας βοηθήσουμε στην ώρα της ανάγκης, αλλά δεν θα είμαστε εδώ για πάντα και σας λέμε τώρα ότι είμαστε εδώ και σας προσφέρουμε τα χέρια μας σε φιλία και συμμαχία, για να επωφεληθείτε από αυτό και να κάνετε ό,τι είναι αυτό που όλοι γνωρίζετε βαθιά μέσα σας που πρέπει να γίνει και να σταματήσετε αυτή την παρωδία πως δεν είστε σε μια μάχη, γιατί είστε, και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτό.

Είμαστε οι φίλοι σας, η οικογένειά σας και οι σύμμαχοί σας στην ώρα του πολέμου από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Κανάλι: Greg Giles

Πηγή: http://www.ascensionearth2012.org/2012/09/message-from-galactic-federation-of_6082.html

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Μεταφραστής: Βούλα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 21/12/2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

Αρχάγγελος Μιχαήλ

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation

Συνολικές προβολές σελίδας

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford